Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hahaha ya cok tatlısınız gercekten

Sanırım benden başka devlet hastanesinde ameliyat olacak yok kızlar

bu cc ölçülerini duyunca korkuyorum vallahi sizde hem doku varmış epeyce hemde 335 cc bence yeterince büyük olmuştur bende 250 cc var ben memnundum halimden acaba dedim bendemi bir yanlışlık var küçükmü oldu diyorum manyak ettiniz beni yaaaa gidip gelip memelere bakıyorum :) banada yağ dolgusu yapıldı 5 haftayı tamamladım dün bugün masaja başlandı hala ağrım var ilk günler yoktu sonra giderek arttı sanki içeriden jiletle kesikler atılıyor gibi ve karnım dövülmüş gibi ağrıdı biraz azaldı ama geçmedi kot pantolon giyince rahatsız ediyo

Leyla çok teşekkürler canım,ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil meme dokum vardı fakat normalde çok zayıfım kas üstü protez belli olunca kas altına alınmış,vücudum ancak 225 cc almış diğerleri içeride büzüşmüş şu an füze gibi duruyor umarım küçük olmaz ama diğer denenen boyutlar sığmamış göğüs kafesim darmış

Sanırım benden başka devlet hastanesinde ameliyat olacak yok kızlar

Cnm ben araştırma Hastanesi'nde olacağım inan bana Özel devlet olarak bakma duruma özel hastanede olupta milyarlarca dokupte memnun olmayan da var olanda var drun tecrübesine bak mesela benim drum bu yaz yurt dışına gidiyor dönüşte kendi klinigini açacak fiyatlar tabiki 3 kati olacak bunu duyan gun almış drum insnilmaz yogun yani özelde ameliyat yapılınca yine benim drum yapıyor yani mantık olarak , seni anlayan iletişiminiz kuvvetli enerjiniz uyan dra bak 7 yıllık tecrübe ile konuşuyorum

Hahahasss guldurdun beni aksam aksam )
Valla bence de buyuk oldu.
Sargilar acilinca gorucez
Senin foton var mi?

İyi olmana çok sevindim cnm musmutlu sürecin olsun , çok zayıf isen gogus kısmın dar ise 225 CC gayet güzel durur hiç üzme o tatlı canını , eski hallerinden çok çokk iyi olacağı kesin zaten zayıf bir kişiye de büyük protez hoş durmaz dışardan belli olur oyuzden keyifle yazı bekle protezler cebe oturup yumusadikca gayet hoş durur tekrar geçmiş olsun guzellik

Senin foton var mi?

Denizcim sen nasıl oldun ağrın sizin ne durumda ufaktan kenardan köşeden göğüsleri görebildinmi valla ben merakımdan sanırım kenardan köşeden birazcık sargiyi açarak bakardım neye benziyor diye amaaa tabiki sen bana bakma

Canim benim kilo 57 boy 177 ve dokum hic yoktu izlemissin beni ama senin fotografin yok oncesi halini foto yuklersen buradaki arkadaslarda izlemeye alabilir seni hayirli olsun yenilerin :)))
Evet canım ama resimleri göremiyorum. Yeni üyelik olduğu için olabilir. Ben memelerin çirkinliğinden utanıyorum ya

Senin foton var mi?
fotom yok benimkiler ilk zamanlar çok ödemliydi aman allahım kare şeklindeydiler boynuma kadar ödemdim şimdi gün geçtikçe küçülüyorlar artık yeter dahada küçülmesinler bugün doktorum çok beğendi çok doğal duruyolar dedi artık küçülmez ama şekli tam olarak 6 ayda oturur dedi sağ taraf benim ama sol meme hala benim değil sol reddediyo kabul edemedi protezi bi türlü birde o hallolsa çok mutlu olucam inşallah bu yaz sahillerde yine milletin memesine bakıp offfff niye benimkiler küçük diye tribe girmem

Neyse kızlar ben yatıyorum ameliyat olmuş arkadaslara tekrar geçmiş olsun ben fazla giremicem sanirim yogun temizlige baslicam ufaktan ufaktan , malum uzun bir süre o işi goremicez herkese iyi geceler

Evet ya bir de oyle bir sey var. Vucudun kabul edememesi gibi.
Iyi dusunelim iyi olsun

Valla o bandaj ustune 1 sise alkol dökülmeden yerinden kıpırdayacak bir sey degil
Bugun stres yaptim bu kipirdamiyor nasil acacaksin diye de alkolle dedi )
Agri kismina gelince biraz var ama sikayet edilecek kadar degil. Evde yalnizim. Dik yatmaya calisiyorum ya kalkamazsam diye

Merhaba ben yeniyim :) Sanırım benim için en zor süreci yani ameliyatı olmaya karar verme sürecini atlattım. Bu benim için zordu çünkü daha önce hiç ameliyat olmadım narkoz falan nasıl olucak derken çok korkuyordum. Bir de tipik aileye nasıl söylerim durumu vardı onu da hallettim. Sıra geldi doktor seçimine. Ayşegül Sivri hocayla baya bir ilgileniyorum şu ara yaptığı işleri gördüm çok hoşuma gitti. Aranızda Ayşegül Hanım'a yaptıran var mı? Bir de gördüğüm kadarıyla çok acılar çekiliyo açıkçası biraz gözüm korktu biraz cesarete ve desteğe ihtiyacım var

Sakin korkma. Doktorunu iyi sec yeter. 2. Gunum daha of demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…