Benim eşim vazgeç diyor yaaaBen de agrisiz sancisiz girip çıktığım sezaryenlerime cok guveniyorum
Bu arada benim esim de yaptiriyorsun ama actirtmam deyip duruyor :)
Hayırlısıyla gir çık arkadaşım 1 gün sonra da benim ...İhtiyacım olacak paylaşımlarunaYarin 13.00
Her doktorun yöntemi farklı doktoruna bırak istersen benim doktorum ne sutyen ne bandaj ikisinde kullandırmadi atletleyimCnm acaba bandaj göğüste cokmu kaba durur yani kat kat bandaj takiyorlarsa 5 gün sonra yarım gün işe gitmem lazım ve kıyafet altından belli olurmu bilemiyorum sütyen yine toparlar diye düşünüyorum yanıma alacağım mutlaka ama kat kat birşey sararsa büyük ihtimalle sütyeni giydirmesini isticem bol kıyafette giyilirse belli olur diye düşünüyorum aman ya ne zormuş hayırlısıyla bir olup bitseydi küçücük ayrıntıyı kafama takar oldum uykularim kaçtı ne sorunlu bir kadinmisjm kendime gıcık olur oldum
Ben aldım seni izlemeye inan seninki kadar yoktu benim mememHaklısın abla ama ne yapmalıyım ki?
Hayırlısıyla canım ben bile heyecanlanıyorum ameliyat günü gelen arkadaşları gorunceYarin saat 13.00 canim
Tabi ki herseyi anlaticam
sen nasılsın herhalde o zor dönemi atlattın çok şükür . Son zamanlarda şikayet etmiyosun yanlış mı hatırlıyorum ?Heyecanla beklediğin gün geldi demek ki :)
@KeediciK Ağrısız sızısız kavuş cicilerine :)
sen nasılsın herhalde o zor dönemi atlattın çok şükür . Son zamanlarda şikayet etmiyosun yanlış mı hatırlıyorum ?
sanırım gerçek görüntü için biraz daha beklemelisin ben üç ay beklemeye karar verdim hala üstlerde şişlik var benimde . Bazen küçük oldular diyorum bazen büyük oldular diyorum a a bence tam istediğim boyutta olmuş aslında. Aşağıya inip şekil almalarını bekliyorum bana yağ enjeksiyonu da oldu o yüzden ödemlerim çoktu . Şimdi ilk güne göre çok daha iyi bir görüntü olsada gerçek şekillerine kavuşmadılar bana küçük protez koyuldu 225-250 cc kendi dokumda vardı.Doğru hatırlıyorsun :)
iyileştim ben sadece çok büyük geliyor bana
Foto yükledim bakmak isterseniz.
Yani ödemler inip küçülme olacaksa mutluluktan ölebilirim :)
sanırım gerçek görüntü için biraz daha beklemelisin ben üç ay beklemeye karar verdim hala üstlerde şişlik var benimde . Bazen küçük oldular diyorum bazen büyük oldular diyorum a a bence tam istediğim boyutta olmuş aslında. Aşağıya inip şekil almalarını bekliyorum bana yağ enjeksiyonu da oldu o yüzden ödemlerim çoktu . Şimdi ilk güne göre çok daha iyi bir görüntü olsada gerçek şekillerine kavuşmadılar bana küçük protez koyuldu 225-250 cc kendi dokumda vardı.
ben fotoğraf yüklemediğim için kimseye fotolarına bakayım demiyorum çok merak etsemde :) haklı olarak kimse buna izin vermez ameliyattan önce melisanıl izin vermişti onu çok beğenmiştim o bana cesaret vermişti aslında
bende sevemiyorum bazen eski halimi özlüyorum kızıyorum kendime çok istediğim birşey sonunda gerçek oldu diye ama hala aynalarla barışamadım sanırım farklı beklentilerim varmış benim daha rahat geçer sanıyordum ameliyat sonrası o yordu beni . Çok sertler ve ağırlık hissi kas krampları can sıkıcı .Görüntüsü güzel belki ama işte yanibenim fotolara da bakabilirsin :)
350 cc yapıldı bana o beni üzdü sadece azdı dokum zaten.
Nebilim sevemiyorum bazen
bende sevemiyorum bazen eski halimi özlüyorum kızıyorum kendime çok istediğim birşey sonunda gerçek oldu diye ama hala aynalarla barışamadım sanırım farklı beklentilerim varmış benim daha rahat geçer sanıyordum ameliyat sonrası o yordu beni . Çok sertler ve ağırlık hissi kas krampları can sıkıcı .Görüntüsü güzel belki ama işte yani
Ben aldım seni izlemeye inan seninki kadar yoktu benim memem
Kizlar selam . Hastanedeyim. Damar yolum acildi.
Valla bekliyorum. Sadece heyecanlıyım.
Ya aynen canim. Sen ne alemdesin. Sikayetler azaldi bomba gibisindir insallahHadi şimdiden hayırlı olsun cicilerin :)
Beklediğin gün bugündü geldi bak inşallah güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?