Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun. Hadi bakalım sende atlattin :) güzel iyileşme süreçlerin olsun inşallah

Kızz yoksa aynı şirkettemiyiz bizde yeni ayrıldıkkk. Ama sen Ankara’dasın olmaz Bi şekilde idare edicez artık bakalım bende yarın gün almaya gideceğimm

Kaç cm meme dokum var bilmiyorum canım. Doktorum bişey söylemedi. Benim hesaplayabileceğim birşey mi acaba.

Kaç cm meme dokum var bilmiyorum canım. Doktorum bişey söylemedi. Benim hesaplayabileceğim birşey mi acaba.

Göğüs altını (içinde meme olmadan) ölçün. Sonra da meme ucundan itibaren yani göğüsünüzü de içine alarak ölçün. İki değeri birbirinden çıkarın kalan fark göğüs dokunuz olur :)

Canim benim göğüs çevrem 80 göğüs altı 75 yani 5cm döküm mu var bu az mi demek yani bilemedim

Ben yine bunalımdayım sanırım
80 b sütyen denedim simdi o bile olmuyor
Buyuk oldugunu mu dusunuyorsun ?
Arkadasima 410 cc damla takildi. Nasil guzeller anlatamam sana . Daha oturmadi ki bizimkiler. Ben her turlu ayrik sisik ve farkli ebat goruntusune hazirladim kendimi. Ama eminim bir 6 ay sonra yani bu yaz bikiniler ile sahane olucaz :)

Deniz bilmiyorum yaaa ben dolgun 75 beden fikrindeydim
Doktorumu bogmayı planlıyorum.
410 cc miiiii minyon muydu arkadasın

Deniz bilmiyorum yaaa ben dolgun 75 beden fikrindeydim
Doktorumu bogmayı planlıyorum.
410 cc miiiii minyon muydu arkadasın
Boyu 169 kilosu 50
Ama memeler efsane ya
Benim baya dokum vardi o yuzden 335 istedim. Dr 355 yapalim super olur sana dedi ama vectrada buyuk geldi gözüme. Cuma gunu sargilar acilinca gorucez . Benim belim agriyor suan . Yaklasik 5 10 cc ile kapatilacak bir farki belimden aldigi yag dokusuyla desteklemis. Farkli protez kullanmadi o yuzden.

Cnm sen naptın aynı gün ameliyattayiz büyük ihtimal sen benden önce çıkarsın benim iki operasyon 4 saat sürer mis hazırlıkları ne yaptın heyecan korku ne durumda
Evet aynı gün ben heycanı korkuyu attım ya hiç bişi hissetmiyorum şu an, olayın gerçekleşmesine konsantre oldum üç takım pijama aldım önden düğmeli..
Hastanede lazım olabilecek seyleri hazırladım ayna tarak günlük makyaj malzemem temizleyici su pamuk kulak cubugu ıslak mendil kolonya patik atlet çamaşır filan hazırım aslında bekliyorum iyileşme sürecinde kendi evimde kalmayacagım bu yüzden biraz daha kapsamlı bi hazırlık yaptım ben. Siz benm kadar hazırlanmak durumunda değilsiniz sanırım :)
Normal hayatıma devam ediyorum aklıma takılanları burası haricinde birde ayrıca doktoruma soruyorum whatsappta sürekli iletşimdeyz zaten hayırlısı artık :)

Evet ameliyat öncesi fotona da yazmıştım o hali bile çok güzel canım.
Eminim şimdi daha güzel olacak.
Benim boy 1.60 50kg minyonum nebilim bana çok büyük geliyor çok büyük alışamam da demiştim zorlanıyorum

Insallah birtanem bir an once atlatirsin 280 cc degil miydi orta profil olan ben yanlis mi anlamisim? Bir de natrellenin cesitleri varmis. Natrelle taktiran var mi arkadaslar ya da çeşitleri konusunda bilgi sahibi olan?
Benim natrelle orta profil canim 325 cc yumusakligi normal meme kivaminda benimkiler hala biraz sert tabi :)))

Canim benim kilo 57 boy 177 ve dokum hic yoktu izlemissin beni ama senin fotografin yok oncesi halini foto yuklersen buradaki arkadaslarda izlemeye alabilir seni hayirli olsun yenilerin :)))

Ya siz böyle yazınca bendeki heyecanda kalmiyor :) bende sakinim sakin :)
Hani çocuklarımıza hamileyken heyecanla günün dolmasını bekleriz csntamizj bavulumuzu hazırlarız hemde en gereksiz şeyleri doldururuz ne olur ne olmaz diye diye ağzı kapanmaz çantanın :) bebeğine kavuşmayı bekleyen anneler gibiyim 9 gün sonra yıllardır beklediğim bebeklerime kavuşacağım hemde ikiz olanindan :)

Canim benim göğüs çevrem 80 göğüs altı 75 yani 5cm döküm mu var bu az mi demek yani bilemedim

Evet 5 cm doku :) benim 1 cm doku kalmıştı o yüzden kötü diyemeyeceğim :)) bi 10 cm de protezden gelse 15 cm doku olur çok da güzel olur bence :)

Tiramisu35 cnm benim göğüs altı 73 göğüs çevrem 82 , hesaba bakarsan 9 cm lik bir doku görünüyor ancak 9 cm yok gibi , her CC artışta acaba kaç cm büyüme oluyor , ben CC den ziyade artık cup ölçüsüne takmış durumdayım son zamanlarda, seni izlemeye aldım C cup sütyen takabilmek için acaba kaç cclik bir protez gerekli C cup oluyum yeter başka bisiy istemiyorum neolur Allah'ım neolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…