Merhaba benide izlemeye alırmısın bende yakında ağustos 10 ameliyat olacağım. Günümü aldım. Şimdi cc karar vermeye çalışıyorum. Heyecandan cc konusunu konuşmayı unuttum. m doktor HIGH profil deyince tahminim 300 cc olacak ama yorumlar okuyunca küçülüyor gibi diyorlar kararsızım. Geçmiş olsun sanadaKızlar 10 ağustos da bende ameliyat oluyorum. Günü aldım. Kas altı yüksek Profil Mentor marka pürüzlü yüzey yuvarlak protez kullanılacak. Kaç cc olacak bilmiyorum. Doktorum ameliyat esnasında en uygun olanı kullanacağını söyledi. Ben biraz büyük dolgun istedim. Doktorum burun ameliyatımı gerçekleştirip beni mutlu eden Halit urgan. Kilom 53 boy 1.60 bakalım sonuç nasıl olacak. Merakla bekliyorum
Merhaba benide izlemeye alırmısın bende yakında ağustos 10 ameliyat olacağım. Günümü aldım. Şimdi cc karar vermeye çalışıyorum. Heyecandan cc konusunu konuşmayı unuttum. m doktor HIGH profil deyince tahminim 300 cc olacak ama yorumlar okuyunca küçülüyor gibi diyorlar kararsızım. Geçmiş olsun sanadaKızlar dikiş yerlerine krem sürüyorum ancak bir iki tane kaparık sert sivilce büyüklüğünde sertlik gelio gelime sürerken.böyle olması normal mi.bir de masajı iki taraftan kavrayıp ortaya doğru birleştirip bırakarak yapıyorum 15 20 kez.kafama takıldı yanlardan yapıyorum aşağı dikiş yerlerine parmaklarım ulaşmadan.acaba avuçlarım koltuk altlarından parmaklarım göğüs altından kavrayacak şekilde mi yapmalıyım masajı.hellppp hellppp :))
Sende bize yardımcı oluyorsun yazılarını okuyor ve adapte oluyoruz. Korkum hala var ama azalacak güzel mutlu yorumlar geldikçe İnşallah bende çok mutlu olurum. Güzel yorumlar yaparım.2 buçuk ayımdan selamlar2. Aydan sonra baya bir değişim yaşayarak rahatladım ve çok mutluyum artık çok büyük gelmiyor gözüme bikiniliyken biraz büyük duruyor ama oda çok güzel görünüyor onun için artık saklamaya çalışmıyorum
Eşitsizlik konusuna gelince çıplakken belli olduğu için onu da çok takmıyorum sadece ben görüyorum eşim de yok eşitsizlik diyor oda işime geliyor
Göğüsler kendini saldıkça arada bir iz olmaya başladı herhalde deri gerildiği için onunla geçip normale dönmesini ümit ediyorum onun dışında gayet mutluyum ve iyili yaptırmışım diyorum
kızlar iyili varsınız Zor günlerimde hep destek verdiniz
Benide izlemeye alırsan sevinirim2 buçuk ayımdan selamlar2. Aydan sonra baya bir değişim yaşayarak rahatladım ve çok mutluyum artık çok büyük gelmiyor gözüme bikiniliyken biraz büyük duruyor ama oda çok güzel görünüyor onun için artık saklamaya çalışmıyorum
Eşitsizlik konusuna gelince çıplakken belli olduğu için onu da çok takmıyorum sadece ben görüyorum eşim de yok eşitsizlik diyor oda işime geliyor
Göğüsler kendini saldıkça arada bir iz olmaya başladı herhalde deri gerildiği için onunla geçip normale dönmesini ümit ediyorum onun dışında gayet mutluyum ve iyili yaptırmışım diyorum
Kızlar benide izleyin bende kervana katıldım. Ameliyat günüme 20 gün kaldı.Beni de izler misiniz?
2 buçuk ayımdan selamlar2. Aydan sonra baya bir değişim yaşayarak rahatladım ve çok mutluyum artık çok büyük gelmiyor gözüme bikiniliyken biraz büyük duruyor ama oda çok güzel görünüyor onun için artık saklamaya çalışmıyorum
Merhaba bende şevket yılmazda hürrem şebnem gürler le görüştüm silikon için ama eşimi ikna edemediğim için bi türlü henüz olamadım bu arada bana kas ustu ve fiyat olarakda 5bucuk 6arasi dedi sizde öğrenince yazarmisiniz
Merhabalar araniza yeni katıldım.. Bende ameliyat olmak istiyorum ama 2 çocuğum var ağır kaldirmamak gerekiyormuş biraz korkuyorum surecle ilgili. Anlarada haldun kamburoglu yada ferruh bingole ameliyat olan varmı aranızda
Kime ameliyat olacaksın canimKızlar az önce doktorumun asistanıyla görüştüm kaç cc uygulanacağını sordum. Doktorum harika biri yine harika karar almış 350cc ve üzeri diye not düşmüş. Çok mutluyum. Bende dolgun ve büyük istiyordum. 300 deseydi üzülürdüm acıkçası. Hayal ettim ve sonuç istediğim gibi oldu. 350 cc ve üzeri harika
canım beni izler misinnnKızlar yeni resim yükledim
beni de izler misinizHeyyy maşallah :) çok geçmiş olsun.
Sitede 400 cc en büyük gördüğümdü.
İzledim seni de şimdi.
Beni de izler misin?
beni de izler misiniz40. Günüm bitti kızlar resim ekledim. Ödemlerim gitti artık yumuşacık göğüslerim.
arzum beni de izler misinnnDrenler çıkınca çok daha rahatlayacaksın merak etmeAma ödem ler fazlalaşacaktır bir kaç gün,çok yatağa bağlı kalma,evde de olsa yürü hareket et. Kollarını kullanma,zorlama ama! Bol su iç birde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?