Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayyyyyy maşallah ya çoook güzel olmuş.Ameliyat öncesi halimiz çok benziyor.Ümidim arttı vallahi.İnşallah benimkiler de böyle güzel olur.Çok amin
Evet çok benziyor inşallah öyle olur canım. Çatlaklarım çok belirgin ama yapı olarak çok sevdim yeni cicişlerimi

Evet çok benziyor inşallah öyle olur canım. Çatlaklarım çok belirgin ama yapı olarak çok sevdim yeni cicişlerimi
Aman böyle olsunlarda bir çatlakta ben ekleyeyim. :)))) Razıyım yani.İzler olmasa inan protez olduğu belli değil çok doğal maşallah.İzler ne durumda özellikle dikey kesiyi merak ediyorum.Birde daha önce örneğin 3 yıl 4 yıl önce ameliyat olan birinin izlerini gördün mü hiç.Söylendiği gibi silikleşiyomu acaba merak ediyorum

İzlerimi çarşamba günü görücem bantlar açılıcak inşallah tekrar resim paylaşıcam o haliyle.
Evet gördüm ama onun biraz sorunluydu. Bazı yerler kalın iz bazı yerler ince iz. İnce izler epey kaybolmuş durumda. Kalın yerlerde dikişin açılmasıyla oluşmuş

Anladım teşekkür ederim.İnşallah bizlerde olmaz dikiş açılması

Doktorun ismi nedir acaba? Bende 25 inde olucam ama benimde doktor içime sinmiyor hala bi taraftan araştırıyorum başkasını.

Canim kizlar ameliyati yaklasan ve ameliyat olacak arkadaslara bol sans diliyorum umarimki cok guzel gecer ameliyatlariniz istediginiz hayalinizdeki memislere kavusursunuz :) ameliyat olmus arkadaslara da gecmis olsun diliyorum en kisa surede agrilariniz ve acilariniz dinsin sıkıntılariniz sona ersin insallah. Foruma sık araliklarla giremiyorum o yuzden tum yazilanlari okuma sansi bulamiyorum. En son blackcat07 ameliyat olmustun umarim iyisindir sıkıntı yasamiyosundur canimm. Ben de ameliyatimi netlestirip artik ameliyat olmak istiyorum cok amin diyerek opuyorum siziii

Güzel dileklerin için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…