- 12 Mart 2018
- 117
- 99
- 18
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Benim de her iki memede fibrokistikler var yıllardır, bu zaten birçok kadında var.
Bununla ilgili konu da açmıştım hatta içim öyle rahat etmişti.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ce-fibrokistik-olanlara-ne-yapiliyor.1061045/ bu konuyu da takip edebilirsin.
Benim de halam yıllar önce meme kanseri tedavisi gördü ve yendi çok şükür.
Annen de iyileşmiş, Allah tekrarlatmasın inşallah, tüm hastaların da şifası bol olsun.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Benim de her iki memede fibrokistikler var yıllardır, bu zaten birçok kadında var.
Bununla ilgili konu da açmıştım hatta içim öyle rahat etmişti.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ce-fibrokistik-olanlara-ne-yapiliyor.1061045/ bu konuyu da takip edebilirsin.
Benim de halam yıllar önce meme kanseri tedavisi gördü ve yendi çok şükür.
Annen de iyileşmiş, Allah tekrarlatmasın inşallah, tüm hastaların da şifası bol olsun.
Selam canim. Bende de bol miktarda kist var. Meme amelitayimdan once baktirdim. Fibrokistik cikti. Ama benim memebasimdan yapilacakti kist denk geldigi icin asagidan oldum ameliyatımı.Forumun en guzel kadinlari umarim herkes iyidir,KeediciK , @blackcat07, @leyla_ebrum vee daha suan animsayamadigim diger yeni ameliyat olan arkadaslar. Iyilesme sureciniz nasil umarim ters giden seyler yoktur forumdan uzak kaldim canlarim. Bu surecte kendi muayenelerimi yaptirdim. Biraz endiselerim var bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olursa cok sevinirim gercekten. Sag mememde kistik yapilar ortaya cikti endiselenmemin nedeni annem Meme Kanseri hastasi. Tani gecen yil ortaya cikti 1 yil tedavi gordu cok sukur simdi cok saglikli ama beni korkutan sey meme kanserlerinin genetik etkisi. Birinci derecede yakinlarda ortaya cikma ihtimali daha yuksek. Benim sag meme saat yonunde 10da annemin de ayni memede ve ayni hizadaydi suan doktorum 3 aylik takip istedi. Meme ameliyati olduktan sonra kizlar protez, mamagrofi ultrason cekimlerini etkiler mi. Benim surekli kontrolde olmam gerekiyor silikon buna engel olur mu? Bi durum oldugunda kistik yapiyi protez saklar mi bundan cok endiselenmeye basladim yardimci olursaniz cok sevinirim
Forumun en guzel kadinlari umarim herkes iyidir,KeediciK , @blackcat07, @leyla_ebrum vee daha suan animsayamadigim diger yeni ameliyat olan arkadaslar. Iyilesme sureciniz nasil umarim ters giden seyler yoktur forumdan uzak kaldim canlarim. Bu surecte kendi muayenelerimi yaptirdim. Biraz endiselerim var bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olursa cok sevinirim gercekten. Sag mememde kistik yapilar ortaya cikti endiselenmemin nedeni annem Meme Kanseri hastasi. Tani gecen yil ortaya cikti 1 yil tedavi gordu cok sukur simdi cok saglikli ama beni korkutan sey meme kanserlerinin genetik etkisi. Birinci derecede yakinlarda ortaya cikma ihtimali daha yuksek. Benim sag meme saat yonunde 10da annemin de ayni memede ve ayni hizadaydi suan doktorum 3 aylik takip istedi. Meme ameliyati olduktan sonra kizlar protez, mamagrofi ultrason cekimlerini etkiler mi. Benim surekli kontrolde olmam gerekiyor silikon buna engel olur mu? Bi durum oldugunda kistik yapiyi protez saklar mi bundan cok endiselenmeye basladim yardimci olursaniz cok sevinirim
Ağrıya dayanamadım tekrar hastaneye yattım. Çok zormuş.
Valla bilmiyorum ama dün gerçekten kabustu. Gece tekrar yatırdılar hastaneye. Uyuttular öyle geldim kendime. Şimdi bugün daha iyiyim. Kitle alındı temiz çıktı çok şükür. 325 cc mentor high profile takıldı. Drenlerle geldim eve salı çıkartıcaklar. Bantlar o zaman açılacak. Şuan taş gibiler. Nasıl olduğunu anlıyamıyorum ama umarım bir aksilik olmazda sorunsuz atlatırım bu süreci. Çok teşekkür ederim güzel temennin içinde.Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah.
Acaba kitlelerin alındı diye mi bu kadar ağrın oldu? Sürecini merak ediyordum zaten.
En tez vakitte toparlanırsın inşallah.
