Benimde 2,5 ayı geçti. Aynen 2 çocuktan sonra köpek memesi gibi olmuşlardı şimdi taş gibiyimBende randevu aldım ferruh bingöl e 6 ağustos tarihine. Randevu alınca bile heyecanlandim birde ameliyat olunca heyecandan öleceğim herhalde. Benim ameliyat tarihim sıkıntı çalıştığım yerde kimsenin bilmesini istemiyorum izin alarak ameliyat olup gidecegim.çocuklarıma annem bakıyor ama oda sağlık problemlerinden ötürü daha yeni ameliyat oldu.simdi kayinvalidem var ama ona asla söylemem ameliyat olacağımı. En yakın zamanda olurum ve kolay gecer inşallah. Cok korkuyorum. Ama artık psikolojim bozuldu. 2 tane uzun süreli emzirme den sonra ki benim kızlar somuruyordu resmen emerken zaten küçük olan memisler bombos kaldı. Yaptirdigimda cok mutlu olaxagim sabah aksam sosyal medyadan ameliyat olmus olanlara bakıyorum icim dışım meme oldu
Halit urgan samsunda canımKime ameliyat olacaksın canim
Çok sevindim senin adına biraz bilgi verir isin kaç cc uygulandı teknik neydi kas alttımı üstümü makara ve süreç nasıl geçti canımBenimde 2,5 ayı geçti. Aynen 2 çocuktan sonra köpek memesi gibi olmuşlardı şimdi taş gibiyimkesinlikle her isteyene tavsiye ediyorum. Harika bir duygu.
Teşekkür ederim önerilerin için aklımda tutmaya çalışacağım.arzum beni de izler misinnn
Çok iyi olacak sonuç bence korku endişe etme olumsuz düşünürsen olumsuz olur. Birde senin zaten küçükmüş ve içi doldurulunca protez le çok harika bir sonuç oluyor. Burada Arzum77 anne olan bir arkadaşımızın sonuçunu görünce bu yoruma vardım. Harika olacak emin olabilirsin. Moral bozmazsakBende randevu aldım ferruh bingöl e 6 ağustos tarihine. Randevu alınca bile heyecanlandim birde ameliyat olunca heyecandan öleceğim herhalde. Benim ameliyat tarihim sıkıntı çalıştığım yerde kimsenin bilmesini istemiyorum izin alarak ameliyat olup gidecegim.çocuklarıma annem bakıyor ama oda sağlık problemlerinden ötürü daha yeni ameliyat oldu.simdi kayinvalidem var ama ona asla söylemem ameliyat olacağımı. En yakın zamanda olurum ve kolay gecer inşallah. Cok korkuyorum. Ama artık psikolojim bozuldu. 2 tane uzun süreli emzirme den sonra ki benim kızlar somuruyordu resmen emerken zaten küçük olan memisler bombos kaldı. Yaptirdigimda cok mutlu olaxagim sabah aksam sosyal medyadan ameliyat olmus olanlara bakıyorum icim dışım meme oldu
Ben doktoruma bıraktım. Buradaki yorumlara güvenerek önce küçük istiyordum sonra bşraz büyük olsun dedim sadece. 325 yuvarlak high profil takıldı. Bana dikleştirmede oldu ayrıca kistim vardı oda alındı. Kas altı dual plan yapıldı. Dual plan yapıldıktan sonra dr söyledi bende ne anlama geldiğini internetten araştırıp okudum. Kısacası daha sağlam bir yöntem. İlk 2 gün hastanede yattım. 1 gün olarak planlamıştık ama çok ağrım oldu gece gidip tekrar yattım ve uyuttular beni. 3. Günü ağrım hafifledi. 4. Gün rahattım. 1 hafta sonrada ağrım hiç yoktu sadece kollarımı rahat hareket ettiremiyorum. Tam 20 gün sonra ameliyat olduğumu bile unuttum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Çok sevindim senin adına biraz bilgi verir isin kaç cc uygulandı teknik neydi kas alttımı üstümü makara ve süreç nasıl geçti canım
Evet canım teşekkür ederim. Kapak fotoğrafındaki söz dikkatımı çekti hoşuma gitti. Bir kitaptan alıntımı öyleyse hangi kitap.Ben doktoruma bıraktım. Buradaki yorumlara güvenerek önce küçük istiyordum sonra bşraz büyük olsun dedim sadece. 325 yuvarlak high profil takıldı. Bana dikleştirmede oldu ayrıca kistim vardı oda alındı. Kas altı dual plan yapıldı. Dual plan yapıldıktan sonra dr söyledi bende ne anlama geldiğini internetten araştırıp okudum. Kısacası daha sağlam bir yöntem. İlk 2 gün hastanede yattım. 1 gün olarak planlamıştık ama çok ağrım oldu gece gidip tekrar yattım ve uyuttular beni. 3. Günü ağrım hafifledi. 4. Gün rahattım. 1 hafta sonrada ağrım hiç yoktu sadece kollarımı rahat hareket ettiremiyorum. Tam 20 gün sonra ameliyat olduğumu bile unuttum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kitaptan değil nette gördüm bende. Çok anlamlı hoşuma gitti benimde.Evet canım teşekkür ederim. Kapak fotoğrafındaki söz dikkatımı çekti hoşuma gitti. Bir kitaptan alıntımı öyleyse hangi kitap.
