İzledim canım sende beni izlermisinbeni izler misiniz?
İlk 3 gün sık dişini. O ilk üç gün ben acı çektikçe eşim “sabret güzelliğin bir bedeli olmalı” diye teselli veriyorduKızlarrrr ancak yazabildim çoooook kötüyüm.Çok fazla ağrım var.İki sezeryanı çok hafif şekilde atlatmıştım.Sıkıyımdır ama bu öyle böyle değil geberiyorum.Kasaltı olmasının etkiside çok tabiki.Daha sonra detaylıca yazıcam.
Beni izlermisin :)Selam kızlar nasılsınız. Benim beş ay oldu. Gayet iyi durumdayım. Ama dr bir yıl geçmesi lazım sürecin tam oturması için dedi.
Canım aynen öyle yaptım bende çatala bakınca küçük görünce ağlayasım geliyo.Bunlar içinmi bukadar acı çekiyorum diyorumİlk 3 gün sık dişini. O ilk üç gün ben acı çektikçe eşim “sabret güzelliğin bir bedeli olmalı” diye teselli veriyorduyemeğimi dahi kendim yiyemiyordum. 3 günü atlat sonrası hafifler ağrıların. Çatalına bak sürekli ohhh beee de :)))))
O düşünceyi at aklından iyileşmeye odaklan. Şuan benimkiler de bana küçük geliyor ama zamana bıraktım. Birde şöyle düşünüyorum. Eğer boyut beni tatmin etmezse tekrar ameliyat olayım nasılsa dikleştirme yapıldı, alttan kesiyle halledilir fln diye düşünüyorum ama bunlar için çok erken. Geçen hafta sonu bikini giydim. İnanılmaz güzel duruyor. Gözümüzün alışması lazım.Canım aynen öyle yaptım bende çatala bakınca küçük görünce ağlayasım geliyo.Bunlar içinmi bukadar acı çekiyorum diyorum
beni de izler misiniz?İzledim canım görebilirsin
izliyorum zaten :) siz kime ameliyat olmuştunuz? sonucunuz çok güzel olmuşİzledim canım sende beni izlermisin
Leyla canım nasıl oldun iniyormu aşagıya memişler?
Sagol canım bende durumlar aynı canım resimleri silmek güvenlik açısından iyi olur diye düşündüm.İyiyim bitanem teşekkür ederim beni düşündüğün içinevet 3 haftayı doldurduk dün ve baya yumusadilar beklediğimden hızlı yumuşuyor tabi aşağı yavaş yavaş aheste aheste iniyorlar :)))))
Gözüm alışmaya başladı , sanki daha bi guzellesiyorlar ve benim memisler kıyafetli gerçekten dolgun iri duruyor soranlar var bende burun ödemi diyorum :))) sporcu sütyeni ortada biraz birleştiriyor ya ondan sanırım sende durumlar nasıl resimleri kaldirmissin
Atay atabey e ameliyat oldumizliyorum zaten :) siz kime ameliyat olmuştunuz? sonucunuz çok güzel olmuş
Kızlar yara izleriniz ne alemde herhangi bir krem kullanıyormusunuz sonuç aldınizmi
Canim scarex sanirim adi kullaniyorum. Iki küçük cizgi halinde. Lazerle tamamen geciyormus. Ama gerek kalmayacak sanirim. Sezaryenden az bir izKızlar yara izleriniz ne alemde herhangi bir krem kullanıyormusunuz sonuç aldınizmi
Canım baktım ama resimleri göremedimArkadaşlarım canlarım , ben bugün bir kolaj yaptım 1. Günden 23. Günüme kadar 4 resim ekledim bana baya fark var gibi geldi ne olur bakıp yorum yaparmisiniz
Leyla fotolar silinmişArkadaşlarım canlarım , ben bugün bir kolaj yaptım 1. Günden 23. Günüme kadar 4 resim ekledim bana baya fark var gibi geldi ne olur bakıp yorum yaparmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?