Teşekkür ederim cnm. Hematomdan şüphelendi ama hafta sonu olduğu için yardımcısı gördü resmini çekti konuştular falan birde kan testi yaptılar normal herşey dedi. Şimdi bugün daha iyiyim çok şğkür.Ne dedi doktor peki. Gecmiş olsun cnm ya cok üzüldüm. Belşi ki farklı bir durum var
Merhaba cnm. Ben cuma sabahı ameliyat oldum. 4 ay önce karar verdim ve göğsümde kitle çıktı. 4 aydırda kitlenin akibetini araştırıyorum. Sonuç temiz çıktı çok şükür ama ileride kanser olabilme riski olan içi kitle dolu bir kistti. Aldırırsanız iyi olur yada sürekli takip edicez dedi. Bende o zaman sordum aldırsam ve slikon takılsa ilerde mamografi çektirebilecekmiyim diye. Çekiliyormuş. Ama zaten kitlenin varlığını en iyi ilaçlı emar veriyor neden mamografi çektiriyolar anlamıyorum ben hepsini yaptırdım çünkü emarda kesinleşti mamografide anlamadılar.Forumun en guzel kadinlari umarim herkes iyidir,KeediciK , @blackcat07, @leyla_ebrum vee daha suan animsayamadigim diger yeni ameliyat olan arkadaslar. Iyilesme sureciniz nasil umarim ters giden seyler yoktur forumdan uzak kaldim canlarim. Bu surecte kendi muayenelerimi yaptirdim. Biraz endiselerim var bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olursa cok sevinirim gercekten. Sag mememde kistik yapilar ortaya cikti endiselenmemin nedeni annem Meme Kanseri hastasi. Tani gecen yil ortaya cikti 1 yil tedavi gordu cok sukur simdi cok saglikli ama beni korkutan sey meme kanserlerinin genetik etkisi. Birinci derecede yakinlarda ortaya cikma ihtimali daha yuksek. Benim sag meme saat yonunde 10da annemin de ayni memede ve ayni hizadaydi suan doktorum 3 aylik takip istedi. Meme ameliyati olduktan sonra kizlar protez, mamagrofi ultrason cekimlerini etkiler mi. Benim surekli kontrolde olmam gerekiyor silikon buna engel olur mu? Bi durum oldugunda kistik yapiyi protez saklar mi bundan cok endiselenmeye basladim yardimci olursaniz cok sevinirim
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun benim de çok ağrım oldu 3 hafta ağrı çektim ve ağrı kesici aldığım halde kesmediAğrıya dayanamadım tekrar hastaneye yattım. Çok zormuş.
Benimkide aynıArkadaşlar benim hala bir göğsüm inmedi 2.5 ay oldu aynı durumda olan var mı biri yerine oturmadı bir tık yukarda diğerine gore
Bir ara resimlerine bakmıştım farketmedim canım enim 15ine 3 ay bitmiş olcak kontrole gitcem nasıl İncek sorcam masaj yap iner dediler ama hala aynı hiç bir degışıklık yok daha bi tane sutyen alamadim gördükçe moralim bozuluyorBenimkide aynı
Çok geçmiş olsun canımValla bilmiyorum ama dün gerçekten kabustu. Gece tekrar yatırdılar hastaneye. Uyuttular öyle geldim kendime. Şimdi bugün daha iyiyim. Kitle alındı temiz çıktı çok şükür. 325 cc mentor high profile takıldı. Drenlerle geldim eve salı çıkartıcaklar. Bantlar o zaman açılacak. Şuan taş gibiler. Nasıl olduğunu anlıyamıyorum ama umarım bir aksilik olmazda sorunsuz atlatırım bu süreci. Çok teşekkür ederim güzel temennin içinde.
Benimkide aynı bende 15 şubatta oldum dert etme iner daha yeniyiz diye düşünüyorum benim sol yukarıda ve acıyor ara araBir ara resimlerine bakmıştım farketmedim canım enim 15ine 3 ay bitmiş olcak kontrole gitcem nasıl İncek sorcam masaj yap iner dediler ama hala aynı hiç bir degışıklık yok daha bi tane sutyen alamadim gördükçe moralim bozuluyor
Bu arada ben sütyen aldım ama rahat edemiyorum penye sporcuya devam 1 saat sonra rahatsız oluyorum çok hemde Balensiz ona bile dayanamıyorumBir ara resimlerine bakmıştım farketmedim canım enim 15ine 3 ay bitmiş olcak kontrole gitcem nasıl İncek sorcam masaj yap iner dediler ama hala aynı hiç bir degışıklık yok daha bi tane sutyen alamadim gördükçe moralim bozuluyor
Çok teşekkür ederim. Şuan bile daha iyiyim. Umarım güzel olmuştur.Çok geçmiş olsun canımBiran önce sağlığına kavuşmanı diliyorum
Ben de genetik yatkınlıktan kaygılıyım canım ve genlerim hala tarafına çekmiş, ister istemez takıyor insan kafasına ama stres yapmak da olmaz. Halam 2 kez yakalandı ikisinde de erken teşhisle atlattı şükür. Düzenli kontrol şart, her kadın için durum aynı aslında.2Nota1Beste cok sagol canim temennin icin tesekkur ederim. Bircok kadin ayni problemi yasiyor biliyorum ama genetik yatkinliktan kaygilandigim icin boyle korkuyorum aslinda. Sen meme buyutme ameliyati olmus muydun canim olduysan hangi marka takildi yanda doktorun bununla ilgili bisey soyledi mi acaba? Yardimin icin tesekkur ederim tekrardan :)
Ben de çipli motivia taktırcam büyük ihtimalle. Nasıl uyarı veriyor? Orasını tam anlayamadım. Özel küçük bir cihazla bakılıyor sanırım ateş ölçer gibi bişey. Ama o cihaz heryerde var mı? Senin amlytını kim yapmıştı cnm?Selam canim. Bende de bol miktarda kist var. Meme amelitayimdan once baktirdim. Fibrokistik cikti. Ama benim memebasimdan yapilacakti kist denk geldigi icin asagidan oldum ameliyatımı.
Iki sene once ameliyat olan bir arkadasim bu hafta memografi çektirdi ve bir sorun olmadi. Kist ve kontrol sureci ultrason vs vs protez icin bir sorun teşkil etmiyor. Bu arada bende çipli protez var. Isi değişimlerinde erken uyari yapiyor. Kist varsa marka konusunda daha secici olabilirsin.
Bana inene kadar sutyen kullanma dedi sutyen kaldiriyor ya yukarı o yüzden kullanmıyorum ben atlet giyiyorumBenimkide aynı bende 15 şubatta oldum dert etme iner daha yeniyiz diye düşünüyorum benim sol yukarıda ve acıyor ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?