Göremiorum fotograflarıKızlar ben de ameliyatın 25. günündeyim. Fotoğraf albümü oluşturdum, yorumlarınızı bekliyoruum :)
İzleme alırmısınMerhaba bana 350 cc takıldı çok büyük geliyor gözüme moralim bozuldu açıkçası 10 gün oldu ama düzelir mi ?sizin ölçü neydi şuan durumunuz nedir ?
Benide izlermisinizledim canım
Canım nasılsın ilerleme var mı. Benimde hala aynı duruyorÇok iyi fiyatmış memnunsan süper fiyat bence ben 9000 bine oldum ama doktorumdan nefret ediyorum çok ilgisiz domuz gibi sanki hayrına yapmış gibi değişik bir doktor
İzledim canımİzleme alırmısın
Nekadar takılmıstı büyükmüİzledim canım
400cc kas altı takıldıNekadar takılmıstı büyükmü
Diren yok gerek olmamıs takmamıs diren olanlar da cıktıgında cok rahatlıyorlarmıs. Konrol vardı bugün sorun yok dedi ameliyat sütyeni veedi aldık geldik yıkadık kurusın kurtulaucam sargıkardan sa inşallahBe
ay inşallah diren varmı sende beni direnlerle gönderdiler eve. Salı günü çıkartıcaklar.
Ben özelde oldum iletişime geçebilirsiniz foktorla sitesinde numarası varİnternetten baktımda devlette çalısıyor galiba nasıl oluyor
Yoo elhamdulillah rabbim gönlüme göre verdi doktoruÇok iyi fiyatmış memnunsan süper fiyat bence ben 9000 bine oldum ama doktorumdan nefret ediyorum çok ilgisiz domuz gibi sanki hayrına yapmış gibi değişik bir doktor
Ağrıya dayanamadım tekrar hastaneye yattım. Çok zormuş.Diren yok gerek olmamıs takmamıs diren olanlar da cıktıgında cok rahatlıyorlarmıs. Konrol vardı bugün sorun yok dedi ameliyat sütyeni veedi aldık geldik yıkadık kurusın kurtulaucam sargıkardan sa inşallah
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah.Ağrıya dayanamadım tekrar hastaneye yattım. Çok zormuş.
Benimde aynı fazla ilerleme yokCanım nasılsın ilerleme var mı. Benimde hala aynı duruyor
Ne dedi doktor peki. Gecmiş olsun cnm ya cok üzüldüm. Belşi ki farklı bir durum varAğrıya dayanamadım tekrar hastaneye yattım. Çok zormuş.
Geçmis olsun niye öyle oldu acabaNe dedi doktor peki. Gecmiş olsun cnm ya cok üzüldüm. Belşi ki farklı bir durum var
Öncelikle geçmiş olsun Can'ım ama etkilemez diye biliyorum çipli protezler var onlar Sana daha uygun bence mamagrofi ultrasona gerek olmuyormuş pek ben yinede yanlış bilgi vermeyeyim ama birkaç doktora danış bunuForumun en guzel kadinlari umarim herkes iyidir,KeediciK , blackcat07 , leyla_ebrum vee daha suan animsayamadigim diger yeni ameliyat olan arkadaslar. Iyilesme sureciniz nasil umarim ters giden seyler yoktur forumdan uzak kaldim canlarim. Bu surecte kendi muayenelerimi yaptirdim. Biraz endiselerim var bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olursa cok sevinirim gercekten. Sag mememde kistik yapilar ortaya cikti endiselenmemin nedeni annem Meme Kanseri hastasi. Tani gecen yil ortaya cikti 1 yil tedavi gordu cok sukur simdi cok saglikli ama beni korkutan sey meme kanserlerinin genetik etkisi. Birinci derecede yakinlarda ortaya cikma ihtimali daha yuksek. Benim sag meme saat yonunde 10da annemin de ayni memede ve ayni hizadaydi suan doktorum 3 aylik takip istedi. Meme ameliyati olduktan sonra kizlar protez, mamagrofi ultrason cekimlerini etkiler mi. Benim surekli kontrolde olmam gerekiyor silikon buna engel olur mu? Bi durum oldugunda kistik yapiyi protez saklar mi bundan cok endiselenmeye basladim yardimci olursaniz cok sevinirim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.Forumun en guzel kadinlari umarim herkes iyidir,KeediciK , blackcat07 , leyla_ebrum vee daha suan animsayamadigim diger yeni ameliyat olan arkadaslar. Iyilesme sureciniz nasil umarim ters giden seyler yoktur forumdan uzak kaldim canlarim. Bu surecte kendi muayenelerimi yaptirdim. Biraz endiselerim var bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olursa cok sevinirim gercekten. Sag mememde kistik yapilar ortaya cikti endiselenmemin nedeni annem Meme Kanseri hastasi. Tani gecen yil ortaya cikti 1 yil tedavi gordu cok sukur simdi cok saglikli ama beni korkutan sey meme kanserlerinin genetik etkisi. Birinci derecede yakinlarda ortaya cikma ihtimali daha yuksek. Benim sag meme saat yonunde 10da annemin de ayni memede ve ayni hizadaydi suan doktorum 3 aylik takip istedi. Meme ameliyati olduktan sonra kizlar protez, mamagrofi ultrason cekimlerini etkiler mi. Benim surekli kontrolde olmam gerekiyor silikon buna engel olur mu? Bi durum oldugunda kistik yapiyi protez saklar mi bundan cok endiselenmeye basladim yardimci olursaniz cok sevinirim
Öncelikle geçmiş olsun Can'ım ama etkilemez diye biliyorum çipli protezler var onlar Sana daha uygun bence mamagrofi ultrasona gerek olmuyormuş pek ben yinede yanlış bilgi vermeyeyim ama birkaç doktora danış bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?