Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dr altan yücetas bana cok iyi bi fiyat verdi ama pek emin olamiyorum sanki cok büyül yapiyor resimlere bakilirsa. Bi bilgisi olan varsa cok sevinirim fiyat gercekten müthis

Dr altan yücetas bana cok iyi bi fiyat verdi ama pek emin olamiyorum sanki cok büyül yapiyor resimlere bakilirsa. Bi bilgisi olan varsa cok sevinirim fiyat gercekten müthis
Canim dana ne fiyat verdi ogrrnebilirmiyim
Instagramdan takip ediyorum ve cok begendigim bir dr
Yaptigi memeler harika gorunuyor

Canim dana ne fiyat verdi ogrrnebilirmiyim
Instagramdan takip ediyorum ve cok begendigim bir dr
Yaptigi memeler harika gorunuyor

Ben 2 ameliyat icin sordum (esimde burninu yaptirmak istiyor) suan kampanya ve indirim varmis hepsine 15.000 dedi daha dogrusu yazistik dm üzeri. Sade meme ne kadar bilmiyorum Sende bi yaz ögren bakalim :))

Merhaba bana 350 cc takıldı çok büyük geliyor gözüme moralim bozuldu açıkçası 10 gün oldu ama düzelir mi ?sizin ölçü neydi şuan durumunuz nedir ?

Merhaba benim 165 boy 53 kiloyum 350 cc takıldı çok büyük geliyor gözüme sizin nasıl beni izleyip bi fikir verirmisiniz

Merhaba benimde 350 cc takıldı çok büyük oldu diye bugün depresif oldum 10 gün oldu ama böyle kalırsa diye korkmaya başladım 165 boy 53 kiloyum sizce nasıl düzelir mi sizin genel durum ne bu arada ?

Merhaba benimde 350 cc takıldı çok büyük oldu diye bugün depresif oldum 10 gün oldu ama böyle kalırsa diye korkmaya başladım 165 boy 53 kiloyum sizce nasıl düzelir mi sizin genel durum ne bu arada ?

Bende foro göre bilirmiyim? 350cc merak ediyork

Bende şuan o durumdayım şuan nasılsın normale döndü mü nolur içimi rahatlatacak birşey söyle moralim çok bozuk 10 gün oldu 350 cc high profil takıldı

Ölçülerin nedir bana da 350 takıldı ama çok büyük geliyor gözüme 10 gün oldu şuan ne durumdasın bilgi verebilirmisin

Merhaba benim 165 boy 53 kiloyum 350 cc takıldı çok büyük geliyor gözüme sizin nasıl beni izleyip bi fikir verirmisiniz
335 cc yaptirdim. Ilk gunler buyuk oldu diye kendimi yedim buralarda.simdi diyorum ki keske 355 375 yaptirsaydim. Inecek merak etme. Küçük bile gelicek gözüne

Ben de 3 hafta oldu Altan Yücetaş'a ameliyat olalı. Bizlerin isteğine göre yapıyor. Tabii vücut yapısı da önemli. Mesela ben 400cc istiyorum doğal olması da önemli değil dedim istediğim gibi bir meme yaptı. İsteğini anlatırsan emin ol en iyi şekilde yapar çünkü ben çok beğeniyorum doktorumu tavsiye ederim. Meme büyütme ameliyatı şuan 8.500 kampanyada canım

Aa daha yeni resim göre bilirmiyim acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…