- 24 Şubat 2018
- 159
- 39
- 18
- 40
Devlette fiyatlar nasıl acaba bide hangi marka kullanacaklar rica etsem yazarmisiniz bende araştırma asamasindayim ve benim fiyat uygun olması gerekiyorAntalya Eğitim Araştırma hastanesi geçen hafta perşembe kan verdim işte bu perşembe gel demişti sekreter ama ben yarın gitmek istiyorum kan sonucunu alıp anesteziye vereceğim. Sen hepsini yarın vereceksin ne güzel yaaa ben devlette olacağım ya ondan işte git gel yapıcam
Antalya Eğitim Araştırma hastanesi geçen hafta perşembe kan verdim işte bu perşembe gel demişti sekreter ama ben yarın gitmek istiyorum kan sonucunu alıp anesteziye vereceğim. Sen hepsini yarın vereceksin ne güzel yaaa ben devlette olacağım ya ondan işte git gel yapıcam
Antalya Eğitim Araştırma hastanesi geçen hafta perşembe kan verdim işte bu perşembe gel demişti sekreter ama ben yarın gitmek istiyorum kan sonucunu alıp anesteziye vereceğim. Sen hepsini yarın vereceksin ne güzel yaaa ben devlette olacağım ya ondan işte git gel yapıcam
Merhaba devlette fiyatlar nasıl acaba ve hangi marka kullanacaklar size bende araştırma asamasindayim ve benim için uygun fiyat olması gerekiyorAntalya Eğitim Araştırma hastanesi geçen hafta perşembe kan verdim işte bu perşembe gel demişti sekreter ama ben yarın gitmek istiyorum kan sonucunu alıp anesteziye vereceğim. Sen hepsini yarın vereceksin ne güzel yaaa ben devlette olacağım ya ondan işte git gel yapıcam
Vazgeçme sakın. Ben geçen sene vazgeçtim çok pişmanım. Ama bu sefer kesin yani kararlıyım sende kararlı ol.Ah arkadaşım umarım öyle olur,desteğin için teşekkürler,vazgeçmeden atlatırsam tüm süreci buradan paylaşacağım
Canım bana kas altı dual plan olucak markası ve ölçüsünü tarihle birlikte bu perşembe alacağım belki de yarın iş yerinden izin alırsam gideceğim. Devlet daha uygun ben yaptıran arkadaşlarım olduğu için doktora güvendiğim için gidiyorum.Fiyat 5-6 bin ₺ dedi tabi dışarıya göre daha uygun.Devlette fiyatlar nasıl acaba bide hangi marka kullanacaklar rica etsem yazarmisiniz bende araştırma asamasindayim ve benim fiyat uygun olması gerekiyor
Merhaba devlette fiyatlar nasıl acaba ve hangi marka kullanacaklar size bende araştırma asamasindayim ve benim için uygun fiyat olması gerekiyor
Geçmiş olsun canım paylaşımınız için teşekkürler,benim de ameliyatım çok yakın ah bir atlatabilsemSlm kizlar. Sanirim daha evvel yaznistim bir kac defa buraya ama devami gelmedi. Ama devamli takip rdip okudum yazdiklarinizi. Ikinci cocuktan sonra karar vermistim bu ameliyati olmsya brbegim suan 20 aylik ve ben cumartesi gunu dual plan kasalti seklinde ameliyatimi oldum. Ilk gun agrilar yogun degildi anestezi atkisiyle de cok bisey hissetmedim. Ama dun daha zordu. Bugun ise biraz daha toparlandim. Ama hala yardima muhtac yasiyorum. Allahtan yanliz degilim ki ben hastanede tek kalmayida dusunmustum bu cok cok zor olurdu.
Kızlar en son koyduğum fotoma bakın,neden büyük büyük diye dırdırlandığımı anlarsınız :)
Geçmiş olsun canım paylaşımınız için teşekkürler,benim de ameliyatım çok yakın ah bir atlatabilsem
Arkadaşlar fotoğraflara nasıl bakılıyor yeni uyeyim bakamıyorumKızlar en son koyduğum fotoma bakın,neden büyük büyük diye dırdırlandığımı anlarsınız :)
Canım merhaba öncelikle benim özel hayatımla bu kadar ilgileneceğini bilmedim ve KİMSENİN FOTOĞRAFINI GÖRMEKTE İSTEMEDİM ben bir bayanım zaten :) Üyeliğimi iptal ettirmişsin. Sırf sana tekrar yazabilmek için üyelik açtım. Evet 2013 yılında nişanlandım 1 sene sonra evlendim 2 sene evli kaldım ve boşandım :) Sırf için rahatlasın ve insanları bu şekilde iftirada bulunma diye yazıyorum. Şuan bi sevgilim olamaz mı yani bumudur ? Sana cevap veremedim ama mutlaka verecektim zaten ki ben forumda yeni biri değilim.Fotoğraf koymamışsın diyorsun da her üye olan fotoğraf mı koyuyor ki nasıl bu şekilde düşünebildin ? Bence daha ilerlere bakıp hangi forumlarda gezdiğimede bakmalıydın. Senden ricam insanları tanımıyorsun ve ağır şeyler söylemişsin inan çok üzüldüm keşke özelden yazsaydın da ben sana bu açıklamaları ordan yapabilseydim ama beni takip et ameliyatımdan sonra albümüme bakarsın :) İyilikle kalmanı diliyorum..
