Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yok canım Mete Aksu ya olacağım .Belki seyretmişsindir .Perşembe akşamı NTV de canlı yayındaydı
Yanlış hatırlıyorum o zaman. Yok izlemedim ama haberim olsaydı izlerdim kesinliklee. Ben hiç ameliyat videosuda izleyemiyorum yaa içim bulanıyor izlediniz mi hiç

Kızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?
Canım böyle hissetmen çok normal bir durum. Aynı şeyleri bende hissettim çünkü. Ama kesin olarak şunu söylüyorum ki kendin adına hayatının en doğru adımını atmış oluyorsun. Ameliyat sonrası bir de agrin sızın geçince iyiki iyikii iyiki diyeceksin buna emin ol. Yine Allah'ım pişman etmesin öyle dua etmek lazım

Ben de izlemedim canım . Hiçç geremem kendimi .Ben orada yatıp uyuyan kişiyim . Onu stajyer doktorlar izlesin :)
Ayy ne doğru dedin valla. Benim kan sonucum yetişmedi dr un sekreteride perşembe gel dedi doktor bi salı bi perşembe var yarın gitsem olur mu acaba yaa perşembeye kadar beklemek istemiyorum. Anestezici bakıp onay vericek ve ameliyat tarihi alınacak işte de bilemedim

Nerede olacaksin ? Benim tüm tetkiklerim yarin ameliyattan 1.5 saat once yapilacak

kardesiniz inşallah istedigi sonucu eldeeder bende ankarada oturuyorum hangi dr gidiyor acaba isim verirmisiniz tavsiye edecegi bir dr varmi ucreti ne kadar paylasmaniz mumkunse cok sevinirim

Ameliyattan mı korkuyorsun sonrasından mı ? Anestezi aldın mı hiç ?
2 sezeryan oldum,bunun dışında sedasyon da aldım,hem anesteziden hem ameliyat sonrasından çok korkuyorum bu kez ptesi işbaşı yapmalıyım,araç kullanmam şart....Offfff eşim de olma diyor

Sigara benim de sorunum, 10 güne ameliyatım var fakat sigarada vazgeçemiyorum en az bir hafta kala bırakman lazım dedi doktorum
hanimlar anestezi alacaginiz icin sigara sıkıntili biran once bırakïn narkoz etkisini daha çabuk atarsınız yoksa öksürmekten ciğerler zorlanıp dikişlere zarar verirsiniz

İyi ki varsınız

Bir arkadaşım İzmir'den Kayseri'ye Ahmet bey için gitmişti. Oradaki konaklama dahil ilgilenmiş hoca ve istediğinden daha iyi bir görünüm elde etmişti. Ben de kendisiyle buradan iletişime geçmiştim gayet iyi fiyat vermişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerede olacaksin ? Benim tüm tetkiklerim yarin ameliyattan 1.5 saat once yapilacak
Antalya Eğitim Araştırma hastanesi geçen hafta perşembe kan verdim işte bu perşembe gel demişti sekreter ama ben yarın gitmek istiyorum kan sonucunu alıp anesteziye vereceğim. Sen hepsini yarın vereceksin ne güzel yaaa ben devlette olacağım ya ondan işte git gel yapıcam

Kızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?
Bende her an vazgeçmek istiyorum inan Ama sonrasını düşünsene istediğin gibi göğsünü gere gere gezeceksin öyle düşün Yani en azından ben öyle yapacağım siz nasılsınız bilmiyorum ama ben bildiğin tahta gibiyim Kendin için en iyisini düşündün sonrası mutlu olacaksın arkadaşımm

Anladım canım . Olsun istediğin gibi olsun da git gel yap

Ah arkadaşım umarım öyle olur,desteğin için teşekkürler,vazgeçmeden atlatırsam tüm süreci buradan paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…