Teşekkür ederiimHarika duruyolar güle güle kullan - bayildim :)
Test yapsan?
Canım en hızlı kanda çıkıyor kan testi yapsan
Test aldım gündüzden,,yarın sabah yapıcam valla kafayı yiycem düşünmekten, (sonki düşüğüm 26ekim2017deki) ozaman gebe olduğumu nasıl hissettiysem aynı şeyleri yine hissediyorum psikolojikman çöküğüm yarını nasıl edicem bilmem,sonuç negatif çıksın nolur,Rabbim isteyenlere versin benim bi kızım bi oğlum var onlara sağlık versin 3.cüye şuanda hazır değilim ben yaaaKandan baktır hemen .
Varsa simdi de cikar . Sabah ilk idrar demelerine bakma. Yap hepimiz rahatlayalim. Insallah yoktur bir sey ;(Test aldım gündüzden,,yarın sabah yapıcam valla kafayı yiycem düşünmekten, (sonki düşüğüm 26ekim2017deki) ozaman gebe olduğumu nasıl hissettiysem aynı şeyleri yine hissediyorum psikolojikman çöküğüm yarını nasıl edicem bilmem,sonuç negatif çıksın nolur,Rabbim isteyenlere versin benim bi kızım bi oğlum var onlara sağlık versin 3.cüye şuanda hazır değilim ben yaaa((((
Bencede yap sabahı bekleme ama bence birşey çıkmıycak ben öyle hissediyorum ama şimdi yap valla bizide merakta bıraktınVarsa simdi de cikar . Sabah ilk idrar demelerine bakma. Yap hepimiz rahatlayalim. Insallah yoktur bir sey ;(
Yok cnm çok fazla çay kahve su tüketiyorum ve bunlar malum erken gebelik döneminde hormonları etkiliyor,sabahı bekliycem ilk idrarla varsa da silikte olsa çıkar herhalde gerçi çok erken ama stresim gider belki,bugün tam yumurtlama günümün ilk günü regl sonrası 12.ci günüm yani,hiç ara kanama yaşamayan biri olarak ondan bu kadar endişem oldu,çünkü sadece sonki gebelikte ara kanama yaşamıştım böyle,sonra 8gün geçince regl günüm ozaman test yapmıştım çok net çift çizgi vardı.Varsa simdi de cikar . Sabah ilk idrar demelerine bakma. Yap hepimiz rahatlayalim. Insallah yoktur bir sey ;(
İnşallah cnm inşallah çıkmazBencede yap sabahı bekleme ama bence birşey çıkmıycak ben öyle hissediyorum ama şimdi yap valla bizide merakta bıraktın
Yap hadi şimdi ne olur ya merk ettik valla sabah birdaha yaparsınİnşallah cnm inşallah çıkmaz
Benim içinde zor ama erkenden yatıp uyumaya çalışıcam,bide ben kansızlıktan ötürü 1ayı geçgindir kan ilacı içiyorum sırf bu yüzden ameliyatımda ertelenmişti en çokta bu ameliyat aksilikleri beni stresten öldürüyor kaç aydır,,,Valla ben arada şüphelendikçe alır yaparım biz merak ettik şimdi ya sen Nasıl bekliycen sabahı
Bu Arada beni izlermisin göremiyorum seniBenim içinde zor ama erkenden yatıp uyumaya çalışıcam,bide ben kansızlıktan ötürü 1ayı geçgindir kan ilacı içiyorum sırf bu yüzden ameliyatımda ertelenmişti en çokta bu ameliyat aksilikleri beni stresten öldürüyor kaç aydır,,,
bunlar düzenimi bozar mı acaba..?kan ilacı ve aşırı stres
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun. Ben de doktor arayışında ve araştırmasındayım. Beni izler misin? Resimlerini görebilir miyim? Kasüstü? Altı? Yuvarlak? Ne marka konuldu? Dikleştirme oldu mu?Ben de 3 hafta oldu Altan Yücetaş'a ameliyat olalı. Bizlerin isteğine göre yapıyor. Tabii vücut yapısı da önemli. Mesela ben 400cc istiyorum doğal olması da önemli değil dedim istediğim gibi bir meme yaptı. İsteğini anlatırsan emin ol en iyi şekilde yapar çünkü ben çok beğeniyorum doktorumu tavsiye ederim. Meme büyütme ameliyatı şuan 8.500 kampanyada canım
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun. Ben de doktor arayışında ve araştırmasındayım. Beni izler misin? Resimlerini görebilir miyim? Kasüstü? Altı? Yuvarlak? Ne marka konuldu? Dikleştirme oldu mu?
Evt gördüm canım maşallah süper olmuş. Gerçi çok yenisin ama gayet güzel görünüyorlar. Güle güle kullan.İzledim canım görmüşsündür sanırım. Kas altı oldu. Yuvarlak silikon koyuldu. Mentor marka. Hayır dikleştirme olmadı çünkü benim meme dokum yok denecek kadar azdı o yüzden herhangi bir sarkma vs yoktu canım. Senin isteğini dikkate alacak doktoru bulmasın. Benim için bu önemliydi ve iyi ki Altan Yücetaş'a olmuşum diyebiliyorum
Evt gördüm canım maşallah süper olmuş. Gerçi çok yenisin ama gayet güzel görünüyorlar. Güle güle kullan.
Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Siz hangi dr da oldunuz? Görebilir miyim?Ben de olfum bitirdim çok şükür.bugün 3. Günüm. en sancılı günleri bitirdim galiba.330 cc kas altı takıldı.i şallah bu dan snraki süreç de memnuniyetle gecer. Bi göz ucuyla yarım yamalak bant değişiminde pansumanda gördüm. çok güzel görünüyorlardı. Yarın ameliyat sütyrnine geçicez artık görebilicem inşalşah.çok heyecanlıyım.umarım sıkıntı yaşamadan biter bu iş.
İzledim canım görmüşsündür sanırım. Kas altı oldu. Yuvarlak silikon koyuldu. Mentor marka. Hayır dikleştirme olmadı çünkü benim meme dokum yok denecek kadar azdı o yüzden herhangi bir sarkma vs yoktu canım. Senin isteğini dikkate alacak doktoru bulmasın. Benim için bu önemliydi ve iyi ki Altan Yücetaş'a olmuşum diyebiliyorum
Beni de izler misiniz arkadaşlar, albümüm var.Ben de olfum bitirdim çok şükür.bugün 3. Günüm. en sancılı günleri bitirdim galiba.330 cc kas altı takıldı.i şallah bu dan snraki süreç de memnuniyetle gecer. Bi göz ucuyla yarım yamalak bant değişiminde pansumanda gördüm. çok güzel görünüyorlardı. Yarın ameliyat sütyrnine geçicez artık görebilicem inşalşah.çok heyecanlıyım.umarım sıkıntı yaşamadan biter bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?