Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar Ankara’da iyi bir doktor varmı yazarmısınız bide ne zaman ayağa kalkabiliniyor bnm küçük çocuklarım var ?

Bende görmek istiyorum lütfen Beni de bilgilendirirmisin

Ne kadarsa oldunuz

Heh tamam dediğim bu işte peki çok agrılı bir işlem mi.Etkisi kilo alımında hemen geçer mi
Lipo ağrılı bir işlem canım :)) Bu işlemde kas görüntüsü verilecek şekilde yerlerden daha çok yag alıp şekil veriliyor. Tabiki sürekli kilo alımı,verimi sonucu değiştirir . Ama sonuçta karın bölgen inceleceği için sonuç seni muhakkak mutlu edecektir Ciddi bir kilo alımı olmazsa tabi .

Bende oldu ve ağrı kesiciler de etki etmedi kazık gibi oturup kaliyordum orda aynen anlattığın gibi batma ve yanma çok keskindi 3 hafta çektim

Bende oldu ve ağrı kesiciler de etki etmedi kazık gibi oturup kaliyordum orda aynen anlattığın gibi batma ve yanma çok keskindi 3 hafta çektim
18. günümdeyim hala devam ediyor batma hissi. Eskisine oranla az evet ama bitmedi. Hiçbir zaman da bitmeyecek artık bu şekilde yaşayacakmışım gibi geliyor .

deniz1923 2-3 kilo için ameliyat yapan doktor da var mı ki? Biraz diyet-sporla hallolacak bir şey için değmez bence. Tabi herkesin kendi kararıdır ama her şeye de ameliyatla vücudunuzu o kadar yormayın bence.
Sporla meme büyüseydi ben meme ameliyatı da olmazdım

Birkaç ay daha kilo vermeyi denicem olmazsa ilk işim lipo:)
Arzum google gibisin bizim için :)
Tüm aradıklarımız sende :)
Çok sağol bilgiler için :)

Canım zaten diyetle gitse bunu düşünmem :)
Bölgesel vermek aşırı zor oluyor.
Özellikle ameliyattan sonra 1 kg dahi veremedim

Canım zaten diyetle gitse bunu düşünmem :)
Bölgesel vermek aşırı zor oluyor.
Özellikle ameliyattan sonra 1 kg dahi veremedim
Gobek eriten bel incelten egzersiz programları var bir spor hocasınla konuşabilirsin ama sen takıntı yaptığın için abartiyorsun ben hiç göbek göremedim bikiniyle oturmuşsun orda keşke böyle olsaydı fiziğim dedim ben

Aysem oturunca kat kat oluyor ya sinirin bozuluyor artık.
Ameliyattan sonra kiloda veremiyorum.
Spora gidiyorum ama istediğim verimi alamadım.

Aysem oturunca kat kat oluyor ya sinirin bozuluyor artık.
Ameliyattan sonra kiloda veremiyorum.
Spora gidiyorum ama istediğim verimi alamadım.
Gobek olunca kat kat olmuyor önde şişkin bir şey oluyor takılma bence bende vermeye çalışıyorum ameliyattan sonra kilo alımı olmadı ve ben odemler gitti saniyordum en son yine ölçtüm 5 cm eksik çıktım ödemmis bekle biraz 4 ay oldu

18. günümdeyim hala devam ediyor batma hissi. Eskisine oranla az evet ama bitmedi. Hiçbir zaman da bitmeyecek artık bu şekilde yaşayacakmışım gibi geliyor .
Benim de aylarca devam etti. Surekli olmuyordu da gittikce azalarak devam ediyordu. Bi kac aydır olmuyor. Ama 6 ay boyunca zaman zaman yaşadım o batma hislerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…