Sana Lipo ile kas görüntüsü yapılsa yeterli olur. Daha ince bir bel ve hafif kaslı bir karınla çok daha fit görünürsün
Bende bakabilirmiyim bende ameliyat olucam ama korkuyorumBandajlı halini koydum albüme. İnşallah cicili halide güzeldir merak ediyorum fena :)
Bende görmek istiyorum lütfen Beni de bilgilendirirmisin4.cu gün fotoları ekledim :)
Eşimi işe çocuklarımıda okula gönderdim fırsat bu fırsat aç şu sütyeni dedim kendime
Korktuğum gibi olmadı acımadı açarken ama kapatmak için baya cebelleştim yaa :)
Bakıp yorumlarsanız sevinirim.
Ne kadarsa oldunuzMerhaba arkadaşlar ben de ameliyatımı 10 gün önce oldum. Reha Yavuzer yaptı, Amerikan Hastanesinde. Çok araştırdım hepimiz gibi. Ortalama fiyatların çok üzerinde bir fiyat ödedim ama hem hastame konforu hem ameliyat öncesi ve sonrası bakım açısından beklentilerimi karşıladı.
Dual Plane 300 mentor takıldı. Direnlerimin olduğu gece biraz ağrım oldu oturup kalkarken. Onun dışında hep kendim oturdum kalktım ve sıkıntım olmadı. Şişlikler yavaş yavaş iniyor.
Teşekkür ederim.DoktorumProf. Dr.Tayfun AközGeçmiş ve hayırlı olsun. Ameliyatınızı hangi doktor yaptı ?
Lipo ağrılı bir işlem canım :)) Bu işlemde kas görüntüsü verilecek şekilde yerlerden daha çok yag alıp şekil veriliyor. Tabiki sürekli kilo alımı,verimi sonucu değiştirir . Ama sonuçta karın bölgen inceleceği için sonuç seni muhakkak mutlu edecektirHeh tamam dediğim bu işte peki çok agrılı bir işlem mi.Etkisi kilo alımında hemen geçer mi
Bende oldu ve ağrı kesiciler de etki etmedi kazık gibi oturup kaliyordum orda aynen anlattığın gibi batma ve yanma çok keskindi 3 hafta çektimMasaja başlayınca şişliğin hemen geçtiğini söylüyorlar. 6 saattir sağ memede batma , yanma 1 cm kipirdayamiyorum. Oturdum kaldim. Sinir krizi geçireceğim en sessizinden .Sizde de olmuş muydu bu batma ve yanmadan?Içimde bir iğne var da ucunu oradan oraya batırıyor gibi. Yeri de net belli değil, aynı anda her yerde. Kafayı yemek üzereyim
Pazartesi yürüyüşe basliyorum ;( bakalim ne olacakDeniz resmen kalıplaştı göbeğim asla erimez gibime geliyor.Bunu göze alıcam galiba :)
18. günümdeyim hala devam ediyor batma hissi. Eskisine oranla az evet ama bitmedi. Hiçbir zaman da bitmeyecek artık bu şekilde yaşayacakmışım gibi geliyor .Bende oldu ve ağrı kesiciler de etki etmedi kazık gibi oturup kaliyordum orda aynen anlattığın gibi batma ve yanma çok keskindi 3 hafta çektim
Lipo ağrılı bir işlem canım :)) Bu işlemde kas görüntüsü verilecek şekilde yerlerden daha çok yag alıp şekil veriliyor. Tabiki sürekli kilo alımı,verimi sonucu değiştirir . Ama sonuçta karın bölgen inceleceği için sonuç seni muhakkak mutlu edecektirCiddi bir kilo alımı olmazsa tabi .
deniz1923 2-3 kilo için ameliyat yapan doktor da var mı ki? Biraz diyet-sporla hallolacak bir şey için değmez bence. Tabi herkesin kendi kararıdır ama her şeye de ameliyatla vücudunuzu o kadar yormayın bence.
Sporla meme büyüseydi ben meme ameliyatı da olmazdım
Pazartesi yürüyüşe basliyorum ;( bakalim ne olacak
Sende de göbek varsa biz ne yapalım Bilmem fıstık gibisin valla hiç kafanı yormaDeniz resmen kalıplaştı göbeğim asla erimez gibime geliyor.Bunu göze alıcam galiba :)
Sende de göbek varsa biz ne yapalım Bilmem fıstık gibisin valla hiç kafanı yorma
Gobek eriten bel incelten egzersiz programları var bir spor hocasınla konuşabilirsin ama sen takıntı yaptığın için abartiyorsun ben hiç göbek göremedim bikiniyle oturmuşsun orda keşke böyle olsaydı fiziğim dedim benCanım zaten diyetle gitse bunu düşünmem :)
Bölgesel vermek aşırı zor oluyor.
Özellikle ameliyattan sonra 1 kg dahi veremedim
Gobek eriten bel incelten egzersiz programları var bir spor hocasınla konuşabilirsin ama sen takıntı yaptığın için abartiyorsun ben hiç göbek göremedim bikiniyle oturmuşsun orda keşke böyle olsaydı fiziğim dedim ben
Gobek olunca kat kat olmuyor önde şişkin bir şey oluyor takılma bence bende vermeye çalışıyorum ameliyattan sonra kilo alımı olmadı ve ben odemler gitti saniyordum en son yine ölçtüm 5 cm eksik çıktım ödemmis bekle biraz 4 ay olduAysem oturunca kat kat oluyor ya sinirin bozuluyor artık.
Ameliyattan sonra kiloda veremiyorum.
Spora gidiyorum ama istediğim verimi alamadım.
Benim de aylarca devam etti. Surekli olmuyordu da gittikce azalarak devam ediyordu. Bi kac aydır olmuyor. Ama 6 ay boyunca zaman zaman yaşadım o batma hislerini18. günümdeyim hala devam ediyor batma hissi. Eskisine oranla az evet ama bitmedi. Hiçbir zaman da bitmeyecek artık bu şekilde yaşayacakmışım gibi geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?