Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben ameliyat öncesi birşey sorduğumda uzun uzun yazılsın saatlerce okuyun isterdim oyuzden ayrıntıci bir insan olarak ince detaylara da giriyorum :))) ben 1.56 52 kiloyum 350 CC yüksek profil çok iyi oldu senden kisayim düşün , evde tayt ve sporcu atletimi giyiyorum aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi çok sexi oldular :))) ben dolgun ve büyük sevdiğim için boyuma posuma çok iyi oldu , sende çektiğim acıya değsin diyorsan 350 CC altını isteme ki inşallah göğüs kafesin izin verir , bana göre her bayana yakışıyor dolgun göğüs , mesela eşimin kuzeni var tabi onun Allah tarafından büyük göğsü benim boyumda benden daha zayıf D cup takiyor çokta yakışıyor mesela bir küçük gogusle düşünemiyorum kızı değsin ve dolgun işte cebimin izin verdiği büyük boyu takın de zaten Dr ameliyat esnasında seni mutlu etmek için denicektir

İzledim canım.
Kremi Arnica montana diye arattığınızda görsellerde çıkıyor. Eczacınızda yoksa resmini gösterin getirtir
Yaa nasıl geçmiş izlerin maşallahh yaa sanki hiç çatlamamış gibi olmuş Acaba basenlerde işr yarar mı ki ? Sen bu kremi ameliyat sonrası mı sürmeye başladın. ?

Yaa nasıl geçmiş izlerin maşallahh yaa sanki hiç çatlamamış gibi olmuş Acaba basnlerde işr yarar mı ki ? Sen bu kremi ameliyat sonrası mı sürmeye başladın. ?
Evet ameliyatın ertesi günü başladım. Basenlere henüz başlamadım. İstersen beklemede kal. Ben kullanayım. Zaten göpüslerdeki etkiyi gösterirse 15 günde gözle görülür bir fark olması lazım

Ben de bunu buldum aratınca ama morluk kremi diyor diye emin olamamıştım.
Normal vücut kremi gibi çatlak olan bölgeye sürüyorsun ve etki ediyor di mi? Ne kadar zamanda fark gördün?
Sende bekle istersen ben basenlere kullanıp farkı gördüğümde tekrar söyleyeyim sizlere.

Evet ameliyatın ertesi günü başladım. Basenlere henüz başlamadım. İstersen beklemede kal. Ben kullanayım. Zaten göpüslerdeki etkiyi gösterirse 15 günde gözle görülür bir fark olması lazım
Tamam canım dr a bi sorayım. Senden de haber bekliyorum takipteyim canım. Gelişmeleri yazarsın

Sende bekle istersen ben basenlere kullanıp farkı gördüğümde tekrar söyleyeyim sizlere.

Sonucu paylaşırsan çok sevinirim :) bu ara göğüslere odaklıyım ama çatlaklar da bir sonraki hedefimdi; iyi oldu bu :)
Taa çocukluktan gelen izlere hiçbir şeyin etkisi yok deniyor ama teknoloji de gelişiyor belli olmaz :)

Aynen yaa arkadaşımda 300 cc den aşağı taktırma diyor. Kendisine dedim bugün hocam siz 200 cc 350 cc arası istedniz ama ben 300 cc den aşağı istemiyorum dedim oda ben hepsini denicem ameliyat günü tekrar konuşalım dedi bende tamam dedim. Ayyy bende korku yokta heyecan var yaa

Aynen öyle mesela contratubexi 1,5 yıllık sezaryen dikişime kullanmaya başladım. Oda fark etmeye başladı. Memiklerle ilgilenirken onlarında toparlanması şahane bir duygu. Aslında contratubex çatlaklarada iyi geliyormuş

Doktor o an deneyerek karar veriyor. Biz 250 en fazla 275 cc de karar kılmıştık ama göğüs kafesim 300 cc kabul etmiş

İyi geceler kızlar. Görüşmek üzere. Kremi basenlere kullanıp size bilgi vericem. Albümüme eklediğim resmi izlerseniz oraya yazmam daha kolay olur. Takip açısından

Doktor o an deneyerek karar veriyor. Biz 250 en fazla 275 cc de karar kılmıştık ama göğüs kafesim 300 cc kabul etmiş
Bende belirticem 300 cc den aşağı olmasın diye inşallah mutlu olacağım bi sonuç olur. Senin vücut ölcün nasıl canım boy kilo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…