Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Her doktorun yöntemi farklı doktoruna bırak istersen benim doktorum ne sutyen ne bandaj ikisinde kullandırmadi atletleyim

Sl kizlar
Dunden beri sag koltuk altimda keskin bir agri var. Kolumu kullanmamdan mi kaynaklandi bilmiyorum ama yine gece yatamadim oturarak uyumaya calistim. Boyle birsey yasayan oldumu. Agri kesici icince bir muddet rahatliyorum ama kolu kullanirsam yine agriyor.

sen nasılsın herhalde o zor dönemi atlattın çok şükür . Son zamanlarda şikayet etmiyosun yanlış mı hatırlıyorum ?

Doğru hatırlıyorsun :)
iyileştim ben sadece çok büyük geliyor bana
Foto yükledim bakmak isterseniz.
Yani ödemler inip küçülme olacaksa mutluluktan ölebilirim :)

öncelikle Ameliyata girecek olan arkadaşlar hepinize şimdiden geçmiş olsun inşallah her şey gönlünüzce olur ameliyat sonrası çok kolay bir dönem geçirmeyeceksiniz şimdiden sabır diliyorum ben iki tane normal doğum yapmış bir kadınım hem de doktorumun sezaryen demesine rağmen inatla normal doğum yaptım ağrı eşiğim öyle çok düşük değildir kasa altı yapılan ameliyatından sonra öldüm öldüm dirildim ağrı dan ziyade kaslardaki gerginlik ağırlık hissi beni mahvetti Bugün tam beş hafta oldu sizlere sormak istediğim bir şey var sabahları uyanınca hala o ağırlık hissi oluyor gündüzde oluyor zaman zaman hafifliyor tam alıştım derken o ağırlık hissi beni çok rahatsız ediyor Uçlardaki hassasiyet hala devam ediyor öyle ki bazen canım açıyor ve asıl sormak istediğim ameliyattan sonra regli döneminizde değişiklik oldu mu ben ameliyatın üçüncü günü regl oldum Fakat daha sonra olmadım hala olmam gerekiyor son bir haftadır bekliyorum çünkü normal düzenine göre olmuş olmam gerekiyordu hassasiyet o yüzden dır diye sabırla bekliyorum regli döneminiz nasıl geçti

Doğru hatırlıyorsun :)
iyileştim ben sadece çok büyük geliyor bana
Foto yükledim bakmak isterseniz.
Yani ödemler inip küçülme olacaksa mutluluktan ölebilirim :)
sanırım gerçek görüntü için biraz daha beklemelisin ben üç ay beklemeye karar verdim hala üstlerde şişlik var benimde . Bazen küçük oldular diyorum bazen büyük oldular diyorum a a bence tam istediğim boyutta olmuş aslında. Aşağıya inip şekil almalarını bekliyorum bana yağ enjeksiyonu da oldu o yüzden ödemlerim çoktu . Şimdi ilk güne göre çok daha iyi bir görüntü olsada gerçek şekillerine kavuşmadılar bana küçük protez koyuldu 225-250 cc kendi dokumda vardı.
ben fotoğraf yüklemediğim için kimseye fotolarına bakayım demiyorum çok merak etsemde :) haklı olarak kimse buna izin vermez ameliyattan önce melisanıl izin vermişti onu çok beğenmiştim o bana cesaret vermişti aslında

benim fotolara da bakabilirsin :)
350 cc yapıldı bana o beni üzdü sadece azdı dokum zaten.
Nebilim sevemiyorum bazen

benim fotolara da bakabilirsin :)
350 cc yapıldı bana o beni üzdü sadece azdı dokum zaten.
Nebilim sevemiyorum bazen
bende sevemiyorum bazen eski halimi özlüyorum kızıyorum kendime çok istediğim birşey sonunda gerçek oldu diye ama hala aynalarla barışamadım sanırım farklı beklentilerim varmış benim daha rahat geçer sanıyordum ameliyat sonrası o yordu beni . Çok sertler ve ağırlık hissi kas krampları can sıkıcı .Görüntüsü güzel belki ama işte yani

Daha bir ayı yeni geçmiş belki zamanla ağrılar sızar bahsettiğiniz süreçler geçer
Psikolojik olarak alışma kısmı da varmış demek ki bende çok çok isterdim.
Şimdi arada küçük hallerini özlediğim oluyor :)
Kıyafetlerimde nasıl durur diye de merak ediyorum Allah sabır versin hepimize :)

Umarım pişman olmam. Rüyalarıma giriyor. Doğru düzgün uyku yok. Perşembe büyük gün hayırlısı ile bir bitseydi diyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ben aldım seni izlemeye inan seninki kadar yoktu benim memem

Abla seninkiler çok güzel olmuş masallah :) 3 4 senedir otudur çayıdır masajidir hep bi doğal yöntem umudu ile uğraşıyorum, burayı da takip ediyorum ama sonuç yok gibi.. 17-18 yasindayken büyüyecek umudum fazlaydı ama artık ergenlik dönemi De bitti :) Tek kalıcı çözüm ameliyat ama ona da cesaret edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…