Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar selam
Öncelikle ameliyat olsam mı acaba diye düşünenler varsa onlara bir mesaj bırakayım :)
Deniz'de özgüven tavan yapmış durumda . ( Ki dokum vardı , gören herkes yaptırma zaten çok güzeller dedi , forumda bile bu memelerle nasıl estetik oldun diyen arkadaşlarım oldu )
Dün iç çamaşırı ve bikini alışverişi yaptım . İnsanın canının her istediğini alabilmesi ve bunun yakışabilmesi efsane bir duyguymuş :)
Maddi durumunuz varsa , buna rağmen endişe yaşıyorsanız her şeyi unutun .
Hepsine değer .....
Olun gitsin ya bir daha mı gelecez dünyaya :)
Yalnız biri bana gözaltı ışık dolgusu ile ilgili bilgi versin . Doktorum biraz verdi ama malum burada daha bilgili bir kesim var . Hatta uzman :) Morluk yok çökme var ....

Haklısın evet.
Bu ameliyat sütyeninden iğrenme geldi sporcu sütyenlerinden de ondan sanırım.
Teşekkür ederim yorumun için.
Birazcık daha bekleyelim bakalım :)
Yaaaaa bende artık bu konuşmaları yapmak istiyorummmm.Maşallahh hepinize ve yeni ciciklerinize

Kızlar tamamen yumuşama ne zaman oluyor.
1 ay geçti yumuşamalar var ama tamamen ödemsiz olması ne kadarı buluyor
6 ay , bir sene :)) ben birinci seneden ikinci seneye kadar olan süreçte bile değişimler gözlemledim ama daha ufak değişimlerdi tabi ilk altı ayda çok daha büyük değişimler oluyor. Altıncı aydan birinci seneye kadar yavaş yavaş ..

İnşallah o süreçleri görebilirim sanki çok uzun bir yol gibi geliyor
Sabırlı olmam lazım yine çok sağol arzum tecrubelerin ne iyi geliyor okuyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…