Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

1.ci ayım doldu sanki yıllar geçmiş gibi hatta hiç ameliyat olmamışım gibi öyle çok alıştımki....

Foto ekledim...

Kızlar biraz önce göğüs altimi ölctüm 81 cm göğüs ölçüm 98cm...igrenc bişey ya.20.günümdeyim..158 boy 48 kiloyum. .34 36 beden giyiyorum..bu goguslerle komik gorunmezmiyum

Arkadaşlar birşey sorucam silikon taktirmadan önce meme ultrasonografi cektirdinizmi ben çektirdim ve kist çıktı dr pataloji alınmayacak kadar küçük dedi bir sıkıntı olmaz dedi siz böyle birşeyle karşilastinizmi

Evet bende çektirmiştim ,genelcerraha birsürü küçük kist çıktı,ameliyata engel olucak diye çok korkmuştum ama genelcerrah dra sonuçları gösterdim dedim silikon ameliyatı olucam olurmu sıkıntı, oda dedi sıkıntı olmaz çoğu kadında olabilicek mini zararsız kistler bunlar dedi ,ama yılda 2kez düzenli çekimler yaptır yinede dedi,

Malum yaş 30oldu zaten bizler bu kontrolleri mecbur yaptırmalıyız silikon olsun olmasın yapılması gereken şey yani.
Anlıycan korkulucak bişey yok cnm sıkma canını

Kızlar biraz önce göğüs altimi ölctüm 81 cm göğüs ölçüm 98cm...igrenc bişey ya.20.günümdeyim..158 boy 48 kiloyum. .34 36 beden giyiyorum..bu goguslerle komik gorunmezmiyum
Cnm moralini bozma ödemler iyice gittiğinde illa yerleşir iyice boyutta rahatsız etmez ,bak boykilo endeksi olarak aynız sayılır, sende boyundan 10kilo aşağıdasın ,bende öyle, evet boyun 10cm kısa benden ve bana 300kondu vücuduma gayet orantılı duruyor ,büyük değil hatta küçük gibi bile gelmeye başladı gözüme ,ama sen kısasın ve 325konmuş elbette büyük durucaktır, keşke Dr dinleseymiş seni küçük taksaymış biraz ama olan olmuş alışmaya bak sen ,benimde göğüs altım 78 göğsüm 92cmdi ameliyat sonra günlerde, ama şimdi 90cm'e inmiş ödemler gittiği için sanırım. İlk haftalarda gözüme inanılmaz iri büyük duruyordu ama nasıl olduysa çok alıştım sanırım şimdi hiç öyle gelmiyo hep benimmiş gibi ,rahatsızlık edicek hiçbi sorunum kalmadı .Umarım zamanla sende alışıcaksındır eminim çok kafaya takma lütfen

İzlemeye almışsın cnm ama resmin yok, resim yüklersen karşılıklı izleşebilirz ,fotosu olmayanları izlemeye almıyoruz.

Teşekkür ederim canim içimi rahatlattin

Bende de var. Hem de bi kac tane. Onlarin takibi zaten yapilmak zorunda. Kasalti benm protezim. Yani meme dokusuyla ilgisi yok. Hatta protez memeyi ittirdigi icin ultrasondan daha rahat takibi yapılıyormuş

Ben resim filan yukleyemiyorum anlamıyorum yani vaktimde olmuyor...boyum kısa olduğu için gıcık oldum zaten. Benim vücut tipime küçük ve sıkı meme yakışırdı ...zaten yaşımdan çok küçük gösteriyorum...koca memeli olmaya özenen tiplere benzedim

Cnm benim boyum 1.56 kilo 52
350 CC yüksek profil yuvarlak kas altı takıldı
Şuan ölçüm göğüs altı 73 göğüs çevresi 92
Yani 19 cm lik doku oldu
Evet boyuma ve kiloma göre gayet dolgun duruyor ama benim istedigim de buydu ve kesinlikle vücuduma göre öyle kocaman kocaman çirkin memelerim yok gayet hoş duruyor , zayıf kişide dolgun meme bana göre daha hoş duruyor benim popo kismimda dolgun olduğu için ve omuz yapım yumuşak olduğu için abest duran bir durum yok sende boy ve kilo Aran 10 cm 36 38 beden giyiyorum diyorsun bende 38 bedenim şuan alışma evresinde olduğun için bana göre bu yorumların ben 3. Ayimı doldurmak üzereyim yıllardır böyleyim gibi eski halimi galerimdeki resme baktıkça hatırlıyorum lütfen hafta hafta resim cek değişimi izle ben öyle yaptım hatta Burdada var değişimi izlemek kadar keyifli bir durum yok geçmiş olsun

Benim de ölçülerim sana yakın 36 beden giyiyormm öncesi sonrası fotoların varsa görebilir miyim.izlermisin beni de

Benim de ölçülerim sana yakın 36 beden giyiyormm öncesi sonrası fotoların varsa görebilir miyim.izlermisin beni de

İzledim cnm , öncesi sonrası kolajım mevcut , gogsum küçük orta kemigim çökük çok çirkin memisler evrim geçirdi bana göre :))) inanin çok zahmetli bir ameliyat bu ameliyatı düşünen yada gün alan kesinlikle dogaldan yana olmasın , çünkü zamanla gözler alışıyor ve acaba bir tık büyüğümü olsaydı diyorsunuz emin olun , oyuzden nacizane tavsiyem göğsümün aldığı kadar büyük istiyorum derseniz zaten Dr göğüs dokusunun dışına çıkamaz vücut kabul etmez , Rabbim herkesin gönlüne göre versin diyorum

Öyle mi diyorsun gercekten...bende aynada bakıyorum aslında büyük durmuyor ama istedigim şekil bu değildi ..ben böyle sivri dik ve küçük dolgun meme istemistim..cok zayifim bu sebebten büyük görünüyor olabilir...kalcalarim da 90 cm belim 65 göğüs 98 tabi birde ya ilerde gene sarkarsa diye korkuyorum..kas altı yaptı doktor..sarkma ihtimali nedir

Benim anlamadığım boy 1.58 kilo 48 diyorsun kalça 90 bel 65 göğüs 98 boy ve kiloya bu ölçüler bana biraz fazla geldi , 48 kilo bir bayan bu ölçülerde olamaz etik değil, izlemeye almışsın ancak resim olmadan izlemeye almıyorum

Lütfen foto eklermisiniz? Albüm yapmak zor degil,telefonunuzdan foto çekilip ekleyin bakalım. Karın germede olmuşsunuz sanırım,sonucu görmek isteriz .

Etik değil ne demek anlamadim...yalan söylemeye ihtiyacimmi var...olculerim tam olarak bu sekilde...evet güzel bir fizigim var. Tek kusurum zamanla 90 beden olan goguslerimin boşalip yumuşaması idi onuda yaptirdim...fakat en büyük hayalim küçük göğüstu oda olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…