Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sakin korkma. Doktorunu iyi sec yeter. 2. Gunum daha of demedim

Bayadır okuyabildiğim kadar burayı takip ediyorum ama çok mesaj var haliyle baya kaçırdığım şey vardır. Kişiden kişiye değişiyo demekki ağrı olayı. Ben İstanbul Avrupa yakasındayım ama Anadoluda da olsa gidicem yeterki iyi doktor bulayım

Yeri nisantasinda. Ameliyatlarini istanbul aestetic center da yapiyor. Zaten sadece estetik hastanesi. Ben memnum kaldim. 2 arkadasim yaptirdi. Simdi de ben . Aklinda olsun.
benim kardeşim de o hastanede estetik oldu ama onun doktoru piyasadan baya pahalı siz ne kadar ödediniz acaba

Çene ameliyatı oldu Ali Mezdeği'ne Ali hocanın da yeri nişantaşında. O bile ağrı sızı çekmedi 2 gün sonra ayaktaydı ama ben çok korkuyorum işte :))
Valla ben bugun taburcu oldum. Ilk isim kuafore gitmek oldu doktor onemli gercekten. Butun arkadaslar agrisiz sizisiiz atlatsin insallah

Evet 5 cm doku :) benim 1 cm doku kalmıştı o yüzden kötü diyemeyeceğim :)) bi 10 cm de protezden gelse 15 cm doku olur çok da güzel olur bence :)
Aradaki fark 11 cm benim 300 cc Hp taktirdim küçük geldi bana 15 cm ile b cup olursun büyük ihtimalle 13 cm ve üstü b cup sitelerde yazıyor tabi sutyen modeline göre de değişir çok büyük hayalin yoksa 300 cc ideal benim 87 ye 98 oldu şu anda a ile b arasindayim

Aynen benimde sağ oturmamiş dün gittim kontrole doktor aşağı doğru sertce bastırarak masaj yapmamı söyledi onu böyle oturtacaz artik

9 cm yok gibi mi canım sen şu an b cupsın ve açıkcası göğüslerini çok beğendim daha önce söylemiştim benimki gerçekten dümdüzdü 1 cm doku vardı sadece . Büyük ihtimalle D cup olacaksın her 200 cc 1 cup artışa sebep oluyor , 300 cc takılsa muhtemelen küçük D cup olursun. Boyun kilon kaç bu arada ? İri kişilerin D , minyonların b cup olması gibi birşey okudum son zamanda mantıklı da geldi açıkcası :))

Soruyu ben sormamıştım yanlış alıntılamışsın galiba canım . 14 cm ve sonrası c cup oluyor . Atıyorum bi markadan 12 cmle c cup sütyen de giyebilirsin bana göre sorun cup değil görüntü . Bence en az 15 cm’den büyük göğüsler güzel gözüküyor , 15-17 cm bana göre ideal büyüklükte göğüsler :)

Bu arada Ayşe 11 cm dokun var b cup oluyorsun . A cup çok küçük memeler için geçerli

Gunaydin kizlar. Bugun 3. Gunum.
Valla inannamiyorum hala . Sizin yazdıklarınızı okuyordum deli giibi . Simdi ben yaziyorum.
Gece yattim ama sabah tek basima kalkamadim varis coraplarim bugun cikicak onun sikintisi da basti beni. Biraz agrim var ama cok degil. Sanki bugun daha fazla odem var. Ilk is yuzuklerimi cikarttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…