izlemeye alabilir misin rica etsemCanım resim koyuyorum bi bak yorumla bakalım.
resmin yok ama hiçBenide izlermisiniz arkadaşlar
Ödem o ödem . Sinir bozucu bir ses . Benim 36 gün oldu. Hala bitmedi ;(Lıkır lıkır yazinca arama motoruna bu mesaj cikti :)
Bende silikon yok 1. Haftam ama yürüdükçe benden de aynı his hissedilmeye başladı. Nedeni neymiş bilen var mi?
Arkadaşım biliyorsun benim 225 cc idi 1 ay oldu gayet dolgun ,biraz zamana bırak resim göremedim ama Emin’im güzel olmuştur moralini bozma
beni izler misiniz?Selam kızlar nasılsınız. Benim beş ay oldu. Gayet iyi durumdayım. Ama dr bir yıl geçmesi lazım sürecin tam oturması için dedi.
Aynı benimde öyle işte inşAllah biran önce düzelir normale döner diyorlar ama umarım o kadar uzun sürmez sizin baya da olmuşYeni resim ekledim.35 gün oldu ama hala protez yukarda duruyor.masaj yapıyorum aşağı doğru inecek gibi gelmiyor hiç.o bombe gider mi.bi bakar mısınız resmime.hiç böyle bi sorun yaşayan birini gördünüz mü.inecekse bile inmesi ne kadar sürer ki.koltuk altıma doğru da şişlik var kaslı kaslı duruyo.
Benide izlermisin canimYeni resim ekledim.35 gün oldu ama hala protez yukarda duruyor.masaj yapıyorum aşağı doğru inecek gibi gelmiyor hiç.o bombe gider mi.bi bakar mısınız resmime.hiç böyle bi sorun yaşayan birini gördünüz mü.inecekse bile inmesi ne kadar sürer ki.koltuk altıma doğru da şişlik var kaslı kaslı duruyo.
Yeni resim ekledim.35 gün oldu ama hala protez yukarda duruyor.masaj yapıyorum aşağı doğru inecek gibi gelmiyor hiç.o bombe gider mi.bi bakar mısınız resmime.hiç böyle bi sorun yaşayan birini gördünüz mü.inecekse bile inmesi ne kadar sürer ki.koltuk altıma doğru da şişlik var kaslı kaslı duruyo.
Aynı benimde öyle işte inşAllah biran önce düzelir normale döner diyorlar ama umarım o kadar uzun sürmez sizin baya da olmuş
Hareketlerde ağrı Ve kasılmalar oluyor mu ? Ayakta durunca gerginlik hissi falan bende onlar da oluyor
Çok erken olduğu İçin onları olması doğal.ben şimdi yavaş yavaş rahatladım.yan yatabiliyorum artık.arada sızı ve batmalar oluyor.kasılmalar da oluyor tabi.kaslar gerildi nihayetinde.ev işlerinde kısıtlı hareket edebiliyorum.ama bi bombe olması beni çok endişelendiriyor.ağrılar geçer de bu iner mi bilmiyorumAynı benimde öyle işte inşAllah biran önce düzelir normale döner diyorlar ama umarım o kadar uzun sürmez sizin baya da olmuş
Hareketlerde ağrı Ve kasılmalar oluyor mu ? Ayakta durunca gerginlik hissi falan bende onlar da oluyor
İzlermisin canimKızlar ben de ameliyatın 25. günündeyim. Fotoğraf albümü oluşturdum, yorumlarınızı bekliyoruum :)
Gunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum
Günaydın.Ben kas altı oldum 4.gün sadece vücudumu yıkamak için duşa girdim.Kollarımı yukarı doğru denedim baktım ağrı yok saçımı da yıkayabildim.Gunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum
4.gün canım ....Gunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum
Beni izlermisinYeni resim ekledim.35 gün oldu ama hala protez yukarda duruyor.masaj yapıyorum aşağı doğru inecek gibi gelmiyor hiç.o bombe gider mi.bi bakar mısınız resmime.hiç böyle bi sorun yaşayan birini gördünüz mü.inecekse bile inmesi ne kadar sürer ki.koltuk altıma doğru da şişlik var kaslı kaslı duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?