Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Küçük çocuğu olanlar kucağına alabiliyormu. Kızım 1 yaşında ne zaman almaya başlarım acaba

Tesekkur ederim. 2.5 ay oldu hic dokum yoktu benim daha yeni yeni ortaya cikmaya basladi buyuzden. Sizin dokunuz vardi sanirim ilk haftaya gore sekli gercekten cok guzel
Oo ben sıfır doku öyle böyle değil yani hiç yoktu doktorum cok güzel iş cıkardı ona minnettarım bu konuda

Kızlar dikiş izleriniz için hangi kremi kullanıyorsunuz. Tavsiye eder mısınız? Resim yükleyebilir mısınız? Özellikle dikleştirme yaptırmış arkadaşlar. Kesi izleri daha fazla olduğu için deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Kizlar selam
Bugun kontrolum vardi. 19. Gun. Dikis izlerimi gordum. Tirnak cizgisi gibi. Soluk . Cok sevindim. Ama bant cikmadi. Haftaya cumartesi acilacakmis. Masaj kesinlikle yapmayacakmisim. Protezle alakali dedi. Arkadasimda mentor vardi. Ona masaj verdi. Su an sorun yok. Hassasiyet disinda tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…