Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tabiki paylaşırım Allah kısmet ederse bir terslik olmazsa bir ara Ferruh hocayla görüşmeyi düşünüyorum. Görüştükten sonra Ferruh hoca hakkındaki fikrimi ve aldığım kararı yazarım canım :)

Harika çok sevindim içine sinmesine. İnstagram paylaşımlarından ötürü benimde çok içime sinen bir isimdi ama bir de görüşelim bakalım diyordum. Muhtemelen benimde içime sinecek canım. :) Bu arada fiyat aralığı nedir Ferruh hocanın?

Ben Dr Bülent Tekerekoğlu'nda karar kılmıştım fakat Dr Elif Eren Aydın'da da aklım kaldı şuan. Karar veremiyorum, siz nasıl karar verdiniz
Doktor secimi isin en onemli yani arkadasim. Benim bugun ikinci gunum. Ve herseyimi yapabiliyorum. Az once kuaförde fön cektirdim eski hastalari varsa görüş derim. Ben arkadasimin doktoruna oldum.gecen yil olmustu . Biz de dün Iki kisi ayni zaman da olduk ve ikimizde iyiyiz maasallah

Canım merhabalar tekrar. 10binden başlıyormuş. Ama ben kendim de hekim olduğum için bir miktar indirim yaptılar bana. O yüzden tam bir şey söylemem doğru olmaz canım benim

Arkadaşınız kas altı mı olmustu

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat günümü almış bulunmaktayım
Dikleştirme de yapılacak. Doktorum 275 cc dedi ama burada ki yorumlarda 300cc nin küçük geldiğini oludum ve tereddüte kaldım. Ameliyat olmuş arkadaşlar yazabilir mi.
Meme dokum çok az fazla derilerde alınacak. Doğal durmasını istedim ama şimdi acaba mı demeye başladım

Merhaba kızlar,bugün ameliyatımı oldum kas üstü olacaktı ne yazık Kİ kas sltına dönülmüş,çıktığımda çok ağrım vardı ve titriyordum,ameliyatın üzerinden 6 saat geçti çok daha rahatım ,ben çok daha ağrılı bir süreç bekliyordum,Visit geldi yine yazacağım,herkese sevgiler

Maşallah gelmiş geçmiş olsun :) ilerleyen günlerde de sürecinizin nasıl geçtiğini yazarsanız cok seviniriz

Merhaba . 300 cc 1,5 cup artış yapar göğüslerde . Küçük gelenlerin genelde meme dokusu olmayan kişiler olduğunu söyleyebilirim sizin hali hazırda dokunuz barmış sarkmış dahi olsa . Burda bi arkadaş vardı 10 cm dokusu vardı ona 300 cc takılmıştı D cup sütyen kullanıyordu . Ama hiç dokusu olmayan biri 300 cc silikonla B cup olur . Sizin şu an kaç cm meme dokunuz var ?

Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim kas altı daha ağır olur diyorlar demekki sen rahat atlatacaksın inşallah daha da iyi olursun.

Cnmmmm çok geçmiş olsun olup bitmiş bile kaç CC takıldı seninde sürecini merakla bekliyorum hayatım en rahat atlatanlardan olman dilegi ile

Ben bugün büyük iç çamaşırı taktım iş yerindekilerin gözü alışsın diyee Ameliyattan sonra birden büyüdü demesinler. Bi tek benmi yapıyorum kızlar yapan yokmu başkaaa

Bende aynıyim full dolgulu 75 B cup takıyorum işyerinde kızlar abla vücuduna göre büyük goguslerin maşallah derler :) tabiki kıyafetli hoş duruyor bir bilseler içindeki minnaklari oyuzden ameliyat sonrası kimse anlamicak tabi hareket kisitligimiz olacak malum dosya indir bindir o kısmınıda kaburgamı zedeledim deyip yardım istemeyi düşünüyorum nacizane tavsiye

Maşallah gelmiş geçmiş olsun :) ilerleyen günlerde de sürecinizin nasıl geçtiğini yazarsanız cok seviniriz

Cnm sen naptın aynı gün ameliyattayiz büyük ihtimal sen benden önce çıkarsın benim iki operasyon 4 saat sürer mis hazırlıkları ne yaptın heyecan korku ne durumda

Ya hiç sorma bugün böyle dik dik yürüyorum hani benim göğüslerim büyük zaten der gibi Sende muhasebeciydin sanırım aynı şekilde bende dosyalarda zorluk çekerim Bana deniz iyi huylu tümör demişti yarın doktorla görüşüp iş yerine de onun ameliyatı diyeceğim

10 dan geriye geri sayım başladı

ŞAFAK 9

Özellikle geriye dönük msjlarimi ilerde buyuk bir keyifle okumak istiyorum , ve eminim ki kahkahalarla okucam nekadar tırsık bir kadinmisim diye

Aynen cnm muhasebeciyim maşallah bizim şirketin dosyalarınin masallahi var birde şirket içinde 6 şirkete ayrıldık herbirinin dosyası oglumdan daha ağırdır rahat 15 kilo gelir su halimle zorlanırim ameliyattan sonra imkanı yok dolaptan alıp koyamam artık napiyim yardım isticem kızlardan kaburgamı zedeledim dicem , bak bakalım minnak göğüsler nasıl portluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…