Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evetttt 20 nisanda ameliyat oluyorummm. Protez için medikale gidip kendim almam gerekiyormuş. Yuvarlak koyalım dedi. 300-350 arası olur dedi. Şimdiden stres başladıı

Markasi neydi? Ben de merak ettim simdi oyle mi olacak acaba ?
Mentor marka 250 cc bu arada dikişi açılan bendim cumartesi kontrolüm var bakalım ne diycek ben salı günü başka bir doktora da gösterdim plastik cerrah oda kapanır deDi bekliyoruz bakalım

Kas zarı altı yöntemidir . Benimkinde kas
Bendede ayni sesler ozellikle ilk hafta cok olmustu.Azalarak 1 ay kadar devam etmisti. Simdi 3 ay gecti ve cok memnunum iyiki yaptirdim

Bendede ayni sesler ozellikle ilk hafta cok olmustu.Azalarak 1 ay kadar devam etmisti. Simdi 3 ay gecti ve cok memnunum iyiki yaptirdim
Böyle sesin dışında da silikonun içinde oynadığınıda hissettinizmi yapışkan kıvam gibi birşey

bemimde oturup kalkarken istemsizce ellerim göğsüme gidiyor bugün 36 gün oldu arada ağırlık hissi azalıyor son birkaç gündür çok arttı sanki içinde taş varmış hissi var yine benim adet dönemi çok gecikti ben ona bağlıyorum özellikle sol göğsümde sanki silikon yatay değil dikey konuma geçiyor gibi bir sıkıştırma hissi var anlatabildim mi bilmiyorum tam olarak ne hissettigimi Ben bu kadar zaman sonra normale dönerim diye düşünüyordum o ağırlık ve baskı hissi hala geçmedi ve bazen özellikle yatıp kalkarken hareket ediyor muş gibi geliyor bana protezler

Ne bileyim valla iyice takıntılı oldum herhalde motiveniz için teşekkürler acaba göğüs silikonumu kabul etmiyor diye düşündüm o yüzden paniğim

Evet evet aynı sorunlar bendede var kabul etmiyor diye düşünüp panik yapıyorum ama görüntüde birşey yok bide böyle vıcık vıcık gibide oluyor Zaman Zaman çözemedim sizinkinin markası neydi benimki mentor 250 cc kas altı

Ne bileyim valla iyice takıntılı oldum herhalde motiveniz için teşekkürler acaba göğüs silikonumu kabul etmiyor diye düşündüm o yüzden paniğim

Kabul etmeme gibi birşeyi olamaz merak etmeyin sadece zamana bırakın herşey yoluna girecek ..

Evetttt 20 nisanda ameliyat oluyorummm. Protez için medikale gidip kendim almam gerekiyormuş. Yuvarlak koyalım dedi. 300-350 arası olur dedi. Şimdiden stres başladıı
Heyy stres yok. Bak sana bir sey diyim mi ? Doktorum amelyata girmeden once cok pozitif oldugumu ve bu yuzden agri sanci cekmedigimi soyledi. Hep diyorum. Bu keyif ameliyati. Bunu daha guzel daha ozel hissetmek icin yaptiriyoruz. Ve kimse icin degil kendimiz icin yaptiriyoruz. Korku stres yok. Olucan dinlenicen gecicek

Teşekkür ederim. Peki evde yemek vs. Gibi işleri yapmaya hemen başlayabilirniyim.
Ameliyattan 9 gün sonra seyehat etmem lazım. Acısız şekilde olabilir mi. Havuza giricem. Dontorum onun için zaten öneriyorum girebilirsin dedi.
Acaba diyorum sezaryen ameliyatıyla kıyaslanırsa acı durumu nedir. O ameliyatım çok ağır geçmişti

Acı esıgi ile alakali bir durum bu aslinda. Mesela benim bugun 3. Gunum . Yarin ise gidebilecek durumdayim. Demek ki 9 gun sonra seyahat edebilirim. Ama benim sezaryenlerimde acisiz yani dayanilabilir acidaydi. Yemek kismina gelince o konuda zorlamiyorum kendimi. Yani sonucta kolda bir agri oluyor. Disaridan soyluyorum. Yemek yapabilirmiyim evet ama ugrasirmiyim hayir

Böyle sesin dışında da silikonun içinde oynadığınıda hissettinizmi yapışkan kıvam gibi birşey
Evet ilk 2 ay ani harehareketlerimde protezin oynadigini hissediyordum. Ozellikle kollarimi cok yukari kaldirinca yada agir birsey kaldirdigimda .Ben drumada mesaj yazmistim Ama bana merak etmeyin yerinden oynamaz demisti. Ama ben o hissi yasadim .Hala cok agir birsey kaldirmaya cesaret edemem .Ama zaman gectikce tum sikayetler geciyor .
Ben ilk hafta icimde likirdilar duydugumda dra soylemistim sesler duyuyorum diye nana gulmuslerdi .Ama burda ayni seyi hisseden o kadar cok kadin varki

Doktorunuz kim acaba bence Doktorun elinin hafifliğide önemli kullandığı silikon bence herşey önemli tabi bizde nekadar dayanıklıyız önemli mesela ben hala robot gibi dolaşıyorum takıntı oldu bende

Ay sevindim valla sorun bende değilmiş eşimde artık sal kendini diyor ben nerdeee salıcam hala robot gibiyim otururken kalkarken yürürken filan canımmı çok tatlı dedim kendi kendime

benimde 250 mentor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…