- 24 Şubat 2018
- 159
- 39
- 18
- 40
Rica etsem beni izlermisin bende senin gibi diklestirme istemiyorum iz nedeniyle fotoğrafıma bakıp yorum yaparmisin bende seninkini görmek istiyorumSlm canımbseni gördüğüme sevindim dikişler değil bşraz sarkık gibi geliyor tam istediğim gibi dik olmadı ama ben dikleştirme istememeştim iz çok kalır dşye sen nasılsın?
Benide izlermisinKızlar ekledim fotoğraf hadi yorum yapın ve gördüğünüzü söyleyin lütfen
Canim bence erken dahaSelam tekrar,butun arkadaslara soruyorum ama ozelliklearzum77 deneyim en onemli sey. Izleri ilk zamanlarda gunes isigindan korumak gerektigini biliyorum,iyi gelmiyor,ama bu ne kadar bir sure icin gecerli acaba,cunku bronzlasmak izleri kamufle icin iyi bir yontem bence,3 aydan sonra izleri gunesle bulusturan olumlu olumsuz yorum yapabilecek arkadaslar yorum yaparmisiniz?
Ben şubat ayında ameliyat olmuştum. O yaz güneşlendim . Ama sürekli çok yüksek güneş koruyucu sürdüm,iki üç saatte duruma göre tekrarladım. Direk güneş altında yatmadım korudum.Selam tekrar,butun arkadaslara soruyorum ama ozelliklearzum77 deneyim en onemli sey. Izleri ilk zamanlarda gunes isigindan korumak gerektigini biliyorum,iyi gelmiyor,ama bu ne kadar bir sure icin gecerli acaba,cunku bronzlasmak izleri kamufle icin iyi bir yontem bence,3 aydan sonra izleri gunesle bulusturan olumlu olumsuz yorum yapabilecek arkadaslar yorum yaparmisiniz?
Solaryum daha çok zararlı. Birde solaryumda ilk protezler ısınırmış,kalma süresine görede ısısı çok artarmış! Yani göğüslerde iki tane ateş topu oluyormuşCanim bence erken daha
Bende senin gibi dsunup solaryuma girdim ve malesef izlerim koyulasti .Neyseki 2 seans tan fazla yapmadim .3 aydir yeni duzeldi rengi .acildi tekrar. Sanirim 1 yil olmasi gerekiyor .Oncesinde tavsiye edilmiyor
Ay arzum hic duymamistim. Daha korkarimda ben solaryuma giremem .Acaba hepmi yasak en fazla 20 dk kaliyorum zaten.Mayo iz yapiyor diye solaryuma giriyordum ya uzuldum simsiSolaryum daha çok zararlı. Birde solaryumda ilk protezler ısınırmış,kalma süresine görede ısısı çok artarmış! Yani göğüslerde iki tane ateş topu oluyormuşBir doktorun sitesinde okumuştum valla,bilemiyorum Ne kadar doğru ?! Fakat izler içim çok kötü olduğunu biliyorum.
