Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar. Görüşmek üzere. Kremi basenlere kullanıp size bilgi vericem. Albümüme eklediğim resmi izlerseniz oraya yazmam daha kolay olur. Takip açısından

Benim fotoğrafım yok, o yüzden takip isteği yollamadım. Sözüne güvenicem, iyi geldi dersen iyi gelmiştir :)

Canım normal sporcu sütyeni oluyor muymuş ya ? Bana sütyen için bişey demedi acaba ameliyattan sonra mı isteyecek ki ? Off son 2 gün
Banada dememişti zaten ama burda araştırınca nasıl birşey olduğunu gördüm. Bendekide zaten takılanlara çok benziyor korse gibi. Ameliyat sonrası taktık tam oldu o yüzden medicali almadım.
Bende belirticem 300 cc den aşağı olmasın diye inşallah mutlu olacağım bi sonuç olur. Senin vücut ölcün nasıl canım boy kilo ?
Cnm sen ultrason çektirmedinmi? Sadece kan tahlili yapılarakmı sana ameliyat günü verildi?

Doktor o an deneyerek karar veriyor. Biz 250 en fazla 275 cc de karar kılmıştık ama göğüs kafesim 300 cc kabul etmiş

Bu ebat olayı bende hiç öyle sürprizli olmadı, ama hep duyuyorum "300 diye girdim 350 takıldı", "400 diye girdim 300 sığmış" falan diye.

Ben şu ebat kullanabilir miyiz dedim, olur dedi, çat diye onu taktılar çıktım Sürprizsiz

Benim 1,64 boy 51 kiloyum. Banada ilk muayenede 275-300 arası olur dedi. Ben çok büyük istemiyorum demiştim. Ama sonraki görüşmede yaptırdığıma değsin dolgun olsun dedim deniycem hangisi güzel olursa dedi 325 takıldı. Memnunum.

Canım bana sadece kan tahlili vermişti normal ameliyat tarihim Nisan daydı o zaman yaptırdım sonra ameliyatı 21 Mayıs a aldık bide anestezici görmüştü o zaman o kadar. Bugün gittiğimde sadece kan tahlili verdim ölçü alındı o kadar başka birşey istemedi. Acaba ultrason damı çekilmesi gerekiyordu ya hiç demedi Sütyendende bahsetmedi ama ben meraktan sordum medikale 200₺ duyunca dedim noluyor ? Ben o kadar fiyata la senzadan alıyorum. 12 cm göğüs çapım 350cc ye kadar alır dedi bende çok abartılı olmasın dedim ama dolgun istiyorum dedim. Denicez dedi işte çıkarken de dedim 300cc den aşağı istemiyorum dedim o gün yine konuşalım dedi öyle kaldı. Ama dicem tekrardan pazartesi. Beni izlermisin merak ettim canım 325 cc nasıl duruyor sende hemen hemen aynı ölçülerdeyiz.

Silikonu kendin mi aldın fiyat ne kadar ödedin?

Mrhb izler misiniz

Bayanlar hatırlarsınız belki 2 küçük bebişim var bayramdan sonra olmaya karar vermiştim..bi sorun var eşimi ikna edemiyorum.ben hiç memnun deilim halinden hem 2 doğum hemde uç çöküklügü olduğu için o ise küçük beğendiğini belirtiyor..eşiyle var mı böyle sorun yaşayıp sonrasında memnun olan yardım edin banada

İzledim cnm. Hevesini kırmak yada seni korkutmak istemem ama mesela benim ilk ameliyata karar verip tamam dediğim zaman kan ve ultrason istedi. Şubat ayında. Ultrasonda kitle çıktı genel cerrah bakıp onay versin yapalım dedi oda onay vermedi incelenmeli dedi. 3 aydır mamıgrafi emar biyopsi hepsini yaptırdım sonuç temiz çıktı öyle yaptılar. Bi sor istersen sende. Allah korusun tabi ama için rahat eder.

Ultrasonu bence ameliyat öncesi istenmese bile kendi sağlığınız ve içinizin rahat etmesi için yaptırın. Benden istenmedi öyle bir şey ama zaten çektirmiştim.
Ameliyat sonrası sütyenine de 250 lira ödedim; bugüne kadarki en pahalı ve en çirkin sütyenim

Çok teşekkür ederim canım ama artık sorsamda bişeyyy değişmez pazartesi sabah 7:30 da ameliyatım var

Silikonu kendin mi aldın fiyat ne kadar ödedin?
Evet silikonu kendim aldım. Şuan yuvarlak profil mentor 4bin ₺ ama ben öncesinde konuşmuştum geçen ay ameliyat olacağım için 3.500 ₺ ödedim. Damla profil de 5bin ₺ olmuş.

Evet silikonu kendim aldım. Şuan yuvarlak profil mentor 4bin ₺ ama ben öncesinde konuşmuştum geçen ay ameliyat olacağım için 3.500 ₺ ödedim. Damla profil de 5bin ₺ olmuş.
Hangi şehirdesin sen. Ben istanbulda tam yarı fiyatına aldım mentor yuvarlah hıgh profile.

Cnm seni çok iyi anlıyorum eşimi ikna etmem tam 3 yılımı aldı, eşim asla diyordu inan bana benim eşim kadar bu konularda katı olanı görmedim ben ikna ettigsem sende edersin asla vazgeçme biraz zamana ihtiyacınız var sanırım , tam eşim ikna oldu ameliyat günü aldım o ay hamile kaldım yine vazgecmedim çocuğumu dogurdum emzik donemimi bekledim hemde fazlasıyla 3 yıl emzirdim kendi guzelligim için anne sütünden kesemedim ama gel bana sor bu bekleme donemimi , geçen yaz kestim yine eşime bıd bıd landim baktiki ben vazgecmiyorum ikna oldu dile kolay 7 yıl sabır ettim , hiç kimse anlamasın diyede iki ameliyat aynı anda oldum ailelerimizden kimse anlamadı laf tan sözden nefret eder bende bu konuda hassas davrandım 2 kuzenim hariç kimse bilmiyor şuanda büyüklüğünden dolayı sadece kıyafet krizi yaşıyoruz okadar alışacak tabiki onun dışında çok çok memnun dile getirmesede ben anlıyorum evde sutyensiz sporcu atlet ile dolaşıyorum çocuklar olmadığında mutlaka dokunmadan duramıyor :))) oyuzden lütfen vazgeçme mutsuzluğunu dile getir dokundurma onlarla mutsuz olduğunu dile getir en sonunda ikna olacaktır şimdiden Allah kolaylık versin

Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım istanbulda önerbileceginiz dr varmı acaba bugün bariş keklike yazım 10 bin tl dedi bana rakamlar cok yüksek geldi birde yarısını yada kredi kartı ile taksit yaptımak mümkünmüdür acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…