Ameliyatımı Mete Aksu yaptı . Küçük bir cihazla memede ki ısı değişimlerini ölçüyor. Her yerde var mı bende bilmiyorum .Umarım uzun zamanda bilmeme gerek kalmaz :) Yakında satışa çıkarsa kistlerim yüzünden alıp takıntılı bir şekilde her gün ölçerim :) Ama muayene olurken protezi söylediğinde daha derin tetkiklere gerek kalmadan önce bakılabiliyor.Ben de çipli motivia taktırcam büyük ihtimalle. Nasıl uyarı veriyor? Orasını tam anlayamadım. Özel küçük bir cihazla bakılıyor sanırım ateş ölçer gibi bişey. Ama o cihaz heryerde var mı? Senin amlytını kim yapmıştı cnm?
Bende de 7 tane var . Memografiye arkadaşım yeni girdi . Protezi olduğunu söyledi onda da allergan var . Bir sorun olmadıBenim annemde meme kanseri geçirdi. Bendede 2 tane fibrokist var ama dr korkulacak bişey olmadığını söyledi. Ultrasonda silikonlar sorun olmuyor çünkü ultrasonla meme dokusuna bakılıyor ama protezler ya meme dokusunun altına ya da kasın altına konduğu için engel teşkil etmiyor. Memografiden tam emin deilim çünkü memeyi içine alıp sıkıştırıp çekiliyor. Kasüstüne konulmuş protez acaba sorun yaratır mı düşündürdü beni. Bunu dr a sorucam. İlaçlı emardan bahsetmiş bir arkadaş. O nasıl bişey? İlk kez duydum.Mixico
Bende yeni oldum izlermisin beni bakayım.Kızlar 10. Gün resimleri yükledim fikir verirmisiniz çok mu büyük duruyor ben çok emin olamıyorum da bana fikir verirseniz sevinirim ama çıplakken çok kötü duruyor bence umarım değişir
Bende yeni oldum izlermisin beni bakayım.Kızlar 10. Gün resimleri yükledim fikir verirmisiniz çok mu büyük duruyor ben çok emin olamıyorum da bana fikir verirseniz sevinirim ama çıplakken çok kötü duruyor bence umarım değişir
Merhaba, evet ben geri cikarttirdim. Daha mutluyum. Cok iyi anliyorum sizi. Herkeste ayni etkiyi yaratmiyor maalesef. Cok guzel sonucu olan bi ameliyat gecirdim ama psikolojik olarak kabullenemedim ve yaklasik uc ay olacakken geri cikarma operasyonu oldum. En bastan yaptigim icin pişmanım, geri cikarttigim icin mutluyum. Yine de acele karar vermeyin siz. Herkes ilk zamanlar bu psikolojide oluyor sanirim. Kendinize zaman taniyin.
Ameliyat oldun mu sonrası resmî eklememişsin kaç cc ne zaman oldun ?Bende yeni oldum izlermisin beni bakayım.
İzler misinKızlar 10. Gün resimleri yükledim fikir verirmisiniz çok mu büyük duruyor ben çok emin olamıyorum da bana fikir verirseniz sevinirim ama çıplakken çok kötü duruyor bence umarım değişir
Kızlar ağırlarım giderek azalıyor bu anlamda sorunum yok.Ama ödemler inince küçülürse çok üzülürüm( bugün kontrolüm vardı.Doktor senin vücut ölçülerine olabilecek en iyisi bu dedi.300cc yuvarlak moderate diğerine de 275 cc takıldı ama hala gözüme küçük görünüyor.Kas altı ilerleyen zamanlarda nasıl oluyor bilen var mı.Bazı kişiler küçüldüğünü bazıları da kaslar kendini salınca daha büyük olduğunu söylemiş forumlar da.Off inşallah küçülmez
İzler misin
Darısı başıma.Öncesi sonrası fotoğrafınız varsa görebilirmiyim?ben ameliyat olalı 2,5 ay oldu. dikleştirme ve protez konuldu. küçülmeden ziyade şekli çok değişiyor. taş gibi yukarda duruyordu, aşağı indi ve yumuşadı. ilk günler göre 3,4 cm falan küçüldü. ama şekil ciddi anlamda değişiyor, daha doğal oluyor
Evet oldum cuma sabahı. Eklemedim çünkü dikleştirmede yapıldı heryeri bandajlı ve sütyeni taktırdılar hemen. Yani gözükmüyor ben bile görmedim daha. Yarın direnleri çıkaraklar inşallah bandajları küçültürlerse koyucam en kısa zamanda. 325 cc mentor yuvarlak hıgh profile takıldı.Ameliyat oldun mu sonrası resmî eklememişsin kaç cc ne zaman oldun ?
Darısı başıma.Öncesi sonrası fotoğrafınız varsa görebilirmiyim?
Şekil değişiyor derken daha güzel oluyor değil mi ?ben ameliyat olalı 2,5 ay oldu. dikleştirme ve protez konuldu. küçülmeden ziyade şekli çok değişiyor. taş gibi yukarda duruyordu, aşağı indi ve yumuşadı. ilk günler göre 3,4 cm falan küçüldü. ama şekil ciddi anlamda değişiyor, daha doğal oluyor
Geçmiş olsun nerede oldun doktorun kim ? İnşAllah rahat geçirirsin süreciniEvet oldum cuma sabahı. Eklemedim çünkü dikleştirmede yapıldı heryeri bandajlı ve sütyeni taktırdılar hemen. Yani gözükmüyor ben bile görmedim daha. Yarın direnleri çıkaraklar inşallah bandajları küçültürlerse koyucam en kısa zamanda. 325 cc mentor yuvarlak hıgh profile takıldı.
Üstteki 3 çizgi olan yere tıklayıp albüm oluşturabilirsinNasıl fotoğraf ekleyeceğimi bilmiyorum. yardımcı olursan eklemeye çalışayım. :)
Bir de fotoğrafları kimler görebilir kısmını takip ettiklerim olarak seç mutlaka yoksa herkes görebilir.Nasıl fotoğraf ekleyeceğimi bilmiyorum. yardımcı olursan eklemeye çalışayım. :)
Bir de fotoğrafları kimler görebilir kısmını takip ettiklerim olarak seç mutlaka yoksa herkes görebilir.
Teşekkür ederim. Evet kas altı oldu ilk 3 gün zordu ama bugün daha iyiyim. Osman kelahmetoğlu doktorum. Bezmialemde oldum.Geçmiş olsun nerede oldun doktorun kim ? İnşAllah rahat geçirirsin sürecini
Kas altı mı oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?