Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

2Nota1Beste cok sagol canim temennin icin tesekkur ederim. Bircok kadin ayni problemi yasiyor biliyorum ama genetik yatkinliktan kaygilandigim icin boyle korkuyorum aslinda. Sen meme buyutme ameliyati olmus muydun canim olduysan hangi marka takildi yanda doktorun bununla ilgili bisey soyledi mi acaba? Yardimin icin tesekkur ederim tekrardan :)

Selam canim. Bende de bol miktarda kist var. Meme amelitayimdan once baktirdim. Fibrokistik cikti. Ama benim memebasimdan yapilacakti kist denk geldigi icin asagidan oldum ameliyatımı.
Iki sene once ameliyat olan bir arkadasim bu hafta memografi çektirdi ve bir sorun olmadi. Kist ve kontrol sureci ultrason vs vs protez icin bir sorun teşkil etmiyor. Bu arada bende çipli protez var. Isi değişimlerinde erken uyari yapiyor. Kist varsa marka konusunda daha secici olabilirsin.

Canım benim çoook geçmiş olsun.
Öncellikle meme cerrahisi ile ilgilenen bir doktordan fikir alman çok iyi olur.
Özellikle aile de olması risk tabi.
Onun haricinde protezlere özel mammıgrafi cihazı var diye hatırlıyorum.
Özel hastanede çalışmıştım önceden vardı diye hatırlıyorum.

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah.
Acaba kitlelerin alındı diye mi bu kadar ağrın oldu? Sürecini merak ediyordum zaten.
En tez vakitte toparlanırsın inşallah.
Valla bilmiyorum ama dün gerçekten kabustu. Gece tekrar yatırdılar hastaneye. Uyuttular öyle geldim kendime. Şimdi bugün daha iyiyim. Kitle alındı temiz çıktı çok şükür. 325 cc mentor high profile takıldı. Drenlerle geldim eve salı çıkartıcaklar. Bantlar o zaman açılacak. Şuan taş gibiler. Nasıl olduğunu anlıyamıyorum ama umarım bir aksilik olmazda sorunsuz atlatırım bu süreci. Çok teşekkür ederim güzel temennin içinde.

Ne dedi doktor peki. Gecmiş olsun cnm ya cok üzüldüm. Belşi ki farklı bir durum var
Teşekkür ederim cnm. Hematomdan şüphelendi ama hafta sonu olduğu için yardımcısı gördü resmini çekti konuştular falan birde kan testi yaptılar normal herşey dedi. Şimdi bugün daha iyiyim çok şğkür.

Merhaba cnm. Ben cuma sabahı ameliyat oldum. 4 ay önce karar verdim ve göğsümde kitle çıktı. 4 aydırda kitlenin akibetini araştırıyorum. Sonuç temiz çıktı çok şükür ama ileride kanser olabilme riski olan içi kitle dolu bir kistti. Aldırırsanız iyi olur yada sürekli takip edicez dedi. Bende o zaman sordum aldırsam ve slikon takılsa ilerde mamografi çektirebilecekmiyim diye. Çekiliyormuş. Ama zaten kitlenin varlığını en iyi ilaçlı emar veriyor neden mamografi çektiriyolar anlamıyorum ben hepsini yaptırdım çünkü emarda kesinleşti mamografide anlamadılar.
Kitle alındı ve slikon takıldı. Dikleştirmede yapıldı. Tabi şuan sargı içindeyim göremiyorum ama herhangi bi bozukluk göremedim.

Arkadaşlar benim hala bir göğsüm inmedi 2.5 ay oldu aynı durumda olan var mı biri yerine oturmadı bir tık yukarda diğerine gore

Bir ara resimlerine bakmıştım farketmedim canım enim 15ine 3 ay bitmiş olcak kontrole gitcem nasıl İncek sorcam masaj yap iner dediler ama hala aynı hiç bir degışıklık yok daha bi tane sutyen alamadim gördükçe moralim bozuluyor

Çok geçmiş olsun canım Biran önce sağlığına kavuşmanı diliyorum

Benimkide aynı bende 15 şubatta oldum dert etme iner daha yeniyiz diye düşünüyorum benim sol yukarıda ve acıyor ara ara

Bu arada ben sütyen aldım ama rahat edemiyorum penye sporcuya devam 1 saat sonra rahatsız oluyorum çok hemde Balensiz ona bile dayanamıyorum

Ben de genetik yatkınlıktan kaygılıyım canım ve genlerim hala tarafına çekmiş, ister istemez takıyor insan kafasına ama stres yapmak da olmaz. Halam 2 kez yakalandı ikisinde de erken teşhisle atlattı şükür. Düzenli kontrol şart, her kadın için durum aynı aslında.
Genel cerraha fibrokistikler için baktırdığım zamanlar meme estetiği olma fikrim yoktu, bu foruma takılınca karar verdim açıkçası cesaretlendim :) yoksa gitmişken bu durumu sorardım ama hiiiiç aklıma gelmedi. Bir daha ki kontrolde inşallah meme estetiğini de sorarım.
Meme büyütme ameliyatım da seneye kaldı canım bu sene geçti benim için.

Ben de çipli motivia taktırcam büyük ihtimalle. Nasıl uyarı veriyor? Orasını tam anlayamadım. Özel küçük bir cihazla bakılıyor sanırım ateş ölçer gibi bişey. Ama o cihaz heryerde var mı? Senin amlytını kim yapmıştı cnm?

Benim annemde meme kanseri geçirdi. Bendede 2 tane fibrokist var ama dr korkulacak bişey olmadığını söyledi. Ultrasonda silikonlar sorun olmuyor çünkü ultrasonla meme dokusuna bakılıyor ama protezler ya meme dokusunun altına ya da kasın altına konduğu için engel teşkil etmiyor. Memografiden tam emin deilim çünkü memeyi içine alıp sıkıştırıp çekiliyor. Kasüstüne konulmuş protez acaba sorun yaratır mı düşündürdü beni. Bunu dr a sorucam. İlaçlı emardan bahsetmiş bir arkadaş. O nasıl bişey? İlk kez duydum. Mixico

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…