- 7 Mayıs 2018
- 7
- 2
- 1
Üstteki 3 çizgi olan yere tıklayıp albüm oluşturabilirsin
Kimleri izliyorsunuz kızlar bilmiyorum ama beni de izlerseniz sevinirim en yakın tarihli ameliyat olan sizsiniz sanırım.Bir de fotoğrafları kimler görebilir kısmını takip ettiklerim olarak seç mutlaka yoksa herkes görebilir.
Merhaba benim henüz çok yeni 12.günümdeyim.Bu haliyle bile çok doğallar.Şuan kendi yumuşaklığına dönmediği için ele gelirmi bilmiyorum.Ama geleceğini zannetmiyorum birinci nedeni Kasaltı olmam ikincisi ise doktoruma olan güvenim.İzleme konusunda da karşılıklı güven açısından fotoğraf yüklersen izleyebilirim.Kimleri izliyorsunuz kızlar bilmiyorum ama beni de izlerseniz sevinirim en yakın tarihli ameliyat olan sizsiniz sanırım.
Merhaba benim henüz çok yeni 12.günümdeyim.Bu haliyle bile çok doğallar.Şuan kendi yumuşaklığına dönmediği için ele gelirmi bilmiyorum.Ama geleceğini zannetmiyorum birinci nedeni Kasaltı olmam ikincisi ise doktoruma olan güvenim.İzleme konusunda da karşılıklı güven açısından fotoğraf yüklersen izleyebilirim.
Anladım haklisiniz. Benim fotoğrafım yok o yüzden şimdilik burdaki yazılarınızdan takip edeceğim tecrubelerinizi. Cevap için de teşekkürler...
Merhaba benim henüz çok yeni 12.günümdeyim.Bu haliyle bile çok doğallar.Şuan kendi yumuşaklığına dönmediği için ele gelirmi bilmiyorum.Ama geleceğini zannetmiyorum birinci nedeni Kasaltı olmam ikincisi ise doktoruma olan güvenim.İzleme konusunda da karşılıklı güven açısından fotoğraf yüklersen izleyebilirim.
Canım önce senin beni izlemen gerekiyor ki fotoğrafını görebileyimBeni izler misin ekledim
Ben daha 4 gün önce oldum. Umarım ilerliyen zamanlarda memnuniyetimi payleşabilirim.Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Konu baya eski çok önceki yazıları okuyamadım.belki konuşulmuştur ama benim merak ettiğim estetik yaptıran arkadaşlar göğüsleriniz doğal duruyor mu? Bazi resimlerde çok yapay ve kalıp gibi gözüküyor sizin fikriniz nedir? Dokununca hissediliyor mi protez falan?
Canım önce senin beni izlemen gerekiyor ki fotoğrafını görebileyim
İleride nasıl olur bilemem ama benim 1,5 ay oldu.Şu an bile yapay durmuyor .Dokununca hiç hissetmedim şimdiye kadar .Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Konu baya eski çok önceki yazıları okuyamadım.belki konuşulmuştur ama benim merak ettiğim estetik yaptıran arkadaşlar göğüsleriniz doğal duruyor mu? Bazi resimlerde çok yapay ve kalıp gibi gözüküyor sizin fikriniz nedir? Dokununca hissediliyor mi protez falan?
Beni de izler misiniz?İz fotosu ekledim kızlar
Beni de izler misin?Teşekkür ederim. Evet kas altı oldu ilk 3 gün zordu ama bugün daha iyiyim. Osman kelahmetoğlu doktorum. Bezmialemde oldum.
Beni de izler misin?Merhaba benim henüz çok yeni 12.günümdeyim.Bu haliyle bile çok doğallar.Şuan kendi yumuşaklığına dönmediği için ele gelirmi bilmiyorum.Ama geleceğini zannetmiyorum birinci nedeni Kasaltı olmam ikincisi ise doktoruma olan güvenim.İzleme konusunda da karşılıklı güven açısından fotoğraf yüklersen izleyebilirim.
Beni de izler misin?İleride nasıl olur bilemem ama benim 1,5 ay oldu.Şu an bile yapay durmuyor .Dokununca hiç hissetmedim şimdiye kadar .
Soruyu bulamadım osebeple senden alıntı yapıyorum :) 1 ay oldu. Şuan haliyle hala sertlik var.6-12 ay arasında normal meme kıvamını alacağını düşünüyorum. Görüntü olarak yapay değil. Çünkü aynen bekarlık memelerime sahibim şuanİleride nasıl olur bilemem ama benim 1,5 ay oldu.Şu an bile yapay durmuyor .Dokununca hiç hissetmedim şimdiye kadar .
IzledimBeni de izler misin?
Benim 4.ay goruntu dogal sayilir,ama kasalti olmasina ragmen bariz ele geliyor,bende iyice yumusamasi icin sabirsizlaniyorum...Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Konu baya eski çok önceki yazıları okuyamadım.belki konuşulmuştur ama benim merak ettiğim estetik yaptıran arkadaşlar göğüsleriniz doğal duruyor mu? Bazi resimlerde çok yapay ve kalıp gibi gözüküyor sizin fikriniz nedir? Dokununca hissediliyor mi protez falan?
:)) bende kısa zamanda geçti o lıkır lıkır hissi sebebi ödemlerdir diye düşünüyorum .Lıkır lıkır yazinca arama motoruna bu mesaj cikti :)
Bende silikon yok 1. Haftam ama yürüdükçe benden de aynı his hissedilmeye başladı. Nedeni neymiş bilen var mi?
merhaba hoşgeldin :) ben 20 şubatta ameliyat oldum ilk zamanlar en çok şikayet edenlerde ilk ona girerdim herhalde. şimdi çok mutluyum gayet doğal bir görüntüye ulaştım arada biz buradayız diye kendilerini hatırlatıyor prıtezlerim ama olsun dolgusuz dantelli braletler giyebilmek çok güzelmiş. İyi ki olmuşum. İnşallah sorun çıkmaz bundan sonra da . Benim kasaltı oldu ama hiç ele gelmiyolar kalıp gibi bi görüntü şuanda bile yok birkaç ay sonra dahada doğal görünür diye umuyorum benim tek şikayetim sanki biraz küçük oldular bende 250 -225 cc protez var bi tık büyük olabilirdi belki ama bu halimlede memnunumMerhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Konu baya eski çok önceki yazıları okuyamadım.belki konuşulmuştur ama benim merak ettiğim estetik yaptıran arkadaşlar göğüsleriniz doğal duruyor mu? Bazi resimlerde çok yapay ve kalıp gibi gözüküyor sizin fikriniz nedir? Dokununca hissediliyor mi protez falan?
Kızlar benim bugün 6. Günüm birşey sormak istiyorum. Benim vücudumda ameliyat ertesinde hemen kaşıntılar ve kabartılar oldu. Halada ara ara oluyor. Ameliyat öncesindede senede 1-2 defa oluyordu ama şuan çok rahatsız edici boyutta. Bunu yaşıyan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?