Yani kas zarı altı oluyor bildiğim kadarıylaProtezim yuvarlak canim. Kas ve zar arsiymis
Ne kas alti ne kas ustu ..
Tesekkur ederim.Geçmiş olsun canım . Maşallah sana ve cesaret ine
Sanıri öyle kas altından daha zor bir teknık aslında dedi dr. Ya adını da söyledi ama ben o sırada anesteziden uçuyordumYani kas zarı altı oluyor bildiğim kadarıyla
Canım o bahsedilen benim doktorumun bana da uygulayacak olduğu Dual Plane yöntemi sanıyorum ne kas altı ne kas üstü oluyor. Yuvarlak koyuyor çünkü daha doğal duruyormuş.şu perşembe bi gelsede bende bi netleşsem artıkProtezim yuvarlak canim. Kas ve zar arasiymis
Dr protezi fasya altına yerleştirdik demiş olabilir mi? Genelde sporla uğraşanlara ve dokusu olanlara uygulanan bi teknik. Kol hareketlerini kısıtlamaz ayrıca iyileşme süreci çok daha hızlıdır. Hatta dr bir sor kollarını sürekli yukarı kaldırma hareketi yapmanı isteyebilir. Protez zarı şekillendirip hızlıca yerine yerleşsin diye. Bu nedenlerden kas altı protez yerleştirilen başka bir hastaya oranla kendini iyi hissediyor olman çok normal canım. Sağlıcakla kal.Protezim yuvarlak canim. Kas ve zar arasiymis
Olabilir canim . Bu arada benim baya dokum vardi. 3 dr da memeler güzel neden estetik dedi. Foto koymak istiyorum. En azindan ameloyat oncesini. Ama beceremem ve herkese acik olir diye korkuyorumDr protezi fasya altına yerleştirdik demiş olabilir mi? Genelde sporla uğraşanlara ve dokusu olanlara uygulanan bi teknik. Kol hareketlerini kısıtlamaz ayrıca iyileşme süreci çok daha hızlıdır. Hatta dr bir sor kollarını sürekli yukarı kaldırma hareketi yapmanı isteyebilir. Protez zarı şekillendirip hızlıca yerine yerleşsin diye. Bu nedenlerden kas altı protez yerleştirilen başka bir hastaya oranla kendini iyi hissediyor olman çok normal canım. Sağlıcakla kal.
Bende onunla uğraşıyorummmmm. Sanırım sadece takip ettiklerim i seçersen sen kimi takip edersen o görebiliyorOlabilir canim . Bu arada benim baya dokum vardi. 3 dr da memeler güzel neden estetik dedi. Foto koymak istiyorum. En azindan ameloyat oncesini. Ama beceremem ve herkese acik olir diye korkuyorum
Deniz peki nasıl duruyor şimdi çok yukarda değil demi ? Benim en büyük korkum yaa dışardan böyle havada durmasıAaa bu arada arkadaslar şu bandajı sordum ben. Diklestirme ameliyatı olmadığı sürece bandaj vermiyorum dedi..
Yalnızca takip ettiklerim diye işaretlersen senin iznin olmadan hiç kimse goremez . Benim de bir yıldır var albümüm öncesi ve sonrası olarak. Sende albüm yaptığında izlemeye alalım birbirimiziOlabilir canim . Bu arada benim baya dokum vardi. 3 dr da memeler güzel neden estetik dedi. Foto koymak istiyorum. En azindan ameloyat oncesini. Ama beceremem ve herkese acik olir diye korkuyorum
Kas zarı altı yöntemidir . Benimkinde kas zarı altı yöntemi. Benimde dokum vardı biraz. O yüzden kas altı önerilmedi :)Protezim yuvarlak canim. Kas ve zar arasiymis
Kas zarı altı olmuşsunuz. Önceki halin fotosu varsa bakabilir miyim acaba?Evet canim annemi yolladim. Herseyimi kendi basima yapabiliyorum. Sacimi toplamak dahil buna . Doktorum güvence vermisti agri konusunda adam abartıyor sanmistim . Tabi yarin nasil olurum bilmiyorum. Pozitif olup agriyi cagirmamaya calisiyorum.
Su an da biraz yukarıda ama cok degil. Hirka giydim.ustume bandajla bile asiri sis degil. Diren falan da yok ben de. Pazartesi gunu ise gittiginde kimse anlamayack kadar asagida olacaklar dediDeniz peki nasıl duruyor şimdi çok yukarda değil demi ? Benim en büyük korkum yaa dışardan böyle havada durmasıBende soracağım dr. a bakalım ne diyecekk
TamamdırYalnızca takip ettiklerim diye işaretlersen senin iznin olmadan hiç kimse goremez . Benim de bir yıldır var albümüm öncesi ve sonrası olarak. Sende albüm yaptığında izlemeye alalım birbirimizi
Su an o isi halletmeye calisiyorum.
Var simdi album olusturmaya calisacagim.Kas zarı altı olmuşsunuz. Önceki halin fotosu varsa bakabilir miyim acaba?
Ama foto yuklerken hata olustu diyor. Tekrar deneyeceğimAlbumu olusturduktan sonra kimseyi eklemeden sen bi bakabilirmisin ? Acik mi kapali mi becerebildim mi diye ?arzum77
Oluşan hatalar cogunlukla boyutla ilgili resmi küçültmeye git tatlımAma foto yuklerken hata olustu diyor. Tekrar deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?