merhabalar. ben de şubat ayında izmir'e gittiğimde hiç randevu almadan bir şansımı deneyip can bey'le görüşmüştüm meme büyütmeyle ilgili. Yalnız fazla vakti olmadığı için çok detaylı şeyler soramamıştım. ameliyatı nerde/hangi hastanede yaptı acaba?Canım ben izmirde Can Kopal'a gittim ve sonucumdan çok memnunum 2 buçuk ay ay oldu ve denizede giriyorum koşuyorumda yürüyorumda ameliyat sonrası ilk 3 gün dışında pek zorluk yaşamadim memelerim gayet iyi durumda yumuşacik oldular bile özgürce sütyen ve bikini giyebiliyorum kesinlikle tavsiye ederim
Bende de durum aynı hissizlik hala devam ediyor umarım böyle devam etmez ve düzelirBende de durum aynıçok üzülüyorum böyle kalır diye.Benim dikleştirme ve protez oldu.Lolipop kesi.Meme başı ve dikey kesinin etrafı sıfır his.İnşallah geri gelir.
Canım benim yaa çok teşekkür ediyorum iyiyim şükür sadece arada batmalarım oluyor hepsi bu. Birde ameliyat sütyeninden sıkıldım normal sütyene geçmek istiyorum artık. Baya yumuşadılar. Ya birde bişey sorucam denize girmek istiyorum ama daha erken mi ? Bugün dr ma sormam lazım galiba. Sen nasılsın canım?
Merakla bekliyoruz canımDoktoruna bir danış canım enfeksiyon kapmaması için :)
Deniz sezonunu açtım ben birazdan albüme bikinili fotolar atıcam :)
Kaç gün oldu ? Annem ameliyat olalı 10 gün oldu (2.ameliyat) Şu an tatilde .Dr denize girebilirsin , havuz yasak ve kolları yorma dedi sadeceCanım benim yaa çok teşekkür ediyorum iyiyim şükür sadece arada batmalarım oluyor hepsi bu. Birde ameliyat sütyeninden sıkıldım normal sütyene geçmek istiyorum artık. Baya yumuşadılar. Ya birde bişey sorucam denize girmek istiyorum ama daha erken mi ? Bugün dr ma sormam lazım galiba. Sen nasılsın canım?
Merhabalar ben de inşallah en kısa zamanda meme büyütme ameliyatı olacağım. Fakat hala henüz doktorumda karar veremedim. Ankarada gittiğim doktorların hepsi çok farklı şeyler söyledi. Sınavlarım bittikten sonra İstanbulda da muayenelerim olacak. Muayene olduğum bir hekim meme yapımın tübüler meme olduğu, hafif sarkma, memebaşı asimetrime yönelik bir kesi ve tedavi yöntemi önerirken bir başka hekim bunlara asla gerek olmadığını ve saçma olduğunu söyledi. Ve şu dönem 14 kadar kilo aldım fakat yine hiç meme dokum yok. Zayıfladıktan sonra ya da şu an ameliyat olmam fark eder mi ? Tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı ? Ve bu hazırlık sürecini karar olarak en sağlıklı şekilde nasıl atlatabilirim ? Ameliyattan sonraki gün hekimler yolculuk yapabilirsiniz dese de uçak yolculuğu sakıncalı olabilir mi ?
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler
61 kiloyum, 158 cm boyunda 22 yaşındayım.Kaç kilosunuz şuan.
Meme ameliyatından sonra bazı doktorlar çok fazla kilo alınmaması gerektiğini söylüyorlar.
İdeal kilonuza ulaştıktan sonra ameliyat daha mantıklı geliyor bana şahsen.
Tavsiyelerine güvendiğiniz bir doktor tercih ederseniz kafanız bu derece karışmaz :)
Burada da doktor önerisi tavsiyesi veren arkadaşlar olacaktır.
61 kiloyum, 158 cm boyunda 22 yaşındayım.
1 hafta geçince rahatlıyorsun canım.Bugün 4. Gün düne göre daha az ağrı ama hala sanki arada ödem oluyo korse sikiyor. Ne zaman normale dönecek acaba.
çok teşekkürlerBende 1.60 boy 48 50 arası bi kilodaydım.
Şuan birazcık kilo aldım mesela tuhafsadım.
Bence ideal kilonuzda oldugunuz zaman yaptırın :)
hayırlı ve geçmiş olsun :)Kızlar ameliyat oldum. İyi geçti çok şükür 450 higt profil takıldı
25 gün oldu deniz daha erken sanırım. Yarın gidicem ama girmeyi düşünmüyorum ne olur ne olmaz :)Kaç gün oldu ? Annem ameliyat olalı 10 gün oldu (2.ameliyat) Şu an tatilde .Dr denize girebilirsin , havuz yasak ve kolları yorma dedi sadece
Doktora ulaşamadım canım ya ama girmek istemiyorum bide enfeksiyonla uğraşmayayım. Önümüzdeki hafta kontrolüm var soracağım. Ohhh sen ne güzel yaaa darısı başıma :))Doktoruna bir danış canım enfeksiyon kapmaması için :)
Deniz sezonunu açtım ben birazdan albüme bikinili fotolar atıcam :)
Doktora ulaşamadım canım ya ama girmek istemiyorum bide enfeksiyonla uğraşmayayım. Önümüzdeki hafta kontrolüm var soracağım. Ohhh sen ne güzel yaaa darısı başıma :))
İnşallahh canım ben zaten şimdiden neler neler deniyorum :)Ayy inşallah en kısa zamanda sende açarsın sezonu canım :)
Çok şahane oluyor :)
Bikiniler özellikle enfes oluyor :)
Merhaba.Benimde ilk gittiğim doktor tübüler meme yapısında olduğumu ve bu doğrultuda ameliyat olmam gerektiğini söylemişti.İkinci olarak farklı bir doktora gittim.Tübüler olmadığımı söyledi.Dikleştirme +protez ameliyatı oldum.İki ay dolmak üzere.Tavsiyem farklı doktor görüşü almanız.Merhabalar ben de inşallah en kısa zamanda meme büyütme ameliyatı olacağım. Fakat hala henüz doktorumda karar veremedim. Ankarada gittiğim doktorların hepsi çok farklı şeyler söyledi. Sınavlarım bittikten sonra İstanbulda da muayenelerim olacak. Muayene olduğum bir hekim meme yapımın tübüler meme olduğu, hafif sarkma, memebaşı asimetrime yönelik bir kesi ve tedavi yöntemi önerirken bir başka hekim bunlara asla gerek olmadığını ve saçma olduğunu söyledi. Ve şu dönem 14 kadar kilo aldım fakat yine hiç meme dokum yok. Zayıfladıktan sonra ya da şu an ameliyat olmam fark eder mi ? Tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı ? Ve bu hazırlık sürecini karar olarak en sağlıklı şekilde nasıl atlatabilirim ? Ameliyattan sonraki gün hekimler yolculuk yapabilirsiniz dese de uçak yolculuğu sakıncalı olabilir mi ?
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler
Teşekkürler yuvarlak takildihayırlı ve geçmiş olsun :)
yuvarlak mı damla mı protez takıldı ?
Beni de izlemeye alabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?