Nasıl bu kadar eminsin kendinden ben 2012 den beri buraya üyeyim ve insanlar önce nişanlanıyor ve sonra evleniyor olmadığı zamanda boşanıyor. Bundan daha doğal ne olabilir ki ? Ayrıca La Senza yıda bilmediğini düşünüyorum. Ayrıca bende muhasebeciyim ayrıntıya takılman güzel ama inan bu bana attığın iftira çok ağır keşke bi sorsaydın özelden üyeliğimi kaybettiğime üzülüyorum ve ben perşembe günü ameliyat tarihimi alıcam. Bu yaptığın hiç hoş bi davranış değilSende ameliyat olacaksın benim durumumu anlaman lazım şuanda ama sorun değil yeni üyeliğimle de devam ederim.Sana ders olması dileğiyle yaşın kaç bilmiyorum ama kırdığınız kalbin affı yok...
Rica etsem üyeliğimi geri alabilirmiyim. İnanın buraya çok ihtiyacım var.Kazen
Merhaba,
Üye ile görüştüm kendisi bayan, mesajlarımın anlaşılmasında sıkıntı var diyor. Lakin %100 kadın bilginiz olsun.
Ameliyat olacak arkadaşlar hiç sıkıntı yapmayın. Rahat olun gerçekten güzel geçeceğine inanıyorum.Hadi hayırlısı Çarşamba da benim
Bencede mutlaka belirt ona göre kas altimi yoksa üstümü olur iyi bir sonuç için birlikte karar verirsiniz.Şu an sporla uğraşmıyorum estetikten bir süre sonra sıkılaşmak için spor salonuna gideceğim inşallah.
Yaptırmama çok vakit var daha zaten formumu koruma amaçlı bir spor olacak benimkisi, öyle çok bir kas yapmama gerek yok :) yine doktora bu durumu belirtirim o halde.
Bende aynı durumdaydim ama bnmki yaştan dolayydi. 40 yaş hediyesi verdim kendime bi ara düşündüm vazmi gecsem diye sonrada dedimki zaten geç bile kalmissin yaptr gitsin. Şu an keşke daha önce yaptırsaymisim diyorum. Onun için bu senin için bir eksiklik ise yaptır gitsin düşünme bile derim arkadaşım.Kızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?
Eksiklik tabi ki arkadaşım ben de o yaşlarda sayılırım hem diyorum bunca yıldır istiyordun yaptır gitsin,hem otur yerine başına il açma diyorum,offf neler oluyor bana ameliyat sütyenine kadar hazırBende aynı durumdaydim ama bnmki yaştan dolayydi. 40 yaş hediyesi verdim kendime bi ara düşündüm vazmi gecsem diye sonrada dedimki zaten geç bile kalmissin yaptr gitsin. Şu an keşke daha önce yaptırsaymisim diyorum. Onun için bu senin için bir eksiklik ise yaptır gitsin düşünme bile derim arkadaşım.
Feminen teşekkürlerAmeliyat olacak arkadaşlar hiç sıkıntı yapmayın. Rahat olun gerçekten güzel geçeceğine inanıyorum.
Ya ben sadece bir hırka alıcam yanıma . Sen mi abarttın ben mi hafife aldım bilemedim . Nasılsa bandajlı olacak , hırkayı takarım üstüme tamam diye düşündüm . Çanta bile hazırlamadım . Diş fırçam hırkam ve ben :) Bu arada ameliyat sonrası için (iki ay iki çamaşır verecekmiş doktorum . sonrası için ) oysho ya gidip o desteksiz ve süngersiz braletlerden almak istiyorum . İç çamaşırı hastasıyım ben , çamaşırlarım için talip olan arkadaşlarım var .Dalga geçiyorlar benimle . gitti servet diye :)Hatta eşim ameliyat parasını düşünmüyorum Deniz , ama sen yeni çamaşırlara bir servet harcayacaksın yine diye dalga geçiyor benimle :)
Sigara benim de sorunum, 10 güne ameliyatım var fakat sigarada vazgeçemiyorum en az bir hafta kala bırakman lazım dedi doktorum
Eksiklik tabi ki arkadaşım ben de o yaşlarda sayılırım hem diyorum bunca yıldır istiyordun yaptır gitsin,hem otur yerine başına il açma diyorum,offf neler oluyor bana ameliyat sütyenine kadar hazır
Su işi bi halledelim. Onun icinde bir dayanisma topiği açarızAl benden de okadarben bırakmıştım aslında geçen sene bir sinirle yine başladım işyerinde fazla icemiyorum ama akşam biraz abartıyorum napcaz biz ya ( o narkozu atarken vallahi tikancaz birbirimizi motive etsekte keşke bırakabilsek
Al benden de okadarben bırakmıştım aslında geçen sene bir sinirle yine başladım işyerinde fazla icemiyorum ama akşam biraz abartıyorum napcaz biz ya ( o narkozu atarken vallahi tikancaz birbirimizi motive etsekte keşke bırakabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?