Bizler objektif bakıyoruz o yüzdenetrafımda görenlerden hep olumsuz yorum aldığım için moralim çok bozuktu..iyi ki üye olmuşum.beğenmenize çok sevindim:)))
Bana Azra kohenin fi, çi, pi adlı kitap serisini hatırlattı. O seriyi okudum hatta aeden de o yüzden sordum. Hayatımı değiştiren kitaplar oldu. Bu sözden hoşlandıysan profilindeki Azra hanımın kitaplarında mutlaka oku derim.Kitaptan değil nette gördüm bende. Çok anlamlı hoşuma gitti benimde.
Hangi doktora olacaksınızKızlar az önce doktorumun asistanıyla görüştüm kaç cc uygulanacağını sordum. Doktorum harika biri yine harika karar almış 350cc ve üzeri diye not düşmüş. Çok mutluyum. Bende dolgun ve büyük istiyordum. 300 deseydi üzülürdüm acıkçası. Hayal ettim ve sonuç istediğim gibi oldu. 350 cc ve üzeri harika
Canım hangi doktora oldun geçmiş olsın bu aradaMerhaba bende 12 temmuzda ameliyat oldum bir gogsume 325 digerine 375 cc takildi kas zari alti teknigiyle ameliyattan sonra dogru durust agri hissetmedim diyebilirim sadece hareket ederken cok gerilme hissettim 2 gun yatip kalkarken destek aldim suan yine tek sorunum yatip kalkarken gerginlik hissi onun disinda gunluk rutin seyleri yapabiliyorum kol hareketlerime dikkat etmeye calisiyorum doktor suan icin masaj onermedi her hastaya onermiyoruz dedi ameliyat olacak arkadaslar cok korkmasin ameliyati gecirdikten sonra birkac gun sıkıntı cekilebilir ama enazindan gogsum var artik diyerek psikolojik olarak kendinizi rahat hissedersiniz
Samsunda Halit urgan canımHangi doktora olacaksınız
Doktoruna ulaşıp sordun mu canım eline gelen sivilce gibi sertlikleri merak ettim.Kızlar dikiş yerlerine krem sürüyorum ancak bir iki tane kaparık sert sivilce büyüklüğünde sertlik gelio gelime sürerken.böyle olması normal mi.bir de masajı iki taraftan kavrayıp ortaya doğru birleştirip bırakarak yapıyorum 15 20 kez.kafama takıldı yanlardan yapıyorum aşağı dikiş yerlerine parmaklarım ulaşmadan.acaba avuçlarım koltuk altlarından parmaklarım göğüs altından kavrayacak şekilde mi yapmalıyım masajı.hellppp hellppp :))
Tesekkur ederim.canim ben bi arkadasimin tavsiyesiyle bi devlet hastanesi doktoruna ozelde yaptirdim ismi bilinen biri degil kartal devlet hastanesinde calisiyor normaldeCanım hangi doktora oldun geçmiş olsın bu arada
Kızlar benim 10 gün oldu ameliyat olalı. Dikiş yerinde ufak şeffaf ip gibi bişey geliyor elime. Doktorum kenakort diye bi krem verdi bunu sadece kesi yerine sür dağıtma dedi. Bide yanlardan içe doğru itip 5e kadar say bırak dedi. Kaç defa yapmam gerekiyor. Bide bu krem iz için işe yarar mı kaç kere sürmem gerektiğini de söylemedi. En önemlisi de o ip nasıl geçer erimesini mi bekliyimDoktoruna ulaşıp sordun mu canım eline gelen sivilce gibi sertlikleri merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?