Bende durumlar fena sayılmaz sağ taraf iyileşti de sol tarafta ufak ta olsa kasılmalar devam ediyor cok yürüyünce filan yada işte ameliyat sütyenini takımca böle bi beni ufaktan zıplatıyor bende rahata alıştrdım sütyen takmadım ya belki ondandır :) pansumanlarımla uğraşıyorum genelde bitse de kurtulsam artık gercekten yaşantıma dönmek istiyorum insanlara gönlümce sarılıp atlayıp zıplamak istiyorum. Senin memeler arası iyileşme farklılığı var mıCnm nasıl oluyum işime pazartesi başladım başımı kaldıramıyorum , eve gelince yemek çocuklar derken mefta oluyorum , senin memisler ne durumda ya benim gözüme alıştıkçami nedir vallahi küçük görünmeye başladı büyüklüğü gözümü gönlümü doyurmuyor :/ keskem diyorum bir iki tık büyüğü olsaydı hatta bugün mezro ile ölçüm yaptım göğüs altım eskiye dönmüş 73 göğüs çevrem 92 yani 19 cm lik bir doku var bendemi sorun anlamadım gözüme küçük görünüyor sizlerde nedir durum goguslerin boyutuna gözümüz mü alıştı anlamıyorum sütyen bedenimi çok merak ediyorum şekle girseydi de bedenimiz belli olsaydı :/ sende durumlar nasıl cnm ağrın sizin şekli v.s...
Benimde sağ küçüldü sol hala ödemli. Bende küçülmesini istemiyorum
Ayy napim ya bendeki doyumsuzluk var anlamadım dün yeğenim geldi oda istiyor meme büyütme ameliyatını görmek istiyordu dün baya yanında mizmızlandimkeşke büyüğü olsaydı gözüme küçük görünüyor dedim güldü delimisin abla bunlar muhteşem olmuş yeminler etsede benim gördüğüm önemli 350 CC yüksek profil olduğu halde beni tatmin etmedi kesinlikle
Drun dediği gibi kaslar gevsedikce dahami dolgun durur bilemiyorum ama beni doyurmadi bu boyut, yıllardır memesizligin verdiği bir doyumsuzluk
Sekli guzel olunca insan ne kadar buyuk o kadar guzel diye dusunuyor.Ama canim olculerimiz nerdeyse ayniymis. Ben gogus alti 74 gogus cevresi 93 cm. Sanirim sen minuon tiplisin Ama ben peu degilim .buna ragragmen bana gore gayet iyi boyutu .
Ayy napim ya bendeki doyumsuzluk var anlamadım dün yeğenim geldi oda istiyor meme büyütme ameliyatını görmek istiyordu dün baya yanında mizmızlandimkeşke büyüğü olsaydı gözüme küçük görünüyor dedim güldü delimisin abla bunlar muhteşem olmuş yeminler etsede benim gördüğüm önemli 350 CC yüksek profil olduğu halde beni tatmin etmedi kesinlikle
Drun dediği gibi kaslar gevsedikce dahami dolgun durur bilemiyorum ama beni doyurmadi bu boyut, yıllardır memesizligin verdiği bir doyumsuzluk
Canim birde son halini koyarmisin.Eğer bir daha ameliyat olma şansım olursa ki şimdiden düşünmeye başladım ciddi ciddi :))))) druma kesinlikle dicem 400 CC altını koymayin sigmiyormu ayaginizla depin içine :))))) ne yapıp edin 400 cc yi sigdirin dicem
Canım beni izler misin? Benim bugün tam bir hafta oldu ama umarım ödemli olduklarındandır, gözüme çok çirkin görünüyorlar8. Gün resmi koydum kızlar bakın
Ümraniyede ekrem keskin e ameliyat oldum cok memnunumAnadolu yakasında bir doktora ameliyat olup memnun kalan var mı? bBildiğiniz bir doktor var mı acaba??
Beni de izler mısınız.Canım beni izler misin? Benim bugün tam bir hafta oldu ama umarım ödemli olduklarındandır, gözüme çok çirkin görünüyorlar
Pendik bölge hst. Opr.Dr.Sedat Baş hocamıza hem dikleştirme hem protez oldum. Çok da memnunum canım.Anadolu yakasında bir doktora ameliyat olup memnun kalan var mı? bBildiğiniz bir doktor var mı acaba??
