Şal aldım. Serum konusunda haklısin. Şal hırka dis fırçası macun ve benBitanem ben sadece meme büyütme olmucamki burun + meme :) burun sırtımda hafif kemik var hatta burun ameliyatı olcam deyince millet bana güldü :) milletin gözüne batmayan ama beni çok rahatsız eden bir kemik ama memeyi sakladigim için birazda mecbur burun ameliyatı ile olacağım..oyuzden 2 operasyondan sonra hastanede ihtiyacım olacak herşeyi koyuyorum çantaya buz jeller, bitkisel kremler kulak pamuğu burun için peçete ıslak mendil şal pijama pipetli bardak diş fırçasi belki kullanamicam burundan dolayı ama yinede koydum ben burun ameliyat sayfasındada geziniyorum ordaki arkadaşlardan da fikir ediniyorum ama sen hırka yerine şal alabilirsin burdan bir arkadaş kollardaki serumdan ve hareket kısıtligindan dolayı düğmeli pijama üstünü giyememis omuzlarına şal ortmus hırka kalın olduğu için giyinemeyebilirsin şalı üstüne dolar çıkarsın hastaneden nacizane tavsiyem
Şal aldım. Serum konusunda haklısin. Şal hırka dis fırçası macun ve ben
Az önce doktorumla konuştum son gazımı da aldım. Bomba gibiyim . Allah pisman etmesin
Su işi bi halledelim. Onun icinde bir dayanisma topiği açarız
Şal aldım. Serum konusunda haklısin. Şal hırka dis fırçası macun ve ben
Az önce doktorumla konuştum son gazımı da aldım. Bomba gibiyim . Allah pisman etmesin
Valla muthis rahatlatti beni. Arkadasim ameliyat oldu gecen sene. Kendi arabasini kullanarak cikti hastaneden. Cok guveniyorum kendisine. Allah utandirmasin..Denizcim maşallah ne süper bir drmus , çok şükür bende her aradığımda ulaşıyorum sakinleştiriyor bukadar evham yapmamami istiyor , ama kendiliğinden aramadı ne yalan soyleyim , hepimiz mutlu olalım kızlar son 11 gün bende :) sizde şafak ne zaman
Valla muthis rahatlatti beni. Arkadasim ameliyat oldu gecen sene. Kendi arabasini kullanarak cikti hastaneden. Cok guveniyorum kendisine. Allah utandirmasin..
Ben de agrisiz sancisiz girip çıktığım sezaryenlerime cok guveniyorumAmin cnm amin ancak o durum biraz bunyeden bünyeye değişiyor sanıyorum , inşallah en rahat atlatanlardan oluruz , 2 normal doğum yaptım hemde öyle böyle değil çok zordu hem hastane sürecim hem doğum anım hemde doğum sonrası , inan bana okadar dikisim vardiki oturamiyor yatamiyordum afedersin WC de ağlıyordum , o halimle tek başıma üstesinden geldim Leyla diyorum doğumları atlatmış bir kadınsın çok zor süreçlerden geçtin bunumu atlatamicaksin:) yaşayıp görcez hangisi ağırdı Rabbim utandırmasın sağ salim çocuklarımıza kavusalim istediğiniz boyutta olsunda geriside ama öyle ama böyle geçecek burda birbirimize motive edelim en zor anlarimizda yardım alalım çaresizliğimizde birbirimize destek olalım bir de bakmisizki birbirimize yaz için bikini öneriyoruz gerçi eşim şimdiden baskı yapıyor o goguslere bikini giymeyi hayal etme diyorda onlarda alışır zamanla sanırım :)
Bende birakamadim. Doktorum eger diklestirme gibi zor bir amelyat olsaydi kabul etmeyecegini soylefi ama kismen kolay bir ameliyat dedi. Ameliyat surecinde sanirim 7-8 saat icmedim sadecr.
Denizzz yarın ameliyat günün demiBen de agrisiz sancisiz girip çıktığım sezaryenlerime cok guveniyorum
Bu arada benim esim de yaptiriyorsun ama actirtmam deyip duruyor :)
Ben de agrisiz sancisiz girip çıktığım sezaryenlerime cok guveniyorum
Yarin 13.00Aynen ya benimkide ayni, ilk zamanlar tabiki gözleri alisamicak hafif dekolte de krizler yaşanabilir hazirlikliyim , zamanla gözleri alıştıkça bizim vücudumuzun parçası olarak kabul ettikleri anda biraz sakinleşebilirler , benim esimde normalde de hafif maçoluk vardir :) genetik oluyor sanırım Ankara erkeği nede olsa :) ben onu böyle sevdim seviyorum da normal hayatımdada çok dekolteli giyinen bir insan değilim ama giydiğim yakışır bir memisler eksikti onlarda tamamlanınca tam olcak , erkek tabiki kiskancak karısını bizde abartmadigimiz sürece sıkıntı olmaz ilk başta kendi psikolojim için sonrasında onun için istiyorum hayırlısı olsun bakalım sen ne zaman oluyorsun ameliyatını ?
Yarin saat 13.00 canimDenizzz yarın ameliyat günün demiSaat kaçta gireceksin. Çok motive gördüm seni ne güzelll. Rabbim hayırlısıyla ağrısız acısız çıkmayı nasip etsin canım darısı başımızaaa
Ben de agrisiz sancisiz girip çıktığım sezaryenlerime cok guveniyorum
TeşekkürlerAaaa sen yarinmi giriyordun deniz
Ne mutlu sana hayatım sürecini merakla bekliyorum lütfen bizi haberdar etmeyi unutma kuzum dualarım seninle
Yarin 13.00
Teşekkürler
Herseyi ama herseyi ayrintilariyla yazicam
TesekkurlerTm bitanem yarın inşallah yoğun olmamda gün içinde girebilirim senden haber alabilirim şimdi iyice dinlen yarın dinç olman lazım , ben yatıyorum çocuklar uyudu sabah iş var bir kac gundur ruh gibi gidiyorum iyi geceler güzellikler
Cnm sonrasında ictinmi peki ? Çok bırakan oldu okumuştum daha önce , valla ben 2 gün icmezsem zaten kan temizlenmiş olacak canım istemez gibi geliyor , busefer kilo alıyorum sporla destekliyorum özel rejimler le bu yaz başlıcam inşallah cekcem sporcu sütyeni :) spor salonunun yolunu tutcam
Yaa bakk takipteyim seni Denizz her ayrıntıyı istiyorum canımmm. Çok güzel geçicek eminim. Bende bu seviyeye gelmek istiyorum yaaa. Dualarım seninleYarin saat 13.00 canim
Tabi ki herseyi anlaticamYaa bakk takipteyim seni Denizz her ayrıntıyı istiyorum canımmm. Çok güzel geçicek eminim. Bende bu seviyeye gelmek istiyorum yaaa. Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?