Benim 3 ay olacak çok dogal ve yumuşadıKızlar tamamen yumuşama ne zaman oluyor.
1 ay geçti yumuşamalar var ama tamamen ödemsiz olması ne kadarı buluyor
Benim 3 ay olacak çok dogal ve yumuşadı
3 ay diyorum bendeKızlar tamamen yumuşama ne zaman oluyor.
3 ay diyorum bende
Tamamen yumusadi ve odemler gitti
Canim daha erken seninkineBen sütyen bile alamadım hala.
Yukarda durduğu için koltukaltı kısmında potluk oluyor
Canim daha erken seninkine
Herkesin sureci farkli .Protezlerin inmesi biraz zaman aliyor
Yaaaaa bende artık bu konuşmaları yapmak istiyorummmm.Maşallahh hepinize ve yeni ciciklerinizeHaklısın evet.
Bu ameliyat sütyeninden iğrenme geldi sporcu sütyenlerinden de ondan sanırım.
Teşekkür ederim yorumun için.
Birazcık daha bekleyelim bakalım :)
Yaaaaa bende artık bu konuşmaları yapmak istiyorummmm.Maşallahh hepinize ve yeni ciciklerinize
Sizinki harika olmuş bayıldım. Ama bana dikleştirmede yapılacak. Onun kesi izlerini merak ediyorum. Bende lolipop ve alttan kesi olacak ondan yaptırıp iyileşen varsa resimlerini görmek istiyorum.Izledim
6 ay , bir sene :)) ben birinci seneden ikinci seneye kadar olan süreçte bile değişimler gözlemledim ama daha ufak değişimlerdi tabiKızlar tamamen yumuşama ne zaman oluyor.
6 ay , bir sene :)) ben birinci seneden ikinci seneye kadar olan süreçte bile değişimler gözlemledim ama daha ufak değişimlerdi tabiilk altı ayda çok daha büyük değişimler oluyor. Altıncı aydan birinci seneye kadar yavaş yavaş ..
26 Nisan operasyon günüm.Geçmiyor günlerİnşallah en kısa sürede sende yaptırırsın canım
Ayyy ne heyecanlı oooouuu hadi bakalım bekliyoruzzz :)26 Nisan operasyon günüm.Geçmiyor günlerDikleştirme ve protez yapılacak
Evetttt çok heycanlı ama kalbim duracak sanki.Mutlaka sizlerle sevincimi paylaşıcamAyyy ne heyecanlı oooouuu hadi bakalım bekliyoruzzz :)
Kız açıldı mı bandajların nasıl geçti muayene dr neler dediBugün bantlarım açılacak doktorum ne söyleyecek bilmiyorum. Yazarım tekrar :)
Benimde 4 mayıs. Aynı ameliyatı olacağız. Nerde olacaksın acaba? Ben dikiş izlerinden çok endişe ediyorum.26 Nisan operasyon günüm.Geçmiyor günlerDikleştirme ve protez yapılacak
Az kalmış dicem ama günler geçmiyorkiBenimde 4 mayıs. Aynı ameliyatı olacağız. Nerde olacaksın acaba? Ben dikiş izlerinden çok endişe ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?