Bende merak ettim ölçümü aldım
Göğüs altım 78di şimdi 75 ama sütyen malum baya sıkıyo o kısmı neyse üst tarafı ölçtüm sütyenli 92 cm, ya sütyen okadar sıkıki şimdi bile 92yse bu sütyensiz kaç cm oldu çok merak ettim aboooo :/
Bide arkadaşlar 2sorum var başına gelenler cvblarsa çook sevinirim lütfen,
Benim 3.cü günüm ve öğlenden beri sol göğsümde durduk yere ara ara lıkır lıkır su sesi gibi his oluyo ,hani karnımız acıkınca bağırsak hareketi sesi hissederizya titreme şeklinde yada guruldama şeklinde işte o titreşimli su akıyo gibi bi his oluyo göğsümde sol üst bölgemde ,
2.ci zorunda şu ,perşembeden beri büyük wcye çıkamadım ben karnım okadar şiştiki anlatamam ,zayıf olduğum için bu daha belli etti kendini patlıcak gibi 7aylık hamile gibi şişti. Çokta rahatsızlık oluyo .Nasıl düzelir bu
Lütfen 2sorumada acil cvb alabilirmiyim aktif olanlardan
Sağol cnm evet ameliyattan önceki dönemde burda biri yazmıştı su sesiyle ilgili sorununu, ama tabi çokta gelen cvbları takip edememiştim .Su sesi bende olmadı ama forumda daha önce birisi yazmıştı, olabiliyor yani normal.
Tuvalet sorunu da çok normal; bende daha da uzun sürdü hatta. Verilen ağrı kesicilerden ilaçlardan falan oluyormuş. Çok rahatsız ediyorsa doktora da danışarak eczaneden ilaç alabilirsin ama kayısı falan yiyerek doğal takılırsan daha iyi olur bence. Çünkü zaten bir sürü ilaç aldık bu dönemde, bi de onun için almasan daha iyi olur.
Canım bu endişe edecek veya tuhaf duracak bir boyut değil, mağaza görevlisinin yorumu seni kaygılandırmasın. Ama bir müddet alışıncaya kadar saklama ihtiyacı gerektiriyormuş gibi hissetmeye devam edeceksin. Bu operasyon sonrası herkeste olur :)Kızlar bugün mağaza mağaza dolaşıp sütyen mayo denedim sonra atıcam resimleri sizde görürsünüz
Pentideki kız göğsümü ölçtü 70 cm 90 cm sen 75D sin dedi vücudun zayıf göğsün çok büyük dedi moralim bozuldu yine zaten büyüklüğüne alışamadım sizce bu göğüs ölçüsü nasıl kızlar aranızda benim gibi olan var mı ?
Önceden yoktu büyütüp göstermeye çalışıyordum şimdi var küçültüp saklamaya çalışacam galiba :)
Mayo aldım birde büyüklüğünü saklayınca 2 rengini aldım bu yaz mayo giyinecem gibi duruyor
Kızlar bugün mağaza mağaza dolaşıp sütyen mayo denedim sonra atıcam resimleri sizde görürsünüz
Pentideki kız göğsümü ölçtü 70 cm 90 cm sen 75D sin dedi vücudun zayıf göğsün çok büyük dedi moralim bozuldu yine zaten büyüklüğüne alışamadım sizce bu göğüs ölçüsü nasıl kızlar aranızda benim gibi olan var mı ?
Önceden yoktu büyütüp göstermeye çalışıyordum şimdi var küçültüp saklamaya çalışacam galiba :)
Mayo aldım birde büyüklüğünü saklayınca 2 rengini aldım bu yaz mayo giyinecem gibi duruyor
Vücuduna göre hiçte büyük değil göğüslerin ,kıskanmış seni bence :))Kızlar bugün mağaza mağaza dolaşıp sütyen mayo denedim sonra atıcam resimleri sizde görürsünüz
Kesinlikle katılıyorumOnların söylediği boyutlara takılma sakın tatlım. Bana penti nin kalıpları hiç olmuyor mesela. Kabuk gibi kalıpları var. Hiç bi şekle girmiyor. Hiç aldırma bence. Ne sütyeni ne bikini leri hiç birinin kalıbı olmadı. Oysho da güzel modeller var. İmkanın varsa bal derim
Bu millet küçük meme olsa konuşur orta olsa konuşur büyük olsa konuşur :)Kızlar bugün mağaza mağaza dolaşıp sütyen mayo denedim sonra atıcam resimleri sizde görürsünüz
Beni izleyebilir misin canımSağol cnm evet ameliyattan önceki dönemde burda biri yazmıştı su sesiyle ilgili sorununu, ama tabi çokta gelen cvbları takip edememiştim .
