Olusturdum bak bakalim izlemeye vs almadan görülmeyecek gibi ayarlayabilmis miyim ?Albumu olusturduktan sonra kimseyi eklemeden sen bi bakabilirmisin ? Acik mi kapali mi becerebildim mi diye ?arzum77
Ben göremiyorum şu an fotolarınıOlusturdum bak bakalim izlemeye vs almadan görülmeyecek gibi ayarlayabilmis miyim ?
Ben seni izlemeye aldım. Yine göremedim. Yabi ayarların doğru görünüyor .Olusturdum bak bakalim izlemeye vs almadan görülmeyecek gibi ayarlayabilmis miyim ?
Olusturdum bak bakalim izlemeye vs almadan görülmeyecek gibi ayarlayabilmis miyim ?
Canımsın bana da dua edin
1bucuk saat diyorlarAmeliyat süresi tahmini ne kadar?Bu soruyu atladım doktorla görüşürken
Evet canim hemen açıyorum o sira bir gizlilik problemi olmustu sanırım bende kapadim7 foton var ama 3 tanesini görebiliyorum sadece. Onlarda Yen’i degil tatlım. Gizledinmi Yen’i fotoları ?
Cok tesekkur ederiz guzel dileklerin icin canim. Ferruh Bingül e ameliyat olacak inşallah . Ameliyat ucreti sanırım uyguladigi yonteme göre degisiklik gösteriyormuskardesiniz inşallah istedigi sonucu eldeeder bende ankarada oturuyorum hangi dr gidiyor acaba isim verirmisiniz tavsiye edecegi bir dr varmi ucreti ne kadar paylasmaniz mumkunse cok sevinirim
Arkadaşımın iki saat 10 dk sürdü benim 1 saat 20 dk . 1 saatte cikan varmis. DegisiyorAmeliyat süresi tahmini ne kadar?Bu soruyu atladım doktorla görüşürken
Sevi dualarımız seninle hayırlısıyla girip çıkarsın inşallah. Yanındayızzzz herşeyyy istediğin gibi olsunnBen de gidiyorum ameliyata,iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Ben de gidiyorum ameliyata,iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Hadi ya ne güzel. Bende işe geldiğimde anlsşılmasın istiyorum ya ondan sordum. İnşallah benimde senin gibi olur. İznin 1 hafta mıydı ? Raporda iyi huylu tümör müydü ?Su an da biraz yukarıda ama cok degil. Hirka giydim.ustume bandajla bile asiri sis degil. Diren falan da yok ben de. Pazartesi gunu ise gittiginde kimse anlamayack kadar asagida olacaklar dedi
Arkadaşımın iki saat 10 dk sürdü benim 1 saat 20 dk . 1 saatte cikan varmis. Degisiyor
Dr uc gun yeyerli cuma calisirsin dedim ama ben gene de 6 gun aldim. Ve evet iyi huylu tümör alimi yazicakHadi ya ne güzel. Bende işe geldiğimde anlsşılmasın istiyorum ya ondan sordum. İnşallah benimde senin gibi olur. İznin 1 hafta mıydı ? Raporda iyi huylu tümör müydü ?
Paça çorbası ile baslamayi dusunuyorumKendini tek kalkmak için fazla zorlama canım dikişlerin var zarar görmesin.
Bundan sonrası için beslenmene dikkat edip vücut direncini yükseltmen lazım.
Doktorum bol bol tavuksuyu çorbası kemik suyu çorbası önermişti faydasını gördüm ben toparlanma sürecini hızlandırıyormus
Paça çorbası ile baslamayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?