Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bandajlar çıktı sabah, sütyeni zorlada olsa giydirdi ama cnm çok yanıyo hala, aşırı sıkı sütyen ya
Yeni fotoları koydum yorumlarsanız sevinirim .Foto çektimde öyle gördüm memişlerimi yoksa daha aynada bakma şansım olmadı, bu sütyeni hayatta kendim çıkaramam ben ,çıkarsamda geri takamam yandım valla, dr bile zor kapattı ön kopça ve fermuarı
Direnlerim yarın çıkıcakmış onada ayrıca moralim bozuldu zaten oyy oyy...

Alyam2021 cok geçmiş olsun canim. Ameliyatta giydirselerdi o kadar zorlanmazdin. Inan onu cikarsan daha çok ağrı yapiyor. Ödemler indikce bollasmaya basliyor, takip cikarmakta hic zorlamayacaksın.
Yastikla bol bol sağa sola destekle rahat edersin.
Direnlere takilma, herşey mutluluğumuz icin... oda nazar boncugu olsun.
Memisler şu an fazla serttir. Zamanla yumusayip daha da güzel olacaklar. Kendi memen gibi

Masal2012 gerçekten kendi göğsün gibi hissediyormusun zamanla!Ben de olalı 8 gün oldu füze gibiler ne zaman yumuşacak normale dönücem diye kara kara düşünüyorum.(

Masal2012 gerçekten kendi göğsün gibi hissediyormusun zamanla!Ben de olalı 8 gün oldu füze gibiler ne zaman yumuşacak normale dönücem diye kara kara düşünüyorum.(
Ilk baslarda bende senin gibi hissediyordum. Füze gibi dik ve tas gibi serttii. Surekli bir agirlik alisamicam diye cok korkmustum. 15 günden sonra duzelmeye basladi. 2.ayim bitti şu an masallah yumusacik, hic ameliyat olmamış gibiyim. Az sabir canim. Sonrası cok güzel oluyor.

Canım sen hangi hastanede ne kadara oldun acaba?

Merhaba kızlar, operasyonumun üstünden bir yıl geçti, ve büyüklüğü beni en basından beri tatmin etmiyor. Bu durumu yasayan var mı aranızda? Bir de şunu sormak istiyorum 6 ay kontrolü ve 1 yıl kontrolleri mutlaka yapılmalı mıdır, çünkü doktor bey 6 ay kontrolü yapmazmış, bir yıl kontrolümü zor yaptırıcam. Sizlerin nasıl oldu?

merhaba, beni izler misiniz?

Eve döndük şükür...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, okadar haklıymışsınızki, direnler çıktı ve çıkarttığı gibi sanki bebek gibi rahatlamış hissettim meğerse sütyenin sıkılığı direnleri bastırdığı için okadar canım yanıyomuş, dünyalar benim oldu oh dedim. Şimdi sadece baskı hissi var ama gayet rahat hareket ediyorum ve işlerimi bile görüyorum fazla zorlamadan. Zamanla daha iyi olucamı bilmek daha rahat geçmesini sağlıycak günlerin.

Geçmiş olsun canım tekrar.

Geçmiş olsun canım tekrar.
Teşekkür ederim .

Bişey sorabilirmiyim ben sütyeni kendim açmaya korkuyorum açarsam kapatamam diye, acaba siz kaçıncı günde açtınız ,Dr perşembe gel pansumanı çıkartalım dedi. Dikişler kendi eriycek dedi sonra duş alabilirsin dedi krem vermiş onu sürersin dedi. Masaja başlama gününe sonra karar veririz dedi. Ben şimdi üst bantları açıp görebiliyorum ama ön fermuarı açıpta çıplak halini görmeyide istiyorum açıkçası ama cesaretim yok kapatamıycam çünkü. Sizler nasıl yaptınız bu işi .Açsam zararlımıki.

Benim 4-5 gün tamamen sargılı kaldı; 5. gün sütyen giydirilirken gördüm :)
İnsan merak ediyor ama ilk gördüğün hali pek bir şeye benzemiyor zaten, aşırı şişmişti, kocaman olmuş bunlar napıcam ben bunlarla dedim Sütyeni de zor açıp kapatıyodum. Alıştım şimdi 20 gün oldu biraz normalleşmeye başladılar :)

Kızlar bugün mağaza mağaza dolaşıp sütyen mayo denedim sonra atıcam resimleri sizde görürsünüz
Pentideki kız göğsümü ölçtü 70 cm 90 cm sen 75D sin dedi vücudun zayıf göğsün çok büyük dedi moralim bozuldu yine zaten büyüklüğüne alışamadım sizce bu göğüs ölçüsü nasıl kızlar aranızda benim gibi olan var mı ?
Önceden yoktu büyütüp göstermeye çalışıyordum şimdi var küçültüp saklamaya çalışacam galiba :)
Mayo aldım birde büyüklüğünü saklayınca 2 rengini aldım bu yaz mayo giyinecem gibi duruyor

Benim 71-87; pentide 75b sin dedi ölçen kız, ama deneyince küçük geldi. Bence onların demesiyle alma sakın, bi üst ve bi alt bedenleri de dene mutlaka. 75d olabilirsin söylediğin ölçülerle, ama hiç de kötü, aşırı büyük bir beden değil bence, dolgun göğüs sadece.
Kalça genişliğin ve boyun da önemli bir de bu ebatta bir göğsün sendeki duruşunda. Kalçan darsa üst bedenin büyük duruyor olabilir, ama kalçan da 90 civarıysa, zaten dengeli duruyordur.
Şu an albümünü göremiyorum, izlemeden çıkmışsın sanırım ama daha önce bakmıştım albümüne, gayet iyi görünüyordu. Bence dert etme kendine boşuna, o kadar külfetini çektin ameliyatın güzelliğini yaşa artık.

Bende merak ettim ölçümü aldım
Göğüs altım 78di şimdi 75 ama sütyen malum baya sıkıyo o kısmı neyse üst tarafı ölçtüm sütyenli 92 cm, ya sütyen okadar sıkıki şimdi bile 92yse bu sütyensiz kaç cm oldu çok merak ettim aboooo :/

Bide arkadaşlar 2sorum var başına gelenler cvblarsa çook sevinirim lütfen,
Benim 3.cü günüm ve öğlenden beri sol göğsümde durduk yere ara ara lıkır lıkır su sesi gibi his oluyo ,hani karnımız acıkınca bağırsak hareketi sesi hissederizya titreme şeklinde yada guruldama şeklinde işte o titreşimli su akıyo gibi bi his oluyo göğsümde sol üst bölgemde ,

2.ci sorumda şu ,perşembeden beri büyük wcye çıkamadım ben karnım okadar şiştiki anlatamam ,zayıf olduğum için bu daha belli etti kendini patlıcak gibi 7aylık hamile gibi şişti. Çokta rahatsızlık oluyo .Nasıl düzelir bu
Lütfen 2sorumada acil cvb alabilirmiyim aktif olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…