Evet baya ilaç aldık onlar etkilemiş olabilir ozaman ,bi antibiyotik vermiş Dr isal yapar seni yanetki olarak demişti daha içmedim inşallah yanetkisini yaşarım diye düşünüyorum artık iyimi .Patlıycak gibiyim cidden .Kayısı iyi fikir yarın sabah denemeye başlıyım. Bende doğal yollar taraftarıyım ilaçla halletmek istemiyorum inşallah faydası olur çok sağol cvb için :)
Eve döndük şükür...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, okadar haklıymışsınızki, direnler çıktı ve çıkarttığı gibi sanki bebek gibi rahatlamış hissettim meğerse sütyenin sıkılığı direnleri bastırdığı için okadar canım yanıyomuş, dünyalar benim oldu oh dedim. Şimdi sadece baskı hissi var ama gayet rahat hareket ediyorum ve işlerimi bile görüyorum fazla zorlamadan. Zamanla daha iyi olucamı bilmek daha rahat geçmesini sağlıycak günlerin.
Sağol canım yaa boyum 165 kalça ölçümü tam bilmiyorum ölçüp yazarım bir ara kilom da 53 falan bu yaz spor yapıp biraz kas yapayım istiyorum göbek yağlanmam fazla gibi sankiBenim 71-87; pentide 75b sin dedi ölçen kız, ama deneyince küçük geldi. Bence onların demesiyle alma sakın, bi üst ve bi alt bedenleri de dene mutlaka. 75d olabilirsin söylediğin ölçülerle, ama hiç de kötü, aşırı büyük bir beden değil bence, dolgun göğüs sadece.
Kalça genişliğin ve boyun da önemli bir de bu ebatta bir göğsün sendeki duruşunda. Kalçan darsa üst bedenin büyük duruyor olabilir, ama kalçan da 90 civarıysa, zaten dengeli duruyordur.
Şu an albümünü göremiyorum, izlemeden çıkmışsın sanırım ama daha önce bakmıştım albümüne, gayet iyi görünüyordu. Bence dert etme kendine boşuna, o kadar külfetini çektin ameliyatın güzelliğini yaşa artık.
Galiba öyle çok sağol canımCanım bu endişe edecek veya tuhaf duracak bir boyut değil, mağaza görevlisinin yorumu seni kaygılandırmasın. Ama bir müddet alışıncaya kadar saklama ihtiyacı gerektiriyormuş gibi hissetmeye devam edeceksin. Bu operasyon sonrası herkeste olur :)
Tmm canım oraya da bakayım çok teşekkür ederimOnların söylediği boyutlara takılma sakın tatlım. Bana penti nin kalıpları hiç olmuyor mesela. Kabuk gibi kalıpları var. Hiç bi şekle girmiyor. Hiç aldırma bence. Ne sütyeni ne bikini leri hiç birinin kalıbı olmadı. Oysho da güzel modeller var. İmkanın varsa bal derim
Ayy inşAllah çok sağol yorumun için seninde haberlerini bekliyoruz öyleyseBu millet küçük meme olsa konuşur orta olsa konuşur büyük olsa konuşur :)
Şimdi baktım da bence gayet iyi sadece alışık değilsin diye garip geliyordur daha küçüklerden sonra malum :) bikini ile rahat olamayabilirsin mayoda daha rahat hissedebilirsin ama zamanla yumuşayınca büyüklüğü hiç dert etmezsin aksine hep iyiki dersin gibime geliyor.
Tadını çıkar valla gayet iyiler, ben de can atıyorum seneye hayırlısıyla ameliyat tarihi alayım da artık ben de şu sürece dahil olayım diye :)
Vavv Harika oralara da bakayım öyleyse deneye deneye bulacaz anlaşılan uygun kalıbı Ve ölçüyüVücuduna göre hiçte büyük değil göğüslerin ,kıskanmış seni bence :))
Sana Boyer ve YKM mağazalarına gitmeni öneririm çamaşır için. Oradaki görevli bayanlar daha iyi ölçüm yapıp model öneriyor. Seçenekler,markalar çok daha fazla ayrıca. 75C sütyenlerde gayet iyi olur sana ayrıca. Penti bu konuda daha geride... Göğüslerin yumuşayıp şeklini şemalini aldığında H&M mağazasındaki modelleri daha zevkle kullanabilirsin
Beni izleyebilir misin canım
Arkadaşlar fotonuz yok lütfen anlayış gösterin, fotosu olmayanları izleyemiyoruz .beni de izleyebilir misin canim
Benim fotoğrafım yok ama izlemeye alırsan görmek isterim. Merak ettim açıkçası.Tmm canım oraya da bakayım çok teşekkür ederim
beni izler misiniz??Kızlar bugün mağaza mağaza dolaşıp sütyen mayo denedim sonra atıcam resimleri sizde görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?