Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Devlette fiyatlar nasıl acaba bide hangi marka kullanacaklar rica etsem yazarmisiniz bende araştırma asamasindayim ve benim fiyat uygun olması gerekiyor
Merhaba devlette fiyatlar nasıl acaba ve hangi marka kullanacaklar size bende araştırma asamasindayim ve benim için uygun fiyat olması gerekiyor

Canım bana kas altı dual plan olucak markası ve ölçüsünü tarihle birlikte bu perşembe alacağım belki de yarın iş yerinden izin alırsam gideceğim. Devlet daha uygun ben yaptıran arkadaşlarım olduğu için doktora güvendiğim için gidiyorum.Fiyat 5-6 bin ₺ dedi tabi dışarıya göre daha uygun.

Slm kizlar. Sanirim daha evvel yaznistim bir kac defa buraya ama devami gelmedi. Ama devamli takip rdip okudum yazdiklarinizi. Ikinci cocuktan sonra karar vermistim bu ameliyati olmsya brbegim suan 20 aylik ve ben cumartesi gunu dual plan kasalti seklinde ameliyatimi oldum. Ilk gun agrilar yogun degildi anestezi atkisiyle de cok bisey hissetmedim. Ama dun daha zordu. Bugun ise biraz daha toparlandim. Ama hala yardima muhtac yasiyorum. Allahtan yanliz degilim ki ben hastanede tek kalmayida dusunmustum bu cok cok zor olurdu.

Kızlar en son koyduğum fotoma bakın,neden büyük büyük diye dırdırlandığımı anlarsınız :)

Geçmiş olsun canım paylaşımınız için teşekkürler,benim de ameliyatım çok yakın ah bir atlatabilsem

Geçmiş olsun canım paylaşımınız için teşekkürler,benim de ameliyatım çok yakın ah bir atlatabilsem

Atlatirsin hic stres yapma ilk bir haftadan sonra rahat edicez insallah. Suan bilw dune gore baya iyiyim ben.

Merhaba,
Üye ile görüştüm kendisi bayan, mesajlarımın anlaşılmasında sıkıntı var diyor. Lakin %100 kadın bilginiz olsun.

Kazen Çok teşekkür ederim.
Umarım arkadaşlar bir daha insanları kırmadan önce emin olurlar.

Öncelikle tekrar teşekkürler Kazen ilgi ve alakanizdan dolayı boş yere yormuş olduk sizide özür dilerim sizden ...

Arkadaşım , sen sanırım uzun zamandır buraya girmiyorsun biz kimlerle karşılaştık haberin var mı ? Yıllardır üye olup ta erkek cikanmi dersin , bilirsin ki burası çok özel paylaşım alanımız ha su demek değil meraklı cinsler dışardan üye olmadan okumuyorlarmi tabiki vardır , ama bir aramızda gezinmek var birde dışardan izlenmek, burda bilmeyen üyeler hemen resimlerini açıyor yeni uyeymis eski uyeymis haberi bile olmadan sorgulamadan ne gerek var benim ozelime girmelerine ama gelde anlat sanki hayatlarında görmemişler , oyuzden kıldan tüyden nem kapar olduk , son günlerde sıkça karşılaştığımız için yeni birisi geldiğinde tabiki eskiye dönük msjlarina kadar bakıyoruz yada bakıyorum deyim , sende biraz daha zaman geçir burda emin ol sende paranoyak olursun heleki sohbet ettigin resmini açtığın kişi erkek çıkarsa , ben sana hakaret etmedim ilk msjimi oku ben senin şunundan şunundan dolayı bayan olduğuna inanmıyorum dedim bu hakaret mi ? Ve sevgili modoratorumuze seslendim bir bakın diye oda tedbir alındı deyince dedim inceledi erkek olduğunu anladı bamladi ve 2. Msji yazdım bizden uzak durun diye ne bir hakaret ne bir kötü söz ama sen maşallah üslubunu çok bozmussun 36 yaşındayım görmüş geçirmiş bir kadinim özür de dileyebilecek kapasitedeyim ama şu yazdığın yazılardan sonra üslubundan dolayı içimden gelmiyor , lütfen birbirimizi görmemezlikten gelelim su güzel platformu arkadaşlara zehir etmeyelim boş yere bamlanmayalim sanada şimdiden geçmiş olsun umarım istediğin sonucu alırsın temennim bu yönde , benden küçük olduğuna inanıyorum yaşına veriyorum tartismak bile adap ister iftira attigimi kesinlikle düşünmüyorum , su yazdıklarından sonra vicdanım çok rahat emin ol uzulebilecegim türde yazı yazmamissin ki normale bakarsan üzüntüden gece uyuyamazdim lütfen birbirimizi görmemezlikten gelelim herbirimizin mutlu oldugu yerde mutsuzluk yasamsyalim sağlıcakla kal...

