Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar 10 ağustos da bende ameliyat oluyorum. Günü aldım. Kas altı yüksek Profil Mentor marka pürüzlü yüzey yuvarlak protez kullanılacak. Kaç cc olacak bilmiyorum. Doktorum ameliyat esnasında en uygun olanı kullanacağını söyledi. Ben biraz büyük dolgun istedim. Doktorum burun ameliyatımı gerçekleştirip beni mutlu eden Halit urgan. Kilom 53 boy 1.60 bakalım sonuç nasıl olacak. Merakla bekliyorum

Kızlar dikiş yerlerine krem sürüyorum ancak bir iki tane kaparık sert sivilce büyüklüğünde sertlik gelio gelime sürerken.böyle olması normal mi.bir de masajı iki taraftan kavrayıp ortaya doğru birleştirip bırakarak yapıyorum 15 20 kez.kafama takıldı yanlardan yapıyorum aşağı dikiş yerlerine parmaklarım ulaşmadan.acaba avuçlarım koltuk altlarından parmaklarım göğüs altından kavrayacak şekilde mi yapmalıyım masajı. hellppp hellppp :))

Merhaba benide izlemeye alırmısın bende yakında ağustos 10 ameliyat olacağım. Günümü aldım. Şimdi cc karar vermeye çalışıyorum. Heyecandan cc konusunu konuşmayı unuttum. m doktor HIGH profil deyince tahminim 300 cc olacak ama yorumlar okuyunca küçülüyor gibi diyorlar kararsızım. Geçmiş olsun sanada

Son düzenleme:
Merhaba benide izlemeye alırmısın bende yakında ağustos 10 ameliyat olacağım. Günümü aldım. Şimdi cc karar vermeye çalışıyorum. Heyecandan cc konusunu konuşmayı unuttum. m doktor HIGH profil deyince tahminim 300 cc olacak ama yorumlar okuyunca küçülüyor gibi diyorlar kararsızım. Geçmiş olsun sanada

Sende bize yardımcı oluyorsun yazılarını okuyor ve adapte oluyoruz. Korkum hala var ama azalacak güzel mutlu yorumlar geldikçe İnşallah bende çok mutlu olurum. Güzel yorumlar yaparım.

Benide izlemeye alırsan sevinirim

Merhaba cok cok sevindin sizin adiniza o igrenc psiklojiden bnde kurtulurum umarim.Birde gogus dokum cok cok az benim sutyen yokken duz yani. Sizin nasildi acaba kac cc ve ne kadara oldunuz?

Benmde annem bir turlu ikna olmuyor kndiside uzuluyor aslinda ama bicak altina yatmak kolaymi vs diyor. Ama bu stresten iyidir buna eminim yaz gununde bile kafa kadar dolgulu sutyen kullanmaktn yildim ozguvenim kalmadi resmen. yarin obur gun kaza falan gecrsem ustum basim acilir da bu sutyeni baskasi gorur dye korkuyorum sakat kalmayi gectim. O derece psikolojim bozuldu artik.
Eger 5 6 derse 1 saniye dusunmeyecegim
agustosun 8inde ultrason cekilecek fiyat sonra veriyo sanirim ama yarin telefonda arayip soracagim. Fiyat verdigi gbi yazarim buraya.

