Senin protez neydi DenizcimKizlar selam
Bugun kontrolum vardi. 19. Gun. Dikis izlerimi gordum. Tirnak cizgisi gibi. Soluk . Cok sevindim. Ama bant cikmadi. Haftaya cumartesi acilacakmis. Masaj kesinlikle yapmayacakmisim. Protezle alakali dedi. Arkadasimda mentor vardi. Ona masaj verdi. Su an sorun yok. Hassasiyet disinda tabiki
Beni izlermisiniz foto yükledim :)Kizlar selam
Bugun kontrolum vardi. 19. Gun. Dikis izlerimi gordum. Tirnak cizgisi gibi. Soluk . Cok sevindim. Ama bant cikmadi. Haftaya cumartesi acilacakmis. Masaj kesinlikle yapmayacakmisim. Protezle alakali dedi. Arkadasimda mentor vardi. Ona masaj verdi. Su an sorun yok. Hassasiyet disinda tabiki
Kizlar selam
77-93 sütyen ölçüsü nedir kızlarcicişlerime ciciler bakayım
AnaPatron Aslihanff Beni de izler misiniz? :)
Bu aradaKeediciK iyisin canım maşallah sana
blackcat07 ameliyatın nasıl geçti canım? Toparlanmışsındır inşallah.
Herkese toplu yazayım :) eskisi gibi sık giremiyorum foruma ama takip edebildiğim kadar takipteyim :) sağlıklı günleriniz olsun inşallahhhhhh
Benide izlermisin canimFoto eklemeyi başarırsam inşallah görebilirsiniz
TabikiBenide izlermisin canim
Kolay bir süreç değil, ilk üç gün şiddetli sonrasında yavaş yavaş azalan ağrılar yaşadım ben. Kas altı ameliyat oldum bu da ağrılarımın artmasında büyük rol oynuyor tabi. Bu gün tam 9.gün rahatım ağrılarım yok denebilcek durumda arada kas kasılmaları yaşıyorum fakat çabuk yoruluyorum ve sanırım şu anda 1 yaşında bir bebeği kucağıma alamam. Benim durumum bu şekilde zorlanabilirsin açıkcası allah yardımcın oldun :)Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak ıstiyorum ankarada yaşıyorum gerçekten ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu? Benim 1 yaşında oğlum var ilgilenecek kimse yok eşimden başka
Canım kesinlikle kas altı olacaksan en az 10 gün oğlunun bakımında sana yardım edecek biri olsun ilk 10 günün atlattıktan sonra pek bişey kalmıyorMerhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak ıstiyorum ankarada yaşıyorum gerçekten ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu? Benim 1 yaşında oğlum var ilgilenecek kimse yok eşimden başka
KeediciK canim ben senin iz dedigine iz bile demem,masallah hicbirsey kalmaz ondan... biz diklestirme yaptiranlar hele t iziyle yaptiranlar sanssiz gercekten sarkik kalmalarini tercih ederdim keske baska doktorlara gitseydim belki diklestirmesiz yapacak bir cengaver bulurdum diye soyleniyorum bazen :) bu iz fotolari furyasina koydum benimkileride...
Canım benide izlermisinKeediciK canim ben senin iz dedigine iz bile demem,masallah hicbirsey kalmaz ondan... biz diklestirme yaptiranlar hele t iziyle yaptiranlar sanssiz gercekten sarkik kalmalarini tercih ederdim keske baska doktorlara gitseydim belki diklestirmesiz yapacak bir cengaver bulurdum diye soyleniyorum bazen :) bu iz fotolari furyasina koydum benimkileride...
Beni izlermisin benim de ters tKızlar kesi yerlerinin zoom lu fotosunu yükledim. Dr cum dikleştirme için lolipop kesi yapıcam demişti. Operasyon esnasında bakmış ki şekil oturmuyor 3cm lik bir ters T kendiside yapmış. Meraklısı bakıp yorumlarsa sevinirim.
Selam görebilirmiyim benim de ters tKeediciK canim ben senin iz dedigine iz bile demem,masallah hicbirsey kalmaz ondan... biz diklestirme yaptiranlar hele t iziyle yaptiranlar sanssiz gercekten sarkik kalmalarini tercih ederdim keske baska doktorlara gitseydim belki diklestirmesiz yapacak bir cengaver bulurdum diye soyleniyorum bazen :) bu iz fotolari furyasina koydum benimkileride...
Canım fotoları silmiştim çekeyim tekrar uükleyeceğim senin doktorun iyi iş çıkarmış çok brğendim lipoda olmuş galiba kimdi doktorun ne kafar ödedin ben şuan düzeştme olmasını bekliyorum tam istediğim gibi drğil şuan dikiş izleri.
İzledim cnm sende izlermisin :)AnaPatron Aslihanff Beni de izler misiniz? :)
Bu aradaKeediciK iyisin canım maşallah sana
blackcat07 ameliyatın nasıl geçti canım? Toparlanmışsındır inşallah.
Herkese toplu yazayım :) eskisi gibi sık giremiyorum foruma ama takip edebildiğim kadar takipteyim :) sağlıklı günleriniz olsun inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?