Bende artık topuklu ayakkabı giyememek istiyorum 26 Nisanı beklerken öleceğim29 Mart’ta oldum
Canım banada lolipop kesi ile yapılacak 26 Nisan da benide izlermisinKızlar benim lolipop kesi biliyorsunuz. Alt tarafın bandı terden yapışma özelliğini kaybetmeye başlamış. Üstünden bantlasam diyorum ne dersiniz fikrime
Aaa benm daha yeni 6 nisanda oldum kas altı mo sizin nasılsınız iyileşme durumunuz nedir29 Mart’ta oldum
Öyle çabuk gelip geçiyor ki rüya sanıyorsunuz ben bazen sabahları hala aa memem var diye şaşırıyorumBende artık topuklu ayakkabı giyememek istiyorum 26 Nisanı beklerken öleceğim((( inadına zaman da hiç geçmiyor sanki
Ayyy ne güzel zamanlar.Darısı bana ve isteyen herkese olsun.Öyle çabuk gelip geçiyor ki rüya sanıyorsunuz ben bazen sabahları hala aa memem var diye şaşırıyorum
Amin inşallah isteyen herkese rabbim sağlıkla nasip etsinAyyy ne güzel zamanlar.Darısı bana ve isteyen herkese olsun.
Evet kas altı artık sağda pek ağrı Yok gibi ama hala sol tarafta ödem var birde ben bant kullanıyorum oda protezi zorladıkça solda ağrım oluyorAaa benm daha yeni 6 nisanda oldum kas altı mo sizin nasılsınız iyileşme durumunuz nedir
Canım banada lolipop kesi ile yapılacak 26 Nisan da benide izlermisin
Ayyyyyy maşallah ya çoook güzel olmuş.Ameliyat öncesi halimiz çok benziyor.Ümidim arttı vallahi.İnşallah benimkiler de böyle güzel olur.Çok aminizledim canım sende izlermisin :)
Evet çok benziyor inşallah öyle olur canım. Çatlaklarım çok belirgin ama yapı olarak çok sevdim yeni cicişlerimiAyyyyyy maşallah ya çoook güzel olmuş.Ameliyat öncesi halimiz çok benziyor.Ümidim arttı vallahi.İnşallah benimkiler de böyle güzel olur.Çok amin
Yaa biliyo musun benim de sol göğsümün iyileşmesi daha geriden geliyor ne kadar enteresanEvet kas altı artık sağda pek ağrı Yok gibi ama hala sol tarafta ödem var birde ben bant kullanıyorum oda protezi zorladıkça solda ağrım oluyor
Aman böyle olsunlarda bir çatlakta ben ekleyeyim. :)))) Razıyım yani.İzler olmasa inan protez olduğu belli değil çok doğal maşallah.İzler ne durumda özellikle dikey kesiyi merak ediyorum.Birde daha önce örneğin 3 yıl 4 yıl önce ameliyat olan birinin izlerini gördün mü hiç.Söylendiği gibi silikleşiyomu acaba merak ediyorumEvet çok benziyor inşallah öyle olur canım. Çatlaklarım çok belirgin ama yapı olarak çok sevdim yeni cicişlerimi
İzlerimi çarşamba günü görücem bantlar açılıcak inşallah tekrar resim paylaşıcam o haliyle.Aman böyle olsunlarda bir çatlakta ben ekleyeyim. :)))) Razıyım yani.İzler olmasa inan protez olduğu belli değil çok doğal maşallah.İzler ne durumda özellikle dikey kesiyi merak ediyorum.Birde daha önce örneğin 3 yıl 4 yıl önce ameliyat olan birinin izlerini gördün mü hiç.Söylendiği gibi silikleşiyomu acaba merak ediyorum
Anladım teşekkür ederim.İnşallah bizlerde olmaz dikiş açılmasıİzlerimi çarşamba günü görücem bantlar açılıcak inşallah tekrar resim paylaşıcam o haliyle.
Evet gördüm ama onun biraz sorunluydu. Bazı yerler kalın iz bazı yerler ince iz. İnce izler epey kaybolmuş durumda. Kalın yerlerde dikişin açılmasıyla oluşmuş
inşallahhh olmazzzzAnladım teşekkür ederim.İnşallah bizlerde olmaz dikiş açılması
Ben vücudun anatomik yapısına bağlıyorum umarım bir an önce iyileşirizYaa biliyo musun benim de sol göğsümün iyileşmesi daha geriden geliyor ne kadar enteresan
Cok guldum sanirim durum hepimizde ayni bugun ilk kez ofiste yakasi acik bir bluz giydim, egilip egilip catalima bakiyorum kendi kendimin sapigi oldumÖyle çabuk gelip geçiyor ki rüya sanıyorsunuz ben bazen sabahları hala aa memem var diye şaşırıyorum
Doktorun ismi nedir acaba? Bende 25 inde olucam ama benimde doktor içime sinmiyor hala bi taraftan araştırıyorum başkasını.Seninki çok nadir bulunan doktor benimki 3 haftada bir randevu veriyor oda Whatsaap danyazoyorum ve saatler sonra dönüyor hep cumartesi diyor saat 7 yada 8 diyor hiç normal saatte girmedim sorsan ameliyattan çıktık sanki tüm İst ona oluyor tadı vehavası ben hiç memnun Değilim bugün çağırsın bedava desin asla para vermeye razıyım yeterki başka doktor olsun çok eminim bu fikrimde arkadaşlar benimki instgramda şov başka boş bülef yaptım enson muayenede bir arkadaşım size foto atmış diye valla beniunuttu cebindenfoto aradı paracı herif birgün bitecek veeeeee ben ozaman onu elimden geldiğince rezil. Edicem rezil doktor zaten kızlar yeni olacaklar yazsın yada bana özelden sorsun kesinlikle tavsiye etmiyorum 3 kere aradım ve bana çok evamlısın muamelesi yaptı suç bendeymiş gibi davrandı bir tam kendime geleyim bak ben onu neler yapıcam
Güzel dileklerin için teşekkürler :)Canim kizlar ameliyati yaklasan ve ameliyat olacak arkadaslara bol sans diliyorum umarimki cok guzel gecer ameliyatlariniz istediginiz hayalinizdeki memislere kavusursunuz :) ameliyat olmus arkadaslara da gecmis olsun diliyorum en kisa surede agrilariniz ve acilariniz dinsin sıkıntılariniz sona ersin insallah. Foruma sık araliklarla giremiyorum o yuzden tum yazilanlari okuma sansi bulamiyorum. En sonblackcat07 ameliyat olmustun umarim iyisindir sıkıntı yasamiyosundur canimm. Ben de ameliyatimi netlestirip artik ameliyat olmak istiyorum cok amin diyerek opuyorum siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?