Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde 2,5 ayı geçti. Aynen 2 çocuktan sonra köpek memesi gibi olmuşlardı şimdi taş gibiyim kesinlikle her isteyene tavsiye ediyorum. Harika bir duygu.

Benimde 2,5 ayı geçti. Aynen 2 çocuktan sonra köpek memesi gibi olmuşlardı şimdi taş gibiyim kesinlikle her isteyene tavsiye ediyorum. Harika bir duygu.
Çok sevindim senin adına biraz bilgi verir isin kaç cc uygulandı teknik neydi kas alttımı üstümü makara ve süreç nasıl geçti canım

Çok iyi olacak sonuç bence korku endişe etme olumsuz düşünürsen olumsuz olur. Birde senin zaten küçükmüş ve içi doldurulunca protez le çok harika bir sonuç oluyor. Burada Arzum77 anne olan bir arkadaşımızın sonuçunu görünce bu yoruma vardım. Harika olacak emin olabilirsin. Moral bozmazsak

etrafımda görenlerden hep olumsuz yorum aldığım için moralim çok bozuktu..iyi ki üye olmuşum.beğenmenize çok sevindim:)))

Çok sevindim senin adına biraz bilgi verir isin kaç cc uygulandı teknik neydi kas alttımı üstümü makara ve süreç nasıl geçti canım
Ben doktoruma bıraktım. Buradaki yorumlara güvenerek önce küçük istiyordum sonra bşraz büyük olsun dedim sadece. 325 yuvarlak high profil takıldı. Bana dikleştirmede oldu ayrıca kistim vardı oda alındı. Kas altı dual plan yapıldı. Dual plan yapıldıktan sonra dr söyledi bende ne anlama geldiğini internetten araştırıp okudum. Kısacası daha sağlam bir yöntem. İlk 2 gün hastanede yattım. 1 gün olarak planlamıştık ama çok ağrım oldu gece gidip tekrar yattım ve uyuttular beni. 3. Günü ağrım hafifledi. 4. Gün rahattım. 1 hafta sonrada ağrım hiç yoktu sadece kollarımı rahat hareket ettiremiyorum. Tam 20 gün sonra ameliyat olduğumu bile unuttum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Evet canım teşekkür ederim. Kapak fotoğrafındaki söz dikkatımı çekti hoşuma gitti. Bir kitaptan alıntımı öyleyse hangi kitap.

Kitaptan değil nette gördüm bende. Çok anlamlı hoşuma gitti benimde.
Bana Azra kohenin fi, çi, pi adlı kitap serisini hatırlattı. O seriyi okudum hatta aeden de o yüzden sordum. Hayatımı değiştiren kitaplar oldu. Bu sözden hoşlandıysan profilindeki Azra hanımın kitaplarında mutlaka oku derim.

Hangi doktora olacaksınız

Canım hangi doktora oldun geçmiş olsın bu arada

Doktoruna ulaşıp sordun mu canım eline gelen sivilce gibi sertlikleri merak ettim.

Doktoruna ulaşıp sordun mu canım eline gelen sivilce gibi sertlikleri merak ettim.
Kızlar benim 10 gün oldu ameliyat olalı. Dikiş yerinde ufak şeffaf ip gibi bişey geliyor elime. Doktorum kenakort diye bi krem verdi bunu sadece kesi yerine sür dağıtma dedi. Bide yanlardan içe doğru itip 5e kadar say bırak dedi. Kaç defa yapmam gerekiyor. Bide bu krem iz için işe yarar mı kaç kere sürmem gerektiğini de söylemedi. En önemlisi de o ip nasıl geçer erimesini mi bekliyim

Merhaba arkadaslar,ben de meme buyutme ameliyati oldum.kas alti 350 cc.22.gunumdeyim.boyum 1.75 kilom 65.simdi bakiyorum ve kucuk oldugunu dusunuyorum.gunlerdir mesajlarijzi okuyorum,kasalti oldugu icin kaslar kendini biraktikca gogus buyur gibi bir sey okumustum burada,olabilir mi gercekten.sol gogsum saga gore daha iyi,sag gogsumu elleyince sanki bir yastiga dokunuyormusum gibi geliyor,alt taraflari icin diyorum bunu,ne zaman gecer acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…