Alyam2021 cok geçmiş olsun canim. Ameliyatta giydirselerdi o kadar zorlanmazdin. Inan onu cikarsan daha çok ağrı yapiyor. Ödemler indikce bollasmaya basliyor, takip cikarmakta hic zorlamayacaksın.
Yastikla bol bol sağa sola destekle rahat edersin.
Direnlere takilma, herşey mutluluğumuz icin... oda nazar boncugu olsun.
Memisler şu an fazla serttir. Zamanla yumusayip daha da güzel olacaklar. Kendi memen gibi
Ilk baslarda bende senin gibi hissediyordum. Füze gibi dik ve tas gibi serttii. Surekli bir agirlik alisamicam diye cok korkmustum. 15 günden sonra duzelmeye basladi. 2.ayim bitti şu an masallah yumusacik, hic ameliyat olmamış gibiyim. Az sabir canim. Sonrası cok güzel oluyor.Masal2012 gerçekten kendi göğsün gibi hissediyormusun zamanla!Ben de olalı 8 gün oldu füze gibiler ne zaman yumuşacak normale dönücem diye kara kara düşünüyorum. (
Canım sen hangi hastanede ne kadara oldun acaba?Ilk baslarda bende senin gibi hissediyordum. Füze gibi dik ve tas gibi serttii. Surekli bir agirlik alisamicam diye cok korkmustum. 15 günden sonra duzelmeye basladi. 2.ayim bitti şu an masallah yumusacik, hic ameliyat olmamış gibiyim. Az sabir canim. Sonrası cok güzel oluyor.
Merhaba bende esabil Eker’e meme büyütme olmak istiyorum ama şuan o kadar bütçem yok fiyatlar neye göre değişiyor bilginiz var mı acaba?Ben ocskta oldum fiystlat değişiyor 6500 civarı.
9000 tl. Izmir ekol hastanesi. Fatih Uygur'a oldum. (Simdi hocam özel klinik açtı kendine)Canım sen hangi hastanede ne kadara oldun acaba?
Ilk baslarda bende senin gibi hissediyordum. Füze gibi dik ve tas gibi serttii. Surekli bir agirlik alisamicam diye cok korkmustum. 15 günden sonra duzelmeye basladi. 2.ayim bitti şu an masallah yumusacik, hic ameliyat olmamış gibiyim. Az sabir canim. Sonrası cok güzel oluyor.
Dolara göre değişiyor canım dolar şimdi uçtu fşyatlar artmıştır.Merhaba bende esabil Eker’e meme büyütme olmak istiyorum ama şuan o kadar bütçem yok fiyatlar neye göre değişiyor bilginiz var mı acaba?
Geçmiş olsun canım tekrar.Eve döndük şükür...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, okadar haklıymışsınızki, direnler çıktı ve çıkarttığı gibi sanki bebek gibi rahatlamış hissettim meğerse sütyenin sıkılığı direnleri bastırdığı için okadar canım yanıyomuş, dünyalar benim oldu oh dedim. Şimdi sadece baskı hissi var ama gayet rahat hareket ediyorum ve işlerimi bile görüyorum fazla zorlamadan. Zamanla daha iyi olucamı bilmek daha rahat geçmesini sağlıycak günlerin.
Teşekkür ederim .Geçmiş olsun canım tekrar.
Teşekkür ederim .
Bişey sorabilirmiyim ben sütyeni kendim açmaya korkuyorum açarsam kapatamam diye, acaba siz kaçıncı günde açtınız ,Dr perşembe gel pansumanı çıkartalım dedi. Dikişler kendi eriycek dedi sonra duş alabilirsin dedi krem vermiş onu sürersin dedi. Masaja başlama gününe sonra karar veririz dedi. Ben şimdi üst bantları açıp görebiliyorum ama ön fermuarı açıpta çıplak halini görmeyide istiyorum açıkçası ama cesaretim yok kapatamıycam çünkü. Sizler nasıl yaptınız bu işi .Açsam zararlımıki.
Kızlar bugün mağaza mağaza dolaşıp sütyen mayo denedim sonra atıcam resimleri sizde görürsünüz
Pentideki kız göğsümü ölçtü 70 cm 90 cm sen 75D sin dedi vücudun zayıf göğsün çok büyük dedi moralim bozuldu yine zaten büyüklüğüne alışamadım sizce bu göğüs ölçüsü nasıl kızlar aranızda benim gibi olan var mı ?
Önceden yoktu büyütüp göstermeye çalışıyordum şimdi var küçültüp saklamaya çalışacam galiba :)
Mayo aldım birde büyüklüğünü saklayınca 2 rengini aldım bu yaz mayo giyinecem gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?