Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hanımlar banada meme büyütme için tavsiye edeceğiniz doktor varmı sürekli forum sayfalarına bakıp bi yere varamıyorum artık :)

Yaa benim göğüslerim sertleşti dolgunlaştı 1haftadır halada aynı, sönmedi bitürlü ya ben korkuyorum hamile falansam oyy Allahım bu ameliyatın ertelenmesinde varmı yoksa hayır,, ayın 22sinde oldum regl. Hamile kalma olasılığım yok, 6ay öncesinde düşük yaptım 5haftalıkmıştı ozamanda göğüslerim böyle sertleşmişti hemen, meğerse gebelik varmış,, ama şimdide aynı şeyi yaşıyorum korktum neden dolgunlaştı bunlar yaa ağlıcam valla

Canım regl düzensizliğin var mı?Benim de her ar regl öncesi en az 1 hafta süren bir dolgunluk ve büyüklük olur.Acaba öyle bişey mi çünkü gebelik olasılığım yok diyosun.

Merhaba ameliyat yeni oldum bende arkadaşlar. Beni de izlermisiniz. Biraz sarkti gibi.

Canım regl düzensizliğin var mı?Benim de her ar regl öncesi en az 1 hafta süren bir dolgunluk ve büyüklük olur.Acaba öyle bişey mi çünkü gebelik olasılığım yok diyosun.
Düzensizliğim yok cnm ,evet regl öncesi dolgunluk oluyo hep, ama öncesinde oluyo ve bittiği gün bunlarda sönüyo ,ama şimdikinde reglim daha 26sında bitti sönmüştü ama bikaçgün sonra tekrar şişti acıyo devam ediyo hala,
Hamile olma olasılığım yok dememdeki sebepte bu, daha yeni bitti reglim ve daha yumurtlama dönemine bile girmedim gebelik olması için erken yani .Ooff çıkamıyorum içinden, umarım normaldir bişey yoktur ..

hanımlar banada meme büyütme için tavsiye edeceğiniz doktor varmı sürekli forum sayfalarına bakıp bi yere varamıyorum artık :)
Canım ben izmirde Can Kopal'a gittim ve sonucumdan çok memnunum 2 buçuk ay ay oldu ve denizede giriyorum koşuyorumda yürüyorumda ameliyat sonrası ilk 3 gün dışında pek zorluk yaşamadim memelerim gayet iyi durumda yumuşacik oldular bile özgürce sütyen ve bikini giyebiliyorum kesinlikle tavsiye ederim

Ben bugün ilk doktor gorusmemi yaptim 300le 350cc arası takınca diklestirmeye gerek olmayacağını silikonla toparlanacagini söyledi bende zaten dikleştirme istemiyorum dikişler yüzünden ve bana az da olsa döküm olduğu için ve kendi tercihi olduğu icinde kas üstü yapacağını söyledi sütten keseli 2bucuk ay olduğu için ağustos gibi gel dedi doktor

bana doktor masaj gösterdi artkl yapmam gerekiyormuş beklediğimden ağır geçiriyorsun dedi fakat sol mememde masaj yaparken su sesi geliyo lıkır lıkır şimdi ona takıldım bu nedir ki ?

Lıkır lıkır yazinca arama motoruna bu mesaj cikti :)
Bende silikon yok 1. Haftam ama yürüdükçe benden de aynı his hissedilmeye başladı. Nedeni neymiş bilen var mi?

Lıkır lıkır yazinca arama motoruna bu mesaj cikti :)
Bende silikon yok 1. Haftam ama yürüdükçe benden de aynı his hissedilmeye başladı. Nedeni neymiş bilen var mi?
Bu bende ilk günler olmuştu ama fazla değil sanırım ikingğn filan duydum sesi sonra bitti, normal oldugunu okumustum daha once burda :)

Arkadaşlar 1 hafta oldu ameliyat olalı bir göğsüm yukarıda beni endişelendiriyor iner mi acaba böyle olan Ve düzelen var mı ? Sanki protez yukarı kaymış gibi duruyor moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…