Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İstanbul anadolu yakasında Ekrem Keskin e ameliyat oldum aşırı memnunum fiyatı da 7500 tl idi 9 gün oldu daha ben 5.günde normal hayatıma döndüm işe filan başladım cok yetenekli bir cerrah görüşmeni tavsiye ederim

Peki fiyatlar yaptirilan boyuta göre değişiyor mu ben uc destekli sutyen ile 75 beden kullanabiliyorum. Ameliyat sonrasi 80 bedene kavusmak istiyorum

Teşekkür ederim memem var daha ne olsun

Peki fiyatlar yaptirilan boyuta göre değişiyor mu ben uc destekli sutyen ile 75 beden kullanabiliyorum. Ameliyat sonrasi 80 bedene kavusmak istiyorum

Hayır fiyatlar boyuta göre değişmiyor :)
Fiyatlar değişkenlik gösterir tl fiyatından alınmadığı için.
Doktorla yapacağınız görüşmede ortalama bir cc söylüyor size.
Ameliyat sırasında iç cep o boyutu ya da bir üstünü,bir altını alabiliyor.

Kızlar benim lolipop kesi biliyorsunuz. Alt tarafın bandı terden yapışma özelliğini kaybetmeye başlamış. Üstünden bantlasam diyorum ne dersiniz fikrime

Kontrolüne ne kadar var canım tamamen sökülmüş mü bant
Kontrolüm çarşamba günü tamamen sökülmemiş ama sökülmesinden korkuyorum. Çarşamba bantlar çıkacak zaten. Bebişimin pamuğunu koydum şimdi teri çeksin kuru tutsun diye. Hem o kısım resimde görürsün şiş ödemli ve acımaya başladı. Doktorumu aradım acıması normal baskı oluyor dedi. Ama bantı farketmemiştim tekrar aramak istemiyorum.
O bölge beni epey korkutuyor

Duş almayacaksan sorun olmaz gibime geliyor.
Ayrıca demek ki oradaki ödemler de iniyor ki bant gevşemiş :)

Duş alırım 1 kez daha. Evet ondanda gevşemiş olabilir. Ama bana hiç inmiş gibi gelmiyor hala ilk günki gibi :)
Canim bantlarin uzerine gazli bez yerlestirerek sporcu sutyenine sıkıstır bendede oyle oldu mikrop kapmasin diye terlemeden dolayi bantlrin gevserse boyle yap demisti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…