Merhaba. Aranıza deneyimlerimi paylaşmak için katıldım. 12 temmuzda mersinde amelyat oldum. Çok araştırmadım. 2-3 doktorla görüştü kardeşim ve bana aralarından birini söyledi. Hiç kafa karıştırmadan tek o doktorla görüştüm. 6.000 tl ödeme yaptım. Görüşme ptesi oldu ve ben perşembe gününe amelyata girdim. Doktorum çok ikna edici deneyimli biri. Sigara içen biriyim ama günde 4-5 tane. Amelyat gününe kadar 1 tane bazen de hiç içmedim. Gece 11 den sonra hiçbirşey yemeyip uyudum. Saat 10 da hastneye yatışım yapıldı. Ve bi tek kan tahlili yapıldı. Doktorum benim vücut yapıma göre 225 cc takılması gerektiğini söyledi. Ben kendimce 320 falan diye düşünüyorum tabi. 225 diyince çok şaşırdım. 1.68 boyum 47 kilom. 26 yaşındayım ama orta 17-18 duruyorum. Tabi ben bi araştırım 225 cc nin çok ufak duracağını gördüm. Doktoruma 250 istiyorum dedim. Amelyat esnasında denemiş ve 250 cc takmış. Amelyatım 1 saat sürdü. Sabah 10 da girdiğim hastahaneden 5 buçukta çıkıp eve geldim. Biraz yattım kollarımı çok kaldıramadım ama kendi yemeğimi yiyebiliyordum. Meme altı kesiğiyle süt bezinin altına yuvarlak 250 cc yerleştirildi. Kas altı benim yapıma göre uygun değilmiş. kas oluşumum yavaş olacağından geç iyileşirmişim. Ve dün doktorum sporcu sütyeni taktırdı harika duruyor. Benim görüslerim yok denecek kadar azdı. En küçük sütyenin desteklisini takınca bile içi boş kalıyordu. Şuan biraz şiş olmasına rağmen harika duruyor çok mutluyum. Git gel aynada bakıyorum. 3. Günden sonra yan yatmaya başladım. Şimdi daha rahat hareket ediyorum yan yatarken. Göğüs uclarıma tshırt değdiğini bile hissediyorum.

Merhaba bende 12 temmuzda ameliyat oldum bir gogsume 325 digerine 375 cc takildi kas zari alti teknigiyle ameliyattan sonra dogru durust agri hissetmedim diyebilirim sadece hareket ederken cok gerilme hissettim 2 gun yatip kalkarken destek aldim suan yine tek sorunum yatip kalkarken gerginlik hissi onun disinda gunluk rutin seyleri yapabiliyorum kol hareketlerime dikkat etmeye calisiyorum doktor suan icin masaj onermedi her hastaya onermiyoruz dedi ameliyat olacak arkadaslar cok korkmasin ameliyati gecirdikten sonra birkac gun sıkıntı cekilebilir ama enazindan gogsum var artik diyerek psikolojik olarak kendinizi rahat hissedersiniz

Kızlar az önce doktorumun asistanıyla görüştüm kaç cc uygulanacağını sordum. Doktorum harika biri yine harika karar almış 350cc ve üzeri diye not düşmüş. Çok mutluyum. Bende dolgun ve büyük istiyordum. 300 deseydi üzülürdüm acıkçası. Hayal ettim ve sonuç istediğim gibi oldu. 350 cc ve üzeri harika

Kime ameliyat olacaksın canim

Bende randevu aldım ferruh bingöl e 6 ağustos tarihine. Randevu alınca bile heyecanlandim birde ameliyat olunca heyecandan öleceğim herhalde. Benim ameliyat tarihim sıkıntı çalıştığım yerde kimsenin bilmesini istemiyorum izin alarak ameliyat olup gidecegim.çocuklarıma annem bakıyor ama oda sağlık problemlerinden ötürü daha yeni ameliyat oldu.simdi kayinvalidem var ama ona asla söylemem ameliyat olacağımı. En yakın zamanda olurum ve kolay gecer inşallah. Cok korkuyorum. Ama artık psikolojim bozuldu. 2 tane uzun süreli emzirme den sonra ki benim kızlar somuruyordu resmen emerken zaten küçük olan memisler bombos kaldı. Yaptirdigimda cok mutlu olaxagim sabah aksam sosyal medyadan ameliyat olmus olanlara bakıyorum icim dışım meme oldu

merhabalar.29 yaşındayım 1 çocuğum var 1 yıl önce boşandım..2 buçuk ay önce meme büyütme ameliyatı oldum..aslında yıllardır çok istiyordum ama o zamanlar eşim istemiyordu hep erteliyordu ancak oldu..kas altı mentor marka 325 cc yuvarlak hıgh profil takıldı..fakat görüntüyü hala beğenmiyorum evet ilk aya göre bayaa yumuşadı ameliyat izimi kapatacak kadar da düştü..ama ucu çık sivri geliyor bana..meme ucum olmadığı için mi bilmiyorum böyle mi kalacak.gerçek memeye benzemiyor çok kafaya takıyorum..sivriliği gitse doğallığından geçtim zaten de 300 350 cc kas altı yuvarlak taktıranlar kaç ayda şekli oturdu..lütfen beni izlemeye alır mısınız becerebilirsem foto da atmaya çalışıcam yeni üyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…