Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Saret fotolarin yokmu senin goremiyorum
Benim dr kasalti 1 yil icinde yuzde 10 kuculur demisti .Zaten memeler ameliyat sonrasi 6 ay boyunca degisiyor. Kuculse bile sekil olarak guzellesiyor

Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Siz hangi dr da oldunuz? Görebilir miyim?
Ben Ankara'da prof. Dr. Gkhn tunçbilek 'e oldum. Hakkında hep iyi seyler duymustum. Çok samimi zevkli ve en önemlisi gerçekçi geldi bana. Şimdilik çok memnunum zaten bundan snra da olabişecek şeyler doktorun hatası olmaz herhalde.albüm nasıl yapılıyor bilmiyorum ama öğrenince yarın bi açılsın aaegılar haber vwririm burdan

Benim 2 buçuk ay oldu biri oturmadı hala bekliyorum

Hayırlı olsun cnm. Bende dün oldum amelşyat. Ağrılarım çok. Ne zsman hafifliyor kendi kendime ne zaman hareket ederim. Göğsüme öküz oturmuş gibi şuan.

Beni izlermisin canım bana da 350 cc konuldu ama çok büyük geliyor biraz mutsuz oldum gibi ben şuan durumun nasıl biraz Bilgi verirmisin

Kendi doktorumu öneririm Ekrem Keskin ben 7500 tl ye ameliyat oldum yarın bir ay doluyor.
Doktorumdan da işçiliğinden de memnun kaldım.
Çok iyi fiyatmış memnunsan süper fiyat bence ben 9000 bine oldum ama doktorumdan nefret ediyorum çok ilgisiz domuz gibi sanki hayrına yapmış gibi değişik bir doktor

Canım yaptın mı test merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…