Bu sene girme solaryuma bence. Doğal güneşlenmek tabiki daha iyidir. Bir anda bronzlaştıran bir sisteme göre daha güvenilir .Ay arzum hic duymamistim. Daha korkarimda ben solaryuma giremem .Acaba hepmi yasak en fazla 20 dk kaliyorum zaten.Mayo iz yapiyor diye solaryuma giriyordum ya uzuldum simsi
Canım,güneşlenmekle o izleri saklayamazsın. Aksine ilk o dikiş izlerin simsiyah olur güneş görürse ve daha belirgin kötü olur! Şu an bikiniler,çamaşırlar tam oturmaz güzel durmaz bu çok normal. Acele etme,yaza kadar daha değişir. Ben şubatta ameliyat olmuştum,o sene yaz tatilinde incecik dolgusuz bikinilerden bana uygun modelleri buldum giyindim. Deneye deneye bulursun bencearzum77 meliSSAnil Tesekkurler cevaplariniza bende terasimda rahat rahat gunesleneyim diyordum,simdi en izli kisimlar bembeyaz kalacak kotunun kotusu zaten hicbir bikini yakismadi,istedigimi giyecegim derken giyecek birsey bulamiyorum,neyse bakalim
Tabi ama ben sizin fotonuzu göremedim?arzum77 beni izler misin fotoğrafım var
Evet canim dedigin gibi anca bu tarz model guzel oluyor,sporcu sutyeni tarzindan pek cikamiycam galiba,izleride korumaya alicaz artik,tesekkurler :)Canım,güneşlenmekle o izleri saklayamazsın. Aksine ilk o dikiş izlerin simsiyah olur güneş görürse ve daha belirgin kötü olur! Şu an bikiniler,çamaşırlar tam oturmaz güzel durmaz bu çok normal. Acele etme,yaza kadar daha değişir. Ben şubatta ameliyat olmuştum,o sene yaz tatilinde incecik dolgusuz bikinilerden bana uygun modelleri buldum giyindim. Deneye deneye bulursun benceBu konuda H&M mağazasındaki modeller seni kurtarır bilgin olsun
Eki Görüntüle 2141978 Bak mesela bu modeller iyi olur. Hem dikiş izlerini özellikle altta olan kesiyi güzel kapatır korurGüneşlenmeye çıkmadan yarım saat önce çok yüksek koruma sürersin,duruma göre iki üç saatte tekrarlarsın. Bu sene koru izleri,seneye izler daha iyileşir daha rahat edersin . Bu sene koruma olacak o kadar,üzülme herşey senin iyiliğin için
Benim en çok sevindiğim şey üçgen kesim incecik bikinileri kullanabilmek olmuştuEvet canim dedigin gibi anca bu tarz model guzel oluyor,sporcu sutyeni tarzindan pek cikamiycam galiba,izleride korumaya alicaz artik,tesekkurler :)
Beni cesaretlendiriyorsunuz teşekkürler, benim oğlan da 20 kiZimda 13 kilo :) izleriniz ne durumda kaçıncı gününüzdesiniz , görüntü nasıl :)Evet ameliyat oldum. İlk üçgün gerçekten çok zor geçiyor. Eğer 5 gün sizinle kalıp ev ve çocuklarla ilgilenicek biri varsa hiç korkmayın. Kızımla sarılıp öpüşüyoruz kucağıma oturabiliyor hiç bir problem yok. Altını temizleyip üzerini değişterebiliyorum. Banyosunu babası yaptırıyor. Yemek konusunda kendimi yormadan yapıyorum.1 gün ben yapıyorsam 2 gün eşim yapıyor. Bulaşıkları makinaya koyabiliyorum ama temizleri yerleştiremiyorum.Kurutma makinası olduğu için çamaşır işidinide hallediyorum. Ev içinde başka hiç bir iş yapmıyorum çünkü dikişlerim henüz tam kaynamadı. Ev aldı başını gitti. Doktorum ilk 15 günü atlat bebeğini kaldırıp alabilirsin dedi ama ben 1-2 hafta daha dikkat edicem. Kızım 13 kg :)
Ağrı olarak sadece sabah yataktan kalkerken kaburga kemiklerim ağrıyor.5 dk sonra geçiyor.
Dikleştirme+protez oldu. Hiç pişman değilim. İyi ki yaptırdım
20. Günümdeyim. Benim yaralarım geç kapanır o sebeple henüz tam iyileşme olmadı ama hiç bir sıkıntı yok. Doktorumun izniyle artık kızımı kucağımada alabiliyorum. Tabi dikkat ederekBeni cesaretlendiriyorsunuz teşekkürler, benim oğlan da 20 kiZimda 13 kilo :) izleriniz ne durumda kaçıncı gününüzdesiniz , görüntü nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?