Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın. Valla süpersin çok geçmiş olsun. Darısı başımıza. 2 gün sonrada benim inşallah. Protezin damla mı yuvarlak mı cnm birde kas altı mı
Protezim motiva canım yuvarlak takildi bana ama bu protez damla gibi de duruyormuş. Valla kas alti ya da üstü degilde zar ile kasın arasına konmuş ingilizce olarak söyledi ama o zaman benim kafa bir milyondu

Yeni bakabildim Deniz çok çok güzel olsun inşallah,yarın da bennnn
Canim sakin korkma. Ben annemi bile eve yolladim iki saat once cocuklarin basinda dursun diye. Hemsireler herseyime kosuyor zaten ve kesinlikle agrim yok. Hafif bir baski var sanirim bandajdan. Kahve cay takiliyorum yatakta. Simdi netflix film dizi keyfine basliyorum. Ama bugun ameliyat olan bir arkadasimal konustum. Onun ağrısı vardi. Tuvalete bile annesiyle gitmis. Bem cafede kahve bile ictim
Dolaniyorum hastanede pozitif ol iyi gecsin . Insallah sonrasi da iyi olur bu bisiy degil zaten
Bu ikinci etap ben boyle adlandirdim.
1. Karar verme süreci
2.Ameliyat Sureci
3. Sonrasi kanama kapsul enfeksiyon vs vs
Umarim sonrasi da guzel gecer. Sana da harika bir ameliyat diliyorum canim

Çok geçmiş olsun refekatcini yolladın mi yani kendi başına kalkabiliyormusun
Evet canim annemi yolladim. Herseyimi kendi basima yapabiliyorum. Sacimi toplamak dahil buna . Doktorum güvence vermisti agri konusunda adam abartıyor sanmistim . Tabi yarin nasil olurum bilmiyorum. Pozitif olup agriyi cagirmamaya calisiyorum.

Çok geçmiş olsun, kurtuldun şükür. Gözün aydın
Fibrokistik olması protez konulacağı yeri değiştirmiş o halde. Bunu da öğrenmiş olduk sayende.
Benim sağ memenin fibrokistikleri meme başında var elime geliyor biraz ama bayağı küçükler.
Diğerleri bir mememin çeşitli yerlerini sarmış durumda ama boyutları eskiye göre küçülmüş artık ameliyat öncesi iyi bir genel cerraha baktırırım bakalım, inşallah sıkıntı çıkarmazlar.

Evet ya aynenn. Aslinda ben baya hazirlamistim kendimi kesinin meme basindan olmasi icin. Daha az farkedilir bir iz kalir diye düşünmüştüm. Ama tabi ki izi kafama takmıyorum. Sonucta gizli sakli degil yani zaten ben de irili ufakli 7 fibrokistik vardi malesef ve bugun regliyim bir de . Iyice coşmuşlardır

Süper çok sevindim bunları duymaya ihtiyacımız var yapmayı düşünenler olarak insallah boyle devam eder yarında insallah hastanedeki ağrı kesiciler sayesinde değildir bu kadar iyi olman

İyi olmana çok sevindim canım,İnan çok motive oldum hep diyorum ama İYİ Kİ VARSINIZ

kızlar ameliyattan sonra regli dönemleriniz de gecikme oldu mu? uçlardaki acıya varan hassasiyet ne kadar sürüyor ?
Ameliyat tan sonra ki reglim bayağı geçikmişti benim de. Ki normal de düzenli olurdum.. bir daha ki ay ve sonrasında düzene giriyor yeniden ama. Meme uçlarındaki hassasiyet te yanlış hatırlamıyorsam 2 ay kadar devam etmişti bende

Süper çok sevindim bunları duymaya ihtiyacımız var yapmayı düşünenler olarak insallah boyle devam eder yarında insallah hastanedeki ağrı kesiciler sayesinde değildir bu kadar iyi olman
Umarim degildir. Cuma ise gidebilecegimi soyledi doktorum
Benim arkadasim ameliyat oldu daha once ve kendi arabasini surerek cikti hastaneden. Insallah ben de oyle olurum yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…