Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Senin protez neydi Denizcim

Beni izlermisiniz foto yükledim :)

deniz1923 haydii gozun aydin izlere cok sevindim canim ilerleyen surede daha hizli iyilessin ve butun hepsi silinsin gitsin :)

İyiyim ben canım benim şahaneyim hatta :)
Şükürler olsun sen ne durumdasın nasılsın :)

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak ıstiyorum ankarada yaşıyorum gerçekten ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu? Benim 1 yaşında oğlum var ilgilenecek kimse yok eşimden başka

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak ıstiyorum ankarada yaşıyorum gerçekten ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu? Benim 1 yaşında oğlum var ilgilenecek kimse yok eşimden başka
Kolay bir süreç değil, ilk üç gün şiddetli sonrasında yavaş yavaş azalan ağrılar yaşadım ben. Kas altı ameliyat oldum bu da ağrılarımın artmasında büyük rol oynuyor tabi. Bu gün tam 9.gün rahatım ağrılarım yok denebilcek durumda arada kas kasılmaları yaşıyorum fakat çabuk yoruluyorum ve sanırım şu anda 1 yaşında bir bebeği kucağıma alamam. Benim durumum bu şekilde zorlanabilirsin açıkcası allah yardımcın oldun :)

Canım kesinlikle kas altı olacaksan en az 10 gün oğlunun bakımında sana yardım edecek biri olsun ilk 10 günün atlattıktan sonra pek bişey kalmıyor

KeediciK canim ben senin iz dedigine iz bile demem,masallah hicbirsey kalmaz ondan... biz diklestirme yaptiranlar hele t iziyle yaptiranlar sanssiz gercekten sarkik kalmalarini tercih ederdim keske baska doktorlara gitseydim belki diklestirmesiz yapacak bir cengaver bulurdum diye soyleniyorum bazen :) bu iz fotolari furyasina koydum benimkileride...

Hemen bakıyorum.
Ama ben senin en son koyduğun fotoyu çok begendim.
Meme şeklin çok çok güzel olmuş top görüntü gitmiş ve şahane duruyordu :)

Canım benide izlermisin

Beni izlermisin benim de ters t

Selam görebilirmiyim benim de ters t

Kizlar benim doğumdan sonra iyice küçüldü zaten küçüktü ya bi çocuk gibi kaldım pki bu kadar küçük göğüsü olupta doğal bi görünüm yakalayan varmı

P psunat06 cnm ben de seni izliyorum ama fotoğraf görünmüyor neden acaba?
Canım fotoları silmiştim çekeyim tekrar uükleyeceğim senin doktorun iyi iş çıkarmış çok brğendim lipoda olmuş galiba kimdi doktorun ne kafar ödedin ben şuan düzeştme olmasını bekliyorum tam istediğim gibi drğil şuan dikiş izleri.

İzledim cnm sende izlermisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…