Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kardesiniz inşallah istedigi sonucu eldeeder bende ankarada oturuyorum hangi dr gidiyor acaba isim verirmisiniz tavsiye edecegi bir dr varmi ucreti ne kadar paylasmaniz mumkunse cok sevinirim
Cok tesekkur ederiz guzel dileklerin icin canim. Ferruh Bingül e ameliyat olacak inşallah . Ameliyat ucreti sanırım uyguladigi yonteme göre degisiklik gösteriyormus

Kizlar selam bu sureci daha sonra vaktim oldugun da bir baslikta toplatip zaten anlatmaya calisacagim .
Su an 2. Gun
Gece bana sakinlestirici bir uyku ilacı verildi. Sabah 7 ye kadar hic kesintisiz uyudum. Bu arada vucudum da odem olmamasi ve emboli sorunu yasamamak icin giydirilen varis corabina benzer kiyafetler bacaklarımda ve belimde durmaya devam ediyor. Dun tek basima cok rahat yataktan kalkiyordum su an biraz daha agrim var . Ama ozellikle mekik cekenler icin soyluyorum. Tek basiniza ve kollarinizi kaldirmadan hala yataktan kalkabilirsiniz. Tek hamle ve tek nefeste. Belimden liposuction ile yag alinan yerler tabiki bana muthis surpriz oldu. Dr yağ dokusuyla destekler hafif simetri farkini dengeleriz demisti ameliyattan once .aama saf ben o yagin benden alinacagini anlamadim farkli cc de protez takilamayacak kadar azmis fark ki bu vectra makinasinin ölçümlerinde ortaya cikti ben hic farketmemistim. Bu kisimda cok hafif bir agri var. Ama lafi edilecek kadar degil. Dun iki lt su ictom kac kere tuvalete gittim bilmiyorum ve regliyim
Bu gune dair baska sorulariniz olursa cevaplarım. Bu arada refakatcim yok. Gizzli gizli ameliyat olcaklar icin cesaret versin diye soyluyorum bunu. Hemsireyi iki kez kahve icin yanima cagirdim. Bunun disinda her isimi kendim yapabiliyorum. Buradan bana destek veren hepiniz de ayri ayri opuyorum. Insalalh boyle devam eder. Bu isin birde sargi acildiktan sonrali kismi var

Su an da biraz yukarıda ama cok degil. Hirka giydim.ustume bandajla bile asiri sis degil. Diren falan da yok ben de. Pazartesi gunu ise gittiginde kimse anlamayack kadar asagida olacaklar dedi
Hadi ya ne güzel. Bende işe geldiğimde anlsşılmasın istiyorum ya ondan sordum. İnşallah benimde senin gibi olur. İznin 1 hafta mıydı ? Raporda iyi huylu tümör müydü ?

Arkadaşımın iki saat 10 dk sürdü benim 1 saat 20 dk . 1 saatte cikan varmis. Degisiyor

Kendini tek kalkmak için fazla zorlama canım dikişlerin var zarar görmesin.
Bundan sonrası için beslenmene dikkat edip vücut direncini yükseltmen lazım.
Doktorum bol bol tavuksuyu çorbası kemik suyu çorbası önermişti faydasını gördüm ben toparlanma sürecini hızlandırıyormus

Hadi ya ne güzel. Bende işe geldiğimde anlsşılmasın istiyorum ya ondan sordum. İnşallah benimde senin gibi olur. İznin 1 hafta mıydı ? Raporda iyi huylu tümör müydü ?
Dr uc gun yeyerli cuma calisirsin dedim ama ben gene de 6 gun aldim. Ve evet iyi huylu tümör alimi yazicak

Paça çorbası ile baslamayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…