- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Saret fotolarin yokmu senin goremiyorumKızlar ağırlarım giderek azalıyor bu anlamda sorunum yok.Ama ödemler inince küçülürse çok üzülürüm( bugün kontrolüm vardı.Doktor senin vücut ölçülerine olabilecek en iyisi bu dedi.300cc yuvarlak moderate diğerine de 275 cc takıldı ama hala gözüme küçük görünüyor.Kas altı ilerleyen zamanlarda nasıl oluyor bilen var mı.Bazı kişiler küçüldüğünü bazıları da kaslar kendini salınca daha büyük olduğunu söylemiş forumlar da.Off inşallah küçülmez
Ben Ankara'da prof. Dr. Gkhn tunçbilek 'e oldum. Hakkında hep iyi seyler duymustum. Çok samimi zevkli ve en önemlisi gerçekçi geldi bana. Şimdilik çok memnunum zaten bundan snra da olabişecek şeyler doktorun hatası olmaz herhalde.albüm nasıl yapılıyor bilmiyorum ama öğrenince yarın bi açılsın aaegılar haber vwririm burdanGeçmiş olsun. Hayırlı olsun. Siz hangi dr da oldunuz? Görebilir miyim?
Benim 2 buçuk ay oldu biri oturmadı hala bekliyorumYeni resim ekledim.35 gün oldu ama hala protez yukarda duruyor.masaj yapıyorum aşağı doğru inecek gibi gelmiyor hiç.o bombe gider mi.bi bakar mısınız resmime.hiç böyle bi sorun yaşayan birini gördünüz mü.inecekse bile inmesi ne kadar sürer ki.koltuk altıma doğru da şişlik var kaslı kaslı duruyo.
Hayırlı olsun cnm. Bende dün oldum amelşyat. Ağrılarım çok. Ne zsman hafifliyor kendi kendime ne zaman hareket ederim. Göğsüme öküz oturmuş gibi şuan.7 yıldır meme büyütme formundayim, 7 yıldır ameliyat olmak için gün alip iptal etmek zorunda kaldım , oğluma hamile kalmak , olacağım Dr un bana verdiği güvensizlikler gibi.... Veee 6 Nisan'da memelendim :))) memelerimin yarı kırkını bugün çıkardım ablası 20 günlük bebislerim :))))
3 yada 4 gün sonra geçecek merak etmeHayırlı olsun cnm. Bende dün oldum amelşyat. Ağrılarım çok. Ne zsman hafifliyor kendi kendime ne zaman hareket ederim. Göğsüme öküz oturmuş gibi şuan.
3. Günüm ve kısmen rahatladım. Sabret gercektwn geciyorHayırlı olsun cnm. Bende dün oldum amelşyat. Ağrılarım çok. Ne zsman hafifliyor kendi kendime ne zaman hareket ederim. Göğsüme öküz oturmuş gibi şuan.
Beni izlermisin canım bana da 350 cc konuldu ama çok büyük geliyor biraz mutsuz oldum gibi ben şuan durumun nasıl biraz Bilgi verirmisinMerhabalar cnm albümü açtım sana bakabilirsin :)) senin resmine baktim dokun bir hayli var benim öncesi sonrası kolajım var bakabilirsin 350 CC yüksek profil şuan gözüme baya büyük görünüyor yeni ciciklerle alışma evresindeyim :)) ancak sana Dr direk protezmi dedi ?? Ben dikleştirme de sanki gerek olduğunu gördüm
Ay inşallah şuan nefes alamıyorum çok ağrım var.3 yada 4 gün sonra geçecek merak etme
Ara ara kesilecek panik yapma burnunda alıp vermeye çalış fazla kıpırdama yarından sonra azalacak merak etme hepimiz de olduAy inşallah şuan nefes alamıyorum çok ağrım var.
Ne fiyat verdi?Dr altan yücetas bana cok iyi bi fiyat verdi ama pek emin olamiyorum sanki cok büyül yapiyor resimlere bakilirsa. Bi bilgisi olan varsa cok sevinirim fiyat gercekten müthis
Kendi doktorumu öneririm Ekrem Keskin ben 7500 tl ye ameliyat oldum yarın bir ay doluyor.Merhaba arkadaslar bende silikon istiyorum istanbulda önerebileceginiz dr varmı ve ücret nedir
BeAy inşallah şuan nefes alamıyorum çok ağrım var.
ay inşallah diren varmı sende beni direnlerle gönderdiler eve. Salı günü çıkartıcaklar.3. Günüm ve kısmen rahatladım. Sabret gercektwn geciyor
Çok iyi fiyatmış memnunsan süper fiyat bence ben 9000 bine oldum ama doktorumdan nefret ediyorum çok ilgisiz domuz gibi sanki hayrına yapmış gibi değişik bir doktorKendi doktorumu öneririm Ekrem Keskin ben 7500 tl ye ameliyat oldum yarın bir ay doluyor.
Doktorumdan da işçiliğinden de memnun kaldım.
Canım yaptın mı test merak ettim?Yok cnm çok fazla çay kahve su tüketiyorum ve bunlar malum erken gebelik döneminde hormonları etkiliyor,sabahı bekliycem ilk idrarla varsa da silikte olsa çıkar herhalde gerçi çok erken ama stresim gider belki,bugün tam yumurtlama günümün ilk günü regl sonrası 12.ci günüm yani,hiç ara kanama yaşamayan biri olarak ondan bu kadar endişem oldu,çünkü sadece sonki gebelikte ara kanama yaşamıştım böyle,sonra 8gün geçince regl günüm ozaman test yapmıştım çok net çift çizgi vardı.
İnternetten baktımda devlette çalısıyor galiba nasıl oluyorKendi doktorumu öneririm Ekrem Keskin ben 7500 tl ye ameliyat oldum yarın bir ay doluyor.
Doktorumdan da işçiliğinden de memnun kaldım.
Sen nerde oldun canım dr un kimdi şuan nasılsın herşey yolunda mı ?Çok iyi fiyatmış memnunsan süper fiyat bence ben 9000 bine oldum ama doktorumdan nefret ediyorum çok ilgisiz domuz gibi sanki hayrına yapmış gibi değişik bir doktor
İzleme alırmısınKızlar ben de ameliyatın 25. günündeyim. Fotoğraf albümü oluşturdum, yorumlarınızı bekliyoruum :)
3. Gün eşim yıkadı. Yanlış hatırlamıyorsam ancak 1 hafta sonra kendim duş alabildimGunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?