Gunaydin kizlar. Bugun 3. Gunum.
Valla inannamiyorum hala . Sizin yazdıklarınızı okuyordum deli giibi . Simdi ben yaziyorum.
Gece yattim ama sabah tek basima kalkamadimvaris coraplarim bugun cikicak onun sikintisi da basti beni. Biraz agrim var ama cok degil. Sanki bugun daha fazla odem var. Ilk is yuzuklerimi cikarttim.
Ayy cok iyi olur senin nasil simdiki gogTabiki paylaşırım Allah kısmet ederse bir terslik olmazsa bir ara Ferruh hocayla görüşmeyi düşünüyorum. Görüştükten sonra Ferruh hoca hakkındaki fikrimi ve aldığım kararı yazarım canım :)
Ayyy cok iyi olur canimm birebir gorusmeden sonra muhakkak yaz lutfen :) bu arada meme yapin nasil cnm benim meme dokum hic yokTabiki paylaşırım Allah kısmet ederse bir terslik olmazsa bir ara Ferruh hocayla görüşmeyi düşünüyorum. Görüştükten sonra Ferruh hoca hakkındaki fikrimi ve aldığım kararı yazarım canım :)
Canım merhabalar tekrar. 10binden başlıyormuş. Ama ben kendim de hekim olduğum için bir miktar indirim yaptılar bana. O yüzden tam bir şey söylemem doğru olmaz canım benim
Gunaydin kizlar. Bugun 3. Gunum.
Valla inannamiyorum hala . Sizin yazdıklarınızı okuyordum deli giibi . Simdi ben yaziyorum.
Gece yattim ama sabah tek basima kalkamadimvaris coraplarim bugun cikicak onun sikintisi da basti beni. Biraz agrim var ama cok degil. Sanki bugun daha fazla odem var. Ilk is yuzuklerimi cikarttim.
Valla sonucu goremiyorum kideniz1923 canim cok coook gecmis olsun bu aralar yogundum giremedim buraya pek. Ayy darisi bizede olur insalah :) agrilarin hafif gecsin diye dua ediyorum canim benim onun disinda sonuctan memnun musun
Ya sen nasilsin. Odemden nefes alamiyorum sanki. Hamile gibi hissediyorum ;(Canım iyi olmana çok çok sevindim.
En ödemli günler 4. 5 . gün demişti bana doktorum.
Hiç sıkıntı yapma bak bugüne kadar maşallah ağrın olmamış.
Canimm artik bundan sonrasi keyifle gecirecegin gunler olucak senin adina cok seviniyorum tekrar hayirli olsun yeni memislerin saglikla kullan canim benimm:)) agrilarinda cok hafifmis cok sanslisin vallahi hep boyle guzel gecsin gunlerin :)Valla sonucu goremiyorum kiyarin bandaj acilacak . Hemen bildirecegim )
Ya sen nasilsin. Odemden nefes alamiyorum sanki. Hamile gibi hissediyorum ;(
Ya sen nasilsin. Odemden nefes alamiyorum sanki. Hamile gibi hissediyorum ;(
CanimBenim şişlikler yavaş yavaş azalıyor.
Ödemler karnına doğru da iniyor canım sakın korkma zamanla göbek oluyor ama onlar kilo değil şişlik :)
Yürüdükce o baskı hissi azalıyor kemik suyu tavuk suyu gibi çorbalarını ihmal etme canım çok çabuk toparlanmanı sağlıyor
Evet agri cekmedim cok sukur. Sanırım bugun biraz yuruyus yapacagim. Bu odemi atmanın bir yolu olmali.Canimm artik bundan sonrasi keyifle gecirecegin gunler olucak senin adina cok seviniyorum tekrar hayirli olsun yeni memislerin saglikla kullan canim benimm:)) agrilarinda cok hafifmis cok sanslisin vallahi hep boyle guzel gecsin gunlerin :)
Valla simdi tereyagli bol peynirli yumurta yedimBenim şişlikler yavaş yavaş azalıyor.
Ödemler karnına doğru da iniyor canım sakın korkma zamanla göbek oluyor ama onlar kilo değil şişlik :)
Yürüdükce o baskı hissi azalıyor kemik suyu tavuk suyu gibi çorbalarını ihmal etme canım çok çabuk toparlanmanı sağlıyor
Valla simdi tereyagli bol peynirli yumurta yedimilaclarimi ictim. Gayet usluyum
Şimdi ölçtüm 85-82 çıktı. Yani 3cm oluyor.
Arkadaşlar merhaba yine ben biliyorum çok soru sorUyorum bugünde
Ağrı'm sızım yok ama
SilikonlarI çok seRt hissediyorum ödem gerginliği değil gerçi ödem kalmamıştır artık ama böyle değişik birşey silikonlar taş gibi birşey oturunca kalkınca gıcık gıcık oynuyor gibi bugün 42. Günüm normalmi acaba birde
Yürürken hala çok yavaşım ellerim heP göğüsüme gidiyor sanki göğüste
2 taNe taş var lıkırdıyor gibi oynuyor gibi sert ama bilmem anlaTabildimmi böyle durumu yaŞayan varmı yoksa benmi çok evamlıyımnezaman göğüsümde birşey olduğunu unutucam rahat olamadım bir türlü görüntüleri gayet normal ama böyle içte silikonu hissetmek gibi gıcık bir his var
Ki hiç geçmiyor masajıda durdurdu doktOrum alttaki açık daha çok açılmasın diye acaba masaja başlayınca geçecekmi benim gibi silikonlara gıcık olan oldumu arkadaşlar yardım
Benim biraz var meme dokum ama minyon olduğum için karar verdiğim doktor küçük protez koymak isterse diye endişelerim var. Çünkü ben küçük olsunlar istemiyorum aşırı doğal bir görüntü beklentim de yok büyük olsun istiyorum umarım beklentimi karşılar canım :)Ayy cok iyi olur senin nasil simdiki gog
Ayyy cok iyi olur canimm birebir gorusmeden sonra muhakkak yaz lutfen :) bu arada meme yapin nasil cnm benim meme dokum hic yok
Markasi neydi? Ben de merak ettim simdi oyle mi olacak acaba ?Arkadaşlar merhaba yine ben biliyorum çok soru sorUyorum bugünde
Ağrı'm sızım yok ama
SilikonlarI çok seRt hissediyorum ödem gerginliği değil gerçi ödem kalmamıştır artık ama böyle değişik birşey silikonlar taş gibi birşey oturunca kalkınca gıcık gıcık oynuyor gibi bugün 42. Günüm normalmi acaba birde
Yürürken hala çok yavaşım ellerim heP göğüsüme gidiyor sanki göğüste
2 taNe taş var lıkırdıyor gibi oynuyor gibi sert ama bilmem anlaTabildimmi böyle durumu yaŞayan varmı yoksa benmi çok evamlıyımnezaman göğüsümde birşey olduğunu unutucam rahat olamadım bir türlü görüntüleri gayet normal ama böyle içte silikonu hissetmek gibi gıcık bir his var
Ki hiç geçmiyor masajıda durdurdu doktOrum alttaki açık daha çok açılmasın diye acaba masaja başlayınca geçecekmi benim gibi silikonlara gıcık olan oldumu arkadaşlar yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?