Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ameliyatımı Mete Aksu yaptı . Küçük bir cihazla memede ki ısı değişimlerini ölçüyor. Her yerde var mı bende bilmiyorum .Umarım uzun zamanda bilmeme gerek kalmaz :) Yakında satışa çıkarsa kistlerim yüzünden alıp takıntılı bir şekilde her gün ölçerim :) Ama muayene olurken protezi söylediğinde daha derin tetkiklere gerek kalmadan önce bakılabiliyor.

Bende de 7 tane var . Memografiye arkadaşım yeni girdi . Protezi olduğunu söyledi onda da allergan var . Bir sorun olmadı

Kızlar 10. Gün resimleri yükledim fikir verirmisiniz çok mu büyük duruyor ben çok emin olamıyorum da bana fikir verirseniz sevinirim ama çıplakken çok kötü duruyor bence umarım değişir

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, ben de 3 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum, geri çıkartanların tecrübelerine danışmak istediğim şeyler var ama sitede yeniyim özel mesaj gönderebiliyor muyuz acaba? cevap verirseniz çok sevinirim.

ben ameliyat olalı 2,5 ay oldu. dikleştirme ve protez konuldu. küçülmeden ziyade şekli çok değişiyor. taş gibi yukarda duruyordu, aşağı indi ve yumuşadı. ilk günler göre 3,4 cm falan küçüldü. ama şekil ciddi anlamda değişiyor, daha doğal oluyor

Darısı başıma.Öncesi sonrası fotoğrafınız varsa görebilirmiyim?

Ameliyat oldun mu sonrası resmî eklememişsin kaç cc ne zaman oldun ?
Evet oldum cuma sabahı. Eklemedim çünkü dikleştirmede yapıldı heryeri bandajlı ve sütyeni taktırdılar hemen. Yani gözükmüyor ben bile görmedim daha. Yarın direnleri çıkaraklar inşallah bandajları küçültürlerse koyucam en kısa zamanda. 325 cc mentor yuvarlak hıgh profile takıldı.

Şekil değişiyor derken daha güzel oluyor değil mi ?

Geçmiş olsun nerede oldun doktorun kim ? İnşAllah rahat geçirirsin sürecini
Kas altı mı oldu ?

Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Konu baya eski çok önceki yazıları okuyamadım.belki konuşulmuştur ama benim merak ettiğim estetik yaptıran arkadaşlar göğüsleriniz doğal duruyor mu? Bazi resimlerde çok yapay ve kalıp gibi gözüküyor sizin fikriniz nedir? Dokununca hissediliyor mi protez falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…