Çok sevindim toparlamana canım.
Haftasonuna alabiliyorsan kontrolünü o zamana alsan canım aksatmaman acısından.
Ben bu işi yırttım sanırım kollarımı tamamen kaldırdım artık cok minik kasılmalar oluyo okadar bugün gercekten tarih yazdım :) iki gğnde bir pansuman yapıyorum aynı şekilde iki günde bir duş aldım yaratı su gecirmez bantlarla kapatıp. Ama hep diyorum bu kadr hızlı iyileşmemin bence sebebi sütyen takmadımDurumlar iyi gidiyor cnm bugün kontrol vardı drum elledikce bastirdikca hissettim :))) his kaybı azalıyor hafif yumusamada var drum herşey iyi gidiyor dedi 1 hafta sonra meme kontrolum var 1 ay sonrada burun kontrolü , ben izin alamicam zaten çok ihmal ettim işi gücü direk 1 ay sonra gitcem ikisine birden gozukuyum diyorum
Ben bu işi yırttım sanırım kollarımı tamamen kaldırdım artık cok minik kasılmalar oluyo okadar bugün gercekten tarih yazdım :) iki gğnde bir pansuman yapıyorum aynı şekilde iki günde bir duş aldım yaratı su gecirmez bantlarla kapatıp. Ama hep diyorum bu kadr hızlı iyileşmemin bence sebebi sütyen takmadım
Allah muhafaza dikkat et :) cok önemli bu süreçte onları sarsmamalısın :) bu arada hayırlı kandilleriniz olsun rabbim dualarınızı kabul etsinCnm bendede arada oluyor tabiki şu sabah kalktigimizda ağırlık hissi oluyor ya göğüste her geçen gün azalıyor ama tamamen geçmesini dört gözle bekliyorum çok rahatsız edici bir his bugün kısa kollularimi giydim gittim dra, valla bugün yolda yürüdükçe üstten bakmak paha biçilemez bir duygu :)) hatta bir ara önümdeki tumsegi göremedim o arada göğsüme bakıyordum yere dusuyordum :))))) rezil oldum yani :))
Allah muhafaza dikkat et :) cok önemli bu süreçte onları sarsmamalısın :) bu arada hayırlı kandilleriniz olsun rabbim dualarınızı kabul etsin
Gecmis olsun oncelikle.Protezlerin yukarda durmasi cok normal yerlesmesi en erken 3 ay deniliyor .Benimde kasalti ve 400 takildi ve bir meme hala yuvarlak kare arasi bir goruntude .
Bazan gozume duzelmis geliyor bazanda kare goruyorum.
Ayy bugün halledeyim o zaman ben cicilerimle sizde tanışın
Yaaa seni yerim ne büyük mutluluk dimi bu77-93 sütyen ölçüsü nedir kızlarcicişlerime ciciler bakayım
Şuan 80 C olmuşsun maşallah sana77-93 sütyen ölçüsü nedir kızlarcicişlerime ciciler bakayım
Pardon 80 B olmalıŞuan 80 C olmuşsun maşallah sana
Hemde nasıl anlatamamYaaa seni yerim ne büyük mutluluk dimi bu
Ben nerdeyse 4 ay olucakSenin ne kadar oldu ameliyat olalı? Bir an önce şekline kavuşsun diye bekliyorum sabırsızlıkla :) yumuşadı mı seninkiler biraz? Benim daha çok sert.
Ben nerdeyse 4 ay olucak
Je cok yumusadi ben daha fazla yumusasin istemiyorum sarkacak diye korkuyorum
Canim mentor konuldu banaMeliscim sana kullanılan protez markasını çok merak ettim, bu yumuşama yağ enjeksiyonu ile alakalı sanmıyorum çünkü 4 ay oldu enjekte edilen yağ erimistir şimdiye kadar diye düşünüyorum oyuzden protez markasını merak ettim acaba onunla mi alakalı
Canim mentor konuldu bana
Bana gore cok yumusak geliyor Ama dolgun dik
Arkadaslarim elleyince hayir bizimkilere gore daha kati daha sert diyorlar. Ilk 2 ay gayet sert duruyordu cok alismisim belkide
Tabiki onceki memelere gore cok guzel Ama ben boyle siki duran memeleri begeniyorum
Canim bilmiyorumki ben zaten pek masaj yapmadim.Ilk hafta hastane de yapilmisti odemler icin. Hangi yine yapacagimida bilmedigimden yapmadim zaten .Cabuk yerlesti benim protezler cabuk yumusadilar. 4 haftadan sonra sutyenide cikardim daha kullanmiyorumBenimkide mentor cnm , doğal meme tamamen yağdan oluştuğu için tabi daha vıç vıç ve yumuşak oluyor , bizimki zamanla o kıvamın bir tık serti olacak benim göğüsler her geçen gün yumuşamaya başladı elledikce anlıyorum şuan masaj vermedi drum mesajdan sonrami acaba hızlı yumuşama gerçekleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?