Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Deniz hiç sorma canım yaa iş yerinde arkadaşa da yalan söyledim tümör alınacak diye oda hemen aldırma benim arkadaşım var üniversite hastanesinde sonucunu verde ona bi gösterelim dedi. Ne diyeceğimi bilemesim çok korkuyorum duyulursa naparım diye yani. Doktor da rapora ameliyat sonrası iyileşme yazarız dedi offf napıcam ben yaaaa

3 küçük çocuğum var. Son doğumum sezaryen oldu. Bazı komplikasyonlar olduğu için çok ağrılı bir süreçti. Ama normal doğumlarımın ne sancısı nede doğum sonrası kötü değildi. Normal doğumun ertesi günü evi tenizleyecek durumdaydım o halde yapabilirim.
Bir düşümdüğüm diğer konu. Kızımı kucağıma ne zaman alabilirim. Henüz 1 yaşında 13 kg diğer ikisi okula gidiyor zaten o konuda rahatım.

Valla 6 hafta alamazsin sanirim. Ben agirlik kaldiriyorum. 6 8 hafta arasi yasak ;(

Ya
Ben de en cokk insanlar deli gibi ariyor ayyy canim gecmis olsun falan diye ona üzülüyorum. Ama ne yapayim . 4 erkek patronum var . Hadi babam biliyor da patronlara soyleyemedim

Ya

Ben de en cokk insanlar deli gibi ariyor ayyy canim gecmis olsun falan diye ona üzülüyorum. Ama ne yapayim . 4 erkek patronum var . Hadi babam biliyor da patronlara soyleyemedim
Bende yalan söyledim. Eğer öğrenirlersede tümörü aldırdım yağ dokusu koydurdum diyip geçmeyi planlıyorum mantıklı mı

Ben normal Doğum yaptım o yüzden kıyaslama yapamıyorum canım . Kas altı ameliyatlar kas üstüne göre daha zor geçiyor diyorlar ama Ben ameliyattan sonra ağrı sızı çekmedim hiç . Sanırım biraz da yapı ile alakalı . Umarım seninki de rahat geçer

İnşallah rahat geçer ilk ikim normal doğum du. Ne doğum sancısı ne de doğum sonrası dikişler zor olmadı. Sonuncum sezaryen oldu ve inanılmaz kötüydü. Acı eşiğim yüksektir. İnşallah çabucak toparlarım çünkü toparlamak zorundayım. Hastanede eşim kalıcak yanımda sonrası annem kalırım dedi ama ben bu zamana kadar herşeyin üstesinden tek başıma galip geldim. Yine öyle olur inşallah.
Bu arada doktorumla görüştüm. Ameliyat günü boyut konusunda tekrar konuşup karar vericez. Hakkım da hayırlısı olsun.
Eşim tarafına estetik olduğumu söylemek istemiyorum O konuda ne yapıcam bilmiyorum. Hayırlısıyla ameliyat günüm gelsede aklımda ki deli sorulardan kurtulsam

Yaaa o benim destekçimdi nerdesinnn Deenizzzz
İnşallah düzelir ya neden böyle oldu anlamadım. Ayrıca destek açısından üzülme canım benim burda herkes birbirinin destekçisi. İçin rahat olsun herşey güzel olacak. Acısız güzellik olmuyor ilk süreçleri atlattın mı herşey yoluna girer inşallah. Zamanla memişlerin oturdukça iyiki bu süreçlere katlanmışım diyeceksin. Herşey gönlünce olsun umarım bizde yakın zamanlarda karar verip bu ameliyatı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…