Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar çok özür dilerim tüm fotoları sildim eşim gelmeden açıklama yapmak istedim , yorum yaparken eşim yakaladı ani hareketle telefonumu eline alınca tum resimlerimi gördü , evde kıyamet koptu :'( evden çıktı gitti bir süre giremeyebilirim bende tüm resimleri sildim , ameliyat sonrası resim gormucem arkadaşlarına atmucsksin watsapptan falan demişti bende siliyordum burdaki sosyal alanda görünce şok oldu valla dilekçe ver deyip bağırıp çağırıp gitti sen o özel resimleri nasıl paylasirsin diyor listem bayan desemde eşime yalnis geliyor anlamıyor çok sinirliyim hepinizi öpüyorum daha sonra merak edenlere özelden atarim iyi geceler

Leyla fotoları kaldırmış nedense leyla_ebrum neden kaldırdın fotoları canım?

Leyla fotoları kaldırmış nedense leyla_ebrum neden kaldırdın fotoları canım?[/QUOTE
Leyla fotoları kaldırmış nedense leyla_ebrum neden kaldırdın fotoları canım?
Canım benim agustosta 6 ay oluyor meme bsşı cevresinden dikleştirmebolurmu diye sormuştum birde etiketlemen nasıl oluyor?
Canım çok üzüldüm eşlerimiz keşke bizim heyecsnlarımızı anlasa ama tamamen haksızlarda dşyemiyoru

Canımm benim eşimde bilmiyor.Haklılar aslında.Bizlere nekadar faydası olsa bile onlar için kabul edilebilir değil.Anlayışla karşılamak lazım.Sonuçta onların bakış açısı bizimkilerden tamamiyle farklı.İnşallah en kısa zaman da aranız düzelir sıkma canını

Canım hepsi ayni sekilde tepki veriyor umarim en kisa zamanda duzelir araniz cok uzuldum yok yere gerginlik olmus.

Canım,en iyi dikleştirme ters T yada lolipop şeklimde olur kanımca. Çünkü alt kısımdaki deri fazlalığı alınıp gögüs yukarı doğru kaldırılırsa daha iyi toparlar göğsün
@ işareti yap,hemen kullanıcı adını yaz tam ve eksiksiz,boşluk yapmadan. Zaten sen kullanıcı adını yazınca altta sıralanıyor kullanıcılar. Etiket yapmak istediğin kişinin üzerini tıklarsan otomatik yapıyor hemen P psunat06

Yaa hay Allah Bütün eşler öyle maalesef,anlamazlar anlamalarınıda beklemem pek zaten :)
Neyse unutur zamanla,daha dikkatli ol tatlım.

arzum77 Conturaabex kullanıyorum bende ne yazıkki biraz fazla belirgin izlerim 2. Ayımda kullanmaya başladım ben. Sen ne zamandan beri kullanıyorsun canım

Teşekkütler arzum77

Sütyeni ne kadar kullandınız?? Dt. Bana 4. Gunden itibaren bisey kullanma serbest kalsin dedi. 4gun icin mi bu sütyen yani ??
Bende iki hafta kullandım .Kontrole gittiğimde takmasanda olur artık dedi. Protezin yerleşme hızı ile ilgili olabilir . Herkesin operasyon sonrası süreci farklı ilerliyor.Doktorun dediyse takma :)

Canım takma kafana .Klasik bir erkek tepkisi vermiş . Sen arayı düzeltmeye bak :)

arzum77 Conturaabex kullanıyorum bende ne yazıkki biraz fazla belirgin izlerim 2. Ayımda kullanmaya başladım ben. Sen ne zamandan beri kullanıyorsun canım
Bana doktorum bu tarz kremleri önermedi,kullanmadım. Karın germe ameliyatımdan Sonra iyi bir kantaron yağı bulabilirsen onu kullan demişti. Kantaron yağı kullandım,şahsi fikrim çok iyi geldi

Selam tekrar,butun arkadaslara soruyorum ama ozellikle arzum77 deneyim en onemli sey. Izleri ilk zamanlarda gunes isigindan korumak gerektigini biliyorum,iyi gelmiyor,ama bu ne kadar bir sure icin gecerli acaba,cunku bronzlasmak izleri kamufle icin iyi bir yontem bence,3 aydan sonra izleri gunesle bulusturan olumlu olumsuz yorum yapabilecek arkadaslar yorum yaparmisiniz?

meme estetigi olmak isteyen biri icin cok sacma bi soru sorucam galiba kas alti ve kas üstü ne fark ediyo. sanirim seneler önce kas altinin daha iyi oldugunu okumustum henüz hamile kalmayanlar icin ama bilemedim suan emin degilim.

meme estetigi olmak isteyen biri icin cok sacma bi soru sorucam galiba kas alti ve kas üstü ne fark ediyo. sanirim seneler önce kas altinin daha iyi oldugunu okumustum henüz hamile kalmayanlar icin ama bilemedim suan emin degilim.

Meme dokusuyla alakalı bir durum.
Eğer sıfır doku ya da sıfıra yakın doku varsa protez kasaltına yerleştiriliyor.
Dokunuz varsa kasüstü oluyor.
İyi veya kötü olarak değil.
Dokunuza bağlı hangisi olacağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…