Kızlaarrr selammm ayyy bi türlü giremedimmNormalde bugün hastaneye gidip yarın ameliyat olmam lazımdı ama eğitimlerden dolayı izin alamadımm Doktorumla görüştüm tekrar gidip tarih alacağım. Bu ara yazamıyorum size ama aklımdasınız. Umarım iyisinizdir kızlarr D dtelif84 N Neseden KeediciK D Deniz 1234 2Nota1Beste leyla_ebrum
Aynen benimde 25 nisandı 1 hafta daha ertelendi. Bende avrupa yakasındayım.Az kalmış dicem ama günler geçmiyorki(( İstanbul Anadolu yakasın da.Sen hangi şehirdesin.
İz konusunda benimde terddütüm var ama daha fazla memesiz yaşayamayacağıma karar verdim.Aynen benimde 25 nisandı 1 hafta daha ertelendi. Bende avrupa yakasındayım.
Iyiyim canim benim sendeKızlaarrr selammm ayyy bi türlü giremedimmNormalde bugün hastaneye gidip yarın ameliyat olmam lazımdı ama eğitimlerden dolayı izin alamadımm Doktorumla görüştüm tekrar gidip tarih alacağım. Bu ara yazamıyorum size ama aklımdasınız. Umarım iyisinizdir kızlarr D dtelif84 N Neseden KeediciK D Deniz 1234 2Nota1Beste leyla_ebrum
Iyiyim canim sagol. Bizde sekil ve iz takipcisi olduk sende bi an once ol kavus yeni memelerine insallah ama fazla erteleme hem yaz geliyor hem de ol kurtulKızlaarrr selammm ayyy bi türlü giremedimmNormalde bugün hastaneye gidip yarın ameliyat olmam lazımdı ama eğitimlerden dolayı izin alamadımm Doktorumla görüştüm tekrar gidip tarih alacağım. Bu ara yazamıyorum size ama aklımdasınız. Umarım iyisinizdir kızlarr D dtelif84 N Neseden KeediciK D Deniz 1234 2Nota1Beste leyla_ebrum
İyiyim ben de şükür canım.Kızlaarrr selammm ayyy bi türlü giremedimmNormalde bugün hastaneye gidip yarın ameliyat olmam lazımdı ama eğitimlerden dolayı izin alamadımm Doktorumla görüştüm tekrar gidip tarih alacağım. Bu ara yazamıyorum size ama aklımdasınız. Umarım iyisinizdir kızlarr D dtelif84 N Neseden KeediciK D Deniz 1234 2Nota1Beste leyla_ebrum
Aynen bende gözümü kararttım ama bir olmuş düzelmiş birinin resmini göreydik iyiydi.İz konusunda benimde terddütüm var ama daha fazla memesiz yaşayamayacağıma karar verdim.Memesizliktense izli memeye razıyım anlayacağın.
Benim gittiğim bir doktor 1 yıllık resim gösterdi.Tam olarak kaybolmamış tabiki ama çok azdı vücut çatlağı gibi duruyodu.Bende 2 hamilelikte alınan ve geri verilen 30 kilo sonunda bolca çatlak olduğu için gayet normal geldiAynen bende gözümü kararttım ama bir olmuş düzelmiş birinin resmini göreydik iyiydi.
Yok canım açtı bir kaç dikiş vardı onları aldı geri kapattıKız açıldı mı bandajların nasıl geçti muayene dr neler dedi
Ay evet öyle silik bir ize razıyım. Bünyeye göre değişir tabi inşallah bizimkide öyle olur. Geçsin şu 2 haftaBenim gittiğim bir doktor 1 yıllık resim gösterdi.Tam olarak kaybolmamış tabiki ama çok azdı vücut çatlağı gibi duruyodu.Bende 2 hamilelikte alınan ve geri verilen 30 kilo sonunda bolca çatlak olduğu için gayet normal geldi
Evet ciddi kilo alıp vermişsin. Bende 2 hamilelik geçirdim ama 14 er kilo aldım. Şimdi 51 kiloyum. Ama doğumlardan önce D cup olan göğüslerim B cup oldu ve inanılmaz sarktı. Psikolojim bozuldu resmen. Şimdide C cup olsun istiyorum. 350 cc civarı takılcak bakalımBenim gittiğim bir doktor 1 yıllık resim gösterdi.Tam olarak kaybolmamış tabiki ama çok azdı vücut çatlağı gibi duruyodu.Bende 2 hamilelikte alınan ve geri verilen 30 kilo sonunda bolca çatlak olduğu için gayet normal geldiVücudum resmen evrim geçirdi 50 kiloydum her iki hamileliğimdede 80 le son buldu.Şuan da 55 kiloyum.Var gerisini sen düşün
Ben de bakabilir miyim?8. Gün resmi koydum kızlar bakın
Aynen bende C cup istiyorum banada 250 cc dedi doktorum.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Evet ciddi kilo alıp vermişsin. Bende 2 hamilelik geçirdim ama 14 er kilo aldım. Şimdi 51 kiloyum. Ama doğumlardan önce D cup olan göğüslerim B cup oldu ve inanılmaz sarktı. Psikolojim bozuldu resmen. Şimdide C cup olsun istiyorum. 350 cc civarı takılcak bakalım
İzledim cnm bakabilirsin:)Ben de bakabilir miyim?
Benide izler misin8. Gün resmi koydum kızlar bakın
leyla_ebrum nasılsın memedaşım hiç görünmüyorsun
Leylaaaa yaaaa nasıl güldümmm vallaEğer bir daha ameliyat olma şansım olursa ki şimdiden düşünmeye başladım ciddi ciddi :))))) druma kesinlikle dicem 400 CC altını koymayin sigmiyormu ayaginizla depin içine :))))) ne yapıp edin 400 cc yi sigdirin dicem
Leylaaaa yaaaa nasıl güldümmm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?