Doktorum bana 3/4 hafta takman gerekiyor dedi.Her doktorun uygulaması farklı olabiliyor.Sütyeni ne kadar kullandınız?? Dt. Bana 4. Gunden itibaren bisey kullanma serbest kalsin dedi. 4gun icin mi bu sütyen yani ??
Leyla fotoları kaldırmış nedenseArzum77 sana mj yazmıştım leylanınn sayfadan cevabıbgöremedim.:-(
Canım benim agustosta 6 ay oluyor meme bsşı cevresinden dikleştirmebolurmu diye sormuştum birde etiketlemen nasıl oluyor?
Canım çok üzüldüm eşlerimiz keşke bizim heyecsnlarımızı anlasa ama tamamen haksızlarda dşyemiyoruKızlar çok özür dilerim tüm fotoları sildim eşim gelmeden açıklama yapmak istedim , yorum yaparken eşim yakaladı ani hareketle telefonumu eline alınca tum resimlerimi gördü , evde kıyamet koptu :'( evden çıktı gitti bir süre giremeyebilirim bende tüm resimleri sildim , ameliyat sonrası resim gormucem arkadaşlarına atmucsksin watsapptan falan demişti bende siliyordum burdaki sosyal alanda görünce şok oldu valla dilekçe ver deyip bağırıp çağırıp gitti sen o özel resimleri nasıl paylasirsin diyor listem bayan desemde eşime yalnis geliyor anlamıyor çok sinirliyim hepinizi öpüyorum daha sonra merak edenlere özelden atarim iyi geceler
Canımm benim eşimde bilmiyor.Haklılar aslında.Bizlere nekadar faydası olsa bile onlar için kabul edilebilir değil.Anlayışla karşılamak lazım.Sonuçta onların bakış açısı bizimkilerden tamamiyle farklı.İnşallah en kısa zaman da aranız düzelir sıkma canınıKızlar çok özür dilerim tüm fotoları sildim eşim gelmeden açıklama yapmak istedim , yorum yaparken eşim yakaladı ani hareketle telefonumu eline alınca tum resimlerimi gördü , evde kıyamet koptu :'( evden çıktı gitti bir süre giremeyebilirim bende tüm resimleri sildim , ameliyat sonrası resim gormucem arkadaşlarına atmucsksin watsapptan falan demişti bende siliyordum burdaki sosyal alanda görünce şok oldu valla dilekçe ver deyip bağırıp çağırıp gitti sen o özel resimleri nasıl paylasirsin diyor listem bayan desemde eşime yalnis geliyor anlamıyor çok sinirliyim hepinizi öpüyorum daha sonra merak edenlere özelden atarim iyi geceler
Kızlar çok özür dilerim tüm fotoları sildim eşim gelmeden açıklama yapmak istedim , yorum yaparken eşim yakaladı ani hareketle telefonumu eline alınca tum resimlerimi gördü , evde kıyamet koptu :'( evden çıktı gitti bir süre giremeyebilirim bende tüm resimleri sildim , ameliyat sonrası resim gormucem arkadaşlarına atmucsksin watsapptan falan demişti bende siliyordum burdaki sosyal alanda görünce şok oldu valla dilekçe ver deyip bağırıp çağırıp gitti sen o özel resimleri nasıl paylasirsin diyor listem bayan desemde eşime yalnis geliyor anlamıyor çok sinirliyim hepinizi öpüyorum daha sonra merak edenlere özelden atarim iyi geceler
Canım hepsi ayni sekilde tepki veriyor umarim en kisa zamanda duzelir araniz cok uzuldum yok yere gerginlik olmus.Kızlar çok özür dilerim tüm fotoları sildim eşim gelmeden açıklama yapmak istedim , yorum yaparken eşim yakaladı ani hareketle telefonumu eline alınca tum resimlerimi gördü , evde kıyamet koptu :'( evden çıktı gitti bir süre giremeyebilirim bende tüm resimleri sildim , ameliyat sonrası resim gormucem arkadaşlarına atmucsksin watsapptan falan demişti bende siliyordum burdaki sosyal alanda görünce şok oldu valla dilekçe ver deyip bağırıp çağırıp gitti sen o özel resimleri nasıl paylasirsin diyor listem bayan desemde eşime yalnis geliyor anlamıyor çok sinirliyim hepinizi öpüyorum daha sonra merak edenlere özelden atarim iyi geceler
Canım,en iyi dikleştirme ters T yada lolipop şeklimde olur kanımca. Çünkü alt kısımdaki deri fazlalığı alınıp gögüs yukarı doğru kaldırılırsa daha iyi toparlar göğsünCanım benim agustosta 6 ay oluyor meme bsşı cevresinden dikleştirmebolurmu diye sormuştum birde etiketlemen nasıl oluyor?
