- 10 Kasım 2012
- 365
- 267
- 303
AnaPatron @Aslihanff Beni de izler misiniz? :)
Bu aradaKeediciK iyisin canım maşallah sana
blackcat07 ameliyatın nasıl geçti canım? Toparlanmışsındır inşallah.
Herkese toplu yazayım :) eskisi gibi sık giremiyorum foruma ama takip edebildiğim kadar takipteyim :) sağlıklı günleriniz olsun inşallahhhhhh
Canim kizlar ameliyati yaklasan ve ameliyat olacak arkadaslara bol sans diliyorum umarimki cok guzel gecer ameliyatlariniz istediginiz hayalinizdeki memislere kavusursunuz :) ameliyat olmus arkadaslara da gecmis olsun diliyorum en kisa surede agrilariniz ve acilariniz dinsin sıkıntılariniz sona ersin insallah. Foruma sık araliklarla giremiyorum o yuzden tum yazilanlari okuma sansi bulamiyorum. En sonblackcat07 ameliyat olmustun umarim iyisindir sıkıntı yasamiyosundur canimm. Ben de ameliyatimi netlestirip artik ameliyat olmak istiyorum cok amin diyerek opuyorum siziii
Kızlar merhabalar. Ben de artık operasyon sonrası serüvenine katıldım çok şükürcuma günü opere oldum, bugün sütyenim giydirildi. Çok şükür iyiyim. Sadece yatıp kalkarken ağrılarım var ve kollarımı çok kaldırdığımda bahsedilen baskı hissini bile çok hissetmedim diyebilirim. Süreci beklediğimden iyi geçirdiğimi düşünüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun gözün aydın. 6. Gündeyim çatlaklarım var ve yenileride oluşmasın diye bantlara değdirmeden kremimi ilk günden beri kullanıyorum. Yarın bantlar açılacak doktorum izin verirse kesi bölgesinede sürmek istiyorumSizler iz kremlerini postop kaçıncı günde kullanmaya başlamıştınız ve neler kullanıyorsunuz/kullandınız? Ameliyat olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Hayırlı olsun gözün aydın. 6. Gündeyim çatlaklarım var ve yenileride oluşmasın diye bantlara değdirmeden kremimi ilk günden beri kullanıyorum. Yarın bantlar açılacak doktorum izin verirse kesi bölgesinede sürmek istiyorum
Ben daha bakamadım bile çatlağım var mı diye. Sütyeni giydim, attım kendimi tv karşısınaçatlak için ne kullanıyorsun canım? Bir de dikiş izlerin için doktorunun herhangibir önerisi oldu mu?
Önerin ve cevabın için çok teşekkür ederim canım, ben de yarın Biooil almayı düşünüyorum bakalımCanım şimdiden iz bölgesi için değil ama diğer kısımlar çatlamasın diye yağ sürmeye başlasan iyi olur.
Benim çatlağım oldu iki üç tane.
Badem yağı kullandım.
Ameliyat izi kremini de 15 20 gün sonra kullandım.
contractubex kullanıyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım,Kızlar merhabalar. Ben de artık operasyon sonrası serüvenine katıldım çok şükürcuma günü opere oldum, bugün sütyenim giydirildi. Çok şükür iyiyim. Sadece yatıp kalkarken ağrılarım var ve kollarımı çok kaldırdığımda bahsedilen baskı hissini bile çok hissetmedim diyebilirim. Süreci beklediğimden iyi geçirdiğimi düşünüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
Post op 15. gün Dermatix Si kullanmaya başladım şu an 20.günümSizler iz kremlerini postop kaçıncı günde kullanmaya başlamıştınız ve neler kullanıyorsunuz/kullandınız? Ameliyat olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Dermatit si dr mu önerdi. Sabah akşam mi kullanıyorsunuz acaba masaj yapıliyor muPost op 15. gün Dermatix Si kullanmaya başladım şu an 20.günüm
Geçmiş olsun arkadaşım,
Çok teşekkür ediyorum S Sevi35Post op 15. gün Dermatix Si kullanmaya başladım şu an 20.günüm
Geçmiş olsun arkadaşım,
Sabah akşam dikil yerlerine, jel kıvamında.Masajı da istersen yapabilirsin dedi hiç yapmadım ama gitgide doğal yumuşaklığa ulaşıyorDermatit si dr mu önerdi. Sabah akşam mi kullanıyorsunuz acaba masaj yapıliyor mu
Kime ameliyat oldunuz acaba?Oo ben sıfır doku öyle böyle değil yani hiç yoktu doktorum cok güzel iş cıkardı ona minnettarım bu konuda
Kime ameliyat oldunuz acaba?Bir ara acaba kistlerden mi oluyor dedim . İçeride sıkıştılar iyice diye
Vallahi burada ki tecrübeler olmasa var ya yanmışız biz. Ameliyat işin en kolay tarafı oluyorsun bitiyor .Sorular acabalar ameliyat sonrasında saklı
Benide izlermisiniz bende haftaya çarşamba olacağım. Resimlerinizi görebilirmiyim. Çok endişeliyim.Benim 325 cc
IzledimBenide izlermisiniz bende haftaya çarşamba olacağım. Resimlerinizi görebilirmiyim. Çok endişeliyim.
Bugün bantlarım açılacak doktorum ne söyleyecek bilmiyorum. Yazarım tekrar :)Ben daha bakamadım bile çatlağım var mı diye. Sütyeni giydim, attım kendimi tv karşısınaçatlak için ne kullanıyorsun canım? Bir de dikiş izlerin için doktorunun herhangibir önerisi oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?