Deniz inşallah Canım ya gerçekten altüst oldum benKorkma canım .Sonuçta keyif ameliyatı bu .Ben sadece sonrası için biraz tedirginim.Ama o da geçecek :)
Ameliyattan mı korkuyorsun sonrasından mı ? Anestezi aldın mı hiç ?Deniz inşallah Canım ya gerçekten altüst oldum ben
bence herkes ole hissedio ciddiye binince ama gecici iyi ki oldumKızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?
Yanlış hatırlıyorum o zaman. Yok izlemedim ama haberim olsaydı izlerdim kesinliklee. Ben hiç ameliyat videosuda izleyemiyorum yaa içim bulanıyor izlediniz mi hiçYok canım Mete Aksu ya olacağım .Belki seyretmişsindir .Perşembe akşamı NTV de canlı yayındaydı
Canım böyle hissetmen çok normal bir durum. Aynı şeyleri bende hissettim çünkü. Ama kesin olarak şunu söylüyorum ki kendin adına hayatının en doğru adımını atmış oluyorsun. Ameliyat sonrası bir de agrin sızın geçince iyiki iyikii iyiki diyeceksin buna emin ol. Yine Allah'ım pişman etmesin öyle dua etmek lazımKızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?
Ben de izlemedim canım . Hiçç geremem kendimi .Ben orada yatıp uyuyan kişiyim . Onu stajyer doktorlar izlesin :)Yanlış hatırlıyorum o zaman. Yok izlemedim ama haberim olsaydı izlerdim kesinliklee. Ben hiç ameliyat videosuda izleyemiyorum yaa içim bulanıyor izlediniz mi hiç
Ayy ne doğru dedin valla. Benim kan sonucum yetişmedi dr un sekreteride perşembe gel dedi doktor bi salı bi perşembe var yarın gitsem olur mu acaba yaa perşembeye kadar beklemek istemiyorum. Anestezici bakıp onay vericek ve ameliyat tarihi alınacak işte de bilemedimBen de izlemedim canım . Hiçç geremem kendimi .Ben orada yatıp uyuyan kişiyim . Onu stajyer doktorlar izlesin :)
Nerede olacaksin ? Benim tüm tetkiklerim yarin ameliyattan 1.5 saat once yapilacakAyy ne doğru dedin valla. Benim kan sonucum yetişmedi dr un sekreteride perşembe gel dedi doktor bi salı bi perşembe var yarın gitsem olur mu acaba yaa perşembeye kadar beklemek istemiyorum. Anestezici bakıp onay vericek ve ameliyat tarihi alınacak işte de bilemedim
kardesiniz inşallah istedigi sonucu eldeeder bende ankarada oturuyorum hangi dr gidiyor acaba isim verirmisiniz tavsiye edecegi bir dr varmi ucreti ne kadar paylasmaniz mumkunse cok sevinirimKardesiz canim. is güç baska sehirlerdeyiz. Poncigim Ankara da olacak inşallah. Koltuk alti kesisi istiyor. Sali gorusmesi var inşallah olur olmazsa en acilinden önerilerinizi bekliyoruzfatrec canim. Tecrübeleriniz bilgileriniz kiymetli ❤
7 foton var ama 3 tanesini görebiliyorum sadece. Onlarda Yen’i degil tatlım. Gizledinmi Yen’i fotoları ?Kizlar yeni foto koydum yorumlarinizi bekliyorumfatrec @KeediciK arzum77 @blackcat07 ve adını tam bilemeyip etiketleyemedigim arkadaşlar
2 sezeryan oldum,bunun dışında sedasyon da aldım,hem anesteziden hem ameliyat sonrasından çok korkuyorum bu kez ptesi işbaşı yapmalıyım,araç kullanmam şart....Offfff eşim de olma diyorAmeliyattan mı korkuyorsun sonrasından mı ? Anestezi aldın mı hiç ?
hanimlar anestezi alacaginiz icin sigara sıkıntili biran once bırakïn narkoz etkisini daha çabuk atarsınız yoksa öksürmekten ciğerler zorlanıp dikişlere zarar verirsinizSigara benim de sorunum, 10 güne ameliyatım var fakat sigarada vazgeçemiyorum en az bir hafta kala bırakman lazım dedi doktorum
İyi ki varsınızCanım böyle hissetmen çok normal bir durum. Aynı şeyleri bende hissettim çünkü. Ama kesin olarak şunu söylüyorum ki kendin adına hayatının en doğru adımını atmış oluyorsun. Ameliyat sonrası bir de agrin sızın geçince iyiki iyikii iyiki diyeceksin buna emin ol. Yine Allah'ım pişman etmesin öyle dua etmek lazım
Antalya Eğitim Araştırma hastanesi geçen hafta perşembe kan verdim işte bu perşembe gel demişti sekreter ama ben yarın gitmek istiyorum kan sonucunu alıp anesteziye vereceğim. Sen hepsini yarın vereceksin ne güzel yaaa ben devlette olacağım ya ondan işte git gel yapıcamNerede olacaksin ? Benim tüm tetkiklerim yarin ameliyattan 1.5 saat once yapilacak
Bende her an vazgeçmek istiyorum inanKızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?
Anladım canım . Olsun istediğin gibi olsun da git gel yapAntalya Eğitim Araştırma hastanesi geçen hafta perşembe kan verdim işte bu perşembe gel demişti sekreter ama ben yarın gitmek istiyorum kan sonucunu alıp anesteziye vereceğim. Sen hepsini yarın vereceksin ne güzel yaaa ben devlette olacağım ya ondan işte git gel yapıcam
Bence içme yara iyileşmesini çok fazla etkiliyorAdam bana sigarayı azalt dedi . Ben bir yakıp bir söndürüyorum
Ah arkadaşım umarım öyle olur,desteğin için teşekkürler,vazgeçmeden atlatırsam tüm süreci buradan paylaşacağımBende her an vazgeçmek istiyorum inanAma sonrasını düşünsene istediğin gibi göğsünü gere gere gezeceksin öyle düşün Yani en azından ben öyle yapacağım siz nasılsınız bilmiyorum ama ben bildiğin tahta gibiyim Kendin için en iyisini düşündün sonrası mutlu olacaksın arkadaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?