Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Be

ay inşallah diren varmı sende beni direnlerle gönderdiler eve. Salı günü çıkartıcaklar.
Diren yok gerek olmamıs takmamıs diren olanlar da cıktıgında cok rahatlıyorlarmıs. Konrol vardı bugün sorun yok dedi ameliyat sütyeni veedi aldık geldik yıkadık kurusın kurtulaucam sargıkardan sa inşallah

Anca girebildim testi yaptım sabah negatifti şükür ama sevinemiyorum, şöyle bişey var gebe olsaydım bu kadar kanamam olmazdı herhalde dimi, çünkü hala devam ediyo kanamam ve dün akşama kadar bir ped bugün sabahtan beride 2ped doldu,
Pazartesi gidip kan testi yaptırıcam hem lan değerime baktırır hem de gebelik varmış diye baktırırım.

Forumun en guzel kadinlari umarim herkes iyidir, KeediciK , blackcat07 , leyla_ebrum vee daha suan animsayamadigim diger yeni ameliyat olan arkadaslar. Iyilesme sureciniz nasil umarim ters giden seyler yoktur forumdan uzak kaldim canlarim. Bu surecte kendi muayenelerimi yaptirdim. Biraz endiselerim var bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olursa cok sevinirim gercekten. Sag mememde kistik yapilar ortaya cikti endiselenmemin nedeni annem Meme Kanseri hastasi. Tani gecen yil ortaya cikti 1 yil tedavi gordu cok sukur simdi cok saglikli ama beni korkutan sey meme kanserlerinin genetik etkisi. Birinci derecede yakinlarda ortaya cikma ihtimali daha yuksek. Benim sag meme saat yonunde 10da annemin de ayni memede ve ayni hizadaydi suan doktorum 3 aylik takip istedi. Meme ameliyati olduktan sonra kizlar protez, mamagrofi ultrason cekimlerini etkiler mi. Benim surekli kontrolde olmam gerekiyor silikon buna engel olur mu? Bi durum oldugunda kistik yapiyi protez saklar mi bundan cok endiselenmeye basladim yardimci olursaniz cok sevinirim

Öncelikle geçmiş olsun Can'ım ama etkilemez diye biliyorum çipli protezler var onlar Sana daha uygun bence mamagrofi ultrasona gerek olmuyormuş pek ben yinede yanlış bilgi vermeyeyim ama birkaç doktora danış bunu

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Benim de her iki memede fibrokistikler var yıllardır, bu zaten birçok kadında var.
Bununla ilgili konu da açmıştım hatta içim öyle rahat etmişti.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ce-fibrokistik-olanlara-ne-yapiliyor.1061045/ bu konuyu da takip edebilirsin.
Benim de halam yıllar önce meme kanseri tedavisi gördü ve yendi çok şükür.
Annen de iyileşmiş, Allah tekrarlatmasın inşallah, tüm hastaların da şifası bol olsun.

Öncelikle geçmiş olsun Can'ım ama etkilemez diye biliyorum çipli protezler var onlar Sana daha uygun bence mamagrofi ultrasona gerek olmuyormuş pek ben yinede yanlış bilgi vermeyeyim ama birkaç doktora danış bunu
Liva5990 yardimlarin icin cok tesekkurler canim arastirma icerisindeyim bilgilerimi sizinle de paylasirim :) tekrar tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…