- 29 Mart 2018
- 57
- 18
- 8
Sakin korkma. Doktorunu iyi sec yeter. 2. Gunum daha of demedim
Avrupa yakasinda oldum benBayadır okuyabildiğim kadar burayı takip ediyorum ama çok mesaj var haliyle baya kaçırdığım şey vardır. Kişiden kişiye değişiyo demekki ağrı olayı. Ben İstanbul Avrupa yakasındayım ama Anadoluda da olsa gidicem yeterki iyi doktor bulayım
sizin doktor hangisiydi 2. gün hala iyi olmanıza şaşırdım çünkü :)Avrupa yakasinda oldum ben
Mete Aksu .sizin doktor hangisiydi 2. gün hala iyi olmanıza şaşırdım çünkü :)
Mete beye de bakıyım o zaman. Ay darısı başıma ya yaz yaklaşıyo biran önce doktor bulup yaptırırsam süper olucakMete Aksu .
Ameliyattan ciktigimdan beri hic agrim olmadi. Hicc..
Yeri nisantasinda. Ameliyatlarini istanbul aestetic center da yapiyor. Zaten sadece estetik hastanesi. Ben memnum kaldim. 2 arkadasim yaptirdi. Simdi de ben . Aklinda olsun.Mete beye de bakıyım o zaman. Ay darısı başıma ya yaz yaklaşıyo biran önce doktor bulup yaptırırsam süper olucak
benim kardeşim de o hastanede estetik oldu ama onun doktoru piyasadan baya pahalı siz ne kadar ödediniz acabaYeri nisantasinda. Ameliyatlarini istanbul aestetic center da yapiyor. Zaten sadece estetik hastanesi. Ben memnum kaldim. 2 arkadasim yaptirdi. Simdi de ben . Aklinda olsun.
18 000 dedi iki arkadas ayni gun olduk 14000 odedik . Yani 14000 ben 14000 arkadasim.benim kardeşim de o hastanede estetik oldu ama onun doktoru piyasadan baya pahalı siz ne kadar ödediniz acaba
evet sizinki de biraz yüksekmiş ama değmiş en azından çok geçmiş olsun :)18 000 dedi iki arkadas ayni gun olduk 14000 odedik . Yani 14000 ben 14000 arkadasim.
Tesekkurler. Kardesiniz ne ameliyati oldu o hastane de ?evet sizinki de biraz yüksekmiş ama değmiş en azından çok geçmiş olsun :)
Çene ameliyatı oldu Ali Mezdeği'ne Ali hocanın da yeri nişantaşında. O bile ağrı sızı çekmedi 2 gün sonra ayaktaydı ama ben çok korkuyorum işte :))Tesekkurler. Kardesiniz ne ameliyati oldu o hastane de ?
Valla ben bugun taburcu oldum. Ilk isim kuafore gitmek olduÇene ameliyatı oldu Ali Mezdeği'ne Ali hocanın da yeri nişantaşında. O bile ağrı sızı çekmedi 2 gün sonra ayaktaydı ama ben çok korkuyorum işte :))
Benim de sürüyor adet dönemimde de gecikme oldu sanırım narkoz yapıyorkızlar ameliyattan sonra regli dönemleriniz de gecikme oldu mu? uçlardaki acıya varan hassasiyet ne kadar sürüyor ?
Aradaki fark 11 cm benim 300 cc Hp taktirdim küçük geldi bana 15 cm ile b cup olursun büyük ihtimalle 13 cm ve üstü b cup sitelerde yazıyor tabi sutyen modeline göre de değişir çok büyük hayalin yoksa 300 cc ideal benim 87 ye 98 oldu şu anda a ile b arasindayimEvet 5 cm doku :) benim 1 cm doku kalmıştı o yüzden kötü diyemeyeceğim :)) bi 10 cm de protezden gelse 15 cm doku olur çok da güzel olur bence :)
Harika ya çok sevindim böyle rahat gecmesineValla ben bugun taburcu oldum. Ilk isim kuafore gitmek oldudoktor onemli gercekten. Butun arkadaslar agrisiz sizisiiz atlatsin insallah
Aynen benimde sağ oturmamiş dün gittim kontrole doktor aşağı doğru sertce bastırarak masaj yapmamı söyledi onu böyle oturtacaz artikfotom yokbenimkiler ilk zamanlar çok ödemliydi aman allahım kare şeklindeydiler boynuma kadar ödemdim şimdi gün geçtikçe küçülüyorlar artık yeter dahada küçülmesinler bugün doktorum çok beğendi çok doğal duruyolar dedi artık küçülmez ama şekli tam olarak 6 ayda oturur dedi sağ taraf benim ama sol meme hala benim değil sol reddediyo kabul edemedi protezi bi türlü birde o hallolsa çok mutlu olucam inşallah bu yaz sahillerde yine milletin memesine bakıp offfff niye benimkiler küçük diye tribe girmem
Tiramisu35 cnm benim göğüs altı 73 göğüs çevrem 82 , hesaba bakarsan 9 cm lik bir doku görünüyor ancak 9 cm yok gibi , her CC artışta acaba kaç cm büyüme oluyor , ben CC den ziyade artık cup ölçüsüne takmış durumdayım son zamanlarda, seni izlemeye aldım C cup sütyen takabilmek için acaba kaç cclik bir protez gerekli C cup oluyum yeter başka bisiy istemiyorum neolur Allah'ım neolur
Aradaki fark 11 cm benim 300 cc Hp taktirdim küçük geldi bana 15 cm ile b cup olursun büyük ihtimalle 13 cm ve üstü b cup sitelerde yazıyor tabi sutyen modeline göre de değişir çok büyük hayalin yoksa 300 cc ideal benim 87 ye 98 oldu şu anda a ile b arasindayim
Şimdi ölçtüm 85-82 çıktı. Yani 3cm oluyor.Göğüs altını (içinde meme olmadan) ölçün. Sonra da meme ucundan itibaren yani göğüsünüzü de içine alarak ölçün. İki değeri birbirinden çıkarın kalan fark göğüs dokunuz olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?