Tabiki paylaşırım Allah kısmet ederse bir terslik olmazsa bir ara Ferruh hocayla görüşmeyi düşünüyorum. Görüştükten sonra Ferruh hoca hakkındaki fikrimi ve aldığım kararı yazarım canım :)meloshh canim ben yuzyuze henuz hicbi doktorla gorusmedim internet ve yorumlar uzerinde arastirdigim doktorlar var suan nedense Ferruh hoca ve Tamer hoca icime siniyor. O da ben koltukalti istiyorum ve bu alanda basarili olduklari duyusunu aldigim icin bu iki isim simdilik icime siniyo canim senin arastirdiklarin ve icine sinenler varsa sende paylasir misin lutfen canimm
Harika çok sevindim içine sinmesine. İnstagram paylaşımlarından ötürü benimde çok içime sinen bir isimdi ama bir de görüşelim bakalım diyordum. Muhtemelen benimde içime sinecek canım. :) Bu arada fiyat aralığı nedir Ferruh hocanın?Ben de dün Ferruh Beyle görüştüm canım, zaten buradan bayağı araştırıp gitmiştim. Instagram paylaşımlarını da çok beğeniyordum. İlk görüşmemde de tamam dedim. Benim içime sindi şahsen.
Doktor secimi isin en onemli yani arkadasim. Benim bugun ikinci gunum. Ve herseyimi yapabiliyorum. Az once kuaförde fön cektirdimBen Dr Bülent Tekerekoğlu'nda karar kılmıştım fakat Dr Elif Eren Aydın'da da aklım kaldı şuan. Karar veremiyorum, siz nasıl karar verdiniz
Canım merhabalar tekrar. 10binden başlıyormuş. Ama ben kendim de hekim olduğum için bir miktar indirim yaptılar bana. O yüzden tam bir şey söylemem doğru olmaz canım benimHarika çok sevindim içine sinmesine. İnstagram paylaşımlarından ötürü benimde çok içime sinen bir isimdi ama bir de görüşelim bakalım diyordum. Muhtemelen benimde içime sinecek canım. :) Bu arada fiyat aralığı nedir Ferruh hocanın?
Arkadaşınız kas altı mı olmustuDoktor secimi isin en onemli yani arkadasim. Benim bugun ikinci gunum. Ve herseyimi yapabiliyorum. Az once kuaförde fön cektirdimeski hastalari varsa görüş derim. Ben arkadasimin doktoruna oldum.gecen yil olmustu . Biz de dün Iki kisi ayni zaman da olduk ve ikimizde iyiyiz maasallah
Anladım canım çook teşekkür ederimCanım merhabalar tekrar. 10binden başlıyormuş. Ama ben kendim de hekim olduğum için bir miktar indirim yaptılar bana. O yüzden tam bir şey söylemem doğru olmaz canım benim
Ikimizim de kas ve zar arasi . Adini tam bilmiyorum. Kas alti da degil kas ustu de degilArkadaşınız kas altı mı olmustu
Ultrason istemediler canımElif sadece kan verdin sonra sonucu anesteziye götürdün demi? Ultrason istiyorlar mı acaba ya biliyor musun ?
Ne kadara oldunuz ameliyatı hangi markaydiIkimizim de kas ve zar arasi . Adini tam bilmiyorum. Kas alti da degil kas ustu de degil
Maşallah gelmiş geçmiş olsun :) ilerleyen günlerde de sürecinizin nasıl geçtiğini yazarsanız cok sevinirizMerhaba kızlar,bugün ameliyatımı oldum kas üstü olacaktı ne yazık Kİ kas sltına dönülmüş,çıktığımda çok ağrım vardı ve titriyordum,ameliyatın üzerinden 6 saat geçti çok daha rahatım ,ben çok daha ağrılı bir süreç bekliyordum,Visit geldi yine yazacağım,herkese sevgiler
Merhaba arkadaşlar bende ameliyat günümü almış bulunmaktayım
Dikleştirme de yapılacak. Doktorum 275 cc dedi ama burada ki yorumlarda 300cc nin küçük geldiğini oludum ve tereddüte kaldım. Ameliyat olmuş arkadaşlar yazabilir mi.
Meme dokum çok az fazla derilerde alınacak. Doğal durmasını istedim ama şimdi acaba mı demeye başladım
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim kas altı daha ağır olur diyorlar demekki sen rahat atlatacaksın inşallah daha da iyi olursun.Merhaba kızlar,bugün ameliyatımı oldum kas üstü olacaktı ne yazık Kİ kas sltına dönülmüş,çıktığımda çok ağrım vardı ve titriyordum,ameliyatın üzerinden 6 saat geçti çok daha rahatım ,ben çok daha ağrılı bir süreç bekliyordum,Visit geldi yine yazacağım,herkese sevgiler
Merhaba kızlar,bugün ameliyatımı oldum kas üstü olacaktı ne yazık Kİ kas sltına dönülmüş,çıktığımda çok ağrım vardı ve titriyordum,ameliyatın üzerinden 6 saat geçti çok daha rahatım ,ben çok daha ağrılı bir süreç bekliyordum,Visit geldi yine yazacağım,herkese sevgiler
Ben bugün büyük iç çamaşırı taktım iş yerindekilerin gözü alışsın diyeeAmeliyattan sonra birden büyüdü demesinler. Bi tek benmi yapıyorum kızlar yapan yokmu başkaaa
Maşallah gelmiş geçmiş olsun :) ilerleyen günlerde de sürecinizin nasıl geçtiğini yazarsanız cok seviniriz
Ya hiç sorma bugün böyle dik dik yürüyorum hani benim göğüslerim büyük zaten der gibiCnmmmm çok geçmiş olsun olup bitmiş bile kaç CC takıldı seninde sürecini merakla bekliyorum hayatım en rahat atlatanlardan olman dilegi ile
Bende aynıyim full dolgulu 75 B cup takıyorum işyerinde kızlar abla vücuduna göre büyük goguslerin maşallah derler :) tabiki kıyafetli hoş duruyor bir bilseler içindeki minnaklari oyuzden ameliyat sonrası kimse anlamicak tabi hareket kisitligimiz olacak malum dosya indir bindir o kısmınıda kaburgamı zedeledim deyip yardım istemeyi düşünüyorum nacizane tavsiye
Ya hiç sorma bugün böyle dik dik yürüyorum hani benim göğüslerim büyük zaten der gibiSende muhasebeciydin sanırım aynı şekilde bende dosyalarda zorluk çekerim Bana deniz iyi huylu tümör demişti yarın doktorla görüşüp iş yerine de onun ameliyatı diyeceğim
Motiva cipli protez 335 cc 14 000 tlNe kadara oldunuz ameliyatı hangi markaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?