- 10 Haziran 2011
- 163
- 43
- 298
İyi geceler kızlar. Görüşmek üzere. Kremi basenlere kullanıp size bilgi vericem. Albümüme eklediğim resmi izlerseniz oraya yazmam daha kolay olur. Takip açısından
Banada dememişti zaten ama burda araştırınca nasıl birşey olduğunu gördüm. Bendekide zaten takılanlara çok benziyor korse gibi. Ameliyat sonrası taktık tam oldu o yüzden medicali almadım.Canım normal sporcu sütyeni oluyor muymuş ya ? Bana sütyen için bişey demedi acaba ameliyattan sonra mı isteyecek ki ? Off son 2 gün
Cnm sen ultrason çektirmedinmi? Sadece kan tahlili yapılarakmı sana ameliyat günü verildi?Bende belirticem 300 cc den aşağı olmasın diye inşallah mutlu olacağım bi sonuç olur. Senin vücut ölcün nasıl canım boy kilo ?
Doktor o an deneyerek karar veriyor. Biz 250 en fazla 275 cc de karar kılmıştık ama göğüs kafesim 300 cc kabul etmiş
Benim 1,64 boy 51 kiloyum. Banada ilk muayenede 275-300 arası olur dedi. Ben çok büyük istemiyorum demiştim. Ama sonraki görüşmede yaptırdığıma değsin dolgun olsun dedim deniycem hangisi güzel olursa dedi 325 takıldı. Memnunum.Banada dememişti zaten ama burda araştırınca nasıl birşey olduğunu gördüm. Bendekide zaten takılanlara çok benziyor korse gibi. Ameliyat sonrası taktık tam oldu o yüzden medicali almadım.
Cnm sen ultrason çektirmedinmi? Sadece kan tahlili yapılarakmı sana ameliyat günü verildi?
Canım bana sadece kan tahlili vermişti normal ameliyat tarihim Nisan daydı o zaman yaptırdım sonra ameliyatı 21 Mayıs a aldık bide anestezici görmüştü o zaman o kadar. Bugün gittiğimde sadece kan tahlili verdim ölçü alındı o kadar başka birşey istemedi. Acaba ultrason damı çekilmesi gerekiyordu ya hiç demediBenim 1,64 boy 51 kiloyum. Banada ilk muayenede 275-300 arası olur dedi. Ben çok büyük istemiyorum demiştim. Ama sonraki görüşmede yaptırdığıma değsin dolgun olsun dedim deniycem hangisi güzel olursa dedi 325 takıldı. Memnunum.
Silikonu kendin mi aldın fiyat ne kadar ödedin?Aynen yaa arkadaşımda 300 cc den aşağı taktırma diyor. Kendisine dedim bugün hocam siz 200 cc 350 cc arası istedniz ama ben 300 cc den aşağı istemiyorum dedim oda ben hepsini denicem ameliyat günü tekrar konuşalım dedi bende tamam dedim. Ayyy bende korku yokta heyecan var yaa
Mrhb izler misini,zKızlar 22. Gün fotosu ekledim
Mrhb izler misinizHerkesin iyileşme süreci farkli. Daha cok yenisin. Hersey düzelecek inşallah. Kendinize iyi bakın dikkat edin agir kaldırmayın. Ev işlerinde bikac ay zorlamayin.
8. Ayim ve hamama gittim kızlar oructan önce. Hic farkedilmedim bile. Ilk gunlere göre o kadar dogallasiyor ki. Orda gözüm hep göguslere takildi. Kendimle kiyasladim sanki.iyi ki olmusum bu ameliyatı. Insallah sorunsuz kullanabilmek nasip olsun herkese. Bundan once ne hamama gitmek istiyordum ne havuza ne tatile. Dünyam değişti
İzledim cnm. Hevesini kırmak yada seni korkutmak istemem ama mesela benim ilk ameliyata karar verip tamam dediğim zaman kan ve ultrason istedi. Şubat ayında. Ultrasonda kitle çıktı genel cerrah bakıp onay versin yapalım dedi oda onay vermedi incelenmeli dedi. 3 aydır mamıgrafi emar biyopsi hepsini yaptırdım sonuç temiz çıktı öyle yaptılar. Bi sor istersen sende. Allah korusun tabi ama için rahat eder.Canım bana sadece kan tahlili vermişti normal ameliyat tarihim Nisan daydı o zaman yaptırdım sonra ameliyatı 21 Mayıs a aldık bide anestezici görmüştü o zaman o kadar. Bugün gittiğimde sadece kan tahlili verdim ölçü alındı o kadar başka birşey istemedi. Acaba ultrason damı çekilmesi gerekiyordu ya hiç demediSütyendende bahsetmedi ama ben meraktan sordum medikale 200₺ duyunca dedim noluyor ? Ben o kadar fiyata la senzadan alıyorum. 12 cm göğüs çapım 350cc ye kadar alır dedi bende çok abartılı olmasın dedim ama dolgun istiyorum dedim. Denicez dedi işte çıkarken de dedim 300cc den aşağı istemiyorum dedim o gün yine konuşalım dedi öyle kaldı. Ama dicem tekrardan pazartesi. Beni izlermisin merak ettim canım 325 cc nasıl duruyor sende hemen hemen aynı ölçülerdeyiz.
Çok teşekkür ederim canım ama artık sorsamda bişeyyy değişmez pazartesi sabah 7:30 da ameliyatım varİzledim cnm. Hevesini kırmak yada seni korkutmak istemem ama mesela benim ilk ameliyata karar verip tamam dediğim zaman kan ve ultrason istedi. Şubat ayında. Ultrasonda kitle çıktı genel cerrah bakıp onay versin yapalım dedi oda onay vermedi incelenmeli dedi. 3 aydır mamıgrafi emar biyopsi hepsini yaptırdım sonuç temiz çıktı öyle yaptılar. Bi sor istersen sende. Allah korusun tabi ama için rahat eder.
Evet silikonu kendim aldım. Şuan yuvarlak profil mentor 4bin ₺ ama ben öncesinde konuşmuştum geçen ay ameliyat olacağım için 3.500 ₺ ödedim. Damla profil de 5bin ₺ olmuş.Silikonu kendin mi aldın fiyat ne kadar ödedin?
Hangi şehirdesin sen. Ben istanbulda tam yarı fiyatına aldım mentor yuvarlah hıgh profile.Evet silikonu kendim aldım. Şuan yuvarlak profil mentor 4bin ₺ ama ben öncesinde konuşmuştum geçen ay ameliyat olacağım için 3.500 ₺ ödedim. Damla profil de 5bin ₺ olmuş.
Bayanlar hatırlarsınız belki 2 küçük bebişim var bayramdan sonra olmaya karar vermiştim..bi sorun var eşimi ikna edemiyorum.ben hiç memnun deilim halinden hem 2 doğum hemde uç çöküklügü olduğu için o ise küçük beğendiğini belirtiyor..eşiyle var mı böyle sorun yaşayıp sonrasında memnun olan yardım edin banada
1,68 62 kilo ameliyata girdim. Şuan 65 kiloyum.Acilinden diyet yapmam lazımnormal kilom 57
Antalya sen çok iyi almışsın o zaman yaaHangi şehirdesin sen. Ben istanbulda tam yarı fiyatına aldım mentor yuvarlah hıgh profile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?