Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Slm canımbseni gördüğüme sevindim dikişler değil bşraz sarkık gibi geliyor tam istediğim gibi dik olmadı ama ben dikleştirme istememeştim iz çok kalır dşye sen nasılsın?
Rica etsem beni izlermisin bende senin gibi diklestirme istemiyorum iz nedeniyle fotoğrafıma bakıp yorum yaparmisin bende seninkini görmek istiyorum

Canim bence erken daha
Bende senin gibi dsunup solaryuma girdim ve malesef izlerim koyulasti .Neyseki 2 seans tan fazla yapmadim .3 aydir yeni duzeldi rengi .acildi tekrar. Sanirim 1 yil olmasi gerekiyor .Oncesinde tavsiye edilmiyor

Arkadaşlar merhaba.arada girip yazılanları okuyorum ama benim durumumda kimse yok sanırım.3,5 ay oldu ama meme altu ve meme ucundaki kahverengi bölgedeki uyuşukluk geçmedi.bazi arkadaşlarda hiç olmamış,kimilerinde birkaç günde geçmiş.bende niye böyle oldu üzülüyorum valla.ve gece yüzüstü yatınca ağrılar oluyor sabahleyin.sizde durumlar nasıl.

Ben şubat ayında ameliyat olmuştum. O yaz güneşlendim . Ama sürekli çok yüksek güneş koruyucu sürdüm,iki üç saatte duruma göre tekrarladım. Direk güneş altında yatmadım korudum.
Bronzlaşmak kesi izini kamufle etmez,dahada koyulaştırıp izlerin koyu şekilde kalmasına sebep verir! Solaryumda çok zararlı.

Canim bence erken daha
Bende senin gibi dsunup solaryuma girdim ve malesef izlerim koyulasti .Neyseki 2 seans tan fazla yapmadim .3 aydir yeni duzeldi rengi .acildi tekrar. Sanirim 1 yil olmasi gerekiyor .Oncesinde tavsiye edilmiyor
Solaryum daha çok zararlı. Birde solaryumda ilk protezler ısınırmış,kalma süresine görede ısısı çok artarmış! Yani göğüslerde iki tane ateş topu oluyormuş Bir doktorun sitesinde okumuştum valla,bilemiyorum Ne kadar doğru ?! Fakat izler içim çok kötü olduğunu biliyorum.

Ay arzum hic duymamistim. Daha korkarimda ben solaryuma giremem .Acaba hepmi yasak en fazla 20 dk kaliyorum zaten.Mayo iz yapiyor diye solaryuma giriyordum ya uzuldum simsi

Ay arzum hic duymamistim. Daha korkarimda ben solaryuma giremem .Acaba hepmi yasak en fazla 20 dk kaliyorum zaten.Mayo iz yapiyor diye solaryuma giriyordum ya uzuldum simsi
Bu sene girme solaryuma bence. Doğal güneşlenmek tabiki daha iyidir. Bir anda bronzlaştıran bir sisteme göre daha güvenilir .

Kızlar yeni resim koydum. Yorumlarınızı bekliyorum. Dikişimde minik bir açılma var. Yarın doktor kontrolüm var

arzum77 meliSSAnil Tesekkurler cevaplariniza bende terasimda rahat rahat gunesleneyim diyordum,simdi en izli kisimlar bembeyaz kalacak kotunun kotusu zaten hicbir bikini yakismadi,istedigimi giyecegim derken giyecek birsey bulamiyorum,neyse bakalim

Canım,güneşlenmekle o izleri saklayamazsın. Aksine ilk o dikiş izlerin simsiyah olur güneş görürse ve daha belirgin kötü olur! Şu an bikiniler,çamaşırlar tam oturmaz güzel durmaz bu çok normal. Acele etme,yaza kadar daha değişir. Ben şubatta ameliyat olmuştum,o sene yaz tatilinde incecik dolgusuz bikinilerden bana uygun modelleri buldum giyindim. Deneye deneye bulursun bence Bu konuda H&M mağazasındaki modeller seni kurtarır bilgin olsun
Bak mesela bu modeller iyi olur. Hem dikiş izlerini özellikle altta olan kesiyi güzel kapatır korur Güneşlenmeye çıkmadan yarım saat önce çok yüksek koruma sürersin,duruma göre iki üç saatte tekrarlarsın. Bu sene koru izleri,seneye izler daha iyileşir daha rahat edersin . Bu sene koruma olacak o kadar,üzülme herşey senin iyiliğin için

Kızlar selam yarın ameliyatım var 300 cc civarı damla protez takılmış biri var mu içinizde fotoğraf görmek istyrm cok merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum

Evet canim dedigin gibi anca bu tarz model guzel oluyor,sporcu sutyeni tarzindan pek cikamiycam galiba,izleride korumaya alicaz artik,tesekkurler :)

Beni cesaretlendiriyorsunuz teşekkürler, benim oğlan da 20 kiZimda 13 kilo :) izleriniz ne durumda kaçıncı gününüzdesiniz , görüntü nasıl :)

Beni cesaretlendiriyorsunuz teşekkürler, benim oğlan da 20 kiZimda 13 kilo :) izleriniz ne durumda kaçıncı gününüzdesiniz , görüntü nasıl :)
20. Günümdeyim. Benim yaralarım geç kapanır o sebeple henüz tam iyileşme olmadı ama hiç bir sıkıntı yok. Doktorumun izniyle artık kızımı kucağımada alabiliyorum. Tabi dikkat ederek

Ben 12. Günümdeyim sagdaki tam kurumadı arada yanma sizlama oluyor ama sol kapandi kurudu ağrı sizi da yok. Ağır kaldirinca ditek ikisi bitden yaniyo. Bitkac saatte bir bir süre yatmam gerekiyor yanma olunca. Yatinca geciyo sizlerde de oluyor mu boyle seyler??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…