Merhabalar doktorunuz kimdi acaba bende doktor araştırması yapıyorum hala karar veremedimHala kullanıyorum silikon kapakları ve cok memnunum, hiç birşeye ihtiyaç duymuyorum :)
Doktorunuz kimdi acaba her geçen gün kafam daha çok karışıyorBandajlarım açıldı 14. Gün fotosu koydum kızlar. Dikişlerim çok şükür şimdiden çok iyi
Kime olduğunuz acaba doktorunuz kimdiAlmadi canım. Önemli olan memnuniyet dedi. Bana verilen formda extra ucretlidir diyordu aslinda.
Canım bende aynı durumdayım hala doktor konusunda karar veremedim bi WhatsApp grubu kurulsa bununla ilgili Harika olur aslındaMerhabalar ben de inşallah en kısa zamanda meme büyütme ameliyatı olacağım. Fakat hala henüz doktorumda karar veremedim. Ankarada gittiğim doktorların hepsi çok farklı şeyler söyledi. Sınavlarım bittikten sonra İstanbulda da muayenelerim olacak. Muayene olduğum bir hekim meme yapımın tübüler meme olduğu, hafif sarkma, memebaşı asimetrime yönelik bir kesi ve tedavi yöntemi önerirken bir başka hekim bunlara asla gerek olmadığını ve saçma olduğunu söyledi. Ve şu dönem 14 kadar kilo aldım fakat yine hiç meme dokum yok. Zayıfladıktan sonra ya da şu an ameliyat olmam fark eder mi ? Tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı ? Ve bu hazırlık sürecini karar olarak en sağlıklı şekilde nasıl atlatabilirim ? Ameliyattan sonraki gün hekimler yolculuk yapabilirsiniz dese de uçak yolculuğu sakıncalı olabilir mi ?
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler
Doktorunuz kimdi acaba memnunmusunuzKızlar Sol göğsümde kanama devam ettiği için doktor trenleri çıkarmadı akşamüstü tekrar bakacak kanımı devam ederse yine hastanedeyim
Mete AksuKime olduğunuz acaba doktorunuz kimdi
Evet memnunum. Dr Uğur Tosun . TekirdağDoktorunuz kimdi acaba memnunmusunuz
İyi bayramlar şekerim.
İstanbul bezmialem de oldum ben. Osman kelahmetoğlu. Çok memnunum. Dr la birebir görüşmelisin yoksa netleşemezsin.Doktorunuz kimdi acaba her geçen gün kafam daha çok karışıyor
Mete Aksu
Ya ben de gördüm . Super ama 2 3 kilo icin deger mi ki ?Deniz Mete bey’in karın işlemlerine de baktım da sanırım yaz bitiminde şu göbekten kurtulmak in kapısını çalarım :)
Ya ben de gördüm . Super ama 2 3 kilo icin deger mi ki ?
Canim senin ne gobegin var anlamadim.Fotolarinda Gayet guzel, onca dikise degermiki. Liposusyon yeterli olur sana .Sanirim dogumda yapmadin, karin germede upuzun dikisler var.Deniz resmen kalıplaştı göbeğim asla erimez gibime geliyor.Bunu göze alıcam galiba :)
Kesinlikle katılıyorum. Fıstık gibisin ne ameliyatı Allah aşkına.Canim senin ne gobegin var anlamadim.Fotolarinda Gayet guzel, onca dikise degermiki. Liposusyon yeterli olur sana .Sanirim dogumda yapmadin, karin germede upuzun dikisler var.
Sana Lipo ile kas görüntüsü yapılsa yeterli olur. Daha ince bir bel ve hafif kaslı bir karınla çok daha fit görünürsünDeniz Mete bey’in karın işlemlerine de baktım da sanırım yaz bitiminde şu göbekten kurtulmak in kapısını çalarım :)
Yok canım,karın germeden bahsetmiyordur sanırımCanim senin ne gobegin var anlamadim.Fotolarinda Gayet guzel, onca dikise degermiki. Liposusyon yeterli olur sana .Sanirim dogumda yapmadin, karin germede upuzun dikisler var.
Geçmiş ve hayırlı olsun. Ameliyatınızı hangi doktor yaptı ?Merhaba.Benimde ilk gittiğim doktor tübüler meme yapısında olduğumu ve bu doğrultuda ameliyat olmam gerektiğini söylemişti.İkinci olarak farklı bir doktora gittim.Tübüler olmadığımı söyledi.Dikleştirme +protez ameliyatı oldum.İki ay dolmak üzere.Tavsiyem farklı doktor görüşü almanız.
Canim senin ne gobegin var anlamadim.Fotolarinda Gayet guzel, onca dikise degermiki. Liposusyon yeterli olur sana .Sanirim dogumda yapmadin, karin germede upuzun dikisler var.
Yok canım,karın germeden bahsetmiyordur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?