Yaaa mentordamı sıkıntı bak şimdibenimde 250 mentor
Canım protez markası için henüz birşey söylemedi. Ben kendim gidip görüşecekmişimBenimde 350 cc :)
Protez markası için ne dedi doktorunuz
Deniz hiç sorma canım yaa iş yerinde arkadaşa da yalan söyledim tümör alınacak diye oda hemen aldırma benim arkadaşım var üniversite hastanesinde sonucunu verde ona bi gösterelim dedi. Ne diyeceğimi bilemesim çok korkuyorum duyulursa naparım diye yani. Doktor da rapora ameliyat sonrası iyileşme yazarız dedi offf napıcam ben yaaaaHeyy stres yok. Bak sana bir sey diyim mi ? Doktorum amelyata girmeden once cok pozitif oldugumu ve bu yuzden agri sanci cekmedigimi soyledi. Hep diyorum. Bu keyif ameliyati. Bunu daha guzel daha ozel hissetmek icin yaptiriyoruz. Ve kimse icin degil kendimiz icin yaptiriyoruz. Korku stres yok. Olucan dinlenicen gecicek
Benim biraz var meme dokum ama minyon olduğum için karar verdiğim doktor küçük protez koymak isterse diye endişelerim var. Çünkü ben küçük olsunlar istemiyorum aşırı doğal bir görüntü beklentim de yok büyük olsun istiyorum umarım beklentimi karşılar canım :)
3 küçük çocuğum var. Son doğumum sezaryen oldu. Bazı komplikasyonlar olduğu için çok ağrılı bir süreçti. Ama normal doğumlarımın ne sancısı nede doğum sonrası kötü değildi. Normal doğumun ertesi günü evi tenizleyecek durumdaydımAcı esıgi ile alakali bir durum bu aslinda. Mesela benim bugun 3. Gunum . Yarin ise gidebilecek durumdayim. Demek ki 9 gun sonra seyahat edebilirim. Ama benim sezaryenlerimde acisiz yani dayanilabilir acidaydi. Yemek kismina gelince o konuda zorlamiyorum kendimi. Yani sonucta kolda bir agri oluyor. Disaridan soyluyorum. Yemek yapabilirmiyim evet ama ugrasirmiyim hayir
Valla 6 hafta alamazsin sanirim. Ben agirlik kaldiriyorum. 6 8 hafta arasi yasak ;(3 küçük çocuğum var. Son doğumum sezaryen oldu. Bazı komplikasyonlar olduğu için çok ağrılı bir süreçti. Ama normal doğumlarımın ne sancısı nede doğum sonrası kötü değildi. Normal doğumun ertesi günü evi tenizleyecek durumdaydımo halde yapabilirim.
Bir düşümdüğüm diğer konu. Kızımı kucağıma ne zaman alabilirim. Henüz 1 yaşında 13 kg diğer ikisi okula gidiyor zaten o konuda rahatım.
Ben de en cokk insanlar deli gibi ariyor ayyy canim gecmis olsun falan diye ona üzülüyorum. Ama ne yapayim . 4 erkek patronum var . Hadi babam biliyor da patronlara soyleyemedimDeniz hiç sorma canım yaa iş yerinde arkadaşa da yalan söyledim tümör alınacak diye oda hemen aldırma benim arkadaşım var üniversite hastanesinde sonucunu verde ona bi gösterelim dedi. Ne diyeceğimi bilemesim çok korkuyorum duyulursa naparım diye yani. Doktor da rapora ameliyat sonrası iyileşme yazarız dedi offf napıcam ben yaaaa
Mete Aksu canimDoktorunuz kim acaba bence Doktorun elinin hafifliğide önemli kullandığı silikon bence herşey önemli tabi bizde nekadar dayanıklıyız önemli mesela ben hala robot gibi dolaşıyorum takıntı oldu bende
Bende yalan söyledim. Eğer öğrenirlersede tümörü aldırdım yağ dokusu koydurdum diyip geçmeyi planlıyorum mantıklı mıYa
Ben de en cokk insanlar deli gibi ariyor ayyy canim gecmis olsun falan diye ona üzülüyorum. Ama ne yapayim . 4 erkek patronum var . Hadi babam biliyor da patronlara soyleyemedim
Aynen bahane bu . Ben de oyle diyeceğim fark edilirseBende yalan söyledim. Eğer öğrenirlersede tümörü aldırdım yağ dokusu koydurdum diyip geçmeyi planlıyorum mantıklı mı
Ayyy varyaaa nasıl kötüyüm bi bilsen. Oysa ne kadar hevesliydim tamamen yıkıldım valla. Nefret ediyorum bazen insanlardanAynen bahane bu . Ben de oyle diyeceğim fark edilirse
Ya kötü olacak bisiy yokk. Her sey guzel olacak :)Ayyy varyaaa nasıl kötüyüm bi bilsen. Oysa ne kadar hevesliydim tamamen yıkıldım valla. Nefret ediyorum bazen insanlardan
İnşallahhh canım senin bu pozitifliğine hayranım maşallahh yaaYa kötü olacak bisiy yokk. Her sey guzel olacak :)
Teşekkür ederim. Peki evde yemek vs. Gibi işleri yapmaya hemen başlayabilirniyim.
Ameliyattan 9 gün sonra seyehat etmem lazım. Acısız şekilde olabilir mi. Havuza giricem. Dontorum onun için zaten öneriyorum girebilirsin dedi.
Acaba diyorum sezaryen ameliyatıyla kıyaslanırsa acı durumu nedir. O ameliyatım çok ağır geçmişti
Canım hesabın neden pasif olmuş kiYa kötü olacak bisiy yokk. Her sey guzel olacak :)
Evet benim de ilgimi çekti neden pasif olmuş acaba? :/Canım hesabın neden pasif olmuş ki
İnşallah rahat geçer ilk ikim normal doğum du. Ne doğum sancısı ne de doğum sonrası dikişler zor olmadı. Sonuncum sezaryen oldu ve inanılmaz kötüydü. Acı eşiğim yüksektir. İnşallah çabucak toparlarım çünkü toparlamak zorundayım. Hastanede eşim kalıcak yanımda sonrası annem kalırım dedi ama ben bu zamana kadar herşeyin üstesinden tek başıma galip geldim. Yine öyle olur inşallah.Ben normal Doğum yaptım o yüzden kıyaslama yapamıyorum canım . Kas altı ameliyatlar kas üstüne göre daha zor geçiyor diyorlar ama Ben ameliyattan sonra ağrı sızı çekmedim hiç . Sanırım biraz da yapı ile alakalı . Umarım seninki de rahat geçer
Yaaa o benim destekçimdi nerdesinnn DeenizzzzEvet benim de ilgimi çekti neden pasif olmuş acaba? :/
İnşallah düzelir ya neden böyle oldu anlamadım. Ayrıca destek açısından üzülme canım benim burda herkes birbirinin destekçisi. İçin rahat olsun herşey güzel olacak. Acısız güzellik olmuyor ilk süreçleri atlattın mı herşey yoluna girer inşallah. Zamanla memişlerin oturdukça iyiki bu süreçlere katlanmışım diyeceksin. Herşey gönlünce olsun umarım bizde yakın zamanlarda karar verip bu ameliyatı oluruzYaaa o benim destekçimdi nerdesinnn Deenizzzz
Ya kötü olacak bisiy yokk. Her sey guzel olacak :)
Canım hesabın neden pasif olmuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?