Hahaha ya cok tatlısınız gercektenYa siz böyle yazınca bendeki heyecanda kalmiyor :) bende sakinim sakin :)
Hani çocuklarımıza hamileyken heyecanla günün dolmasını bekleriz csntamizj bavulumuzu hazırlarız hemde en gereksiz şeyleri doldururuz ne olur ne olmaz diye diye ağzı kapanmaz çantanın :) bebeğine kavuşmayı bekleyen anneler gibiyim 9 gün sonra yıllardır beklediğim bebeklerime kavuşacağım hemde ikiz olanindan :)
Kesinlikle paylaşacağım.TeşekkürlerMaşallah gelmiş geçmiş olsun :) ilerleyen günlerde de sürecinizin nasıl geçtiğini yazarsanız cok seviniriz
bu cc ölçülerini duyunca korkuyorum vallahi sizde hem doku varmış epeyce hemde 335 cc bence yeterince büyük olmuştur bende 250 cc var ben memnundum halimden acaba dedim bendemi bir yanlışlık var küçükmü oldu diyorum manyak ettiniz beni yaaaa gidip gelip memelere bakıyorum :) banada yağ dolgusu yapıldı 5 haftayı tamamladım dün bugün masaja başlandı hala ağrım var ilk günler yoktu sonra giderek arttı sanki içeriden jiletle kesikler atılıyor gibi ve karnım dövülmüş gibi ağrıdı biraz azaldı ama geçmedi kot pantolon giyince rahatsız ediyoBoyu 169 kilosu 50
Ama memeler efsane ya
Benim baya dokum vardi o yuzden 335 istedim. Dr 355 yapalim super olur sana dedi ama vectrada buyuk geldi gözüme. Cuma gunu sargilar acilinca gorucez . Benim belim agriyor suan . Yaklasik 5 10 cc ile kapatilacak bir farki belimden aldigi yag dokusuyla desteklemis. Farkli protez kullanmadi o yuzden.
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım iyi olmana sevindim kas altı daha ağır olur diyorlar demekki sen rahat atlatacaksın inşallah daha da iyi olursun.
Hahaha ya cok tatlısınız gercekten
Teşekkürler canım
Leyla çok teşekkürler canım,ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil meme dokum vardı fakat normalde çok zayıfım kas üstü protez belli olunca kas altına alınmış,vücudum ancak 225 cc almış diğerleri içeride büzüşmüş şu an füze gibi duruyor umarım küçük olmaz ama diğer denenen boyutlar sığmamış göğüs kafesim darmışCnmmmm çok geçmiş olsun olup bitmiş bile kaç CC takıldı seninde sürecini merakla bekliyorum hayatım en rahat atlatanlardan olman dilegi ile
Bende aynıyim full dolgulu 75 B cup takıyorum işyerinde kızlar abla vücuduna göre büyük goguslerin maşallah derler :) tabiki kıyafetli hoş duruyor bir bilseler içindeki minnaklari oyuzden ameliyat sonrası kimse anlamicak tabi hareket kisitligimiz olacak malum dosya indir bindir o kısmınıda kaburgamı zedeledim deyip yardım istemeyi düşünüyorum nacizane tavsiye
Sağol canımHayırlı olsun. Hadi bakalım sende atlattin :) güzel iyileşme süreçlerin olsun inşallah
Sanırım benden başka devlet hastanesinde ameliyat olacak yok kızlar
Hahahasss guldurdun beni aksam aksambu cc ölçülerini duyunca korkuyorum vallahi sizde hem doku varmış epeyce hemde 335 cc bence yeterince büyük olmuştur bende 250 cc var ben memnundum halimden acaba dedim bendemi bir yanlışlık var küçükmü oldu diyorum manyak ettiniz beni yaaaa gidip gelip memelere bakıyorum :) banada yağ dolgusu yapıldı 5 haftayı tamamladım dün bugün masaja başlandı hala ağrım var ilk günler yoktu sonra giderek arttı sanki içeriden jiletle kesikler atılıyor gibi ve karnım dövülmüş gibi ağrıdı biraz azaldı ama geçmedi kot pantolon giyince rahatsız ediyo
Leyla çok teşekkürler canım,ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil meme dokum vardı fakat normalde çok zayıfım kas üstü protez belli olunca kas altına alınmış,vücudum ancak 225 cc almış diğerleri içeride büzüşmüş şu an füze gibi duruyor umarım küçük olmaz ama diğer denenen boyutlar sığmamış göğüs kafesim darmış
Hahahasss guldurdun beni aksam aksam)
Valla bence de buyuk oldu.
Sargilar acilinca gorucez
Senin foton var mi?
Evet canım ama resimleri göremiyorum. Yeni üyelik olduğu için olabilir. Ben memelerin çirkinliğinden utanıyorum yaCanim benim kilo 57 boy 177 ve dokum hic yoktu izlemissin beni ama senin fotografin yok oncesi halini foto yuklersen buradaki arkadaslarda izlemeye alabilir seni hayirli olsun yenilerin :)))
fotom yokHahahasss guldurdun beni aksam aksam)
Valla bence de buyuk oldu.
Sargilar acilinca gorucez
Senin foton var mi?
Evet ya bir de oyle bir sey var. Vucudun kabul edememesi gibi.fotom yokbenimkiler ilk zamanlar çok ödemliydi aman allahım kare şeklindeydiler boynuma kadar ödemdim şimdi gün geçtikçe küçülüyorlar artık yeter dahada küçülmesinler bugün doktorum çok beğendi çok doğal duruyolar dedi artık küçülmez ama şekli tam olarak 6 ayda oturur dedi sağ taraf benim ama sol meme hala benim değil sol reddediyo kabul edemedi protezi bi türlü birde o hallolsa çok mutlu olucam inşallah bu yaz sahillerde yine milletin memesine bakıp offfff niye benimkiler küçük diye tribe girmem
Valla o bandaj ustune 1 sise alkol dökülmeden yerinden kıpırdayacak bir sey degilDenizcim sen nasıl oldun ağrın sizin ne durumda ufaktan kenardan köşeden göğüsleri görebildinmivalla ben merakımdan sanırım kenardan köşeden birazcık sargiyi açarak bakardım neye benziyor diye amaaa tabiki sen bana bakma
Sakin korkma. Doktorunu iyi sec yeter. 2. Gunum daha of demedimMerhaba ben yeniyim :) Sanırım benim için en zor süreci yani ameliyatı olmaya karar verme sürecini atlattım. Bu benim için zordu çünkü daha önce hiç ameliyat olmadım narkoz falan nasıl olucak derken çok korkuyordum. Bir de tipik aileye nasıl söylerim durumu vardı onu da hallettim. Sıra geldi doktor seçimine. Ayşegül Sivri hocayla baya bir ilgileniyorum şu ara yaptığı işleri gördüm çok hoşuma gitti. Aranızda Ayşegül Hanım'a yaptıran var mı? Bir de gördüğüm kadarıyla çok acılar çekiliyo açıkçası biraz gözüm korktu biraz cesarete ve desteğe ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?