Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yeni resim ekledim.35 gün oldu ama hala protez yukarda duruyor.masaj yapıyorum aşağı doğru inecek gibi gelmiyor hiç.o bombe gider mi.bi bakar mısınız resmime.hiç böyle bi sorun yaşayan birini gördünüz mü.inecekse bile inmesi ne kadar sürer ki.koltuk altıma doğru da şişlik var kaslı kaslı duruyo.

Aynı benimde öyle işte inşAllah biran önce düzelir normale döner diyorlar ama umarım o kadar uzun sürmez sizin baya da olmuş
Hareketlerde ağrı Ve kasılmalar oluyor mu ? Ayakta durunca gerginlik hissi falan bende onlar da oluyor

Benide izlermisin canim

beni de izler misiniz?

Çok erken olduğu İçin onları olması doğal.ben şimdi yavaş yavaş rahatladım.yan yatabiliyorum artık.arada sızı ve batmalar oluyor.kasılmalar da oluyor tabi.kaslar gerildi nihayetinde.ev işlerinde kısıtlı hareket edebiliyorum.ama bi bombe olması beni çok endişelendiriyor.ağrılar geçer de bu iner mi bilmiyorum

Kızlar ben de ameliyatın 25. günündeyim. Fotoğraf albümü oluşturdum, yorumlarınızı bekliyoruum :)

Gunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum

Gunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum
Günaydın.Ben kas altı oldum 4.gün sadece vücudumu yıkamak için duşa girdim.Kollarımı yukarı doğru denedim baktım ağrı yok saçımı da yıkayabildim.

Beni izlermisin

Kızlar yaa az önce gördümki kanamam olmuş azcık bu ne şimdi ,gerçekten gebemiyim ara kanamamı oldu içim daraldı çok kötü his içindeyim ağlıycam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…