Bencede mutlaka belirt ona göre kas altimi yoksa üstümü olur iyi bir sonuç için birlikte karar verirsiniz.

Kızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?
Bende aynı durumdaydim ama bnmki yaştan dolayydi. 40 yaş hediyesi verdim kendime bi ara düşündüm vazmi gecsem diye sonrada dedimki zaten geç bile kalmissin yaptr gitsin. Şu an keşke daha önce yaptırsaymisim diyorum. Onun için bu senin için bir eksiklik ise yaptır gitsin düşünme bile derim arkadaşım.

Eksiklik tabi ki arkadaşım ben de o yaşlarda sayılırım hem diyorum bunca yıldır istiyordun yaptır gitsin,hem otur yerine başına il açma diyorum,offf neler oluyor bana ameliyat sütyenine kadar hazır

Bitanem ben sadece meme büyütme olmucamki burun + meme :) burun sırtımda hafif kemik var hatta burun ameliyatı olcam deyince millet bana güldü :) milletin gözüne batmayan ama beni çok rahatsız eden bir kemik ama memeyi sakladigim için birazda mecbur burun ameliyatı ile olacağım..oyuzden 2 operasyondan sonra hastanede ihtiyacım olacak herşeyi koyuyorum çantaya buz jeller, bitkisel kremler kulak pamuğu burun için peçete ıslak mendil şal pijama pipetli bardak diş fırçasi belki kullanamicam burundan dolayı ama yinede koydum ben burun ameliyat sayfasındada geziniyorum ordaki arkadaşlardan da fikir ediniyorum ama sen hırka yerine şal alabilirsin burdan bir arkadaş kollardaki serumdan ve hareket kısıtligindan dolayı düğmeli pijama üstünü giyememis omuzlarına şal ortmus hırka kalın olduğu için giyinemeyebilirsin şalı üstüne dolar çıkarsın hastaneden nacizane tavsiyem

Sigara benim de sorunum, 10 güne ameliyatım var fakat sigarada vazgeçemiyorum en az bir hafta kala bırakman lazım dedi doktorum

Al benden de okadar ben bırakmıştım aslında geçen sene bir sinirle yine başladım işyerinde fazla icemiyorum ama akşam biraz abartıyorum napcaz biz ya( o narkozu atarken vallahi tikancaz birbirimizi motive etsekte keşke bırakabilsek

Eksiklik tabi ki arkadaşım ben de o yaşlarda sayılırım hem diyorum bunca yıldır istiyordun yaptır gitsin,hem otur yerine başına il açma diyorum,offf neler oluyor bana ameliyat sütyenine kadar hazır

Bu kadar karar vermissin bence vazgecme. Benim ucuncu gunum baya azaldi agrilarim ilk 1 aydan sonra eski halimize donucez insallah

Su işi bi halledelim. Onun icinde bir dayanisma topiği açarız

Bende birakamadim. Doktorum eger diklestirme gibi zor bir amelyat olsaydi kabul etmeyecegini soylefi ama kismen kolay bir ameliyat dedi. Ameliyat surecinde sanirim 7-8 saat icmedim sadecr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…