Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Protezim yuvarlak canim. Kas ve zar arasiymis
Ne kas alti ne kas ustu ..
Canım o bahsedilen benim doktorumun bana da uygulayacak olduğu Dual Plane yöntemi sanıyorum ne kas altı ne kas üstü oluyor. Yuvarlak koyuyor çünkü daha doğal duruyormuş.şu perşembe bi gelsede bende bi netleşsem artık

Son düzenleme:
Protezim yuvarlak canim. Kas ve zar arasiymis
Ne kas alti ne kas ustu ..
Dr protezi fasya altına yerleştirdik demiş olabilir mi? Genelde sporla uğraşanlara ve dokusu olanlara uygulanan bi teknik. Kol hareketlerini kısıtlamaz ayrıca iyileşme süreci çok daha hızlıdır. Hatta dr bir sor kollarını sürekli yukarı kaldırma hareketi yapmanı isteyebilir. Protez zarı şekillendirip hızlıca yerine yerleşsin diye. Bu nedenlerden kas altı protez yerleştirilen başka bir hastaya oranla kendini iyi hissediyor olman çok normal canım. Sağlıcakla kal.

Olabilir canim . Bu arada benim baya dokum vardi. 3 dr da memeler güzel neden estetik dedi. Foto koymak istiyorum. En azindan ameloyat oncesini. Ama beceremem ve herkese acik olir diye korkuyorum

Olabilir canim . Bu arada benim baya dokum vardi. 3 dr da memeler güzel neden estetik dedi. Foto koymak istiyorum. En azindan ameloyat oncesini. Ama beceremem ve herkese acik olir diye korkuyorum
Bende onunla uğraşıyorummmmm. Sanırım sadece takip ettiklerim i seçersen sen kimi takip edersen o görebiliyor

Aaa bu arada arkadaslar şu bandajı sordum ben. Diklestirme ameliyatı olmadığı sürece bandaj vermiyorum dedi..
Deniz peki nasıl duruyor şimdi çok yukarda değil demi ? Benim en büyük korkum yaa dışardan böyle havada durması Bende soracağım dr. a bakalım ne diyecekk

Yalnızca takip ettiklerim diye işaretlersen senin iznin olmadan hiç kimse goremez . Benim de bir yıldır var albümüm öncesi ve sonrası olarak. Sende albüm yaptığında izlemeye alalım birbirimizi

deniz1923 cnm çokk cokkk geçmiş olsun bak oldun bitti bile bundan sonraki sürecinde güzel geçmesi dilegi ile bol bol istirahat et , sırada S Sevi35 var , sonrasında galiba ben oluyorum denizcim yazdıkların benide çok rahatlattı , resimde görebilsek ne iyi olurdu , bandajlı da olsa

Kas zarı altı olmuşsunuz. Önceki halin fotosu varsa bakabilir miyim acaba?

Deniz peki nasıl duruyor şimdi çok yukarda değil demi ? Benim en büyük korkum yaa dışardan böyle havada durması Bende soracağım dr. a bakalım ne diyecekk
Su an da biraz yukarıda ama cok degil. Hirka giydim.ustume bandajla bile asiri sis degil. Diren falan da yok ben de. Pazartesi gunu ise gittiginde kimse anlamayack kadar asagida olacaklar dedi

Su an o isi halletmeye calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…