Çok teşekkürler verdiğiniz isimler için. Hasan fındık ile görüşme için randevu aldım ama internette çok az görsel var. Burada paylaştığım gibi doğal düşüşte görüntüsü olan bi sonuç elde ettiniz mi? Tabii ki hastanın kendi isteğine bağlı ama ben böyle sonuçlar istiyorum.Ameliyat olan herkese geçmiş olsun diliyorum öncelikle. Bir süredir forumu okuyarak doktor arayışı içerisindeyim. Doktorların instagram profillerini de inceliyorum ama bir kaç doktorun son zamanlarda koydukları hariç sütyensiz olan hiç fotoğraf yok. Koyulan sütyensiz fotoğrafların da ben hiçbirini beğenemedim. Aşağıdaki linklerdeki gibi bir sonuç alan oldu mu acaba?
https://www.realself.com/breast-augmentation/before-and-after-photos#media-photo-344242-106770-2
https://www.realself.com/breast-augmentation/before-and-after-photos#media-photo-1490770-106770-46
https://www.realself.com/breast-augmentation/before-and-after-photos#media-photo-1411074-106770-48
https://www.realself.com/breast-fat-transfer/before-and-after-photos#media-photo-998060-1168475-68
https://www.realself.com/breast-augmentation/before-and-after-photos#media-photo-1981370-106770-170
Kist alınacak göğsümden yada kadın hastalıklarından ameliyat olucam diyebilirsiniz. Yada direk estetik olucam deyin :) ben öyle yapmıştım.hem Zaten rapora kist yazıyorlar.Arkadaşlar merhaba bende senin gibi zayıfım fakat ameliyat olucam bir ay sonra ama işyeri kalabalık ne söylemem gerek bilmiyorum yardımcı olun
Merhaba . Bahsettiğiniz doğal düşüş görüntüsü ameliyat hemen sonrası olmaz hiçkimsede . Ameliyattan sonraki ilk altı ay bir sene içerisinde bu görüntüye ulaşırÇok teşekkürler verdiğiniz isimler için. Hasan fındık ile görüşme için randevu aldım ama internette çok az görsel var. Burada paylaştığım gibi doğal düşüşte görüntüsü olan bi sonuç elde ettiniz mi? Tabii ki hastanın kendi isteğine bağlı ama ben böyle sonuçlar istiyorum.
Sonuçlar gayet doğal bencede. Şekli biraz da sizin vucudun uz belirliyor. Gögüs kafesin in darlığı genişliği önceki meme dokusunun boyutu bunlar hep önemli etken. Ve en önemli olan sizin ne istediğiniz. Gerisi tamamen doktorun profesyonelliği :)Çok teşekkürler verdiğiniz isimler için. Hasan fındık ile görüşme için randevu aldım ama internette çok az görsel var. Burada paylaştığım gibi doğal düşüşte görüntüsü olan bi sonuç elde ettiniz mi? Tabii ki hastanın kendi isteğine bağlı ama ben böyle sonuçlar istiyorum.
İzledim sizi, bir yıl sonrası izin fotoğrafı var. Görebilirsiniz. Benim izlerim kolay geçmez. O kadarı kaldı. Özellikle bakınca anlaşılıyor.Aynen bende gözümü kararttım ama bir olmuş düzelmiş birinin resmini göreydik iyiydi.
Ben de 335 cc ye ilk basta alisamadim . Ciplak bakamadim kendime. Allahim nasil buyuktu. Simdi de acaba diyorum 355 mi yapsaydim. Bildigin doyumsuzuz ;(
Sigara içtin mi ameliyattan sonra hiç kullanıyor musun ya daBen de 335 cc ye ilk basta alisamadim . Ciplak bakamadim kendime. Allahim nasil buyuktu. Simdi de acaba diyorum 355 mi yapsaydim. Bildigin doyumsuzuz ;(
Benim istanbuldaki doktorların instagram paylaşımlarında gördüğüm sonuçlar böyle doğal düşüşlü olmuyor genelde. Bu tabii ki insanların daha dik bir görüntü istemelerinden kaynaklanıyor olabilir kişisel zevklere bağlı. Siz bilfiğim kadarıyla Hasan Fındık’ın hastasısınız. Şu an hangi cup sütyen giyiyorsunuz? Düşüşü nasıl sizinkilerin?Merhaba . Bahsettiğiniz doğal düşüş görüntüsü ameliyat hemen sonrası olmaz hiçkimsede . Ameliyattan sonraki ilk altı ay bir sene içerisinde bu görüntüye ulaşır
Sizin ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçti?Ümraniyede ekrem keskin e ameliyat oldum cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?