Evet silikonu kendim aldım. Şuan yuvarlak profil mentor 4bin ₺ ama ben öncesinde konuşmuştum geçen ay ameliyat olacağım için 3.500 ₺ ödedim. Damla profil de 5bin ₺ olmuş.
merhaba bezmialemde oldum 16 gün önce çokda memnunum. Slikonu peşin alıyorlar ama ameliyat parasını 9 taksit yapıyorlar. Fiyatta toplamda 6,5-7,5 arası. Tavsiye ederim.Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım istanbulda önerbileceginiz dr varmı acaba bugün bariş keklike yazım 10 bin tl dedi bana rakamlar cok yüksek geldi birde yarısını yada kredi kartı ile taksit yaptımak mümkünmüdür acaba?
Ben esime soylemistim o da gerek yok demisti. O is seyahatindeyken ben ameliyat oldum. Bir iki soylendi e sonra hoşuna gitti tabi.Bayanlar hatırlarsınız belki 2 küçük bebişim var bayramdan sonra olmaya karar vermiştim..bi sorun var eşimi ikna edemiyorum.ben hiç memnun deilim halinden hem 2 doğum hemde uç çöküklügü olduğu için o ise küçük beğendiğini belirtiyor..eşiyle var mı böyle sorun yaşayıp sonrasında memnun olan yardım edin banada
Stresten de olabilir . Bir de ben regl ikinci gunumde oldum ameliyati. Kafana takma lütfen. Cok sorunsuz geçecek. Emin ol bunaKızlar yaa bişey sorucam. Şimdi banyoya girdim adet dönemim bitmişti geçen hafta bugün kahverengi leke gelmiş pazartesi ameliyatım var. Annem stresten olabilir dedi varmı böyle bişey yaşayan yaa
Ben de icim rahat etsin diye cektirdim. 7 tane fibrokistik çıktıUltrasonu bence ameliyat öncesi istenmese bile kendi sağlığınız ve içinizin rahat etmesi için yaptırın. Benden istenmedi öyle bir şey ama zaten çektirmiştim.
Ameliyat sonrası sütyenine de 250 lira ödedim; bugüne kadarki en pahalı ve en çirkin sütyenim
Offf offff alın benden de o kadar ya ;(Canım ameliyat sonrası kilo cok zor veriliyor
16 martta ameliyat oldum şuan 54 kg olmuşum o kadar yürüyorum ama gitmiyor
Kızlar yaa bişey sorucam. Şimdi banyoya girdim adet dönemim bitmişti geçen hafta bugün kahverengi leke gelmiş pazartesi ameliyatım var. Annem stresten olabilir dedi varmı böyle bişey yaşayan yaa
Istanbulda fiyatlar 10 000 den basliyor gibi bir sey. Benimde olmadan once gittigim rakamlar 10 12 14 bindi. Nakit fiyatlarMerhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım istanbulda önerbileceginiz dr varmı acaba bugün bariş keklike yazım 10 bin tl dedi bana rakamlar cok yüksek geldi birde yarısını yada kredi kartı ile taksit yaptımak mümkünmüdür acaba?
Taksit yokmu hic ya bu fiyatlar lar cok yüksekIstanbulda fiyatlar 10 000 den basliyor gibi bir sey. Benimde olmadan once gittigim rakamlar 10 12 14 bindi. Nakit fiyatlar
4 gun tek basina kalkamiyorsun. Sonrasi hizli bir iyilesme sureci. Biraz agri ama dayanilmayacak kadar degil. Sonrasi muthis bir ozguven ve keyif. Büyütülecek bir sey yok . Pozitif ol.İyileşme süresi nasıl oluyor arkadaşlar bu ameliyatın?
Siz ameliyat oldunuz mu olduysanız kime ve fiyat nedirIstanbulda fiyatlar 10 000 den basliyor gibi bir sey. Benimde olmadan once gittigim rakamlar 10 12 14 bindi. Nakit fiyatlar
Ben motiva cipli protez taktirdim 335 cc . 18 000 6 taksit demisti. Iki kisi ayni gun olduk 14000 nakite indi. Zorlarsan 10 0000 i de 6 ya bolerler benceTaksit yokmu hic ya bu fiyatlar lar cok yüksek
Mete Aksu doktorum. 14 000 ödedim .Siz ameliyat oldunuz mu olduysanız kime ve fiyat nedir
Ayy nasıl kötü oldum yaa varya bi sorun olmasın nolur yaCnm annen doğru söylemiş stres ten olabilir eğer evli olsaydın bu durumu farklı yorumlardim ama imkansız , oyuzden kafana takma sakin ol lütfen
İnşallah deniz inanır mısın senin bu motive halin hep aklımda biliyor musun. Hep aklıma geliyorsun diyorum ki çok güzel olucak herşey iyi ki varsınızStresten de olabilir . Bir de ben regl ikinci gunumde oldum ameliyati. Kafana takma lütfen. Cok sorunsuz geçecek. Emin ol buna
2 ay olacak ameliyat olaliMete Aksu doktorum. 14 000 ödedim .
Aynen öyle canim herşey çok güzel olacakAyy nasıl kötü oldum yaa varya bi sorun olmasın nolur ya
İnşallah deniz inanır mısın senin bu motive halin hep aklımda biliyor musun. Hep aklıma geliyorsun diyorum ki çok güzel olucak herşey iyi ki varsınız
Amin canım inşallahAynen öyle canim herşey çok güzel olacak
Offf offff alın benden de o kadar ya ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?