Su an izledim sizi izlediğimi sanıyordum :) simdi görebilirsinizTabi ama ben sizin fotonuzu göremedim?
Ben ekrem keskin e yaptırdım ilgisi, alakası, işçiliği ve işine olan sevgisinden cok memnun kaldımhanımlar banada meme büyütme için tavsiye edeceğiniz doktor varmı sürekli forum sayfalarına bakıp bi yere varamıyorum artık :)
canım istanbulda mıBen ekrem keskin e yaptırdım ilgisi, alakası, işçiliği ve işine olan sevgisinden cok memnun kaldım
335 cc takıldı bana . Fotonuz varsa bakabilirsinizKızlar selam yarın ameliyatım var 300 cc civarı damla protez takılmış biri var mu içinizde fotoğraf görmek istyrm cok merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum
Canım regl düzensizliğin var mı?Benim de her ar regl öncesi en az 1 hafta süren bir dolgunluk ve büyüklük olur.Acaba öyle bişey mi çünkü gebelik olasılığım yok diyosun.Yaa benim göğüslerim sertleşti dolgunlaştı 1haftadır halada aynı, sönmedi bitürlü ya ben korkuyorum hamile falansam oyy Allahım bu ameliyatın ertelenmesinde varmı yoksa hayır,, ayın 22sinde oldum regl. Hamile kalma olasılığım yok, 6ay öncesinde düşük yaptım 5haftalıkmıştı ozamanda göğüslerim böyle sertleşmişti hemen, meğerse gebelik varmış,, ama şimdide aynı şeyi yaşıyorum korktum neden dolgunlaştı bunlar yaa ağlıcam valla
Düzensizliğim yok cnm ,evet regl öncesi dolgunluk oluyo hep, ama öncesinde oluyo ve bittiği gün bunlarda sönüyo ,ama şimdikinde reglim daha 26sında bitti sönmüştü ama bikaçgün sonra tekrar şişti acıyo devam ediyo hala,Canım regl düzensizliğin var mı?Benim de her ar regl öncesi en az 1 hafta süren bir dolgunluk ve büyüklük olur.Acaba öyle bişey mi çünkü gebelik olasılığım yok diyosun.
Canım ben izmirde Can Kopal'a gittim ve sonucumdan çok memnunum 2 buçuk ay ay oldu ve denizede giriyorum koşuyorumda yürüyorumda ameliyat sonrası ilk 3 gün dışında pek zorluk yaşamadim memelerim gayet iyi durumda yumuşacik oldular bile özgürce sütyen ve bikini giyebiliyorum kesinlikle tavsiye ederimhanımlar banada meme büyütme için tavsiye edeceğiniz doktor varmı sürekli forum sayfalarına bakıp bi yere varamıyorum artık :)
Aynen canım başlıyorumAyyy çook sevindim canım o zaman şafak saymaya başlıyoruz :)
Ben şahaneyim unuttum bile ameliyat olduğumu :)
Aynen canım başlıyorum
Yaaa senin adına da çok sevindim canımm bende bu seviyelere gelmek istiyorum biran önceee
bana doktor masaj gösterdi artkl yapmam gerekiyormuş beklediğimden ağır geçiriyorsun dedi fakat sol mememde masaj yaparken su sesi geliyo lıkır lıkır şimdi ona takıldım bu nedir ki ?
Bu bende ilk günler olmuştu ama fazla değil sanırım ikingğn filan duydum sesi sonra bitti, normal oldugunu okumustum daha once burda :)Lıkır lıkır yazinca arama motoruna bu mesaj cikti :)
Bende silikon yok 1. Haftam ama yürüdükçe benden de aynı his hissedilmeye başladı. Nedeni neymiş bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?