Hayırlı olsun. Hadi bakalım sende atlattin :) güzel iyileşme süreçlerin olsun inşallahMerhaba kızlar,bugün ameliyatımı oldum kas üstü olacaktı ne yazık Kİ kas sltına dönülmüş,çıktığımda çok ağrım vardı ve titriyordum,ameliyatın üzerinden 6 saat geçti çok daha rahatım ,ben çok daha ağrılı bir süreç bekliyordum,Visit geldi yine yazacağım,herkese sevgiler
Kızz yoksa aynı şirkettemiyiz bizde yeni ayrıldıkkk. Ama sen Ankara’dasın olmazAynen cnm muhasebeciyim maşallah bizim şirketin dosyalarınin masallahi var birde şirket içinde 6 şirkete ayrıldık herbirinin dosyası oglumdan daha ağırdır rahat 15 kilo gelir su halimle zorlanırim ameliyattan sonra imkanı yok dolaptan alıp koyamam artık napiyim yardım isticem kızlardan kaburgamı zedeledim dicem , bak bakalım minnak göğüsler nasıl portluyor
Kaç cm meme dokum var bilmiyorum canım. Doktorum bişey söylemedi. Benim hesaplayabileceğim birşey mi acaba.Merhaba . 300 cc 1,5 cup artış yapar göğüslerde . Küçük gelenlerin genelde meme dokusu olmayan kişiler olduğunu söyleyebilirim sizin hali hazırda dokunuz barmış sarkmış dahi olsa . Burda bi arkadaş vardı 10 cm dokusu vardı ona 300 cc takılmıştı D cup sütyen kullanıyordu . Ama hiç dokusu olmayan biri 300 cc silikonla B cup olur . Sizin şu an kaç cm meme dokunuz var ?
Kaç cm meme dokum var bilmiyorum canım. Doktorum bişey söylemedi. Benim hesaplayabileceğim birşey mi acaba.
Canim benim göğüs çevrem 80 göğüs altı 75 yani 5cm döküm mu var bu az mi demek yani bilemedimGöğüs altını (içinde meme olmadan) ölçün. Sonra da meme ucundan itibaren yani göğüsünüzü de içine alarak ölçün. İki değeri birbirinden çıkarın kalan fark göğüs dokunuz olur :)
Nasil oldun ?Ben de gidiyorum ameliyata,iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Buyuk oldugunu mu dusunuyorsun ?Ben yine bunalımdayım sanırım
80 b sütyen denedim simdi o bile olmuyor
Buyuk oldugunu mu dusunuyorsun ?
Arkadasima 410 cc damla takildi. Nasil guzeller anlatamam sana . Daha oturmadi ki bizimkiler. Ben her turlu ayrik sisik ve farkli ebat goruntusune hazirladim kendimi. Ama eminim bir 6 ay sonra yani bu yaz bikiniler ile sahane olucaz :)
Boyu 169 kilosu 50Deniz bilmiyorum yaaa ben dolgun 75 beden fikrindeydim
Doktorumu bogmayı planlıyorum.
410 cc miiiii minyon muydu arkadasın
Evet aynı gün ben heycanı korkuyu attım ya hiç bişi hissetmiyorum şu an, olayın gerçekleşmesine konsantre oldum üç takım pijama aldım önden düğmeli..Cnm sen naptın aynı gün ameliyattayiz büyük ihtimal sen benden önce çıkarsın benim iki operasyon 4 saat sürer mishazırlıkları ne yaptın heyecan korku ne durumda
Boyu 169 kilosu 50
Ama memeler efsane ya
Benim baya dokum vardi o yuzden 335 istedim. Dr 355 yapalim super olur sana dedi ama vectrada buyuk geldi gözüme. Cuma gunu sargilar acilinca gorucez . Benim belim agriyor suan . Yaklasik 5 10 cc ile kapatilacak bir farki belimden aldigi yag dokusuyla desteklemis. Farkli protez kullanmadi o yuzden.
Hele bir iyileselim super olacaklarEvet ameliyat öncesi fotona da yazmıştım o hali bile çok güzel canım.
Eminim şimdi daha güzel olacak.
Benim boy 1.60 50kg minyonum nebilim bana çok büyük geliyor çok büyük alışamam da demiştim zorlanıyorum
Benim natrelle orta profil canim 325 cc yumusakligi normal meme kivaminda benimkiler hala biraz sert tabi :)))Insallah birtanem bir an once atlatirsin 280 cc degil miydi orta profil olan ben yanlis mi anlamisim? Bir de natrellenin cesitleri varmis. Natrelle taktiran var mi arkadaslar ya da çeşitleri konusunda bilgi sahibi olan?
Canim benim kilo 57 boy 177 ve dokum hic yoktu izlemissin beni ama senin fotografin yok oncesi halini foto yuklersen buradaki arkadaslarda izlemeye alabilir seni hayirli olsun yenilerin :)))Merhaba arkadaşlar bende ameliyat günümü almış bulunmaktayım
Dikleştirme de yapılacak. Doktorum 275 cc dedi ama burada ki yorumlarda 300cc nin küçük geldiğini oludum ve tereddüte kaldım. Ameliyat olmuş arkadaşlar yazabilir mi.
Meme dokum çok az fazla derilerde alınacak. Doğal durmasını istedim ama şimdi acaba mı demeye başladım
Evet aynı gün ben heycanı korkuyu attım ya hiç bişi hissetmiyorum şu an, olayın gerçekleşmesine konsantre oldum üç takım pijama aldım önden düğmeli..
Hastanede lazım olabilecek seyleri hazırladım ayna tarak günlük makyaj malzemem temizleyici su pamuk kulak cubugu ıslak mendil kolonya patik atlet çamaşır filan hazırım aslında bekliyorum iyileşme sürecinde kendi evimde kalmayacagım bu yüzden biraz daha kapsamlı bi hazırlık yaptım ben. Siz benm kadar hazırlanmak durumunda değilsiniz sanırım :)
Normal hayatıma devam ediyorum aklıma takılanları burası haricinde birde ayrıca doktoruma soruyorum whatsappta sürekli iletşimdeyz zaten hayırlısı artık :)
Canim benim göğüs çevrem 80 göğüs altı 75 yani 5cm döküm mu var bu az mi demek yani bilemedim
Esimi ikna edebilirsem insallah :)Evet 5 cm doku :) benim 1 cm doku kalmıştı o yüzden kötü diyemeyeceğim :)) bi 10 cm de protezden gelse 15 cm doku olur çok da güzel olur bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?