İstanbul anadolu yakasında Ekrem Keskin e ameliyat oldum aşırı memnunum fiyatı da 7500 tl idi 9 gün oldu daha ben 5.günde normal hayatıma döndüm işe filan başladım cok yetenekli bir cerrah görüşmeni tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar bende uzun süredir meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve artik onumuzdeki en gec uc ay içinde yaptiracagim. Bana oneriniz nedir veya dikkat etmem gerekenler nelerdir? İstanbul asya, kocaeli veya Eskişehir'de onerebileceginiz doktorlar var mı? Bir de benim icin fiyat konusu muallakta uc asagi bes yukari sizler ne kadara mâl ettiniz?
Peki fiyatlar yaptirilan boyuta göre değişiyor mu ben uc destekli sutyen ile 75 beden kullanabiliyorum. Ameliyat sonrasi 80 bedene kavusmak istiyorumİstanbul anadolu yakasında Ekrem Keskin e ameliyat oldum aşırı memnunum fiyatı da 7500 tl idi 9 gün oldu daha ben 5.günde normal hayatıma döndüm işe filan başladım cok yetenekli bir cerrah görüşmeni tavsiye ederim
Yok canım böyle drğil şükür kızarık yolluyorum özrldenKesin küçük mü yoksa ters t mi oldu. Ne kdr oldu aml olalı. O kızarıklık pek geçmiyor eğer düşündüğüm şeyse. Resim yollarmısın özelden.bunun gibimi
Teşekkür ederim memem var daha ne olsunÇok sevindim canım iyi olmana.
Ben aynı bildiğin gibiyim, hayatımda olumlu bir değişiklik beklemekteyim
İzledim. :)
Geçmiş olsun, gayet güzel olmuşlar. Maşallah.
Şimdiden bayağı doğal görünüyor, alt yapı proteze uygun olunca hemen oturuyor sanki ne güzel
Peki fiyatlar yaptirilan boyuta göre değişiyor mu ben uc destekli sutyen ile 75 beden kullanabiliyorum. Ameliyat sonrasi 80 bedene kavusmak istiyorum
Ben de fiyatın değişmediğini biliyorumPeki fiyatlar yaptirilan boyuta göre değişiyor mu ben uc destekli sutyen ile 75 beden kullanabiliyorum. Ameliyat sonrasi 80 bedene kavusmak istiyorum
Boyuta göre değişmez şehire doktora göre değişir diye biliyorum.Peki fiyatlar yaptirilan boyuta göre değişiyor mu ben uc destekli sutyen ile 75 beden kullanabiliyorum. Ameliyat sonrasi 80 bedene kavusmak istiyorum
Kızlar benim lolipop kesi biliyorsunuz. Alt tarafın bandı terden yapışma özelliğini kaybetmeye başlamış. Üstünden bantlasam diyorum ne dersiniz fikrime
Kontrolüm çarşamba günü tamamen sökülmemiş ama sökülmesinden korkuyorum. Çarşamba bantlar çıkacak zaten. Bebişimin pamuğunu koydum şimdi teri çeksin kuru tutsun diye. Hem o kısım resimde görürsün şiş ödemli ve acımaya başladı. Doktorumu aradım acıması normal baskı oluyor dedi. Ama bantı farketmemiştim tekrar aramak istemiyorum.Kontrolüne ne kadar var canım tamamen sökülmüş mü bant
Kontrolüm çarşamba günü tamamen sökülmemiş ama sökülmesinden korkuyorum. Çarşamba bantlar çıkacak zaten. Bebişimin pamuğunu koydum şimdi teri çeksin kuru tutsun diye. Hem o kısım resimde görürsün şiş ödemli ve acımaya başladı. Doktorumu aradım acıması normal baskı oluyor dedi. Ama bantı farketmemiştim tekrar aramak istemiyorum.
O bölge beni epey korkutuyor
Duş alırım 1 kez daha. Evet ondanda gevşemiş olabilir. Ama bana hiç inmiş gibi gelmiyor hala ilk günki gibi :)Duş almayacaksan sorun olmaz gibime geliyor.
Ayrıca demek ki oradaki ödemler de iniyor ki bant gevşemiş :)
Canim bantlarin uzerine gazli bez yerlestirerek sporcu sutyenine sıkıstır bendede oyle oldu mikrop kapmasin diye terlemeden dolayi bantlrin gevserse boyle yap demisti doktorum.Duş alırım 1 kez daha. Evet ondanda gevşemiş olabilir. Ama bana hiç inmiş gibi gelmiyor hala ilk günki gibi :)
Tamam canım sağol pamuk sıkıştırdım teri çeksin diyeCanim bantlarin uzerine gazli bez yerlestirerek sporcu sutyenine sıkıstır bendede oyle oldu mikrop kapmasin diye terlemeden dolayi bantlrin gevserse boyle yap demisti doktorum.
Cnm izlermisin beni :)Tamam canım sağol pamuk sıkıştırdım teri çeksin diye
İzledim canım :)Cnm izlermisin beni :)
Aynen hala korkuyorum giyemiyorumayy kızlar ben artık topuklu ayakkabılarıma kavuşmak istiyorum :))
Ne kadar oldu sizin operasyon geçireliAynen hala korkuyorum giyemiyorum
29 Mart’ta oldumNe kadar oldu sizin operasyon geçireli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?