- 30 Temmuz 2017
- 197
- 27
- 28
Dikiş yerlerin kabardımı hipertrofik skar dedilermiBende kaşıntı hiç olmadı ve yaralarım çok geç iyileşiyor
3 gün kesinlikle bakamazsınız. Eşinizin yıllık izne çıktığı zaman olursa rahat edersiniz.Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak ıstiyorum ankarada yaşıyorum gerçekten ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu? Benim 1 yaşında oğlum var ilgilenecek kimse yok eşimden başka
Cnm beni izlermisin dikleştirmeli oldum bende izleri merak ediyorum@KeediciK canim ben senin iz dedigine iz bile demem,masallah hicbirsey kalmaz ondan... biz diklestirme yaptiranlar hele t iziyle yaptiranlar sanssiz gercektensarkik kalmalarini tercih ederdim keske baska doktorlara gitseydim belki diklestirmesiz yapacak bir cengaver bulurdum diye soyleniyorum bazen :) bu iz fotolari furyasina koydum benimkileride...
eDikiş yerlerin kabardımı hipertrofik skar dedilermi
Canım dokror birşey demedi normal dedi ama bşraz kabarıklık var ve hala çok kıtmızıDikiş yerlerin kabardımı hipertrofik skar dedilermi
Bikaç gün sonra rahatlarsın merak etme 9. Günüm daha rahatım su anVücudum protezi reddeder kapsül oluşur diye çok korkuyorum
Kapsül hemen oluşmazki en az altı ay ve 1 yıl içinde oluşur ehvam yapma rahat ol canım.Vücudum protezi reddeder kapsül oluşur diye çok korkuyorum
Aynen yaaa. Ansızın bi sıkıyor. Sonra yavaş yavaş bırakıyor. Kimse böyle detaylı anlatmayınca bi bana oluyo herkes iyileşti sandım valla.Okasar iyi anlıyorum ki sank idikenli bi el içerden sıkıp duruyor dimi
Benzer deneyime sahip kişiler yazınca insan rahatlıyor. Çok teşekkür ederim.Canım ben de 4. Günümde 3.5 saat araba yolculuğu yapmıştım aynı ağrılar bende de oldu sıkıntı etme normal
Canım tarif ettiğin şey kramp... Kramp yaşamanda çok normal, eşim ilk kontrolüme 30km hızda götürdü beni,küçücük bi tümsek çukur bile krampa sebep oluyordu. Umarım hiçbirimizde kapsül sorunu yaşamayız...Aynen yaaa. Ansızın bi sıkıyor. Sonra yavaş yavaş bırakıyor. Kimse böyle detaylı anlatmayınca bi bana oluyo herkes iyileşti sandım valla.
saol canım ya. Uzun yoldaydık 100 km altına pek düşemedik. Tabi ben sinir küpü oldum. Düğüne geldik. Düğünde şıkır şıkır oynayıp attım stresimi.Canım tarif ettiğin şey kramp... Kramp yaşamanda çok normal, eşim ilk kontrolüme 30km hızda götürdü beni,küçücük bi tümsek çukur bile krampa sebep oluyordu. Umarım hiçbirimizde kapsül sorunu yaşamayız...
l
Kesin küçük mü yoksa ters t mi oldu. Ne kdr oldu aml olalı. O kızarıklık pek geçmiyor eğer düşündüğüm şeyse. Resim yollarmısın özelden.bunun gibimiÖylr
e
Canım dokror birşey demedi normal dedi ama bşraz kabarıklık var ve hala çok kıtmızı
Ayy canım bende cuma uzun yolculuğa çıkıcam iş toplantısı için. Doktorum gidebilirsin demişti. Arada dinlen mola ver hava alYa kızlar şuan araçla uzun yolculuktayım. Aracı ben kullanmıyorum. Pazartesi günü hem dikleştirme hem protez oldum . Kasılmalarım var. Normal mi. Bu kasılmalar beni korkutuyor. Yorumunuz nedir.
Çok sevindim canım iyi olmana.İyiyim ben canım benim şahaneyim hatta :)
Şükürler olsun sen ne durumdasın nasılsın :)
İzledim. :)İzledim cnm sende izlermisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?