Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar. ben de şubat ayında izmir'e gittiğimde hiç randevu almadan bir şansımı deneyip can bey'le görüşmüştüm meme büyütmeyle ilgili. Yalnız fazla vakti olmadığı için çok detaylı şeyler soramamıştım. ameliyatı nerde/hangi hastanede yaptı acaba?

Doktoruna bir danış canım enfeksiyon kapmaması için :)
Deniz sezonunu açtım ben birazdan albüme bikinili fotolar atıcam :)

Kaç gün oldu ? Annem ameliyat olalı 10 gün oldu (2.ameliyat) Şu an tatilde .Dr denize girebilirsin , havuz yasak ve kolları yorma dedi sadece

Merhabalar ben de inşallah en kısa zamanda meme büyütme ameliyatı olacağım. Fakat hala henüz doktorumda karar veremedim. Ankarada gittiğim doktorların hepsi çok farklı şeyler söyledi. Sınavlarım bittikten sonra İstanbulda da muayenelerim olacak. Muayene olduğum bir hekim meme yapımın tübüler meme olduğu, hafif sarkma, memebaşı asimetrime yönelik bir kesi ve tedavi yöntemi önerirken bir başka hekim bunlara asla gerek olmadığını ve saçma olduğunu söyledi. Ve şu dönem 14 kadar kilo aldım fakat yine hiç meme dokum yok. Zayıfladıktan sonra ya da şu an ameliyat olmam fark eder mi ? Tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı ? Ve bu hazırlık sürecini karar olarak en sağlıklı şekilde nasıl atlatabilirim ? Ameliyattan sonraki gün hekimler yolculuk yapabilirsiniz dese de uçak yolculuğu sakıncalı olabilir mi ?
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler

Kaç kilosunuz şuan.
Meme ameliyatından sonra bazı doktorlar çok fazla kilo alınmaması gerektiğini söylüyorlar.
İdeal kilonuza ulaştıktan sonra ameliyat daha mantıklı geliyor bana şahsen.
Tavsiyelerine güvendiğiniz bir doktor tercih ederseniz kafanız bu derece karışmaz :)
Burada da doktor önerisi tavsiyesi veren arkadaşlar olacaktır.

61 kiloyum, 158 cm boyunda 22 yaşındayım.

Bugün 4. Gün düne göre daha az ağrı ama hala sanki arada ödem oluyo korse sikiyor. Ne zaman normale dönecek acaba.

Kaç gün oldu ? Annem ameliyat olalı 10 gün oldu (2.ameliyat) Şu an tatilde .Dr denize girebilirsin , havuz yasak ve kolları yorma dedi sadece
25 gün oldu deniz daha erken sanırım. Yarın gidicem ama girmeyi düşünmüyorum ne olur ne olmaz :)

Doktoruna bir danış canım enfeksiyon kapmaması için :)
Deniz sezonunu açtım ben birazdan albüme bikinili fotolar atıcam :)
Doktora ulaşamadım canım ya ama girmek istemiyorum bide enfeksiyonla uğraşmayayım. Önümüzdeki hafta kontrolüm var soracağım. Ohhh sen ne güzel yaaa darısı başıma :))

Doktora ulaşamadım canım ya ama girmek istemiyorum bide enfeksiyonla uğraşmayayım. Önümüzdeki hafta kontrolüm var soracağım. Ohhh sen ne güzel yaaa darısı başıma :))

Ayy inşallah en kısa zamanda sende açarsın sezonu canım :)
Çok şahane oluyor :)
Bikiniler özellikle enfes oluyor :)

Merhaba.Benimde ilk gittiğim doktor tübüler meme yapısında olduğumu ve bu doğrultuda ameliyat olmam gerektiğini söylemişti.İkinci olarak farklı bir doktora gittim.Tübüler olmadığımı söyledi.Dikleştirme +protez ameliyatı oldum.İki ay dolmak üzere.Tavsiyem farklı doktor görüşü almanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…