Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet silikonu kendim aldım. Şuan yuvarlak profil mentor 4bin ₺ ama ben öncesinde konuşmuştum geçen ay ameliyat olacağım için 3.500 ₺ ödedim. Damla profil de 5bin ₺ olmuş.

merhaba bezmialemde oldum 16 gün önce çokda memnunum. Slikonu peşin alıyorlar ama ameliyat parasını 9 taksit yapıyorlar. Fiyatta toplamda 6,5-7,5 arası. Tavsiye ederim.

Kızlar yaa bişey sorucam. Şimdi banyoya girdim adet dönemim bitmişti geçen hafta bugün kahverengi leke gelmiş pazartesi ameliyatım var. Annem stresten olabilir dedi varmı böyle bişey yaşayan yaa

Ben esime soylemistim o da gerek yok demisti. O is seyahatindeyken ben ameliyat oldum. Bir iki soylendi e sonra hoşuna gitti tabi.
Eşiniz mulayim bir adamsa yani kavga vs çıkarmazsa yaptirin bence. Sizin bedeniniz sizin karariniz. Ben "senin hosuna gidebilir ama ben kendimi aynada begenmiyorum" demistim

Kızlar yaa bişey sorucam. Şimdi banyoya girdim adet dönemim bitmişti geçen hafta bugün kahverengi leke gelmiş pazartesi ameliyatım var. Annem stresten olabilir dedi varmı böyle bişey yaşayan yaa
Stresten de olabilir . Bir de ben regl ikinci gunumde oldum ameliyati. Kafana takma lütfen. Cok sorunsuz geçecek. Emin ol buna

Ben de icim rahat etsin diye cektirdim. 7 tane fibrokistik çıktı

Cnm annen doğru söylemiş stres ten olabilir eğer evli olsaydın bu durumu farklı yorumlardim ama imkansız , oyuzden kafana takma sakin ol lütfen

Istanbulda fiyatlar 10 000 den basliyor gibi bir sey. Benimde olmadan once gittigim rakamlar 10 12 14 bindi. Nakit fiyatlar

Cnm annen doğru söylemiş stres ten olabilir eğer evli olsaydın bu durumu farklı yorumlardim ama imkansız , oyuzden kafana takma sakin ol lütfen
Ayy nasıl kötü oldum yaa varya bi sorun olmasın nolur ya Adetim de bu ay çok değişikti antibiyotik kullanmıştım o yüzden baya sürdü yani
Stresten de olabilir . Bir de ben regl ikinci gunumde oldum ameliyati. Kafana takma lütfen. Cok sorunsuz geçecek. Emin ol buna
İnşallah deniz inanır mısın senin bu motive halin hep aklımda biliyor musun. Hep aklıma geliyorsun diyorum ki çok güzel olucak herşey iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…