Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak ıstiyorum ankarada yaşıyorum gerçekten ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu? Benim 1 yaşında oğlum var ilgilenecek kimse yok eşimden başka
3 gün kesinlikle bakamazsınız. Eşinizin yıllık izne çıktığı zaman olursa rahat edersiniz.
Bugün ameliyatın 4. Günündeyim 1,5 yaşında bebeğim var bugün zorla altını temizlemeyi denedim yarın daha rahat edebilirim gibi

Cnm beni izlermisin dikleştirmeli oldum bende izleri merak ediyorum

Ya kızlar şuan araçla uzun yolculuktayım. Aracı ben kullanmıyorum. Pazartesi günü hem dikleştirme hem protez oldum . Kasılmalarım var. Normal mi. Bu kasılmalar beni korkutuyor. Yorumunuz nedir.

Aynen yaaa. Ansızın bi sıkıyor. Sonra yavaş yavaş bırakıyor. Kimse böyle detaylı anlatmayınca bi bana oluyo herkes iyileşti sandım valla.
Canım tarif ettiğin şey kramp... Kramp yaşamanda çok normal, eşim ilk kontrolüme 30km hızda götürdü beni,küçücük bi tümsek çukur bile krampa sebep oluyordu. Umarım hiçbirimizde kapsül sorunu yaşamayız...
l

saol canım ya. Uzun yoldaydık 100 km altına pek düşemedik. Tabi ben sinir küpü oldum. Düğüne geldik. Düğünde şıkır şıkır oynayıp attım stresimi.

Öylr
e

Canım dokror birşey demedi normal dedi ama bşraz kabarıklık var ve hala çok kıtmızı
Kesin küçük mü yoksa ters t mi oldu. Ne kdr oldu aml olalı. O kızarıklık pek geçmiyor eğer düşündüğüm şeyse. Resim yollarmısın özelden.bunun gibimi

Eklentiler

• IMG_7318.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 123
Ya kızlar şuan araçla uzun yolculuktayım. Aracı ben kullanmıyorum. Pazartesi günü hem dikleştirme hem protez oldum . Kasılmalarım var. Normal mi. Bu kasılmalar beni korkutuyor. Yorumunuz nedir.
Ayy canım bende cuma uzun yolculuğa çıkıcam iş toplantısı için. Doktorum gidebilirsin demişti. Arada dinlen mola ver hava al

Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve artik onumuzdeki en gec uc ay içinde yaptiracagim. Bana oneriniz nedir veya dikkat etmem gerekenler nelerdir? İstanbul asya, kocaeli veya Eskişehir'de onerebileceginiz doktorlar var mı? Bir de benim icin fiyat konusu muallakta uc asagi bes yukari sizler ne kadara mâl ettiniz?

İyiyim ben canım benim şahaneyim hatta :)
Şükürler olsun sen ne durumdasın nasılsın :)
Çok sevindim canım iyi olmana.
Ben aynı bildiğin gibiyim, hayatımda olumlu bir değişiklik beklemekteyim
İzledim cnm sende izlermisin :)
İzledim. :)
Geçmiş olsun, gayet güzel olmuşlar. Maşallah.
Şimdiden bayağı doğal görünüyor, alt yapı proteze uygun olunca hemen oturuyor sanki ne güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…