Canım çok üzüldüm eşlerimiz keşke bizim heyecsnlarımızı anlasa ama tamamen haksızlarda dşyemiyoru
Yaa hay AllahKızlar çok özür dilerim tüm fotoları sildim eşim gelmeden açıklama yapmak istedim , yorum yaparken eşim yakaladı ani hareketle telefonumu eline alınca tum resimlerimi gördü , evde kıyamet koptu :'( evden çıktı gitti bir süre giremeyebilirim bende tüm resimleri sildim , ameliyat sonrası resim gormucem arkadaşlarına atmucsksin watsapptan falan demişti bende siliyordum burdaki sosyal alanda görünce şok oldu valla dilekçe ver deyip bağırıp çağırıp gitti sen o özel resimleri nasıl paylasirsin diyor listem bayan desemde eşime yalnis geliyor anlamıyor çok sinirliyim hepinizi öpüyorum daha sonra merak edenlere özelden atarim iyi geceler
TeşekkütlerCanım,en iyi dikleştirme ters T yada lolipop şeklimde olur kanımca. Çünkü alt kısımdaki deri fazlalığı alınıp gögüs yukarı doğru kaldırılırsa daha iyi toparlar göğsün
@ işareti yap,hemen kullanıcı adını yaz tam ve eksiksiz,boşluk yapmadan. Zaten sen kullanıcı adını yazınca altta sıralanıyor kullanıcılar. Etiket yapmak istediğin kişinin üzerini tıklarsan otomatik yapıyor hemenP psunat06
Bende iki hafta kullandım .Kontrole gittiğimde takmasanda olur artık dedi. Protezin yerleşme hızı ile ilgili olabilir . Herkesin operasyon sonrası süreci farklı ilerliyor.Doktorun dediyse takma :)Sütyeni ne kadar kullandınız?? Dt. Bana 4. Gunden itibaren bisey kullanma serbest kalsin dedi. 4gun icin mi bu sütyen yani ??
Canım takma kafana .Klasik bir erkek tepkisi vermiş . Sen arayı düzeltmeye bak :)Kızlar çok özür dilerim tüm fotoları sildim eşim gelmeden açıklama yapmak istedim , yorum yaparken eşim yakaladı ani hareketle telefonumu eline alınca tum resimlerimi gördü , evde kıyamet koptu :'( evden çıktı gitti bir süre giremeyebilirim bende tüm resimleri sildim , ameliyat sonrası resim gormucem arkadaşlarına atmucsksin watsapptan falan demişti bende siliyordum burdaki sosyal alanda görünce şok oldu valla dilekçe ver deyip bağırıp çağırıp gitti sen o özel resimleri nasıl paylasirsin diyor listem bayan desemde eşime yalnis geliyor anlamıyor çok sinirliyim hepinizi öpüyorum daha sonra merak edenlere özelden atarim iyi geceler
Bana doktorum bu tarz kremleri önermedi,kullanmadım. Karın germe ameliyatımdan Sonra iyi bir kantaron yağı bulabilirsen onu kullan demişti. Kantaron yağı kullandım,şahsi fikrim çok iyi geldiarzum77 Conturaabex kullanıyorum bende ne yazıkki biraz fazla belirgin izlerim 2. Ayımda kullanmaya başladım ben. Sen ne zamandan beri kullanıyorsun canım
Ben 3 hafta sürekli kullandımSütyeni ne kadar kullandınız?? Dt. Bana 4. Gunden itibaren bisey kullanma serbest kalsin dedi. 4gun icin mi bu sütyen yani ??
Ben hiç kullanmadım nerdeyse doktor ameliyatta takmıs o gece uyuyamadım rahatsız etti cok gece geldi cıkarttık birdaha da takmadımBen 3 hafta sürekli kullandım
meme estetigi olmak isteyen biri icin cok sacma bi soru sorucam galibakas alti ve kas üstü ne fark ediyo. sanirim seneler önce kas altinin daha iyi oldugunu okumustum henüz hamile kalmayanlar icin ama bilemedim suan emin degilim.
Meme dokusuyla alakalı bir durum.
Eğer sıfır doku ya da sıfıra yakın doku varsa protez kasaltına yerleştiriliyor.
Dokunuz varsa kasüstü oluyor.
İyi veya kötü olarak değil.
Dokunuza bağlı hangisi olacağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?