Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim fotolara da bakabilirsin :)
350 cc yapıldı bana o beni üzdü sadece azdı dokum zaten.
Nebilim sevemiyorum bazen
Canım senin eklediğin foto açısından mı öyle duruyor? Bence ilk ameliyat şişliği vs var o kadar büyük değiller. Normal geldi bana bu büyüklüğü bile. Başka açıdan ekle istersen deneyimliler yorum yapar belki.

kendim çektim canım görenler büyük değil aslında diyor ama bana çok büyük geliyor.
Bikinili fotoğraflarım gibiyken gözüm mü alışmadı bilmiyorum

kızlar ameliyattan sonra regli dönemleriniz de gecikme oldu mu? uçlardaki acıya varan hassasiyet ne kadar sürüyor ?

Kizlar merhaba.
Ameliyatımı oldum. 335 cc çipli protez takıldı. Meme başımda fibrokistik kist olduğu icin memebaşından yapamadı ameliyatı. Meme altı kesisi oldum. Şu an ağrım yok. Yağ dokusu ile desteklemiş alt kısımları . liposuction ile belimin iki tarafından yağ dokusu almiş ve memenin kenarlarını desteklemiş. Bütün bacaklarımda varıs çorapları var. Ödemim olmaması için. Belim komple sarılı yine ödemle ilgili sanırım
Şu ana kadar tek sürpriz meme başı yerine meme altı olması
Onun dışında herşey harika. Bir de bana kahvemi getirdiklerinde tamamdır bu iş
Sorularınız varsa alabilirim

Hadi gözün aydın. Valla süpersin çok geçmiş olsun. Darısı başımıza. 2 gün sonrada benim inşallah. Protezin damla mı yuvarlak mı cnm birde kas altı mı

Geçmişler olsun canım. Darısı başımıza hayırlısıyla inşallah. Keyfince yerinde oh negüzel. Maşallah sana

Geçmiş olsun,gözün aydın

Çok geçmiş olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…