Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende durumlar fena sayılmaz sağ taraf iyileşti de sol tarafta ufak ta olsa kasılmalar devam ediyor cok yürüyünce filan yada işte ameliyat sütyenini takımca böle bi beni ufaktan zıplatıyor bende rahata alıştrdım sütyen takmadım ya belki ondandır :) pansumanlarımla uğraşıyorum genelde bitse de kurtulsam artık gercekten yaşantıma dönmek istiyorum insanlara gönlümce sarılıp atlayıp zıplamak istiyorum. Senin memeler arası iyileşme farklılığı var mı

Benimde sağ küçüldü sol hala ödemli. Bende küçülmesini istemiyorum ben bugün cup sütyen aldım. 90 beden tam geldi :)

Sekli guzel olunca insan ne kadar buyuk o kadar guzel diye dusunuyor.Ama canim olculerimiz nerdeyse ayniymis. Ben gogus alti 74 gogus cevresi 93 cm. Sanirim sen minuon tiplisin Ama ben peu degilim .buna ragragmen bana gore gayet iyi boyutu .
Bence sen odemlerin indikce kuculuyor saniyorsun Ama zamanla sekli oturdukca eminim cok begeniceksin

Canim birde son halini koyarmisin.
Cok tatlisin cok guldum

Anadolu yakasında bir doktora ameliyat olup memnun kalan var mı? bBildiğiniz bir doktor var mı acaba??

Arkadaşlar merhaba bende senin gibi zayıfım fakat ameliyat olucam bir ay sonra ama işyeri kalabalık ne söylemem gerek bilmiyorum yardımcı olun

Çok teşekkürler verdiğiniz isimler için. Hasan fındık ile görüşme için randevu aldım ama internette çok az görsel var. Burada paylaştığım gibi doğal düşüşte görüntüsü olan bi sonuç elde ettiniz mi? Tabii ki hastanın kendi isteğine bağlı ama ben böyle sonuçlar istiyorum.

Arkadaşlar merhaba bende senin gibi zayıfım fakat ameliyat olucam bir ay sonra ama işyeri kalabalık ne söylemem gerek bilmiyorum yardımcı olun
Kist alınacak göğsümden yada kadın hastalıklarından ameliyat olucam diyebilirsiniz. Yada direk estetik olucam deyin :) ben öyle yapmıştım.hem Zaten rapora kist yazıyorlar.

Merhaba . Bahsettiğiniz doğal düşüş görüntüsü ameliyat hemen sonrası olmaz hiçkimsede . Ameliyattan sonraki ilk altı ay bir sene içerisinde bu görüntüye ulaşır

Sonuçlar gayet doğal bencede. Şekli biraz da sizin vucudun uz belirliyor. Gögüs kafesin in darlığı genişliği önceki meme dokusunun boyutu bunlar hep önemli etken. Ve en önemli olan sizin ne istediğiniz. Gerisi tamamen doktorun profesyonelliği :)

Aynen bende gözümü kararttım ama bir olmuş düzelmiş birinin resmini göreydik iyiydi.
İzledim sizi, bir yıl sonrası izin fotoğrafı var. Görebilirsiniz. Benim izlerim kolay geçmez. O kadarı kaldı. Özellikle bakınca anlaşılıyor.

Ben de 335 cc ye ilk basta alisamadim . Ciplak bakamadim kendime. Allahim nasil buyuktu. Simdi de acaba diyorum 355 mi yapsaydim. Bildigin doyumsuzuz ;(

merhaba ben muzaffer çelik e ameliyat oldum ameliyat önces,i %100 garanti verdi mukemmel olacak kusursuz olacak dedi.sonuç çok kötü oldu.tekrar ameliyatlık duruma getirdi.sakın inanmayın.hastaların parasını almak için bin türlü yalan söyler.yılda 500 ameliyat yapıyorum der yalan söylüyor.yılda 5-10 ameliya belki yapıyor.üç beş hastasının hastaların rutuslu fotoshoplu filktreli fotograflarını pylaşır.hastalarını canlı görün.kiliniğim var der.ınternette reklam yapar kliniği yok hani,nerde kliniğin diye sorun.asıstanı bile yok.hastaları parasını almak için %100 garanti veriyor.şişli kolan hastanesi beşiktaş liv hospital hastnesi yönetimine sorun ameliyathane parası ödemediği için kovuldu.hakkında şikayet dilekceleri var.şişli florence nightingale hastanesi yönetimlerine sorun hakkında bir sürü şikayet dilekçesi var.açılmış mahkemeler var.daha öncede hukuk ve ceza davaları kaybetmiş sicili kirli.başka ünlü doktorları kötüler.ünlü doktorlar hakkında başarısız ameliyatları olduğunu söyler.başarısız ameliyat yaptığı hastaları bana geliyor der.sakın onlara olma der.ısteyene fotografları kanıtları gönderirim.dıkkat edin.ameliyat olmayı düşünenler şişli florence nightingale hastanesine gitsin başhekim nevzat yıldırım ile şahsen görüşün.sorun.ameliyatları başarısız olan altı kişinin şikayet dilekcesi var.herkese aynı yalanları söylemiş.herkese yuzde yuz garanti verdiğine dair carsaf carsaf mesajlar göndermiş.bende de var isteyene gönderirim.her doktor bilirki bir ameliyatda garanti verilmez.bu suçtur.ticaretde eşya dolandırıcılığı yaparlar bu sağlığı dolandırıyor.

Merhaba . Bahsettiğiniz doğal düşüş görüntüsü ameliyat hemen sonrası olmaz hiçkimsede . Ameliyattan sonraki ilk altı ay bir sene içerisinde bu görüntüye ulaşır
Benim istanbuldaki doktorların instagram paylaşımlarında gördüğüm sonuçlar böyle doğal düşüşlü olmuyor genelde. Bu tabii ki insanların daha dik bir görüntü istemelerinden kaynaklanıyor olabilir kişisel zevklere bağlı. Siz bilfiğim kadarıyla Hasan Fındık’ın hastasısınız. Şu an hangi cup sütyen giyiyorsunuz? Düşüşü nasıl sizinkilerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…