Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım iyi olmana çok çok sevindim.
En ödemli günler 4. 5 . gün demişti bana doktorum.
Hiç sıkıntı yapma bak bugüne kadar maşallah ağrın olmamış.

Ayy cok iyi olur senin nasil simdiki gog
Ayyy cok iyi olur canimm birebir gorusmeden sonra muhakkak yaz lutfen :) bu arada meme yapin nasil cnm benim meme dokum hic yok

Canım merhabalar tekrar. 10binden başlıyormuş. Ama ben kendim de hekim olduğum için bir miktar indirim yaptılar bana. O yüzden tam bir şey söylemem doğru olmaz canım benim
blackcat07 canim bende Ferruh hocayi dusunuyorum sana ne soyledi nereden ve hangi marka silikon onerdi gorusmede tavri falan nasildi? Ben daha yuzyuze gorusmedigim icin gorusenlerin yorumlari onemli benim icin

deniz1923 canim cok coook gecmis olsun bu aralar yogundum giremedim buraya pek. Ayy darisi bizede olur insalah :) agrilarin hafif gecsin diye dua ediyorum canim benim onun disinda sonuctan memnun musun

Valla sonucu goremiyorum ki yarin bandaj acilacak . Hemen bildirecegim )
Canimm artik bundan sonrasi keyifle gecirecegin gunler olucak senin adina cok seviniyorum tekrar hayirli olsun yeni memislerin saglikla kullan canim benimm:)) agrilarinda cok hafifmis cok sanslisin vallahi hep boyle guzel gecsin gunlerin :)

Ya sen nasilsin. Odemden nefes alamiyorum sanki. Hamile gibi hissediyorum ;(
Ya sen nasilsin. Odemden nefes alamiyorum sanki. Hamile gibi hissediyorum ;(

Benim şişlikler yavaş yavaş azalıyor.
Ödemler karnına doğru da iniyor canım sakın korkma zamanla göbek oluyor ama onlar kilo değil şişlik :)
Yürüdükce o baskı hissi azalıyor kemik suyu tavuk suyu gibi çorbalarını ihmal etme canım çok çabuk toparlanmanı sağlıyor

Canim KeediciK uzun zamandir yogundum cok nadir girebiliyorum nasilsin bitanemm agrilarin hafifledi mi

Canimm artik bundan sonrasi keyifle gecirecegin gunler olucak senin adina cok seviniyorum tekrar hayirli olsun yeni memislerin saglikla kullan canim benimm:)) agrilarinda cok hafifmis cok sanslisin vallahi hep boyle guzel gecsin gunlerin :)
Evet agri cekmedim cok sukur. Sanırım bugun biraz yuruyus yapacagim. Bu odemi atmanın bir yolu olmali.

Valla simdi tereyagli bol peynirli yumurta yedim ilaclarimi ictim. Gayet usluyum

Kızlar bana yardımcı olun. 3 cm meme dokum var. Ben doğal olmasını istedim. Doktorum 275 cc takıcam dedi. Eşim de yaptırıyorsun madem biraz büyük olsunlar dedi. Kendisini zor ikna etmiştim
Eskiden 90 beden sütyen kullanırdım. Cuplardan anlamıyorum. Yine 90 beden kullanmam için kaç cc silikon gerekli sizce.

Arkadaşlar merhaba yine ben biliyorum çok soru sorUyorum bugünde
Ağrı'm sızım yok ama
SilikonlarI çok seRt hissediyorum ödem gerginliği değil gerçi ödem kalmamıştır artık ama böyle değişik birşey silikonlar taş gibi birşey oturunca kalkınca gıcık gıcık oynuyor gibi bugün 42. Günüm normalmi acaba birde
Yürürken hala çok yavaşım ellerim heP göğüsüme gidiyor sanki göğüste
2 taNe taş var lıkırdıyor gibi oynuyor gibi sert ama bilmem anlaTabildimmi böyle durumu yaŞayan varmı yoksa benmi çok evamlıyımnezaman göğüsümde birşey olduğunu unutucam rahat olamadım bir türlü görüntüleri gayet normal ama böyle içte silikonu hissetmek gibi gıcık bir his var
Ki hiç geçmiyor masajıda durdurdu doktOrum alttaki açık daha çok açılmasın diye acaba masaja başlayınca geçecekmi benim gibi silikonlara gıcık olan oldumu arkadaşlar yardım

kızlarr hastaneye gidiyorum ölçü ve ameliyat tarihi için

Şimdi ölçtüm 85-82 çıktı. Yani 3cm oluyor.

3 cm ise protezden de bi en az 10 cm gelse 13-14 cm yapar büyük ihtimalle küçük c cup dolu b cup olursun sanırım . Tabii derinin buna Nasıl cevap verdiği de önemli bazı kaslar sıkı oluyor ve protezi salmıyor . Ama büyük ihtimalle o şekilde olur diye düşünüyorum . 14-15 cm doku gayet güzel görünür bence :)

O lıkır lıkır sesi duyan bazı arkadaşlar vardı aslında ilginç birşey çünkü silikonlar jel ve içinde sıvı Yok lıkırdaması için . Ama sonradan duymadıklarını söylemişlerdi ,düzelmişti . Bence çok takmayın kafanıza silikonluyum diye öyle takacak olursak dişimizdeki dolguyu bile kafamıza takmamız gerekir siz görüntüye bakın mutlu olmaya bakın sonuçta gerçekten ihtiyacınız varmış ki bu kadar sıkıntıyı göz önüne alarak ameliyat olmaya karar vermişsiniz şanslısınız da benim ameliyat olduğum dönemde (1,5 yıl önce) ameliyat olmak isteyen ama hala ameliyat olamayan arkadaşlar var burda. Kendinize biraz saman tanıyın eskisi gibi olacaksınız ama hemen salmayın kendinizi iyi olacağım diye motive edin mağazalara gidin daha önceden deneyemediğiniz kıyafetleri vs deneyin kendinizi öyle görünce daha çok hoşunuza gidecek

Ayy cok iyi olur senin nasil simdiki gog

Ayyy cok iyi olur canimm birebir gorusmeden sonra muhakkak yaz lutfen :) bu arada meme yapin nasil cnm benim meme dokum hic yok
Benim biraz var meme dokum ama minyon olduğum için karar verdiğim doktor küçük protez koymak isterse diye endişelerim var. Çünkü ben küçük olsunlar istemiyorum aşırı doğal bir görüntü beklentim de yok büyük olsun istiyorum umarım beklentimi karşılar canım :)

Markasi neydi? Ben de merak ettim simdi oyle mi olacak acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…