Olmuş ama yarım olmuş canım :)Yaaa kusura bakmayın şimdi ilk defa yüklediğim için bilemedimTelefondan girdiğim için albüme girince ayar kısmını göremedim. Yaptım şimdi bakabilirsiniz
Yaa böyle olmayacak mı2Nota1Beste
Oldu diye tahmin ediyorum.Anam ne uğraştım beCanım albüm kapak fotoğrafı olmuş tıklayınca fotoğraf çıkmıyor.
Oldu diye tahmin ediyorum.Anam ne uğraştım be
Canım bende Ankara’dayım ve doktor araştırmasındayım içine sinen doktorları bilmek isterim çünkü doktor konusunda epey korkularım var
meloshh canim ben yuzyuze henuz hicbi doktorla gorusmedim internet ve yorumlar uzerinde arastirdigim doktorlar var suan nedense Ferruh hoca ve Tamer hoca icime siniyor. O da ben koltukalti istiyorum ve bu alanda basarili olduklari duyusunu aldigim icin bu iki isim simdilik icime siniyo canim senin arastirdiklarin ve icine sinenler varsa sende paylasir misin lutfen canimm
Insallah birtanem bir an once atlatirsin 280 cc degil miydi orta profil olan ben yanlis mi anlamisim? Bir de natrellenin cesitleri varmis. Natrelle taktiran var mi arkadaslar ya da çeşitleri konusunda bilgi sahibi olan?Arkadaşlar merhabalar. Dün ben de doktorumla ilk görüşmemi yaptım ve 13 Nisana ameliyat tarihi aldım. Sol göğsüme orta profil 260 cc, sağ göğsüme 340 cc yüksek profil protez planladık. Protez ölçülerini çok hatırlayamıyorum, çok heyecanlıydım çünküProtezler koltuk altı kesisi ile kas altına yerleştirilecek. Protezin markası da natrelle imiş. Umarım ben de sizler gibi bir an önce atlatırım.
Canım hatırlamıyorum ki işte protez boyutlarınıInsallah birtanem bir an once atlatirsin 280 cc degil miydi orta profil olan ben yanlis mi anlamisim? Bir de natrellenin cesitleri varmis. Natrelle taktiran var mi arkadaslar ya da çeşitleri konusunda bilgi sahibi olan?
Utanma canim benim tibbin ayibi olmaz :))
Canım hatırlamıyorum ki işte protez boyutlarınıo an utancımdan yerin dibine girmekle meşguldüm
Ben de kendi hastalarıma aynısını söylüyorum ama iş başa düşünce öyle olmuyormuş canımUtanma canim benim tibbin ayibi olmaz :))
AhahaBen bugün büyük iç çamaşırı taktım iş yerindekilerin gözü alışsın diyeeAmeliyattan sonra birden büyüdü demesinler. Bi tek benmi yapıyorum kızlar yapan yokmu başkaaa
Allah yardımcın olsun yarında ben oluyorum bugün tahlilleri verdimBen de gidiyorum ameliyata,iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Aminnn canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAhahaLicesh guldurdun beni canim rabbim de seni güldürsun :) ben hep full dolgulu kullandığımdan oncesinde yaptirinca hic anlasilmadi aşırı büyük yaptirmicaksan belli olmaz merak etme
Elif sadece kan verdin sonra sonucu anesteziye götürdün demi? Ultrason istiyorlar mı acaba ya biliyor musun ?Allah yardımcın olsun yarında ben oluyorum bugün tahlilleri verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?