Yarin ya da cuma alicam canim. Su an taburcuyum hazir bu kadar rahat hissederken fön cektiricem sacim yikanmis olucak. Bu arada yatma hafif yuruyusler yap dediEvet çok yararlı olur canım.
Ne zaman duş alabiliceksin birşey dedi mi doktor ben 4.gün almıştım :) en merak ettiğim bu olmuştu.
Hayırlısıyla toparlanma sürecini çabucak atlatırsın inşallah
Kızlar 1 tane ameliyat öncesi fotoğrafı koydum.Ameliyat olacak arkadaşlardan ricam bi bakabilirler mi yarın ölçü için gittiğimde en az kaç cc olmalı diye bi fikir istiyorum sizlerden.
Ameliyatım bittikten sonra yine koyacağım. Şuan bayağı kötü durumda zatenUmarım Allah herkese istediğini nasip eder.
deniz1923 arzum77 S Sevomevo minnos26 KeediciK K KK_askeri S Sevi35
Allah yardımcın olsun canım. Umarım herşey gönlünce olur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ben de gidiyorum ameliyata,iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Canim izle fotonu göremiyorumKızlar 1 tane ameliyat öncesi fotoğrafı koydum.Ameliyat olacak arkadaşlardan ricam bi bakabilirler mi yarın ölçü için gittiğimde en az kaç cc olmalı diye bi fikir istiyorum sizlerden.
Ameliyatım bittikten sonra yine koyacağım. Şuan bayağı kötü durumda zatenUmarım Allah herkese istediğini nasip eder.
Kızlar 1 tane ameliyat öncesi fotoğrafı koydum.Ameliyat olacak arkadaşlardan ricam bi bakabilirler mi yarın ölçü için gittiğimde en az kaç cc olmalı diye bi fikir istiyorum sizlerden.
Galiba albüm gizlilik ayarlarında bir sıkıntı var canım. Oradan bir bak istersen hala görünmüyor çünkü.Bidaha bakar mısınızKeediciK [/USER]
Artık olması lazım taki ettiklerimi seçtim görünmüyor muFotoğrafın görünmüyor canım
Beni de izler misin canım.Kızlar 1 tane ameliyat öncesi fotoğrafı koydum.Ameliyat olacak arkadaşlardan ricam bi bakabilirler mi yarın ölçü için gittiğimde en az kaç cc olmalı diye bi fikir istiyorum sizlerden.
Maşallahh canım hadi darısı başımızaaKizlar simdi taburcu oldum . Uber cagirdim eve geciyorum. Daha uzun uzun yazışırız zaten. Bomba gibiyim...
Bol sans canim.super gececek. Pozitif gir ameliyataSevi dualarımız seninle hayırlısıyla girip çıkarsın inşallah. Yanındayızzzz herşeyyy istediğin gibi olsunn
Ben de bu şekilde halaArtık olması lazım taki ettiklerimi seçtim görünmüyor mu
Kizlar simdi taburcu oldum . Uber cagirdim eve geciyorum. Daha uzun uzun yazışırız zaten. Bomba gibiyim...
Artık olması lazım taki ettiklerimi seçtim görünmüyor mu
Tamamdir tatlimHaberdar et bizi canım bir sıkıntın olursa.
Aynen canim benim..darısı başınaMaşallahh canım hadi darısı başımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?