Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yaaa kusura bakmayın şimdi ilk defa yüklediğim için bilemedim Telefondan girdiğim için albüme girince ayar kısmını göremedim. Yaptım şimdi bakabilirsiniz

Yaaa kusura bakmayın şimdi ilk defa yüklediğim için bilemedim Telefondan girdiğim için albüme girince ayar kısmını göremedim. Yaptım şimdi bakabilirsiniz
Olmuş ama yarım olmuş canım :)
Albüm görünüyor içine tıklayınca bu şekilde oluyor.

Fotoğrafın da gizliliğini takip ettiklerine açarsan tamamdır :)

Arkadaşlar merhabalar. Dün ben de doktorumla ilk görüşmemi yaptım ve 13 Nisana ameliyat tarihi aldım. Sol göğsüme orta profil 260 cc, sağ göğsüme 340 cc yüksek profil protez planladık. Protez ölçülerini çok hatırlayamıyorum, çok heyecanlıydım çünkü Protezler koltuk altı kesisi ile kas altına yerleştirilecek. Protezin markası da natrelle imiş. Umarım ben de sizler gibi bir an önce atlatırım.

Canım bende Ankara’dayım ve doktor araştırmasındayım içine sinen doktorları bilmek isterim çünkü doktor konusunda epey korkularım var
meloshh canim ben yuzyuze henuz hicbi doktorla gorusmedim internet ve yorumlar uzerinde arastirdigim doktorlar var suan nedense Ferruh hoca ve Tamer hoca icime siniyor. O da ben koltukalti istiyorum ve bu alanda basarili olduklari duyusunu aldigim icin bu iki isim simdilik icime siniyo canim senin arastirdiklarin ve icine sinenler varsa sende paylasir misin lutfen canimm

Ben de dün Ferruh Beyle görüştüm canım, zaten buradan bayağı araştırıp gitmiştim. Instagram paylaşımlarını da çok beğeniyordum. İlk görüşmemde de tamam dedim. Benim içime sindi şahsen.

Insallah birtanem bir an once atlatirsin 280 cc degil miydi orta profil olan ben yanlis mi anlamisim? Bir de natrellenin cesitleri varmis. Natrelle taktiran var mi arkadaslar ya da çeşitleri konusunda bilgi sahibi olan?

Insallah birtanem bir an once atlatirsin 280 cc degil miydi orta profil olan ben yanlis mi anlamisim? Bir de natrellenin cesitleri varmis. Natrelle taktiran var mi arkadaslar ya da çeşitleri konusunda bilgi sahibi olan?
Canım hatırlamıyorum ki işte protez boyutlarını o an utancımdan yerin dibine girmekle meşguldüm

Ben Dr Bülent Tekerekoğlu'nda karar kılmıştım fakat Dr Elif Eren Aydın'da da aklım kaldı şuan. Karar veremiyorum, siz nasıl karar verdiniz

Ben bugün büyük iç çamaşırı taktım iş yerindekilerin gözü alışsın diyee Ameliyattan sonra birden büyüdü demesinler. Bi tek benmi yapıyorum kızlar yapan yokmu başkaaa

Ben bugün büyük iç çamaşırı taktım iş yerindekilerin gözü alışsın diyee Ameliyattan sonra birden büyüdü demesinler. Bi tek benmi yapıyorum kızlar yapan yokmu başkaaa
Ahaha Licesh guldurdun beni canim rabbim de seni güldürsun :) ben hep full dolgulu kullandığımdan oncesinde yaptirinca hic anlasilmadi aşırı büyük yaptirmicaksan belli olmaz merak etme

Ahaha Licesh guldurdun beni canim rabbim de seni güldürsun :) ben hep full dolgulu kullandığımdan oncesinde yaptirinca hic anlasilmadi aşırı büyük yaptirmicaksan belli olmaz merak etme
Aminnn canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Valla çok büyük istemiyorum aslında ama gördünmü bilmiyorum şuan hiç yok gibilerr. Bende hep doğal ve büyük dursun diye La senza dan giyiyordum. Herkes büyük diye biliyor ama ben önlem alıyorum belki daha büyük olursa şeyyapmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…